Nog geen abonnee?

Proef 1 maand lang van alle
digitale edities van Het Nieuwsblad
voor maar € 9 i.p.v. € 17.

Goed nieuws. Als zesdaagsabonnee (papier+digitaal of zaterdag+digitaal) heb je ook toegang tot de digitale edities van Het Nieuwsblad. Nu in een speciale tablet- en pc-weergave met een aangepaste look & feel, heldere navigatie en extra aandacht voor foto's.

Lees zo 7 dagen op 7, inclusief Het Nieuwsblad op Zondag. Ook de bijlagen en regionale edities zijn beschikbaar. Je kiest de regio die jou het meeste interesseert. Gentenaars kiezen voor de editie De Gentenaar. Meer info vind je hier.

Ik heb een abonnement en ik heb nog geen toegang tot de digitale kranten. Hoe activeer ik mij digitale toegang?

Registratie
Je moet geregistreerd zijn op de website van Het Nieuwsblad.
Nog geen registratie? Registreer nu

Activatie
Je dient je registratie eenmalig te koppelen aan je abonnement.

Ben je digitaal abonnee? Dan hoef je je digitaal abonnement niet meer te activeren. Dit gebeurde automatisch bij de aankoop van je abonnement.

Ben je papieren abonnee (papier+digitaal of zaterdag+digitaal)? Klik hier en meld je aan met het e-mailadres en wachtwoord van je registratie. Vul je ordernummer van je papieren abonnement in. Dit vind je op je Nieuwsblad Voordeelkaart of op de bevestigings- of hernieuwingsbrief van je abonnement. Heb je deze niet bij de hand? Geen probleem. Dan helpen wij je via je adres verder.

Aanmelden
Indien je op tablet of smartphone wil lezen, download hieronder de gratis app voor je specifieke toestel(len) door op de link naar de store (iTunes, Android of Windows 8) te klikken. Nadien meld je je aan in de app met je e-mailadres en wachtwoord. Wachtwoord vergeten?

Wil je op PC lezen, klik hier. Indien je nog niet aangemeld bent, moet je eerst aanmelden met je registratiegegevens (e-mailadres en wachtwoord).

Heb je een iPad of iPhone? Download dan de app uit de iTunes Store. Je krant wordt 's nachts automatisch gedownload en afgeleverd in de kiosk.

Als abonnee met een Android tablet of smartphone kan je Het Nieuwsblad lezen via de app in de Android Store.

Heb je een Windows 8 tablet, dan kan je de krant raadplegen via de app in de Windows Store.

Doorblader iedere dag online Het Nieuwsblad op PC of Laptop via deze link. Inclusief Het Nieuwsblad op Zondag.

Ondervind je moeilijkheden bij één van deze stappen? Neem dan contact op met onze klantendienst via onlineservice@nieuwsblad.be of op het nummer 02/790 21 18 (op weekdagen tussen 8 en 17u)