Forum

Reacties

Coene: 'Omvang kapitaalverhoging Dexia nog onduidelijk'

  • maandag 30 april 2012, 11h25

Lees het volledige artikel

Reacties

Meest Recent

Op 30 april 2012 omstreeks 18:48, zei François Nuyts:

Achter gesloten deuren , en waarom dan wel , waarom mag dat niet open en bloot besproken worden ?. Of wordt er al niet genoeg gefoeffeld en gesjoemeld.

Op 30 april 2012 omstreeks 18:45, zei Gust Van Langenhove:

de bank is gewoon opgelicht door het bestuur ,ze hebben een dikke pre en pensioen en de gewoone heeft niks meer als hij mag op hoop van zegen wat langer werken ongeveer 7 jaar de meeste zijn op 55 gegaan en als je nog iemand nodig hebt voor 1 miljoen euro te verdienen ik zou er ook eens graag bij zijn , het gaat zo ver dat die met een pensioen waar we van dromen nog meer gaan geven met hier en daar in een bestuur te zitten , en de jonge mensen staan op dop of ocmw in wat een land leven wij hier ???

Op 30 april 2012 omstreeks 18:44, zei Gust Van Langenhove:

de bank is gewoon opgelicht door het bestuur ,ze hebben een dikke pre en pensioen en de gewoone heeft niks meer als hij mag op hoop van zegen wat langer werken ongeveer 7 jaar de meeste zijn op 55 gegaan en als je nog iemand nodig hebt voor 1 miljoen euro te verdienen ik zou er ook eens graag bij zijn , het gaat zo ver dat die met een pensioen waar we van dromen nog meer gaan geven met hier en daar in een bestuur te zitten , en de jonge mensen staan op dop of ocmw in wat een land leven wij hier ???

Op 30 april 2012 omstreeks 16:30, zei Erwin Van Lierop:

De Boek nieuwe CEO, omdat hij het bij Fortis zo geweldig heeft gedaan waarschijnlijk. Dexia heeft geen geloofwaardigheid, maar die kan blijkbaar afgekocht worden, als wij met z'n allen een blanco cheque tekenen (we hoeven zelfs niet te tekenen, dat zullen onze 'vertegenwoordigers' wel doen voor ons). En Coene naïef? Ja, door te denken dat wij hem geloven ...

Op 30 april 2012 omstreeks 15:59, zei Albert Jacobs:

Hij heeft het wel degelijk gezegd en het is gelukkiglijk uitgelekt, hij moet daar nu door onwetendheid geen drama van maken , het is gezegd en hopelijk word dat voorstel NOOIT uitgevoerd

Op 30 april 2012 omstreeks 15:24, zei Tony De Back:

Als hij geen informatie over de toestand van dexia (en de bonuscultuur) wil geven waarom moeten wij dan blijven opdraaien voor deze badbank? Of betekent dit dat ... ze hun problemen (geldtekorten) eindelijk zelf eens gaan oplossen? Als ze rondgaan bij degenen die de laatste decennia 'ten onrechte' (zoals nu blijkt) bonussen of premies hebben ontvangen zal het al heel wat schelen (en zeker voor de belastingbetaler die zich niet heeft kunnen verrijken).

Op 30 april 2012 omstreeks 15:22, zei Marc Moonens:

Hetzelfde gezeik als d'n diene die het geld heeft verbrand. Muhahaha, lach de werkmens nog wat meer uit.

Op 30 april 2012 omstreeks 15:05, zei René De Smet:

Ze moeten die spion van Verhofstadt dringend buitengooien. Als er geen Vld-graaier de ministerpost van Finacieën heeft zal hij altijd blijven stokken in de wielen steken.

Op 30 april 2012 omstreeks 14:38, zei Jean-Pierre Decock:

Wanneer en hoe speelt geen rol. Wij moeten zeker rekening houden met kapitaalsverhoging. En waar gaan ze dat geld halen denkt u ? Frankrijk zal lachen als ze ons zien komen. De fout ligt bij Leterme en Reynders die onderhandelt hebben en Belgie opgezadeld hebben met het grootste percentage van de restbank !!

Op 30 april 2012 omstreeks 14:37, zei Guido Symons:

Het water staat België aan de lippen. Dat valt er te verstaan onder een gesloten vergadering van het parlement.

Hoogst aantal stemmen

Op 30 april 2012 omstreeks 14:22, zei Peter Alberts:

Hij is NIET naief geweest , hij heeft gewoon de waarheid verteld ! ALS in dit land de waarheid NIET meer mag worden bekend gemaakt is het ver gekomen , heel ver . Mensen ALS Steven Vanarco en Elio Di Rupo zijn ons vertrouwen NIET waard , zij ontkennen en verdraaien de waarheid en misleiden de burgers op alle mogelijke manieren - en dergelijke praktijken zijn strafbaar vermits ze informatie die gevoelig is voor een beursgenoteerd bedrijf manipuleren .Maar zoals de situatie nu is , zal deze zich telkenmale gaan herhalen zolang ALS die rotzooi NIET is opgeruimd - dan zal elk jaar een nieuwe kapitaalsinjectie nodig zijn en elke jeer opnieuw zal men hetzelfde probleem hebben ( zie de DEXIA-bom) en uiteindelijk zal de rekening hoger oplopen dan nu eenmalig het verlies te nemen en de tering naar de nering te zetten

1 reacties

Op 30 april 2012 omstreeks 16:35, zei Erwin Van Lierop:

volledig akkoord, behalve dat Coene de waarheid heeft bekend gemaakt. Coene is een louche politieker, die deze gelegenheid misbruikt om nu niemand meer te laten weten waar hij mee bezig is.

Op 30 april 2012 omstreeks 12:21, zei Luc Wullaert:

Dehaene kan de 3 miljoen euro die hij vandaag opstrijkt meteen doorstorten aan dexia

Op 30 april 2012 omstreeks 13:56, zei Hans Engelen:

Zoals Jan Jambon op de zevende dag reeds zei, Coene heeft nu een perfect alibi om het parlement het zwijgen op te leggen!De parlementsleden eerst misbruiken om ze het zwijgen op te leggen, om dan verder te kunnen doen met wat ze al een tijdje aan het doen zijn!Liegen,bedriegen en als het nodig is die achterlijke burgers laten betalen!De eerst volgende toelichting van 'naieve' Coene mogen we dan waarschijnlijk verwachten na de gemeenteverkiezingen, tot dan mogen we nog wat zand uit onze ogen halen!

Op 30 april 2012 omstreeks 13:42, zei Chris Ysebaert:

Hypocrisie ten top, wat Coene eigenlijk bedoeld is dat de burger beter niet te weten komt dat de bodemloze put die Dexia heet nog miljarden zal nodig hebben terwijl er overal bezuinigd en bespaard moet worden. Man man man wij leven in een land dat bestuurd wordt door leugenaars, bedriegers en poenpakkers.

Op 30 april 2012 omstreeks 14:15, zei Dirk Vandemoortele:

Luc Coene (Gent, 1 maart 1947) was een politicus voor de VLD en kabinetchef van premier Guy Verhofstadt. Vanaf 2003 tot 2011. Mijnheer Coene er is geen kat in dit land die je gelooft wanneer je zegt naïef te zijn geweest geef voor èèn keer toe dat het een politiek gekleurd spelletje was.

Op 30 april 2012 omstreeks 12:11, zei Jos Ghijsens:

lap , dit is de molensteen om het potje zeker gedekt te houden ...

Op 30 april 2012 omstreeks 13:43, zei Albert Gysels:

Nu zien we eindelijk de waarheid zo boven drijven en die stinkt. Dit is geen democratie niet meer maar een maffiose dictatuur van het geld, de dictatuur van het ongebreidelde parasitisme der onbekwame leeglopers die zelfs te dom zijn om de boekhouding van een frituur te mogen uitvoeren! Wanneer gaan wij de rekening aan dat stelletje bloedzuigers presenteren????

Op 30 april 2012 omstreeks 13:51, zei Gilbert Haelewyn:

Ik heb hem gezien op de tv.Uit zijn reactie kan ik alleen maar besluiten dat er boven onze hoofden gefoefelt wordt en dingen beslist worden wat wij ,burgers,(nog)niet mogen weten!Maar ons geld is wel welkom.Ik geef niet graag geld uit aan iets dat ik niet weet waartoe het dient.

Op 30 april 2012 omstreeks 13:30, zei Willy Philippaerts:

Waarom moet zoiets beslist worden achter gesloten deuren terwijl wij weer opdraaien voor de uitspatingen van de cd&v? Wij werkende Belgen mogen toch wel weten wat onze verkozen politiekers uitsteken en waar ze naartoe lopen met onze centen.

Op 30 april 2012 omstreeks 13:41, zei Eric Gheyskens:

Dat hij eens komt uitleggen waar de verbeterde monitoring van onze Banken blijft of de verplichte splitsing tussen Spaarbanken en Gokbanken (Investerings-)? Die laatste moeten dan leren roeien met de riemen die ze hebben en moetenn niet meer rekenen op belastinggelden om hen te redden wanneer ze verkeerd gegokt hebben! Dat mijnheer Coene daar eens eerst ernstig werk van maakt hé!

ADHESE IMU - 2K - NIET VERWIJDEREN
ADHESE SKY - 1K - NIET VERWIJDEREN

Spelregels forum

Lees hier de spelregels van ons forum. Opgelet, wie een van deze regels overtreedt zal geweerd worden van het forum.
De debatten worden gemodereerd door de online redactie.
ADHESE NBO_PARTNERTICKER - 2K - NIET VERWIJDEREN

ADHESE IMU.INHOUSE - 2K - NIET VERWIJDEREN