Forum

Reacties

Barroso waarschuwt Grieken voor pijnlijk alternatief

  • woensdag 16 mei 2012, 15h31

Lees het volledige artikel

Reacties

Meest Recent

Op 17 mei 2012 omstreeks 08:59, zei Albert Jacobs:

Barosso is al niet veel wijzer dan al de rest van de heren van het Europees parlement. De ene dag pleit hij dat de grieken zouden moeten uitstappen uit de eurozone en vandaag het tegenovergestelde en dit allemaal om de machtsgeilheid van oa. Merkel en Co te ondersteunen

Op 17 mei 2012 omstreeks 07:37, zei Ronald Hoes:

Pijnlijk alternatief voor EU Brussel, die elke maand een salaris toegeigen van 12000 euro per maand. Terwijl Italie, Frankrijk, portugal,Griekenland en niet te vergeten straks Nederland mogen bekopen met armoede . EN ze weten het allemaal zo goed, Maar de landen die buiten de EU zone zitten doen het toch beter dan de EU zone zelf, zo als Noorwegen en Zwiterland. Het is beter dan alle landen terrug gaan naar de EER.

Op 17 mei 2012 omstreeks 06:39, zei Dirk Vandemoortele:

Het is niet eerlijk alle schuld bij de bevolking te leggen net zo min zou het eerlijk zijn de schuld van onze puinhopen bij alle belgen te leggen. Het is de taak van een overheid ervoor te zorgen dat men 20 jaar na het overlijden van een persoon geen pensioen meer uitbetaald aan zijn familie. De grieken weten heel erg goed op welke manier ze ook gaan besparen binnen of buiten de EU dat het hen pijn zal doen. Binnen de Eu draaien we reeds enkele jaren rondtjes met Griekenland terwijl Ijsland uit het dal kroop de voorbije vier jaar.De kilheid en onverschilligheid van deze Eurocraten verteld me weinigs goeds,dat iedere dag spanjaarden uit hun huis gezet worden en naar voedselbedeling stappen raakt hen niet. Misschien kan iemand me vertellen waarom veertig jaar europees wanbeleid in enkele jaren van waanzinnig alle economie vernietigde besparingen moet rechtgezet worden? Het water waarin de tanker Europa verkeerd heeft geen diepgang genoeg,stranden kan niet anders.

Op 16 mei 2012 omstreeks 23:09, zei Tony Dekeukelaere:

paniek in europa !! goedzo !!

Op 16 mei 2012 omstreeks 22:39, zei Greta Boel:

Wanneer gaat Barroso de ganse waarheid achter de Griekse tragedie vertellen ? 95% van de fraude van 45 miljard euro wordt door 3% van de Griekse bevolking gepleegd nl; door de super rijke met toestemming en medeweten van de regering zoals in alle europese lidstaten. Het is dan wel makkelijk om de gewone bevolking te laten opdraaien voor dit onrecht, en in feite is europa medeplichtig aan het voorliegen en bestelen van de bevolking van Griekenland.Hier een simpele oplossing voor dit onrecht: blokkeer alle buitenlandse rekeningen van die 3% superrijken en laat de regering de openstaande schuld innen en het probleem is opgelost.

Op 16 mei 2012 omstreeks 22:15, zei Azaire Vanhoutte:

vergeet niet dat de oude garde vroeger regeringsleiders nog honderden miljoenen euros op buitenlandse banken staan hebben,van de jaren dat frauderen geen uitzondering was ,de helft van de grieken hebben hun eigen mensen bestolen en bedrogen,van alles is daar gebeurd jaren aan een stuk en iedereen liet betijen,zelf de valse blinden droegen een zonnebril toen ze weg gingen,en nu maar zagen dat het niet goed gaat .

Op 16 mei 2012 omstreeks 20:58, zei Bernard Dewaele:

Ik zit veilig zegt Barosso met 30.000 è 40.000 € per maand, maar jullie Grieken die zullen opdraaien voor de graaicultuur van Europa, willen of niet. Iedereen kijkt op naar Europa, het enige wat ze hebben is de zelfde munt, de rest is betalen, miljarden €, en voor wie, uitgeslafferde politiekers,die niet meer weten waar hun geld in steken, Verhofstadt, Deguchtn Dehaene enz .en als de grieken niet meer betalen zullen andere landen het wel doen, zij zijn save.

Op 16 mei 2012 omstreeks 20:27, zei Gust De Weerdt:

Ooit werd Griekenland beschouwd als de bakermat van het moderne Europa. Nu wordt het zeker de doodskist ervan?

Op 16 mei 2012 omstreeks 19:57, zei Bob Janssens:

Hij zou beter eens naar zijn eigen land kijken want het gaat daar ook niet zo goed.

Op 16 mei 2012 omstreeks 19:31, zei André Deruyter:

Het komt door hun blindheid,als er van de 650 echt maar 50 blind zijn dan is niet moeilijk dat ze niet zien waar ze naar toe gaan.

Hoogst aantal stemmen

Op 16 mei 2012 omstreeks 17:24, zei Karel Heylen:

Barroso is gewoon bang om zijn vetbetaalde job te verliezen wanneer nog meer landen tegen het geldverslindende 'Europa' zijn en het als een zeepbel uiteenspat.

3 reacties

Op 16 mei 2012 omstreeks 19:39, zei Georges Charles:

Het is allemaal theater. Eerst wil men nog vlug de Griekse schuldpapieren van de balansen van de prive-banken overbrengen naar die van de Europese Centrale bank, zodat de Europese bevolking voor de rommelpapieren van de banken kan opdraaien. Van zodra die actie voltooid is mag voor Barosso en de rest van de Eurokraten Griekenland failliet gaan. Nu is het nog een beetje te vroeg. Barosso, de niet-verkozen premier van het zgn. democratisch Europa.

Op 16 mei 2012 omstreeks 20:22, zei Marie-Jeanne Van Belle:

Diegenen die niets liever zouden willen als dat de Europeese unie uiteenspat vergeten heel waarschijnlijk dat het dank zij de Europese gemeenschap is dat we al meer dan zestig jaar vrede hebben !!!!!

5 reacties

Op 16 mei 2012 omstreeks 21:29, zei Bob Janssens:

Van belle wat betaalt U nu voor gelijk wel iets voor dat de euro bestond en nu.

Op 16 mei 2012 omstreeks 22:40, zei Wilfried Deslypere:

Vrede in de dikke nekken hun portemanee, hoe naiëf je maar kunt zijn.

Op 17 mei 2012 omstreeks 00:35, zei Walter Loosvelt:

Al die mensen met hun denegrerende commentaar hierboven weten eenvoudig niet wat VREDE is. IK heb de oorlog meegemaakt als kind. En ik zie nog altijd voor mijn ogen(als 3-jarige in die tijd) door de spleten van een inderhaast gesloten gordijn: de inboedel van mijn onschuldige buren op de straat uit kieperen!!!

Op 17 mei 2012 omstreeks 07:44, zei Georges Charles:

Met alle respect, maar dergelijke uitspraken geven blijk van onwetendheid. U kunt evengoed beweren dat het communisme ervoor heeft gezorgd dat ze in die landen vrede hadden. Na de instorting van het communisme brak er overal oorlog uit.. Het enige wat u doet is de propaganda herhalen die u door de ondemocratische eurocraten van de EG werd opgedrongen. De laatste wereldoorlog eindigde in 1945. Pas in 1967 werd de EG opgericht en er waren slechts 6 landen lid van. In 1973 werden er dat 9, in 1981:10, in 1986:12, in 1995:15, in 2004:25 en in 2007:27. Het is dus niet zo dat er in al die landen tot hun (late) toedreding oorlog was. Bovendien zijn het de Westerse 'geallieerde' landen die overal elders in de wereld oorlog, dood en vernieling hebben aangericht.

Op 17 mei 2012 omstreeks 11:41, zei Dirk Vandemoortele:

Een vrede die we betalen met jaarlijks 58.000 zelfmoorden in Europa.Of hoe we toch een subtiele stille oorlog hebben. http://www.cijfers.net/zelfmoord.html Hoe dwaas en naief kan een mens toch zijn.

Op 17 mei 2012 omstreeks 07:38, zei Ronald Hoes:

Deze meneer heeft gelijk, terrug gaan in de EER. Ieder regeert zijn eigen land en dan heeft ieder zijn welvaart terrug.

Op 16 mei 2012 omstreeks 18:34, zei Pol Anseeuw:

Wat een pokerspelletje ! Hoeveel miljarden hebben de Grieken gekregen ? Ik weet het hoegenaamd niet meer maar het is heel veel. De gewone burger is daar natuurlijk de dupe van en heeft geen schuld. De (weeral) zogenaamde topmensen die destijds de 'boeken' hebben vervalst om aan de Europese vetpotten te kunnen zitten zijn verantwoordelijk maar ja die zijn al lang weg he.Hopelijk wordt het geen dominospelletje

2 reacties

Op 16 mei 2012 omstreeks 19:07, zei Isidore Julliani:

Ik heb het gisteren en enkele dagen geleden geschreven. Dat de Grieken eens leren werken. Dat de vroegere politiekers in Griekenland met de buit zijn gaan lopen, kan ik enigszins geloven, maar het zijn de Grieken die voor hen gekozen hebben, uit gemakzucht. Zo slim zijn ze ook niet hé. Voor de Grieken!!! Leren nadenken en leren werken. Bij een reis heb ik moeten ervaren dat ze noch het één noch het andere kunnen.

Op 16 mei 2012 omstreeks 19:26, zei Erik Bronckaers:

De gewone burger in Griekenland heeft voor die politici gestemd en velen hebben mee geprofiteerd en gefraudeerd. Ja, er zijn onschuldige slachtoffers. Maar de Grieken moeten meer naar zichzelf kijken en niet de andere Europese lidstaten en zeker Duitsland niet met de vinger wijzen. En wie gaat nog één euro, dollar of drachme aan Griekenland, een Grieks bedrijf of een Griek lenen als ze uit de Eurozone stappen en de besparingen niet doorvoeren? Je kunt de consequenties wel bedenken : catastrofaal. Och ja, het zijn altijd de topmensen geweest. We leven in democratiën en zijn dus mede verantwoordelijk. Stop maar met de schuld op anderen te steken.

Op 16 mei 2012 omstreeks 17:15, zei Franky Eneman:

als een duivel in een wijwatervat.....

Op 16 mei 2012 omstreeks 20:58, zei Bernard Dewaele:

Ik zit veilig zegt Barosso met 30.000 è 40.000 € per maand, maar jullie Grieken die zullen opdraaien voor de graaicultuur van Europa, willen of niet. Iedereen kijkt op naar Europa, het enige wat ze hebben is de zelfde munt, de rest is betalen, miljarden €, en voor wie, uitgeslafferde politiekers,die niet meer weten waar hun geld in steken, Verhofstadt, Deguchtn Dehaene enz .en als de grieken niet meer betalen zullen andere landen het wel doen, zij zijn save.

Op 16 mei 2012 omstreeks 20:27, zei Gust De Weerdt:

Ooit werd Griekenland beschouwd als de bakermat van het moderne Europa. Nu wordt het zeker de doodskist ervan?

Op 16 mei 2012 omstreeks 22:15, zei Azaire Vanhoutte:

vergeet niet dat de oude garde vroeger regeringsleiders nog honderden miljoenen euros op buitenlandse banken staan hebben,van de jaren dat frauderen geen uitzondering was ,de helft van de grieken hebben hun eigen mensen bestolen en bedrogen,van alles is daar gebeurd jaren aan een stuk en iedereen liet betijen,zelf de valse blinden droegen een zonnebril toen ze weg gingen,en nu maar zagen dat het niet goed gaat .

Op 16 mei 2012 omstreeks 18:02, zei Erwin Van Lierop:

Er mogen dan wel 16 andere 'democratieën' in de Eurozone zijn, hetgeen zij vragen (eisen?) van Griekenland, is niet democratisch beslist ...

Op 16 mei 2012 omstreeks 19:57, zei Bob Janssens:

Hij zou beter eens naar zijn eigen land kijken want het gaat daar ook niet zo goed.

Op 17 mei 2012 omstreeks 06:39, zei Dirk Vandemoortele:

Het is niet eerlijk alle schuld bij de bevolking te leggen net zo min zou het eerlijk zijn de schuld van onze puinhopen bij alle belgen te leggen. Het is de taak van een overheid ervoor te zorgen dat men 20 jaar na het overlijden van een persoon geen pensioen meer uitbetaald aan zijn familie. De grieken weten heel erg goed op welke manier ze ook gaan besparen binnen of buiten de EU dat het hen pijn zal doen. Binnen de Eu draaien we reeds enkele jaren rondtjes met Griekenland terwijl Ijsland uit het dal kroop de voorbije vier jaar.De kilheid en onverschilligheid van deze Eurocraten verteld me weinigs goeds,dat iedere dag spanjaarden uit hun huis gezet worden en naar voedselbedeling stappen raakt hen niet. Misschien kan iemand me vertellen waarom veertig jaar europees wanbeleid in enkele jaren van waanzinnig alle economie vernietigde besparingen moet rechtgezet worden? Het water waarin de tanker Europa verkeerd heeft geen diepgang genoeg,stranden kan niet anders.

Op 16 mei 2012 omstreeks 18:30, zei Gerd Jacquemyns:

Algoed dat de specialisten hier kunnen reageren...

ADHESE IMU - 2K - NIET VERWIJDEREN
ADHESE SKY - 1K - NIET VERWIJDEREN

Spelregels forum

Lees hier de spelregels van ons forum. Opgelet, wie een van deze regels overtreedt zal geweerd worden van het forum.
De debatten worden gemodereerd door de online redactie.
ADHESE NBO_PARTNERTICKER - 2K - NIET VERWIJDEREN

ADHESE IMU.INHOUSE - 2K - NIET VERWIJDEREN