Forum

Reacties

CD&V start campagne met 'Iedereen inbegrepen'

  • zaterdag 24 maart 2012, 13h21

Lees het volledige artikel

Reacties

Meest Recent

Op 29 maart 2012 omstreeks 21:04, zei Leon Baert:

Iedereen inbegrepen in het bijzonder de arbeidersklasse en om de financiele putten optevullen;Trouwens zo een lamzakken en kazakken draaiers partij stemt men best naar de verdoemenis, ze weten niet wat ze willen, ze hebben geen visie en concrete plannen om dat die partij uit teveel vleugels en strekkingen bestaan, het geen de ene strekking wil , druist in tegen de belangen van een andere strekking.Het is een cameleon partij waarmee men alleen maar mee achteruit kan.Geef mij dan toch maar liever Open Vld daar weet men op voorhand bij dat men voor een middenstanderpartij kiest, dat men als arbeider zeker niet mag doen.

Op 29 maart 2012 omstreeks 19:59, zei Marc De Ruysscher:

Dit is inderdaad de slogan die al geldt vanaf 2008. Iedereen (behalve de politici) zullen betalen voor het Dexia debacle. Deze slogan moet van J.L. komen. En Y.L. zei dat het een goeie slogan is. 'Rustige vastheid' had ook nog gekund.

Op 29 maart 2012 omstreeks 10:38, zei Roland Janssens:

iedereeen inbegrepen de rijken eerst zeker!!! en de werkmens op de 2de plaats want deze hebben ze nodig om hun zakken te vullen.

Op 28 maart 2012 omstreeks 09:09, zei Bob van der Valk:

Deelname in 3 op de 4 besturen? Laten we daar 1 op 4 van maken om te beginnen. CD&V staat symbool voor onbetrouwbaarheid. Altijd vooraan in de kerk maar draai je niet om want ze schuiven een mes tussen je ribben.

Op 27 maart 2012 omstreeks 21:54, zei Didier Sanfrinnon:

Dat ze steevast hun verkiezingsbeloftes inslikken om aan de macht te geraken. Dat zware blunders, die uiteidelijk ratingverlagingen en intrestverhogingen tot gevolg hadden, de belastingbetaler door elkaar heeft geschud en er nog maar eens geen verantwoordelijken zijn. Dat zullen ze geweten hebben de komende verkiezingen ' iedereen inbegrepen '.

Op 27 maart 2012 omstreeks 20:35, zei Luc Melis:

'Iedereen inbegrepen' Ook de mensen van DOEL DORP die moeten wijken voor een onnodig saeftinghe dok dat volledig overbodig is. Eigenaardig dat voor grootschelige projekten als deze men wel geld heeft maar voor nuttige zaken geen

Op 27 maart 2012 omstreeks 20:12, zei Wim Van Haeren:

Wat een belachelijke reacties! Ongepast ook. De CD&V heeft nooit aan de zijlijn gestaan maar altijd verantwoordelijkheid opgenomen. Dankzij hen staan we waar we staan en eerlijk is eerlijk, we staan er in België niet zo slecht voor. Proficiat voor alle werk dat deze mensen - zonder grote bluf - hebben gedaan, federaal, in het Vlaams gewest en in alle gemeenten en besturen waar zij deel van uitmaken. Dat schelden en schimpen zegt veel over de mensen die dit neerpennen. Moeten wij daarmee verder? Ik hoop van niet!

2 reacties

Op 28 maart 2012 omstreeks 16:03, zei Barry Mac:

ook een vet betaald postje?

Op 28 maart 2012 omstreeks 22:46, zei Noël De Vleesschauwer:

Ongepast? Door wiens schuld is Dexia mùet onze spaarcenten gaan lopen? En door wiens fouten kan VDK zijn ARCOPAR aandelen niet terugbetalen? Aan de zijlijn hebben de tseven nooit gestaan, da's waazr. Wat ook waar is: ze hebben altyijd aan of rond de vetpotten gezeten toch?

Op 27 maart 2012 omstreeks 19:13, zei Jef Bogaert:

Het besef dat de kinderen en de kleinkinderen van de heel veel kiezers heel hun beroepscarrière zullen moeten betalen voor Dexia (waar Arco dan wel goed uitgekomen is, met dank aan CD&V), zal toch veel mensen doen twijfelen om een stem uit te brengen op CD&V. Natuurlijk zijn het lokale verkiezingen maar ook daar heeft het Dexia-debacle gezorgd voor problemen: veel gemeenten zijn veel centen en inkomsten kwijt en wie zal dat betalen denk je ?

1 reacties

Op 27 maart 2012 omstreeks 23:15, zei Patrick Tamsyn:

Iedereen, of zoals ze in hun slogan zeggen 'iedereen inbegrepen'. Toch ?

Op 27 maart 2012 omstreeks 18:38, zei Jan Defryn:

CD&ANDERS !! V = verkoop je lange onderbroeken !

Op 27 maart 2012 omstreeks 15:16, zei Daisy Gryspeerd:

Het probleem is dat de CD&v nog steeds het meeste kapitaal heeft en de meeste machtspositie's bezet. Daarom denken velen schatplichtig te zijn en te moeten stemmen voor deze partij om zo hun werk te behouden en/of een nieuw appartement te krijgen of een leefloon. Zo is hun macht praktisch onbreekbaar.

Hoogst aantal stemmen

Op 24 maart 2012 omstreeks 13:44, zei Bert Alberts:

Bedoelen ze hiermee dat iedereen inbegrepen wil zeggen dat voor het betalen van het gemeentelijke holding en Arco deficiet iedereen zal moeten betalen. bedankt, CD&V - hoeveel van Uw CD&V burgemeesters waren vertegenwoordiger van deze beide vehikels ? Komen die terug op bij de verkiezingen in October ? En komt Leterme echt op in Ieper - nu duidelijk is geworden dat hij ons heeft opgezadeld met onoverzichtelijke borgen voor 54 miljard euro , en dit tot in het jaar 2072 ! Die heeft wel lef !

Op 24 maart 2012 omstreeks 16:00, zei Marcel Goessens:

Ik zou schaamrood worden als ik zie hoe ze de Vlamingen bedotten maar ja het zijn sjeeven dit zegt genoeg .

Op 24 maart 2012 omstreeks 17:31, zei Marc Verleysen:

'Wij willen als streekprodukt worden geëvalueerd, niet als nationaal produkt' zegt Michel Dooms. Beste MrDooms, als je nationaal woordbreuk pleegt, de vlaming verarmt, de zuilen inschakelt om het verkiezingsresultaat niet te respekteren, vertel mij dan eens waarom je lokaal onze stem verdient. Jij in het bijzonder had al lang die partij moeten verlaten na de schijnsplitsing van BHV. Ooit was er een spreuk 'een man, een woord'

Op 24 maart 2012 omstreeks 15:05, zei Alois Verlinden:

ze bedoelen ,iedereen zal betalen uitgenomen wijzelf

Op 24 maart 2012 omstreeks 15:06, zei Bart Verbrugghe:

Bij de CD&V is iedereen inbegrepen....en dat is zeker geen leugen....iedereen is inbegrepen voor het betalen van de factuur...al zijn er nog altijd heel veel die weinig of niets moeten inbrengen..én met medeweten (en een helpend handje?) van de CD&V...en dat is het werkelijke gezicht van de CD&V.

Op 24 maart 2012 omstreeks 16:11, zei Jean-Pierre Dermaut:

Bij de volgende verkiezingen zal de lage score voor de CD&V ook inbegrepen zijn.

Op 24 maart 2012 omstreeks 16:36, zei Eddy de Bruijn:

Iedereen inbegrepen, dat is juist. Notoire en onbeschaamde hufters van het niveau Kelchterschurk, Delcroix, Dehaene, enz. Ondanks hun misdaden in het verleden blijven ze rustig en sereen hier de boel opvreten. Het is te laat voor dit land om de klok terug te draaien, dank zij deze lieden.

Op 24 maart 2012 omstreeks 14:23, zei Franky De Bock:

Gezonde financien ? ? Waarom moest er dan 13.8 miljard gezochten bespaard worden ? ? Het ' goed bestuur ' van CD&V heeft bij de modale Vlaming toch niet dezelfde betekenis . In mijn ogen hebben jullie het nooit gekund , kunnen jullie het nu niet en zullen jullie het nooit kennen .

Op 24 maart 2012 omstreeks 17:28, zei Luc Derweduwen:

Moeten wij nu lachen of bleiten..

Op 24 maart 2012 omstreeks 16:17, zei Erik Bronckaers:

'We willen als streekproduct worden geëvalueerd, niet als nationaal product', aldus Doomst. Maar zijn partijtop heeft zijn streek wel verkocht. Daar mogen de Vlamingen in Vlaams Brabant niet aan denken. Ooit had ik bewondering voor de man. Nu blijkt hij evengoed als de anderen een slaafje te zijn. Elke klacht van de man over verfransing komt nu totaal ongeloofwaardig en hypcoriet over. Weg met die onbetrouwbare mensen, anderen en beter.

ADHESE IMU - 2K - NIET VERWIJDEREN
ADHESE SKY - 1K - NIET VERWIJDEREN

Spelregels forum

Lees hier de spelregels van ons forum. Opgelet, wie een van deze regels overtreedt zal geweerd worden van het forum.
De debatten worden gemodereerd door de online redactie.
ADHESE NBO_PARTNERTICKER - 2K - NIET VERWIJDEREN

ADHESE IMU.INHOUSE - 2K - NIET VERWIJDEREN