Schoolfestival Rock Oasis is aan 4de editie toe

Schoolfestival Rock Oasis is aan 4de editie toe

Een groep enthousiaste leeraars en leerlingen sloegen de handen in elkaar om er opnieuw een spetterende editie van te maken.emv Foto: © emv

EEKLO - Het bekende schoolfestival Rock Oasis vindt dit jaar voor de vierde maal plaats, en wel op woensdag 16 mei in het College OLV Ten Doorn, op het grasplein van de Dullaert.

Het concert wordt georganiseerd door een groep enthousiaste leerkrachten en leerlingen van het zesde jaar ASO. 'Het wordt opnieuw een spetterend feest met een geweldige mix van prachtige muziek en ambiance', zegt Joren Boone. 'The Crumble Thief opent het festival met stevige rock, gevolgd door Alaska die zorgt voor een set vol sfeervolle ska. Dan komt Café Londres met stijlvolle latin en de mannen van Wallace Vanborn met strakke rock. Afsluiter is Murdock met een drum 'n bass- en dubstepfeestje.

Rond het festivalterrein staan allerlei kraampjes met fraais en lekkers. Start om 17.45 uur. Kaarten in voorverkoop bij de organisatie en in de Mobistarwinkel in Eeklo aan 8 euro, aan de kassa betaal je 10 euro.

www.rockoasis.net

Immo in de regio

Auto's in de kijker

Jobs in de regio