Hulp bij tweede verblijf in buitenland

Ook de beurswereld heeft de interesse van de Belg in buitenlands vastgoed ontdekt. Twee nieuwe evenementen zijn volledig gewijd aan het kopen van een stekje in het buitenland.

Second Place in Gent brengt binnen- en buitenlandse projectontwikkelaars samen, die vastgoed verkopen in het buitenland. Vooral de top vijf van favoriete vakantiebestemmingen van de Belgen (Frankrijk, Spanje, Griekenland, Turkije en Tunesië) is vertegenwoordigd. Er zijn ook seminaries waar de juridische en financiële kant van de zaak uit de doeken wordt gedaan. Wat is de rol van de plaatselijke notaris? Wat zijn de financieringsmogelijkheden en hoe zit het met de fiscus? Een bezoek aan de beurs moet het allemaal duidelijk maken.

Sun Invest is een gelijkaardige beurs in Kortrijk. Het evenement focust op internationaal vastgoed als investeringsopportuniteit. De beurs wil een volwaardig informatieplatform zijn waar de kandidaat-koper een antwoord vindt op al zijn vragen. Driekwart van het aanbod zijn projecten in Frankrijk, Spanje en Turkije, maar ook de Verenigde Staten, Thailand, Polen, Griekenland, Bulgarije, Nederland en Italië zijn vertegenwoordigd. (arg)

Second Home, 23 en 24 september (11-17 uur) in Flanders Expo Gent, www.secondplace.be Sun Invest van 29 september tot 1 oktober in Kortrijk Xpo, www.suninvest-xpo.be

Meest Gelezen

ENKEL VOOR ABONNEES

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees