Forum

Reacties

  • dinsdag 10 april 2012, 22h51

Reacties

Meest Recent

Op 13 april 2012 omstreeks 20:03, zei Paul Janssens:

En dat terwijl Belgie geplundert wordt!

Op 12 april 2012 omstreeks 23:43, zei Ivo Van Malderen:

Dient ons belastingsgeld ook voor de agenten die rustig de krant zitten te lezen tijdens de snelheidscontrole. Valt dit ook onder 'werken'. Al dikwijls gezien in Buggenhout.

Op 12 april 2012 omstreeks 20:45, zei Roos Tytgat:

Als bestuurder moet je je snelheid aanpassen! Als iedereen zomaar zijn zin doet op straat, gaan er nog meer slachtoffers vallen. Wetten zijn er om nageleefd te worden. Men is daar veel te laks in. Als politieagent moet je je werk goed doen, maar zoiets kan volgens mij wel voor één keertje door de beugel, zolang het maar geen gewoonte wordt.

Op 12 april 2012 omstreeks 10:20, zei Daniël Dhondt:

en toch reed in maart 8% te snel in deze zone..

Op 11 april 2012 omstreeks 18:58, zei Erik Bols:

Zo staat er in Rijkevorsel bijna op het einde van een doodlopende straat ook regelmatig een flitser. Op die plaats passeert bijna geen verkeer. Tevens zit de agent oon niet meer in zijn auto. Mensen uit de buurt hebben het adres reeds meermaals laten afroepen via de radio kanalen. Naar het schijnt heeft desbetreffende agent daar een vriendin. Dat is het meer blauw op straat, gewoon niets van aan. Politie komt altijd en overal te laat, reageert op weinig of geen verkeersovertredingen, laatst ook nog in de krant, voorbijstekende vrachtwagens vinden ze geen prioriteit, ze weten zelfs niet dat het in België algemeen verboden is. Ze denken enkel dat dit wet is bij regenweer. Dat is ons blauw, maar met flitspalen en andere flitsers kunnen ze de burger pluimen zonder er moe van te worden. En als de burger ons nodig heeft moet deze beschikken over een engelengeduld. Maar wat kunnen wij hieraan doen, inderdaad niets wij moeten gewoon betalen en verder leven in ons communistisch systeem

Op 11 april 2012 omstreeks 18:54, zei John Kanon:

Ontslag ,doet al niets anders dan mensen kloten. Korte metten ermee,buiten ,dan kan hij slapen zoveel hij wil. Als hij dan nog een beetje respekt had getoond en die verdomde flitser af had gezet . Maar neen zelfs slapend de burger kloten.

Op 11 april 2012 omstreeks 18:39, zei Mathieu Eerdekens:

Onze Belgische Dictatuur vertoont onregelmatigheden, doch als Katoliek leer je 'Bemin Uw Naaste'. Bij de Politie klinkt dat zo 'Verbaliseer Uw Naaste' en liefst zo veel mogelijk, er gaat 60% naar de andere kant van de taalgrens en zo versluist men vlaams geld, ze zullen er nooit genoeg van krijgen.

Op 11 april 2012 omstreeks 18:02, zei marc minot:

Waarom de krant niet lezen? Het zal geen drukke straat geweest zijn..

Op 11 april 2012 omstreeks 17:56, zei Guy Cretnik:

Ook in de provincie Limburg zijn zulke doornroosjes te bewonderen terwijl hun camera het 'vuile' werk doet. Zal zeker standaard procedure zijn bij het korps. Slaapwel ! ;-)

Op 11 april 2012 omstreeks 16:25, zei Jos Van Genechten:

wanneer de snelheidsbeperkingen op vele plaatsen een beetje binnen de algemeen normaal aanvaardbare regels vielen zou het niet nodig zijn om die toestellen te bewaken maar door het pestgedrag van waar ze staan...gewoon om poen te pakken en om de veiligheid niet vandoen...dan zou men hunne prul nie zo rap vernietigen

Hoogst aantal stemmen

Op 11 april 2012 omstreeks 09:38, zei Paul Verspeelt:

Of hoe de Belgische Staat letterlijk slapend rijk wordt!Intussen is enkele kilometers verder een allochtone noordfranse bende bezig een ganse regio kaal te plukken.Duidelijk waar de prioriteiten liggen?

Op 11 april 2012 omstreeks 09:58, zei Urbain Verleye:

IK meen dat dit beroep bij de zware beroepen behoort en dat deze heren daardoor vroeger op pensioen mochten.

Op 11 april 2012 omstreeks 10:42, zei Joske Vermeulen:

Verdraagzaamheid ???? Allé allé mensen, als onze volksvertegenwoordigers en politici dit mogen waarom onze politiemensen niet !!!!!!! lol

1 reacties

Op 11 april 2012 omstreeks 11:15, zei Roger Horemans:

Hij was niet aan het slapen , hij was aan het na denken

Op 11 april 2012 omstreeks 09:47, zei Marianne Van Avondt:

In de privésector krijg je meer als een standje..Een mooie C4

1 reacties

Op 11 april 2012 omstreeks 16:43, zei Guido Boonen:

Beetje verdraagzaam zijn,is hier ook op zijn plaats!Misschien dat die man effe in slaap viel-och niet moedwillig-sta daar zelf maar eens uren in alle stilte en alleen.Hij moet niet onnodeloos gestraft worden volgens mij,kan bij iedereen gebeuren sorry.

Op 11 april 2012 omstreeks 09:47, zei Jacques Spreutels:

De uitleg van de korpschef van politiezone Schelde-Leie is wel wat kort door de bocht wat de vaststellingen betreft. De agent zit daar niet louter ter bescherming van het toestel (tenzij het toestel gehomologeerd zou zijn voor onbemande vaststellingen). In zijn achteraf gemaakte pv's van snelheidsovertredingen zal hij wel degelijk bevestigen dat hij de begaande overtredingen heeft vastgesteld. De gemaakte foto's van de overtreding zijn louter ondersteunend. Om deze redenen wordt er bij mobiele snelheidscontroles slechts één foto gemaakt, de tweede foto is de vaststelling van de verbalisant. (bij onbemande camera's worden er twee foto's genomen) Indien die inspecteur lag te slapen tijdens zijn vaststelling zal hij achteraf een niet correcte vermelding in zijn pv dienen te ondertekenen, een formule in de zin van' bevestigen te hebben vastgesteld'. Beter zou zijn om van tijdens het dutje gemaakte foto's geen pv's op te stellen, zoniet bestaat de kans dat verbal

Op 11 april 2012 omstreeks 10:11, zei Jos Maes:

Als ze de mensen maar kunnen kloten da ze al die vreemde chaufeurs is laten stoppen en alles es nakijken

Op 11 april 2012 omstreeks 09:43, zei Roland Brakel:

Meer blauw in slaap?

Op 11 april 2012 omstreeks 10:01, zei André Bouvery:

op 11 april 2012 om 10u00 zei andre bouvery; je zou voor minder in slaap vallen zit daar maar eens een paar uur alleen en stil

Op 11 april 2012 omstreeks 10:18, zei Martyn Benson:

Dit is niet de eerste keer dat ik zoiets heb gezien.....maar de agent zal waarschijnlijk zeggen dat hij niet in slaap was (gewoon laagliggende om onopgemerkt te blijven voor passerende autos).

Op 11 april 2012 omstreeks 14:53, zei Gery Van Den Broeck:

awel en ik heb dit artikel gelezen tijdens mijn uren, en daar is mijn baas mee akkoord. Dus what the hell zeg... wie heeft dit artikel nog gelezen tijdens zijn of haar uren? En je geeft dan toch geen negatieve opmerking eh tegen die agent? ;-)

ADHESE IMU - 2K - NIET VERWIJDEREN
ADHESE SKY - 1K - NIET VERWIJDEREN

Spelregels forum

Lees hier de spelregels van ons forum. Opgelet, wie een van deze regels overtreedt zal geweerd worden van het forum.
De debatten worden gemodereerd door de online redactie.
ADHESE NBO_PARTNERTICKER - 2K - NIET VERWIJDEREN

ADHESE IMU.INHOUSE - 2K - NIET VERWIJDEREN