Forum

Reacties

Collin: 'Kansen van Wilmots als bondscoach zijn gestegen'

  • zaterdag 02 juni 2012, 22h36

Lees het volledige artikel

Reacties

Meest Recent

Op 04 juni 2012 omstreeks 20:16, zei Pascal Vandenbroucke:

Bossuyt, jaloezie is een kwade ziekte en u hebt er serieus van, man. Je hebt ook de neiging, van mensen belachelijk te maken, maar heb je hier, al iets degelijks kunnen zeggen, over uw ploegsken. Bang dat jij fabeltjes, gaat vertellen, als Mijnheer den uil uit de Fabeltjeskrant. Jullie kunnen, jullie eertse keus, trainer nog niet gaan halen. Ik volg het voetbal al 40 jaar, sinds mijn 8 jaar. Mijn eerste wedstrijd, was tegen jullie. Met Jan Ruyter, Dockx, Van Himst, Broos, Rendenbrink. het werd 3-1 voor ons, met doelpunten van Cools, Lambert en wie speelde, in de verdediging? Ja, georges Leekens. Van Himst scoorde voor jullie. Vanaf die dag, werd ik opgeslorpt door het voetbal en Club Brugge. Van dit moment, was Anderlecht een concurrent. Weet je, dat Vandestock Constant, nog een jaar als voorzitter, of in het bestuur van Club heeft gezeten? Voor, je vertelt over de fabeltjes, moet je nadenken Bossuyt, maar ge lacht liever een ander uit, dan iets zinnigs te schrijven! meelijwekkend!!

Op 04 juni 2012 omstreeks 20:04, zei Pascal Vandenbroucke:

Bossuyt, ge heeft wellicht les in de kleuterklas, of in het eerste studiejaar. Jammer, die kinderen als ge die ook belachelijk gaat maken, op schrijffouten. Ik hoop, dat je geen leraar bent. Want als u kennis die u zou moeten, overdragen, op de kinderen, zo groot is als uw voetbalverstand, dan is dat niet veel soeps! de tijd, dat Anderlecht de goede spelers ging wegkapen, om de concurrentie te verzwakken, is al lang verleden tijd. Waarschijnlijk de tijd niet meegemaakt, dat ze KV.Mechelen, gingen leegkopen: Bosman, De Mos(trainer,) Bosman, Rutjens, Hofkens. Dat weet je waarschijnlijk, niet meer, of heb je nooit geweten. Nu zijn het weer fabeltjes, die ik vertel. Het zou eens kunnen gebeuren, dat de mauves, na deze titel, een tijdje gaan mogen wachten op hun volgende. Wij zijn dit jaar tweede geworden, maar we hebben het jullie nog knap lastig gemaakt. Jovanovic, gaan halen verleden jaar, maar hij weegt te zwaar op het budget, ook een fabeltje? Wel dan een van Van Holsbeeck!

Op 04 juni 2012 omstreeks 19:54, zei Pascal Vandenbroucke:

Het flauw ventje Bossuyt, heeft ook weer eens gesproken. Van Holsbeeck, heeft zelf gezegd, dat de kas niet goed zit bij Anderlecht. Daarom was hij aan het kwijlen, op die 15 miljoen. Leest u dan niets. Uit goede bronnen, zijn Club en Vossen wel al aan het onderhandelen, ook met Martens zijn er reeds verkenende gesprekken geweest. Ge blijft een amateur, jongen en een jaloerse persoon. Het is al van verleden jaar, dat de kas van Andelecht leeg is. Binnekort Suaréz weg en ook Biglia, blijft niet. Onze eerste transfer is binnen en wordt eerstdaags voorgesteld! Jesper Jorgensen. Die heeft drie jaar getekend en de medische test afgelegd. Ik vertel geen fabeltjes, zoals jij, die zijn eigen leugens geloofd en geen jota van zijn eigen ploeg weet. Een meeloper, dat ben je men beste Dirk. Misschien blijf je met je klein voetbalverstand, weg van deze site. je bent er zo een als het slecht gaat, met zijn ploeg, ook zijn ploeg laat vallen en op zoek gaan, naar ander succes. Nadenken, Bossuyt!!

Op 03 juni 2012 omstreeks 21:05, zei joris cuypers:

Meneer Collin, kan er voor deze fantastische prestatie geen ontvangst op het paleis geregeld worden?

Op 03 juni 2012 omstreeks 19:26, zei Jan Van Belle:

1 op 6 is dik gebuisd. Het voetbal van de Belgen was traag, zonder diepgang of verrassing. Met veel gepingel vooraan,maar zonder doelkansen. We kunnen wij onder elkaar blijven zeggen dat dit allemaal fantastisch met blijkbaar de steun van de pers. Maar ondertussen bewijst deze fantastische generatie niets. Hazard zal in Engeland flink van koers mogen veranderen. Een doelpuntenmaker hebben we niet. En inderdaad Kompany is de slimste: die hield zich wijselijk aan de kant.

1 reacties

Op 04 juni 2012 omstreeks 12:48, zei Gerry Clé:

Belgie is een ploeg op 1 stap van verlof, Engeland op 1 stap van een EK. En toch spelen de Belgen dominant en kan Engeland er amper uit komen. En u vind dat 'dik gebuisd'? Bovendien denk je nog dat Kompany niet dierf meespelen? Waar haalt u het? De enige fout was dat we speelden zonder spits. Heel raar als je doorlopend in de aanval bent.

Op 03 juni 2012 omstreeks 14:30, zei Francis Haustraete:

er is geen enkele belgische trainer die bekwaam is als bondcoach,laat staan dat ze zo een team kunnen leiden.als je het mij vraagt zijn er in belgie er maar twee trainers die zouden resultaten halen als bondcoach sollied,koster die hebben hun eigen speelstijl en die wijken er niet van af wat voor spelers ze ook hebben dat geeft belgie nodig.als je ziet dat belgie tegen engeland zonder spits speelt stel ik mij toch vragen,als je tegen zo een team speelt moet je zeker met twee spitsen spelen Vb.miral.en luka.dat is toch logische als je wilt winnen.wilmots wou enkel op resultaat spelen zo als die andere belgen sterk in waren. het is een schande dat ze in zo een poule geen tweede waren voor E.K met zo een team. en laat ons op houden met de spelers aante wijzen als de schuldige ze doen enkel wat de trainer hun vragen als je ziet waar dembele,hazard,witsel moesten spelen,hoe kan je verwachten dat ze top zijn,heb je iemand als van gaal heb je zo iets niet.

Op 03 juni 2012 omstreeks 11:15, zei Tony Dekeukelaere:

ze hebben 0,0 kansen gekregen !!! moeten veel sneller vooruit spelen !! eens proberen met dufour en ook met vossen in de spits !!! lukaku , benteke , heb daar dikke twijfels over !!

Op 03 juni 2012 omstreeks 10:41, zei Pascal Vandenbroucke:

Collin, wat kent die nu van voetbal. Het was inderdaad niet helemaal slecht, maar ook niet fantastisch, zoals hij beweert Maar nogmaals, het zij een resem vedetten, in verschillende Europese competities, bij de Duivels. Een voor een steengoede voetballers, maar teveel denken als indibidualisten. Nog eens terugkeren, op Collin, die kon het gisteren, in een concurerende krant, niet nalaten, nog eens na te trappen, naar Brugge en Leekens!'wij zijn blij, dat Anderlecht en de Rode duivels, niet voor eenzelfde trainer zijn gegaan!' anders trok, ik mij meteen terug, want ik wilde geen belangenvermenging.' Scheinheillige man, je had wel een wissel Leekens-Jacobs op het oog. Dan had je je tweemeesters gediend, hé! Anderlecht en de Duivels!

2 reacties

Op 03 juni 2012 omstreeks 15:03, zei Robin Cauwels:

Vooral Anderlecht Purple Heart 4-ever!!!

Op 03 juni 2012 omstreeks 15:24, zei Dirk Bossuyt:

Beste Pascal, het is niet omdat je telkens beweert dat er een wissel Leekens-Jacobs in de maak was, dat het ook zo is. Je kan zoveel fantaseren als je maar wil met de bedoeling Anderlecht zwart te maken, het maakt het daarom nog niet waar. Je vorige bewering dat intussen Vossen en Martens bij Club aangekondigd zouden zijn, was ook al een fantasie van je. En over de kas van Anderlecht fantaseer je er ook op los, want gisteren stond heel duidelijk in deze krant dat Belgische clubs die Europees gespeeld hebben, schuldenvrij zijn. Wellicht voel je je gelukkiger in je fabeltjesland, geen probleem, maar val er andere mensen niet mee lastig.

Op 03 juni 2012 omstreeks 10:40, zei Johny Lotthior:

Goh ja, het was niet slecht, maar ook verre van goed genoeg. En Wilmots, ah ja, waarom niet. Hij mag het van mij ook eens proberen, velen hebben het hem voorgedaan, maar uiteindelijk zijn het de spelers op het veld die de bal tegen de netten van de tegenstrever moeten shotten. Of een Gerets daar het verschil kan maken? Ik denk het wel, maar dan enkel en alleen omdat de spelers dan misschien bereid zouden zijn om voor 110% te gaan ipv 100% (of 85%). Alleen als de spelers nog een trap hoger kunnen en willen, komt er terug een ploeg die zal winnen. Altijd van dat 'net niet' en 'de sfeer is gooooeeed', daar koop je niets mee. Ook met Gerets, of een andere succestrainer, blijft het risico bestaan dat na enige tijd het succes uitblijft, dat hij merkt dat de kans op slagen niet zo groot is en dan kiest voor iets anders waar de succeskans een stuk hoger is. En we kunnen ook dàt Leekens niet kwalijk nemen.

Op 03 juni 2012 omstreeks 10:32, zei Dirk Bossuyt:

Geef Wilmots een kans. Leekens bleek een flop, Wilmots zal misschien slagen.

Hoogst aantal stemmen

Op 02 juni 2012 omstreeks 23:38, zei Jean-Pierre Decock:

Ik heb niets tegen Wilmots als trainer maar stop aub met dergelijke onzin uit te kramen. Wat Collin fantastisch heeft gevonden blijft mij een raadsel. Verdediigend was het zeker niet slecht maar anderzijds hebben we geen enkele kans laat staan een degelijke aanval opgezet. Om te winnen moet je niet goed spelen maar scoren. Blijf wel positief achter deze groep staan maar een andere speelstijl dringt zich op. Balbezit alleen zal ons geen eieren leggen.

2 reacties

Op 02 juni 2012 omstreeks 23:48, zei Andre Bodyfee:

geef ik je 100% gelijk. Ik zou zelf zeggen pak een nederlandse trainer. van gaal miss

Op 03 juni 2012 omstreeks 19:59, zei Jan Van Belle:

Of kan men Koster niet wegplukken bij Beerschot. De verdediging hebben we, en hij heeft verstand van aanvallend voetbal.

Op 03 juni 2012 omstreeks 09:43, zei Jean-Pierre Dermaut:

Collin heeft waarschijnlijk een andere voetbalwedstrijd gezien.

Op 03 juni 2012 omstreeks 10:41, zei Pascal Vandenbroucke:

Collin, wat kent die nu van voetbal. Het was inderdaad niet helemaal slecht, maar ook niet fantastisch, zoals hij beweert Maar nogmaals, het zij een resem vedetten, in verschillende Europese competities, bij de Duivels. Een voor een steengoede voetballers, maar teveel denken als indibidualisten. Nog eens terugkeren, op Collin, die kon het gisteren, in een concurerende krant, niet nalaten, nog eens na te trappen, naar Brugge en Leekens!'wij zijn blij, dat Anderlecht en de Rode duivels, niet voor eenzelfde trainer zijn gegaan!' anders trok, ik mij meteen terug, want ik wilde geen belangenvermenging.' Scheinheillige man, je had wel een wissel Leekens-Jacobs op het oog. Dan had je je tweemeesters gediend, hé! Anderlecht en de Duivels!

2 reacties

Op 03 juni 2012 omstreeks 15:03, zei Robin Cauwels:

Vooral Anderlecht Purple Heart 4-ever!!!

Op 03 juni 2012 omstreeks 15:24, zei Dirk Bossuyt:

Beste Pascal, het is niet omdat je telkens beweert dat er een wissel Leekens-Jacobs in de maak was, dat het ook zo is. Je kan zoveel fantaseren als je maar wil met de bedoeling Anderlecht zwart te maken, het maakt het daarom nog niet waar. Je vorige bewering dat intussen Vossen en Martens bij Club aangekondigd zouden zijn, was ook al een fantasie van je. En over de kas van Anderlecht fantaseer je er ook op los, want gisteren stond heel duidelijk in deze krant dat Belgische clubs die Europees gespeeld hebben, schuldenvrij zijn. Wellicht voel je je gelukkiger in je fabeltjesland, geen probleem, maar val er andere mensen niet mee lastig.

Op 03 juni 2012 omstreeks 19:26, zei Jan Van Belle:

1 op 6 is dik gebuisd. Het voetbal van de Belgen was traag, zonder diepgang of verrassing. Met veel gepingel vooraan,maar zonder doelkansen. We kunnen wij onder elkaar blijven zeggen dat dit allemaal fantastisch met blijkbaar de steun van de pers. Maar ondertussen bewijst deze fantastische generatie niets. Hazard zal in Engeland flink van koers mogen veranderen. Een doelpuntenmaker hebben we niet. En inderdaad Kompany is de slimste: die hield zich wijselijk aan de kant.

1 reacties

Op 04 juni 2012 omstreeks 12:48, zei Gerry Clé:

Belgie is een ploeg op 1 stap van verlof, Engeland op 1 stap van een EK. En toch spelen de Belgen dominant en kan Engeland er amper uit komen. En u vind dat 'dik gebuisd'? Bovendien denk je nog dat Kompany niet dierf meespelen? Waar haalt u het? De enige fout was dat we speelden zonder spits. Heel raar als je doorlopend in de aanval bent.

Op 03 juni 2012 omstreeks 10:32, zei Dirk Bossuyt:

Geef Wilmots een kans. Leekens bleek een flop, Wilmots zal misschien slagen.

Op 03 juni 2012 omstreeks 11:15, zei Tony Dekeukelaere:

ze hebben 0,0 kansen gekregen !!! moeten veel sneller vooruit spelen !! eens proberen met dufour en ook met vossen in de spits !!! lukaku , benteke , heb daar dikke twijfels over !!

Op 03 juni 2012 omstreeks 10:40, zei Johny Lotthior:

Goh ja, het was niet slecht, maar ook verre van goed genoeg. En Wilmots, ah ja, waarom niet. Hij mag het van mij ook eens proberen, velen hebben het hem voorgedaan, maar uiteindelijk zijn het de spelers op het veld die de bal tegen de netten van de tegenstrever moeten shotten. Of een Gerets daar het verschil kan maken? Ik denk het wel, maar dan enkel en alleen omdat de spelers dan misschien bereid zouden zijn om voor 110% te gaan ipv 100% (of 85%). Alleen als de spelers nog een trap hoger kunnen en willen, komt er terug een ploeg die zal winnen. Altijd van dat 'net niet' en 'de sfeer is gooooeeed', daar koop je niets mee. Ook met Gerets, of een andere succestrainer, blijft het risico bestaan dat na enige tijd het succes uitblijft, dat hij merkt dat de kans op slagen niet zo groot is en dan kiest voor iets anders waar de succeskans een stuk hoger is. En we kunnen ook dàt Leekens niet kwalijk nemen.

Op 03 juni 2012 omstreeks 21:05, zei joris cuypers:

Meneer Collin, kan er voor deze fantastische prestatie geen ontvangst op het paleis geregeld worden?

Op 04 juni 2012 omstreeks 19:54, zei Pascal Vandenbroucke:

Het flauw ventje Bossuyt, heeft ook weer eens gesproken. Van Holsbeeck, heeft zelf gezegd, dat de kas niet goed zit bij Anderlecht. Daarom was hij aan het kwijlen, op die 15 miljoen. Leest u dan niets. Uit goede bronnen, zijn Club en Vossen wel al aan het onderhandelen, ook met Martens zijn er reeds verkenende gesprekken geweest. Ge blijft een amateur, jongen en een jaloerse persoon. Het is al van verleden jaar, dat de kas van Andelecht leeg is. Binnekort Suaréz weg en ook Biglia, blijft niet. Onze eerste transfer is binnen en wordt eerstdaags voorgesteld! Jesper Jorgensen. Die heeft drie jaar getekend en de medische test afgelegd. Ik vertel geen fabeltjes, zoals jij, die zijn eigen leugens geloofd en geen jota van zijn eigen ploeg weet. Een meeloper, dat ben je men beste Dirk. Misschien blijf je met je klein voetbalverstand, weg van deze site. je bent er zo een als het slecht gaat, met zijn ploeg, ook zijn ploeg laat vallen en op zoek gaan, naar ander succes. Nadenken, Bossuyt!!

Op 04 juni 2012 omstreeks 20:04, zei Pascal Vandenbroucke:

Bossuyt, ge heeft wellicht les in de kleuterklas, of in het eerste studiejaar. Jammer, die kinderen als ge die ook belachelijk gaat maken, op schrijffouten. Ik hoop, dat je geen leraar bent. Want als u kennis die u zou moeten, overdragen, op de kinderen, zo groot is als uw voetbalverstand, dan is dat niet veel soeps! de tijd, dat Anderlecht de goede spelers ging wegkapen, om de concurrentie te verzwakken, is al lang verleden tijd. Waarschijnlijk de tijd niet meegemaakt, dat ze KV.Mechelen, gingen leegkopen: Bosman, De Mos(trainer,) Bosman, Rutjens, Hofkens. Dat weet je waarschijnlijk, niet meer, of heb je nooit geweten. Nu zijn het weer fabeltjes, die ik vertel. Het zou eens kunnen gebeuren, dat de mauves, na deze titel, een tijdje gaan mogen wachten op hun volgende. Wij zijn dit jaar tweede geworden, maar we hebben het jullie nog knap lastig gemaakt. Jovanovic, gaan halen verleden jaar, maar hij weegt te zwaar op het budget, ook een fabeltje? Wel dan een van Van Holsbeeck!

ADHESE IMU - 2K - NIET VERWIJDEREN
ADHESE SKY - 1K - NIET VERWIJDEREN

Spelregels forum

Lees hier de spelregels van ons forum. Opgelet, wie een van deze regels overtreedt zal geweerd worden van het forum.
De debatten worden gemodereerd door de online redactie.
ADHESE NBO_PARTNERTICKER - 2K - NIET VERWIJDEREN

ADHESE IMU.INHOUSE - 2K - NIET VERWIJDEREN