Forum

Reacties

'Koekelberg heeft geen reden om niet terug te keren'

  • zaterdag 23 juni 2012, 11h14

Lees het volledige artikel

Reacties

Meest Recent

Op 24 juni 2012 omstreeks 21:49, zei Bieke Baerts:

niet te geloven !!!!! welke koepel beschermd zo ne gast ???? wat weet hij over wie????? e zijn ander mensen voor andere lichtere zaken zwaarder gestraft - België een land van honing toch?????

Op 24 juni 2012 omstreeks 16:18, zei Luc Mertens:

De witte boorden maffia in overdrive...!

Op 24 juni 2012 omstreeks 15:24, zei Gilbert Haelewyn:

En dan zou men nog willen dat men voor traditionele partijen stemt?

Op 24 juni 2012 omstreeks 14:17, zei Marie-Josée Van Ecken:

Wat in België aan gang is, kan toch niet meer onder rechtstaat gerangschikt worden!Leugendetectoren verplichten of minstens aanvaardbaar maken, bij wet!!! *Een topman die zo in opspraak is gekomen kan toch niet meer goed fuctioneren tegen de misdaad!

Op 24 juni 2012 omstreeks 13:19, zei René Verbouw:

Koekelberg is Franstalig, fout werd bewust gemaakt, was hij een Vlaming zat hij achter tralies, nietwaar mevrouw Milquet?

Op 24 juni 2012 omstreeks 13:14, zei Philippe Chrétien:

fout express gedaan om alles de doofpot in te steken

Op 24 juni 2012 omstreeks 13:05, zei Wim Peelman:

Geschorst is geschorst. Punt!!! Om de zoveel tijd bevestigen? Wat is dat voor onzin. Al eens aan gedacht aan de volgende zin, bij het begin van de schorsing; 'geschorst tot nader order'. Het kan wel voor telecom- en/of energieabonnementen.

Op 24 juni 2012 omstreeks 12:23, zei Eric Gheyskens:

Heeft er misschien iemand opzettelijk iets vergeten of uit een kalender gewist? Mag tot op de draad onderzocht worden, deze 'vergetelheid'!!!

Op 24 juni 2012 omstreeks 11:12, zei Jean-Marie Tyteca:

De PS heeft het weer voor elkaar gekregen, dank zij advocate Joëlle Sautois, medewerkster van het beruchte advocatenbureau van Marc Uyttendaele, de echtgenoot van Laurette Onkelinx (PS), ministerin van Sociale zaken. Dat dit bureau reeds beschuldigt werd van fraude binnen de FOD werd reeds door LDD uitgebracht. Maar ja, de normen en waarden bij ambtenaren werden reeds aangepast aan deze van de PS.

Op 24 juni 2012 omstreeks 08:30, zei Marc Vandiest:

Bij de volgende verkiezingen eens op andere partijen stemmen misschien ???

Hoogst aantal stemmen

Op 23 juni 2012 omstreeks 14:07, zei Jan Maes:

toen ik onrechtmatig een snelheidovertreding opgelopen heb, heeft de politie in de rechtbank verklaard onder ede dat: het gebruikte systeem niet geijkt was, niet gehomologeerd, niet in orde was, al 4 software updates heeft doorlopen sinds, en de video, het ultieme bewijs materiaal, vernietigd zodat ik mijn onschuld niet kon bewijzen. Ik ben tot in cassatie gegaan maar toch werd gezegd dat alles in orde was.grrrr. Heb 2 weken onrechtmatig mijn rijbewijs moeten afstaan en meer dan 1500euro mogen betalen. Bij Koekelberg hier is er een cijfertje verkeerd geplaatst op een standaard formulier en hij word vrijgesproken van veelvuldige oplichterij, schriftvervalsing, chantage en andere, en dat voor iemand met een voorbeeld functie die nooit een overtreding zou mogen begaan. Het is duidelijk dat er met 2 maten en gewichten in België het juridisch systeem werkt.

Op 23 juni 2012 omstreeks 13:50, zei Dirk Quaghebeur:

Toch hallucinant. Nagenoeg iedere veroordeling door het Gerecht wordt achteraf door de Raad van State vernietigd wegens 'procedurefouten' . De vraag is of deze fouten met opzet gebeuren dan wel of dat de rechters die deze uitspraken doen werkelijk zulke knoeiers zijn ? Misschien zou het een oplossing kunnen zijn dat zij die dergelijke fouten begaan zelf geschorst worden of minstens beboet worden.

Op 23 juni 2012 omstreeks 13:44, zei Franky Christiaens:

Het is onvoorstelbaar hoe gemakkelijk criminelen in België vrijkomen via procedurefouten. Ik ga niet beweren dat Koekelberg een zware crimineel is, maar de bewezen feiten (canapépromotie van zijn secretaresse, aankoop van luxegoederen met gemeenschapsgeld en verkrachting) zijn toch niet min voor een man met een voorbeeldfunctie. Mevrouw Turtelboom zou zich beter een beetje meer bezighouden met haar Departement (Justitie) in plaats van zich in Antwerpen te gaan bemoeien met kieslijsten waar ze in principe niets mee te maken heeft en die haar ook niet interesseren. Ze dient daar enkel als stemmenkanon, maar dat kanon zou wel eens vroegtijdig tot ontploffing kunnen komen.

Op 23 juni 2012 omstreeks 14:15, zei Eric Gheyskens:

Dit bewijst nog maar eens hoe belabberd ons Federaal bestuur is. Als ze nog niet eens wat datums in de gaten kunnen houden om tijdig zaken te verlengen!? Wat een ramp! Dat leidt ankel tot nog meer verspilling als er een extra rechtszaak volgt om dat 'gedraaid' te krijgen!

Op 23 juni 2012 omstreeks 13:21, zei Anne De Waele:

Wel neen, hij mag zeker terugkomen. Is die advocaat soms vergeten dat het hier over de zoveelste formele blunder (schorsing te laat verlengd) gaat en dat dit niets veranderd aan de zaken waarvan Koekelberg beschuldigd wordt? En kan men hier dan werkelijk nooit iets correct afhandelen? Knoeiers!

Op 23 juni 2012 omstreeks 16:26, zei Jos Callebaut:

Het land van procedurefouten en onbekwaamheden, ... en wij zouden vertrouwen moeten hebben in 't gerecht. Een lachtertje van formaat toch, ... ? ? ?

Op 23 juni 2012 omstreeks 11:59, zei René Verbouw:

Koekelberg is Franstalig en aldus onschendbaar,geen enkele Vlaamse minister kan iets doen aan de almachtige PS-SPA die zelfs de raad van state stuurt, kijk naar de grondwetswijziging via art 195, onwettige, maar voor de raad van state geen vuiltje aan de lucht, ook de Venice commissie keurde de grondwetswijziging goed, kwam de eis voor een grondwetswijziging van de Vlamingen in het voordeel van Vlaanderen werd die zo van tafel geveegd, net als alle Vlaamse nota's weet je nog? W.Beke (CD&V) en A.De Croo (OVLD) zorgden er met hen verraad voor dat de PS-SPA de alleenheerschapij bleef behouden. Was Koekelberg een Vlaming was die nu werkloos.

Op 23 juni 2012 omstreeks 14:05, zei Tony Staes:

Een schoolvoorbeeld hoe ministers wetten opstellen en laten stemmen maar als ze ze moeten toepassen er zelf niet meer aan uit kunnen en/of ze tot de kleinste letter kennen!!

Op 23 juni 2012 omstreeks 17:04, zei Louis Van Der Straeten:

Ja,den baas corrupt,dan is de rest ook zo zeker! Weeral krijgen die smeerlapppen het gedaan.Doe zo voort Belgie en we worden(zijn al) even corrupt als albanese gangsters.

Op 23 juni 2012 omstreeks 12:59, zei Franky De Buyst:

Zolang je het geld hebt om verder te procederen zal er ooit wel eens een uitspraak in je voordeel zijn. Hoe noemen ze dat ? Klassejustitie dacht ik.

ADHESE IMU - 2K - NIET VERWIJDEREN
ADHESE SKY - 1K - NIET VERWIJDEREN

Spelregels forum

Lees hier de spelregels van ons forum. Opgelet, wie een van deze regels overtreedt zal geweerd worden van het forum.
De debatten worden gemodereerd door de online redactie.
ADHESE NBO_PARTNERTICKER - 2K - NIET VERWIJDEREN

ADHESE IMU.INHOUSE - 2K - NIET VERWIJDEREN