Forum

Reacties

'Barcelona bereidt monsterbod voor op Vincent Kompany'

  • vrijdag 22 juni 2012, 09h11

Lees het volledige artikel

Reacties

Meest Recent

Op 25 juni 2012 omstreeks 12:55, zei Karin Noort:

Kompany is immers veel te traag voor de absolute wereldploegen als Barca e Real. Laat je toch niets wijsmaken; dat is merendeels publiciteit. Er zijn maar 2 Belgen die daar voor in aanmerking komen, Hazard en Courtois.

1 reacties

Op 25 juni 2012 omstreeks 18:11, zei Felix Schlegel:

En Puyol en Piqué zijn pijlsnel zeker? Al die (subjectieve) spelersbeoordelingen zijn onzin. Het enige wat je kan afleiden over het niveau van een speler is hoe goed zijn ploeg is en welk belang een speler in die ploeg heeft (Vooral de vraag: staat hij in de basis of niet?). Manchester City is een zeer sterke ploeg, Kompany is er kapitein, en het niveauverschil tussen City en Barcelona is er wel, maar is nu ook niet zo onoverkomelijk. Dus is er geen enkele reden om (nu al) te stellen dat Kompany te slecht of te traag of te 'wat voor andere onzin' voor Barcelona is.

Op 24 juni 2012 omstreeks 13:14, zei Alex Oderij:

wat moet die daar gaan doen...

Op 22 juni 2012 omstreeks 22:50, zei Huib Willemse:

Prachtig toch ? Barcelona, dat zware schulden heeft bij Spaanse banken, koopt Vincent Compaqny voor een fenomenaal bedrag en wij moeten de banken steunen waar die lui schulden hebben. In feite kopen ze Vincent Kompany dus van ONS geld. Eigenlijk zijn we toch wel goed gek, of ....?

Op 22 juni 2012 omstreeks 20:31, zei Tony Bouttelgier:

Ze zouden dat geld beter gebruiken om hun economie terug aan te zwengelen! In plaats voor een opgeschoten puberke te 'kopen' om te komen op een balletje te trappen.

Op 22 juni 2012 omstreeks 20:01, zei Stefan Schelkens:

'volgens de doorgaanse goed ingelichte Spaanse krant Sport', blijkbaar is de auteur niet op de hoogte van de waarheidswaarde v

Op 22 juni 2012 omstreeks 18:21, zei Marc Polfliet:

Vind zeker Kompany één van de beste centrale verdedigers. Toch denk ik persoonlijk dat het Spaanse voetbal hem het minste ligt.Zoals iedere speler heeft hij ook een paar mindere kwaliteietn en dat zijn volgens mij de startsnelheid bewegelijkheid in de kleine ruimte. Toch veel succes moest de transfer doorgaan. we duimen voor u.

Op 22 juni 2012 omstreeks 17:51, zei Wouter Adams:

Als barcelona je wil moet je zot zijn om niet te gaan, met barca heb je wereldwijd de topploeg, de beste speler ter wereld met messi en sterren als xavi, iniesta, ... in je ploeg. Als je daar als speler kan tussen gaan spelen en volgens mij kan kompany dit echt aan qua niveau dan mag je niet twijfelen. Anderzijds als man city zich ooit europees wil mengen met de top dan mogen ze een speler als kompany die bij de europese top qua verdedigers hoort niet laten gaan.

Op 22 juni 2012 omstreeks 15:23, zei Francis Van Isacker:

Silva was de betere geweest voor Barca !!

Op 22 juni 2012 omstreeks 14:59, zei Dieter Annaert:

Beste Mensen, Wat u ongetwijfeld als klein manneke geleerd hebt in het middelbaar, zijn er een heel deel al vergeten.. Het is net door zulke bedragen uit te geven dat er het broodnodige geld om die schulden af te lossen binnen komen. Want, niet winnen is geen geld, geen geld is geen aflossing. Daarenboven brengt een topspeler een veelvoud van zichzelf op (Ronaldo heeft zich aan truitjes alleen al 2.5 keer terug betaald, en ligt nog jaren onder contract). Gelieve dus eerst de basis van de economie te leren, alvorens jaloerse reacties te posten: de wereld wordt er beter van, en uw leven ongetwijfeld ook

6 reacties

Op 22 juni 2012 omstreeks 16:13, zei Marc Sabbe:

In het jaar dat Barca alles won (Landskampioen, Beker, Champions League en supercup) maakte de club nog steeds 70 miljoen euro verlies. Voetbalclubs maken geen winst, dat half miljard euro aan schulden zal dus vroeg of laat ten laste komen van de gemeenschap.

Op 22 juni 2012 omstreeks 16:52, zei Jan Desmet:

U weet hopelijk dat die 'topclubs' hun schulden niet betalen? Michel Platini en een aantal gelijkgestemden, willen daar 'grote 'kuis' in maken en de eerlijke schuldenvrije clubs alweer de kansen bieden die ze verdienen. Ik vrees dat uw visie op de economie nogal afwijkt. Trouwens, er is nog wel een verschil tussen de kwaliteit van spelers. Een naïeve stelling is dat iets of iemand zoveel waard is, als dat men er voor betaalt...

Op 22 juni 2012 omstreeks 17:26, zei Felix Schlegel:

Je hebt groot gelijk. Maar wacht eens: hoe komt het dan dat we nu in een schulden- of kredietcrisis zitten? Investeren is goed, maar als je 100 miljoen euro voor een voetballer betaalt terwijl je al zwaar in de schulden zit, dan noem ik dat niet investeren, maar geld vergokken! Zo gokten ook veel banken, en je ziet waar ze nu staan en met hen de hele wereldeconomie. (En dat de truitjes van Ronaldo al 2 en een half keer zijn transfersom hebben terugbetaald, is relatief: je mag zijn salaris niet vergeten, en je moet ook stellen dat als Ronaldo er niet was, een andere en goedkopere speler, bijvoorbeeld een speler uit de eigen jeugd, ook wel geld zou hebben opgebracht door de truitjesverkoop.)

Op 22 juni 2012 omstreeks 18:11, zei Take It Easy:

Misschien de les nog even heropfrissen aub. Hoe komt het dan precies weer dat deze clubs zoveel miljarden schulden hebben?

Op 22 juni 2012 omstreeks 18:13, zei Ronny Van de Voorde:

Nu moet u mij ééns uitleggen hoe het komt dat die ploegen zoveel schulden hebben bij de belastingen?

Op 22 juni 2012 omstreeks 19:12, zei Bram Schoonjans:

Beste Dieter, dat is juist het hele probleem: de basis van economie zoals het nu geleerd wordt, klopt al lang niet meer. Hoe kan de wereld hier in godsnaam beter van worden? Ik hoop dat u weet waar die truitjes worden gemaakt, en waar de voetbalschoenen en ballen voor die spelers worden gemaakt.

Op 22 juni 2012 omstreeks 14:01, zei Felix Schlegel:

Kompany kan zeker het niveau bij Barcelona aan, maar meer dan 30 miljoen zou ik nu ook niet voor hem betalen, vooral met het oog op Financial Fairplay en de financiele toestand van Barcelona en Spanje in het algemeen. Mij lijkt het niet dat City hem voor minder dan 50 miljoen laat gaan, dus nog maar even wachten met dromen.

Hoogst aantal stemmen

Op 22 juni 2012 omstreeks 10:44, zei Staf Stoelen:

Dat ze eerst maar eens effen geraken met hun schulden en dan zien of ze wat kunnen kopen. Het word hoogtijd dat men dat wereldje eens uitmest.

1 reacties

Op 22 juni 2012 omstreeks 11:23, zei Bram Schoonjans:

Ik gung het Kompany, maar ik was mij toch ook die bedenking aan het maken... . Gisteren nog horen dat de Spaanse banken ongeveer 50 miljard nodig hebben, ondertussen weten we waar een deel hiervan zal worden gebruikt.

Op 22 juni 2012 omstreeks 12:21, zei Eddy Platteeuw:

Het begint stilaan tijd worden dat men paal en perk stelt aan deze monsterbedragen. Welke speler is dit geld in godsnaam waard ? De clubs bulken van de schulden, de supporters betalen zich blauw aan abonnementsgelden of inkomprijzen en de spelers lopen met het geld weg. En dat terwijl er miljoenen mensen sterven van de honger en nog meer miljoenen mensen moeite hebben om maandelijks de eindjes aan elkaar te knopen. Voetbal is niet langer een feest maar gewoon een casino waar enkel spelers langs de kassa passeren.

Op 22 juni 2012 omstreeks 11:09, zei Farés Damlakhi:

Dit is fantastisch!! Zeer mooi !! Komt Belgie weer een beetje op de voetbalkaart. Hopen dat dit doorgaat!

1 reacties

Op 22 juni 2012 omstreeks 12:00, zei Dirk Schollen:

Als je de voetbalkaart bekijkt waar de spelers van de nationale ploeg nu al spelen, kan je dat toch geen kleine clubs noemen. Maar dit is niet zichtbaar in de nationale ploeg. Laat staan de belgische clubs.

1 reacties

Op 22 juni 2012 omstreeks 16:21, zei David Lievens:

Heel eenvoudig te verklaren. Ze spelen nooit samen en hebben dus nog geen onderlinge manier van spelen ontwikkeld. Waardoor soms onnozele dingen gebeuren, zoals een buitenspelval opheffen, omdat een verdediger het niet gewend is om op buitenspel te spelen. Of een te diepe pass omdat ze gewend zijn met een snelle spits te spelen enzovoort. Dat klinkt enorm banaal, maar dat is de verklaring. Als je met elkaar speelt, ontwikkel je samen een systeem. Onze rode duivels spelen allemaal in verschillende teams. Beste voorbeeld van hoe het moet: kijk nog is naar de 1e goal van Vossen tegen Oostenrijk thuis. Subliem samenspel tussen Ogunjimi en Vossen. Ogunjimi die Vossen blindelings voor doel vind, omdat hij weet dat Vossen naar de eerste paal duikt. Dat is wat we missen in onze nationale elf. Dus moest Chelsea idd Fellaini en Dembele nog aankopen, dan komt zoiets onze nationale elf alleen maar ten goede.

Op 22 juni 2012 omstreeks 09:55, zei Jan Callaert:

hij zou echt niet misstaan bij de beste ploeg van de wereld

1 reacties

Op 22 juni 2012 omstreeks 13:56, zei Sandra Veraart:

Beste ploeg van de wereld? Ze hebben afgelopen seizoen niets gewonnen. Zie Vincent liever in Engeland spelen vind ik veel mooier voetbal dan het spaanse. Maar als hij zich financieel kan verbeteren waarom niet, iedereen zou dat doen.

2 reacties

Op 22 juni 2012 omstreeks 18:09, zei Take It Easy:

De Spaanse beker is niets?

Op 22 juni 2012 omstreeks 18:25, zei timo pl:

niks? de beker van spanje telt dat ook niet mee dan?

Op 22 juni 2012 omstreeks 11:36, zei Henk Goddemaer:

momenteel al 2 reacties. één normale, blije en één jaloers geval. kunnen wij tegenwoordig écht niet meer blij zijn ? zijn we effectief teruggevallen op de gemiddelde vlaamse heikneuterigheid ? ik vind dit zo zonde. we gunnen elkaar het licht in de ogen niet meer. en já - die bedragen zijn abnormaal hoog. maar het is de markt die ze maakt. en trouwens : drie reacties - één normale, één jaloerse en de mijne.

1 reacties

Op 22 juni 2012 omstreeks 22:22, zei Staf Stoelen:

Als je vind dat de Spaanse voetbalploegen dik in de schulden mogen zitten en nog met méér geld mogen gooien, dan mag u van mijn kant ook extra belastingen betalen voor die rotzooi.

Op 22 juni 2012 omstreeks 13:48, zei Pieter Pools:

Eendracht Aalst zakte destijds van eersten naar derde nationale omdat het voor toen nog belgische franken 385.000 frank schulden had bij rsz.... hoeveel honderden miljoenen hebben ploegen als Barcelona , Real enzo enzo ?? niet te schatten... als die ploegen samen hun schulden betalen heeft spanje maar 40 miljard euro meer nodig inplaats van 50.... voetbal volkssport zegt men dan , men goochelt met miljoenen euro's voor transferts....schande schande en dit heeft niks met jaloesie te maken hoor gewoon een vasstelling , dat je zo te binnen schiet als je es het Spaanse binnenland intrekt en ziet hoe en van wat die mensen daar leven....

Op 22 juni 2012 omstreeks 22:50, zei Huib Willemse:

Prachtig toch ? Barcelona, dat zware schulden heeft bij Spaanse banken, koopt Vincent Compaqny voor een fenomenaal bedrag en wij moeten de banken steunen waar die lui schulden hebben. In feite kopen ze Vincent Kompany dus van ONS geld. Eigenlijk zijn we toch wel goed gek, of ....?

Op 22 juni 2012 omstreeks 14:59, zei Dieter Annaert:

Beste Mensen, Wat u ongetwijfeld als klein manneke geleerd hebt in het middelbaar, zijn er een heel deel al vergeten.. Het is net door zulke bedragen uit te geven dat er het broodnodige geld om die schulden af te lossen binnen komen. Want, niet winnen is geen geld, geen geld is geen aflossing. Daarenboven brengt een topspeler een veelvoud van zichzelf op (Ronaldo heeft zich aan truitjes alleen al 2.5 keer terug betaald, en ligt nog jaren onder contract). Gelieve dus eerst de basis van de economie te leren, alvorens jaloerse reacties te posten: de wereld wordt er beter van, en uw leven ongetwijfeld ook

6 reacties

Op 22 juni 2012 omstreeks 16:13, zei Marc Sabbe:

In het jaar dat Barca alles won (Landskampioen, Beker, Champions League en supercup) maakte de club nog steeds 70 miljoen euro verlies. Voetbalclubs maken geen winst, dat half miljard euro aan schulden zal dus vroeg of laat ten laste komen van de gemeenschap.

Op 22 juni 2012 omstreeks 16:52, zei Jan Desmet:

U weet hopelijk dat die 'topclubs' hun schulden niet betalen? Michel Platini en een aantal gelijkgestemden, willen daar 'grote 'kuis' in maken en de eerlijke schuldenvrije clubs alweer de kansen bieden die ze verdienen. Ik vrees dat uw visie op de economie nogal afwijkt. Trouwens, er is nog wel een verschil tussen de kwaliteit van spelers. Een naïeve stelling is dat iets of iemand zoveel waard is, als dat men er voor betaalt...

Op 22 juni 2012 omstreeks 17:26, zei Felix Schlegel:

Je hebt groot gelijk. Maar wacht eens: hoe komt het dan dat we nu in een schulden- of kredietcrisis zitten? Investeren is goed, maar als je 100 miljoen euro voor een voetballer betaalt terwijl je al zwaar in de schulden zit, dan noem ik dat niet investeren, maar geld vergokken! Zo gokten ook veel banken, en je ziet waar ze nu staan en met hen de hele wereldeconomie. (En dat de truitjes van Ronaldo al 2 en een half keer zijn transfersom hebben terugbetaald, is relatief: je mag zijn salaris niet vergeten, en je moet ook stellen dat als Ronaldo er niet was, een andere en goedkopere speler, bijvoorbeeld een speler uit de eigen jeugd, ook wel geld zou hebben opgebracht door de truitjesverkoop.)

Op 22 juni 2012 omstreeks 18:11, zei Take It Easy:

Misschien de les nog even heropfrissen aub. Hoe komt het dan precies weer dat deze clubs zoveel miljarden schulden hebben?

Op 22 juni 2012 omstreeks 18:13, zei Ronny Van de Voorde:

Nu moet u mij ééns uitleggen hoe het komt dat die ploegen zoveel schulden hebben bij de belastingen?

Op 22 juni 2012 omstreeks 19:12, zei Bram Schoonjans:

Beste Dieter, dat is juist het hele probleem: de basis van economie zoals het nu geleerd wordt, klopt al lang niet meer. Hoe kan de wereld hier in godsnaam beter van worden? Ik hoop dat u weet waar die truitjes worden gemaakt, en waar de voetbalschoenen en ballen voor die spelers worden gemaakt.

Op 22 juni 2012 omstreeks 13:50, zei Guido Sarazin:

waarom verplicht europa daar geen orde op zaken zoals bij de landen als griekenland, ... .daar de meeste topploegen zwaar in de schulden zitten, geld krijgen van de banken (hier spaanse banken) en de banken krijgen steun met ons aller belastingsgeld. geen geld, geen aankopen (zoals in een normaal huisgezin) en zeker niet met die schandalige topbedragen. en kijk maar eens naar de resultaten van al die vetbetaalde hoogverwende topvoetballers (bv. nederland) in het EK (maar ja de fout dan van de trainer zeker)

Op 22 juni 2012 omstreeks 17:51, zei Wouter Adams:

Als barcelona je wil moet je zot zijn om niet te gaan, met barca heb je wereldwijd de topploeg, de beste speler ter wereld met messi en sterren als xavi, iniesta, ... in je ploeg. Als je daar als speler kan tussen gaan spelen en volgens mij kan kompany dit echt aan qua niveau dan mag je niet twijfelen. Anderzijds als man city zich ooit europees wil mengen met de top dan mogen ze een speler als kompany die bij de europese top qua verdedigers hoort niet laten gaan.

ADHESE IMU - 2K - NIET VERWIJDEREN
ADHESE SKY - 1K - NIET VERWIJDEREN

Spelregels forum

Lees hier de spelregels van ons forum. Opgelet, wie een van deze regels overtreedt zal geweerd worden van het forum.
De debatten worden gemodereerd door de online redactie.
ADHESE NBO_PARTNERTICKER - 2K - NIET VERWIJDEREN

ADHESE IMU.INHOUSE - 2K - NIET VERWIJDEREN