Forum

Reacties

Tobback: 'Leuven krijgt 's nachts veel crapuul over de vloer'

  • donderdag 26 april 2012, 15h38

Lees het volledige artikel

Reacties

Meest Recent

Op 28 april 2012 omstreeks 10:59, zei Ernest Vandewinkel:

wat doen al die socialisten s,nachts in leuven?

Op 27 april 2012 omstreeks 21:24, zei Paul Janssens:

De arrogantste burgemeester van Belgie heeft gesproken,hij die heel makkelijk veel geld verdient o a door mensen uit te kafferen gaat de broodwinning van wel werkende mensen afnemen,zou beter zijn politie aan t werk zetten en de slechte werking van justitie aanklagen.Onbegrijpelijk dat ere in Leuven nog zo veel gestemd wordt op zo n blaffer,wonen er dan zoveel tachtigjarige in het Leuvense?

Op 27 april 2012 omstreeks 18:23, zei Guy De Preter:

socialistische burgemeesters in grootsteden is een ramp: laat iedereen maar het land binnen en geef hen veel steun via het OCMW zonder dat ze iets moet terugdoen en je krijgt problemen zoals in Leuven, Gent en Antwerpen waar de Belg zijn eigen stad gaat ontvluchten, het daarna op de horecazaken steken is al te simplistisch

Op 27 april 2012 omstreeks 10:25, zei Marc Moonens:

Dit is echt geen Leuvens fenomeen hoor. 't Is overal hetzelfde gezeik. Gewoonweg een sluitingsuur invoeren en de flikken een grotere en dikkere matrak geven.

Op 27 april 2012 omstreeks 09:48, zei Gaby Deforce:

Het niveau aan de universiteit is nog lager dan in een beroepsschool en de bestuursleden goed vermond in hun nachthemd verdienen goed geld maar doen niets meer dat opbouwend is.Het stadsbestuur is ook alleen in staat een glas vast te houden op de vele receptie's en dwaze praat te verkopen.Tobbacks geklaag is al veel te laat ,moest hij een goed bestuurder zijn had hij al lang ingegrepen.Velen lopen ten onrechte met een studiebeurs,geschikt of niet.Studenten studeren alleen voor het examen en hebben absoluut geen kennis meer van cultuur.Studeren,juist genoeg om zonder veel te werken veel geld te verdienen.Internationaal staan de Vlaamse universiteiten nergens meer.De industrie zoekt meer en meer haar wetenschappelijke ondersteuning in het buitenland of vertrekken.Ik ben ook naar het Nederlandse TNO geweest voor enkele problemen na een mislukking hier.Ik hoop dat ze dringend herorganiseren.Alleen duitsers zouden dat kunnen doen want iedereen werkt hier voor zijn eigen belang.

1 reacties

Op 27 april 2012 omstreeks 22:46, zei André Jacobs:

Juist , zéér juist !!

Op 27 april 2012 omstreeks 07:49, zei Michel Van Limbergen:

Na de klachten van overlast van de bevolking beginnen nu de rooie burgemeesters te klagen over hun beleid.

Op 27 april 2012 omstreeks 02:57, zei Hugo De Schutter:

Gisteren zei ie nog dat het crapuul van buiten leuven naar het centrum afgezakt kwam. En nu moeten de leuvenaars daar de rekening voor betalen?

Op 27 april 2012 omstreeks 02:29, zei Karel Vanbrabant:

Tobback ziet de verkiezingen aankomen, en dus gaat hij het -na 18 jaar- eens kordaat oplossen. De uitspraken van vandaag zijn nog maar een schot voor de boeg: de hardere maatregelen volgen een beetje later, en tegen de verkiezingen aan is het probleem met enkele populistische maatregelen schijnbaar, tijdelijk opgelost. Dan kan Tobback zich weer eens affirmeren als de sterke man van Leuven, de man die het allemaal eens zal regelen zonder inspraak. Want ook al wordt er nu wat gekakeld over samenwerking met cafebazen, Tobback en co weten heel goed dat die niet alleen de oorzaak zijn van het probleem. Er is een bredere aanpak nodig, en die gaat er niet komen met een paar straffe uitspraken en een beetje meer repressie vlak voor de verkiezingen.

Op 26 april 2012 omstreeks 23:12, zei Luc Ponsaerts:

Begrijpt Tobback dan niet dat hij met dergelijke uitspraken Leuven in het algemeen en de OM in het bijzonder veel imagoschade toebrengt? Hij moet zijn verantwoordelijkheid nemen en vooral de zwarte piet niet enkel trachten door te schuiven richting horeca. Hij is achttien jaar burgemeester, dus heeft hij wel wat tijd gekregen om dit varkentje te wassen. Het verhaal van de statistieken en het sluitingsuur heb ik reeds herhaalde malen gehoord. Het begint iets komisch te krijgen: 'doet hij het of doet hij het niet?' Wij leven in een verruwde en meer verpauperde maatschappij waar hufterigheid en normvervaging toenemen. Is dat de fout van de cafébaas? Neen! Is dat de fout van Tobback? Neen! Als het aantal misdrijven toeneemt is dat zeer betreurenswaardig. Men gaat dit niet oplossen door te zeggen 'dat men het moe is' en te verklaren dat de cafébazen oplossingen moeten aandragen (hoe trouwens!). Laat ons een stad blijven van overleg en onderling respect

Op 26 april 2012 omstreeks 22:51, zei Ignace De Vos:

Met een sluitingsuur van vb 2 uur zou gans het land wel varen. De criminaliteit zou dalen, het aantal ongelukken zou dalen, de ongeruste uren bij veel ouders zou dalen, de drugs die deze nachtelijke uitgaanders nodig hebben zou dalen. De positieve prestaties van alle jongeren zouden stijgen maar ja in 't parlement zitten nen boel lafbekken die geen ernstige beslissingen durven nemen,bekijk maar gans ons justitiebelijd.

1 reacties

Op 27 april 2012 omstreeks 13:43, zei Mich Lardot:

beste, een sluitings uur veranderd niks was er vroeger ook niet en waren er veel minder problemen of heeft u dat nooit meegemaakt?, dan zorgt men dat er underground fuiven komen, bij iemand thuis een leeg staande fabriek etc dus geen enkele controle, wat nu al een fenomeen is is het buitenland en drugs vind men 24 uur de klok rond! of via het internet, in scholen de unief etc dikwijls verdeeld door gasten en meisjes die hun ouders een dikke plaats bekleden !!! dat men moet iets aan de mentaliteit doen en daar deel ik uw mening van de politiek wel in want zij hebben het zover laten komen niet de uitbater van een cafe

Hoogst aantal stemmen

Op 26 april 2012 omstreeks 15:52, zei Dirk Vantomme:

Wie is daar al JAREN burgemeester????Waarom heb je het probleem NIET stelselmatig opgelost??Dat komt toch van vandaag op morgen niet Betweter Tobback!!!En nu zou je nog willen dat de mensen stemmen op jouw in Oktober???Zou moeten Leuvenaar zijn zou je NOOIT maar dan ook NOOIT meer mijn stem krijgen.

2 reacties

Op 26 april 2012 omstreeks 19:05, zei Stefaan Barroo:

Ach man de beste stuurlui staan altijd aan wal!

Op 26 april 2012 omstreeks 20:49, zei Johan Malbrancke:

ik woon ook niet in Leuven dus waarom moet jij je bemoeien, ga daar wonen en zoek een oplossing.

Op 26 april 2012 omstreeks 17:33, zei Rik Rogiers:

Het Vlaams Belang heeft dit al jaren aangekaart.Maar ja,zoals altijd al wat de rode rakkers kunnen is...beloven en nog eens beloven.Tijd voor een ander bestuur,dus...WEG MET ROOD!!!

Op 26 april 2012 omstreeks 17:24, zei François Nuyts:

En hoe zou dat toch komen denk je , belgié glijd langzaam dieper en dieper het moeras in en de meeste burgemeesters hebben heel de boel jarenlang laten verrotten en zitten nu zélf met hun zelfgebakken peren. Kijk maar naar Antwerpen , Brussel , Mechelen en Gent dan weet je genoeg.

Op 26 april 2012 omstreeks 17:39, zei Pol Anseeuw:

Is dat verwonderlijk ? Welke stad kent dat fenomeen niet ?Wij zakken dieper en dieper in een bodemloos moeras en dat is de fout en de verantwoordelijkheid van onze leiders gedurende jaren ..... Oplossing ? Is er niet want dat kost weer geld en dat is er ook niet

2 reacties

Op 26 april 2012 omstreeks 18:42, zei Olla D'Este:

Uw leiders zijn maar een afspiegeling van de maatschappij en dus ook van Uzelf. Het is té gemakkelijk de schuld in de schoenen van de politiek te schuiven. Doe er dus zelf wat aan...

Op 26 april 2012 omstreeks 19:30, zei Ivan De Waele:

Heel juist. En in oktober kan je er voor kiezen door er NIET voor te gaan stemmen... Zo zullen ze het eindelijk eens leren. Hoop ik...

Op 26 april 2012 omstreeks 20:00, zei Karel Schoeters:

Dat is nu weer echt typisch de politiekers veroorzaken dit zelf door hun laksheid en straffeloosheid en nu moet de werkende klasse het weer gaan oplossen of ze worden gestraft met sluitingsuren . En hoe moeten zij dit oplossen , zij mogen zelf niets ondernemen tegen misdadigers of worden zelf gestraft . Dus mijnheer Tobback de bal ligt terug in uw kamp . Zet duidelijk op papier hoe deze mensen het moeten oplossen en met welke middelen . Neem UW verantwoordelijkheid .

1 reacties

Op 27 april 2012 omstreeks 00:37, zei Nic Deroover:

100% gelijk!! waarom de caféhouder straffen omdat justitie niet lik op stuk beleid wil voeren???

Op 26 april 2012 omstreeks 17:23, zei Gust Vereerstraeten:

eerst ervoor zorgen dat de studenten overmatig van alcohol voorzien worden met de nodige winsten en dan met een beteuterde smoel komen zeggen dat ze hun niet goed gedragen of ze uitmaken voor crapuul.

1 reacties

Op 26 april 2012 omstreeks 18:15, zei Ben Strobbe:

1°/° van de studenten gaat naar Leuven,0.5°/° Antwerpen,0.1 LvLNeuve,de rest naar Gent want das een heel leuke stad en da is.0.1 slimerikken studeren in NL specifiek en domme hollanders met geld komen hier st u de ren

Op 26 april 2012 omstreeks 20:01, zei Roland Hermans:

De slechte opvoeding door de ouders is de grootste boosdoener. Niet de overheid.

Op 26 april 2012 omstreeks 19:34, zei Davey Delaere:

Het probleem ligt niet bij de studenten !!!! Vroeger is er ook een hele periode geweest met een piek in nachtelijke vechtpartijen en overlast. Dat komt niet van de mensen van Leuven en rond leuven. Dat komt van de mensen van Mechelen en Brussel die naar Leuven komen en dan Leuven onveilig maken en ambras zoeken. .... .... Wat ook altijd een hele last is zijn de stampensvolle cafés, moest de brandweer en politie hier wat vaker controleren zijn de mensen minder rap op hun tenen getrapt ook en word er ook minder gevochten.

Op 26 april 2012 omstreeks 21:21, zei Marc Vinck:

Als er al jaar en dag een Laat maar waaien,sossen beleid is, is dit ook normaal.

Op 26 april 2012 omstreeks 17:23, zei Tanja Dekeyser:

Ben nu al sedert 4 jaar verhuisd en heb er geen moment spijt van.

ADHESE IMU - 2K - NIET VERWIJDEREN
ADHESE SKY - 1K - NIET VERWIJDEREN

Spelregels forum

Lees hier de spelregels van ons forum. Opgelet, wie een van deze regels overtreedt zal geweerd worden van het forum.
De debatten worden gemodereerd door de online redactie.
ADHESE NBO_PARTNERTICKER - 2K - NIET VERWIJDEREN

ADHESE IMU.INHOUSE - 2K - NIET VERWIJDEREN