Forum

Reacties

Vrijspraak voor natrappende Dieumerci Mbokani

  • dinsdag 24 april 2012, 16h49

Lees het volledige artikel

Reacties

Meest Recent

Op 26 april 2012 omstreeks 08:10, zei Rudy Lemmens-Brems:

Mbokani niet geschorst omdat men de trap niet kon zien op de tv beelden. Enkel Filip Joos heeft ze 'gezien' maar dat gaf de doorslag deze keer niet. Wasyl werd geschorst op een onreglementaire manier (ref floot de fout, en dus kon er geen sanctie meer volgen). Dus stop ermee te roepen dat de KBVB mauve is. Als er één ploeg alles mag en er niet voor gestraft wordt, bekijk dan de tv belden van Club Brugge dit seizoen; aanslag van Refaelov op Bailly, beet van Dirar, Vuistslag Hoefkens op Vossen, de 3 aanslagen van Blondel op De Bruyne, het natrappen van Donk op De Jaeghere en Mbokani... De jaloezie en haat tegenover RSC Anderlecht is begrijpelijk want hoge bomen vangen veel wind, maar en beetje serieus blijven mag ook. Wij weten dat er 720.000 supporters voor Anderlecht zijn en 10.000.000 tegen, maar die zijn toch niet allemaal debiel, ofwa?

Op 25 april 2012 omstreeks 11:55, zei Lawrence Vanhoorne:

TYPISCH!!! Had niet anders verwacht van de bond... En dan zeggen die Mauve dat de bond blauw-zwart gekleurd is??? MOEHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA...

Op 25 april 2012 omstreeks 11:24, zei Nando Alonso:

hoe kan je nu vinden dat wasyl onterecht gestraft is?? Witsel zijn tackle was dat dan ook, spijtig dat dat pools karpuul nog is kunnen revalideren, waren we eindelijk van die aggresieve zot vanaf ,....

Op 25 april 2012 omstreeks 09:15, zei Peter Debrouwer:

Wat hadden je gedacht ? ? ? Leve de corruptie !

Op 25 april 2012 omstreeks 09:09, zei Adrienne Aerts:

het is een schande tis weer maar eens bewezen dat anderlecht alles mag de bond das meer dan corupt

1 reacties

Op 25 april 2012 omstreeks 12:22, zei Koen Vansteenkiste:

Sorry hoor, maar als het zo zit zouden er alleen al in de play-offs enkele spelers van Club ook opgeroepen worden door het sportcomité. Limbombe van Genk werd ook vrijgesproken voor een Wasyl-elleboog (dit is even erg als de speler in kwestie niet Wasilevski heet).

Op 25 april 2012 omstreeks 08:59, zei Gust Gustav:

Het sportcommité zal wel een 'gratis lening' gekregen hebben van Collin/VDS...

Op 25 april 2012 omstreeks 00:12, zei Geert Leekens:

Het is duidelijk. Anderlecht moet blijkbaar kampioen worden. Ik heb Mbokani dit seizoen 3 keer aan het werk gezien en 2 keer had hij rood moeten krijgen maar kreeg dit niet. En dan was de actie tegen Pocognoli hier niet bij. Dus kom niet af met een onbevlekt strafblad. Belachelijke bond.

Op 24 april 2012 omstreeks 21:42, zei Christiaan Goethals:

Logische beslissing. En......nu maar bleiten.

1 reacties

Op 25 april 2012 omstreeks 00:26, zei Patrick Peinen:

Logisch? Ik denk het niet. Anderlecht moet en zal kost wat het kost kampioen worden. Ik boycot alle producten die Anderlecht en de voetbalbond sponseren.

Op 24 april 2012 omstreeks 21:21, zei Marc Vanluchene:

Was er een deal tussen ESCA en de bond ? Wasilewski is niet spelnepalend en ag dus geschorst worden, maar van Dieu moet je afblijven ??? Enkele staaltjes van zijn goed gedrag sinds zijn terugkeer : duidelijke trap op knie van afrikaanse speler van Bergen. zondag nog : Donk maakt fout op hem; nog geen minuut later plant hij zijn voet met getrekt been op voet donk. De penalty wordt niet gefloten : 2 minuten later maait hij blondel onderuit. Corrupte bond.

Op 24 april 2012 omstreeks 20:57, zei Mike Sevenhant:

Het IQ en censuur stijgt met de minuut op dit forum.

Hoogst aantal stemmen

Op 24 april 2012 omstreeks 17:00, zei Jens Vermeire:

'Geen schorsing voor natrappende Mbokani' Iemand is het duidelijk niet eens met de uitspraak. Aangezien hij vrijgesproken is, kan je niet spreken van natrappen.

Op 24 april 2012 omstreeks 17:03, zei Emile Ghislain:

zelfs een oen kon zien dat er geen opzet was. moest daar echt zoveel cinema voor komen.

1 reacties

Op 24 april 2012 omstreeks 17:55, zei Ben Strobbe:

Supporter van Wasil zeker?

1 reacties

Op 25 april 2012 omstreeks 14:10, zei Emile Ghislain:

AB-SO-LUUT niet - ik ben zeer blij dat hij niet meer meedoet - ge kunt evengoed met 10 spelen. Ik heb enkel moeite met de manier waarop hij geschorst werd, door leugens.

Op 24 april 2012 omstreeks 17:45, zei Ben Strobbe:

RSCA moet en zal kampioen worden!!!

1 reacties

Op 24 april 2012 omstreeks 18:17, zei Robin Machiels:

Hoe verklaar je dan de zware straf voor Wasilewski, hoewel hij reglementair geen straf kon krijgen?

1 reacties

Op 24 april 2012 omstreeks 20:41, zei Hendrik Anckaert:

Die straf is zelfs nog te licht.OF hoe ga jij het uitleggen aan de jeugdspelertjes dat voetbal geen bokswedstrijd is!!!

Op 24 april 2012 omstreeks 17:46, zei Peter Vuylsteke:

Man, man, man. Hoe kunnen ze nu Mbokani vrijspreken. Ok, Pocognoli maakt een fout maar op de beelden zie je duidelijk dat Mbokani zijn been strekt om zo Pocognoli te raken. De verzachtende omstandigheden dat Pocognoli fout in zet en hij zich goed heeft gedragen sinds zijn terugkeer doen er toch niet toe? Je kunt hier mee rekening houden bij het bepalen van de straf, maar toch niet bij het bepalen van het al dan niet schuldig zijn? Op de beelden zie je duidelijk dat hij en reactie doet(been strekken) en Pocognoli raakt. Dat heet men dus natrappen... Ik spreek niet graag van partijdigheid, maar deze beslissing komt Anderlecht toch wel echt goed uit, een mens zou gaan twijfelen...

Op 24 april 2012 omstreeks 18:24, zei Wouter De Clercq:

Ja, tis dus duidelijk wie den Bond kampioen wil zien spelen...

Op 24 april 2012 omstreeks 18:56, zei Patrick Beele:

Mbokani moest ten eerste al niet opgeroepen zijn als je ziet wat Club allemaal mag doen! Aan alle Brugge-supporterkes die hier hun reacties nalaten: Kijk eerst naar uw eigen ploeg. De overduidelijke en gemene ellebogen van Hoefkens en Donk werden niet eens bestraft! Dit zegt al meer dan genoeg! Rafaelov die duidelijk doorgaat en te laat komt krijgt geen rood! Duidelijke penalty voor Gent tegen Brugge! RSCA arbitraal punten afgenomen tegen Kortrijk (Rood voor Dejaeghere, duidelijke buitenspelgoal van Kortrijk, geen overduidelijke penalty voor RSCA), tegen Standard (doelpunt RSCA werd onterecht afgekeurd), Brugge (duidelijke penalty niet gekregen, maar ok.. Bacca ook geen buitenspel -> zowat het enige nadelig voor club over het hele seizoen bekeken) + Wasyl geschorst op basis van leugenachtige verklaringen van de scheids! Dus zwijgen jongens! P.s. was het niet Brugge die in het begin van het seizoen constant in beroep ging??? :) Batshuayi mag enkel spelen tegen RSCA (was te verwachten)

Op 24 april 2012 omstreeks 17:00, zei Norbert Bauwens:

Moest het geen 'gekende voetballer' geweest zijn had hij 3 maanden gekregen en 10.000 Euro schadevergoeding.

Op 24 april 2012 omstreeks 17:36, zei Steven Thielens:

Wat een belachelijke titel van het artikel!!!

Op 24 april 2012 omstreeks 17:07, zei Emmanuel Thoen:

Iedereen wist toch dat na Wasilewski men geen tweede speler van Anderlecht ging schorsen....

Op 24 april 2012 omstreeks 17:24, zei Kurt Calebout:

een dikke vette schande noem ik dit! 2 maten en gewichten! geef meteen de kampioenenbeker aan Anderlecht en wij moeten dan ook onze centen niet meer in het voetbal steken als er op zo'n manier geregeerd wordt door een partijdige bond die serieus paars ziet! iedereen ziet op tv dat dit MOEDWILLIG was, of het nu licht of hard is de reactie was er dus moet er een bestraffing komen, dit heeft NIKS te maken met voetbal! hoeveel hebben ze die schelen van het sportcomité betaald om een paarse bril op te zetten? laat ons hopen dat ze GEEN kampioen spelen, zoals Filip joos gisteren zei: Anderlecht geen kampioen en het is gedaan met de PO1!! dus dat zegt genoeg!

ADHESE IMU - 2K - NIET VERWIJDEREN
ADHESE SKY - 1K - NIET VERWIJDEREN

Spelregels forum

Lees hier de spelregels van ons forum. Opgelet, wie een van deze regels overtreedt zal geweerd worden van het forum.
De debatten worden gemodereerd door de online redactie.
ADHESE NBO_PARTNERTICKER - 2K - NIET VERWIJDEREN

ADHESE IMU.INHOUSE - 2K - NIET VERWIJDEREN