Forum

Reacties

Patrick Janssens: 'Wij halen 35 procent'

  • zondag 24 juni 2012, 12h42

Lees het volledige artikel

Reacties

Meest Recent

Op 26 juni 2012 omstreeks 17:33, zei Paul Smith:

Verkiezingsuitslag SPA Antwerpen = Antwerpse nieuwe Belgen + het gros van de Belgen die van de bijstand leven. Is dat 35%? Ik zou het niet weten... Hoeveel Belgen van buiten Europese orgine (the orginal 9)leven er eigenlijk in België procentueel gezien?

Op 26 juni 2012 omstreeks 11:55, zei Marc Verlinden:

Beste mensen, wanneer gaan jullie ogen eens open gaan ???Wij leven niet in een democratie, maar in een patrocratie, en vermits een paar mensen binnen de traditionele partijen het laatste woord hebben leven wij eigenlijk in een gecamoufleerde dictatuur.Zij weten bij voorbaat dat ze zullen moeten negotiëren en toegevingen moeten doen om aan de macht te blijven.Als De Wever dit terecht weigert omdat er anders van zijn beloofde programma niet veel meer overschiet dan noemt men hem een demagoog of volksmenner. Neen lieve mensen wij moeten respect hebben voor zijn standpunten,want hij is zowat de enige die de macht durft te weigeren als hij zijn programma toch niet kan uitvoeren.Bij de regeringsvorming was hij bij voorbaat persona non grata bij de walen. Men heeft de kiezers wel zand in de ogen gestrooid door een flauw afgietsel van de NVA eisen uit te gaan voeren maar dan zonder de NVA. Geef hem in Antwerpen de kans om te bewijzen wat hij waard is ,en dan volgt Nationaal bestuur wel vanzel

1 reacties

Op 27 juni 2012 omstreeks 11:55, zei Raymond De Cock:

Dit is een reactie 'recht in de roos'. Dit is dan ook de waarheid. Proficiat.

Op 26 juni 2012 omstreeks 01:13, zei Jozef Anthonissen:

Na het lezen van deze reacties ben ik beschaamd. Vele weten Antwerpen nog niet eens liggen. NVA zit al zes jaar in de meerderheid. Met een schepenambt van Mobiliteit. De wever heeft niets tegen Allochtonen. Komen ook Allochtonen van alle andere afkomst op zijn lijst. Oja sorry maar ik kan geen latijn toch dan maar op ROOD stemmen

1 reacties

Op 26 juni 2012 omstreeks 10:12, zei Marc Vancoillie:

mijn beste , Bdw mag gerust onze nieuwe 'stadsroerganger'' worden !! Vancoillie Marc voor de chinese gemeenschap Antwerpen ! Doch omtrent uw opmerking mobiliteit : het zijn de laatste sp.a ministers nationaal, de allesvermogende LIJN en het souveraine onverlichte dictatorship van P. Janssens die tekenen voor de antwerpse IMmobiliteit.

Op 25 juni 2012 omstreeks 22:09, zei Marc Vancoillie:

aan (ad nunc) Burgemeester P.Janssens : Ik denk dat mr Morel Chris, ouder en wijzer is dan U en ik te samen,verder is hij ook een geslaagder Ceo / Ondernemer en last but not least VEEL bereisder dan U ( toerisme en uw studiereizen niet meegerekend). Dus zijn standpunten omtrent hoofddoeken zowel hier in Antwerpen als in Turkije waren meer dan correct en pertinent. De Sinkiang moslim chinezen die afzakken naar Guangzhou (Canton) en Shenzen, de laatste twee jaar, worden ook aldaar met een scheef oog bekeken. Ik heb het al vroeger gesteld : integreren is zich aanpassen aan de wetten /normen en gewoontes van het GASTland. Chinezen en ander niet moslim pan- aziaten doen dit in antwerpen, en uiterst geslaagd.China en Taiwan hebben allebei, al decennia gewerkt aan de emancipatie en ontwikkeling van de vrouwen ! Hier valt de Islam globaal ook zwaar tekort!!( en voor dat een of andere leukerd mij de Lotusvoetjes van chinese meisjes voor mijn voeten gooit : dit is al sinds 1911(100 jaar) verboden onder de pre -Kwomintang onder Sun Yat Sen .!) .Vancoillie Marc voor d

1 reacties

Op 26 juni 2012 omstreeks 08:22, zei Daniëlle Van Camp:

Chapeau!

Op 25 juni 2012 omstreeks 19:26, zei François Nuyts:

Volgens mij is hier duidelijk sprake van zelfoverschatting , 35% schijnt mij wel een beetje veel .

Op 25 juni 2012 omstreeks 17:08, zei Raymond De Cock:

Patrick Janssens ik vermoed dat u met uw stadslijst SPA/CD&V van een kale reis gaat terugkomen op 14 oktober. Jullie zijn helemaal niet meer geloofwaardig. Een afstraffing hangt in de lucht en zeker geen 35 %. De socialisten in deze grote stad hebben lang genoeg de touwtjes in handen gehad. Het zijn wel gemeenteraadsverkiezingen maar dit is het startschot om de traditionele partijen af te straffen. Iedereen voelt het in zijn geldbeugel behalve de parlementsleden zowel Federaal als Vlaams.

Op 25 juni 2012 omstreeks 15:55, zei Marnix Ranson:

35 procent Patrick? Dat klopt exact: Alle werklozen en OCMW gerechtigden in Antwerpen. We staan met onze nationale staatsschuld op een boogscheut van Griekenland,Als er niet meer controle komt op de uitgaven van de sociale zekerheid, met verantwoorde sancties die de het systeem gezond maken en steun geven aan ex-arbeiders en bedienden jaren voor onze welvaart hebben gewerkt. Mensenhandelaars gaan na de verkiezingen moeten een andere stad zoeken.

Op 25 juni 2012 omstreeks 14:15, zei Guido Wittocx:

Is dat een grap of zo?? Geen voorakkoord??? En de lijst samen met de CD&V maken en al op voorhand de postjes verdelen!! Is dat geen voorakkoord of zo of is dat gewoon voor de lol?? Onnozelaars

Op 25 juni 2012 omstreeks 13:46, zei Rudy Ottevaere:

Dit is zeer zeker een lachtertje Patrick. Slanke Bart zal U waarschijnlijl verpletteren

Op 25 juni 2012 omstreeks 11:33, zei André Jacobs:

Spijtig , meer kan ik hierover niet zeggen !

Hoogst aantal stemmen

Op 24 juni 2012 omstreeks 14:50, zei Jean Thomas:

De DEFTIGE Antwerpenaren zullen ZEKER verstandig genoeg zijn om NIET op dat afschuwelijk politiekertje te stemmen. In het verleden het toen prachtige Antwerpen naar de verdoemenis geholpen !!!

Op 24 juni 2012 omstreeks 14:37, zei Filip De Decker:

35%? ik kan niet wachten tot het 14 otkober is.En MR Janssens wat heb je eigenlijk verwezenlijkt de laatste 6 jaar in Antwerpen ?????Nog zo'n kereltje die Baronallures krijgt ,let's wait and see :)

Op 24 juni 2012 omstreeks 12:58, zei Vero Habets:

Den Patrick is wel heel zeker van z'n opinie. Dat heel veel niet echte Antwerpenaren op zijn partij en op himself gaan stemmen, is wel denkbaar, want hij geeft ze mooie (overbodige) postjes IN zijn STAD.

Op 24 juni 2012 omstreeks 18:12, zei Rik Rogiers:

Verwezenlijkingen uit het verleden????Steeds Meer en meer Antwerpenaren gaan lopen uit deze gevaarlijke stad.Hoe zou dat toch komen?De mensen weten het,hij ook,maar gaat dat nooit toegeven.

Op 24 juni 2012 omstreeks 18:04, zei Kristiaan Pauwels:

Ik hoop echt dat De Wever wint !!!!

Op 24 juni 2012 omstreeks 14:38, zei Paul Bellens:

Natuurlijk, als sinterklaas bestaat en Bart zich terugtrekt. Maar sinterklaas is voor kinderen !

Op 24 juni 2012 omstreeks 18:10, zei Karina de Hoog:

Na hoogmoed komt de val...

1 reacties

Op 24 juni 2012 omstreeks 19:15, zei Rik Parmentier:

Ik neem aan dat je bedoelt dat Bart De Wever geen burgemeester wordt toch hé? Want, van hoogmoed gesproken...

Op 24 juni 2012 omstreeks 18:07, zei Jo Janssens:

Wat heeft hij verwezenlijkt tijdens zijn burgemeestersperiode buiten eigen familie eerst?

Op 24 juni 2012 omstreeks 14:49, zei Luc Mertens:

Wishful thinking...

Op 24 juni 2012 omstreeks 18:15, zei Louis Van Der Straeten:

da zal dan van de illegalen komen!!!!!!!!

2 reacties

Op 24 juni 2012 omstreeks 19:14, zei Rik Parmentier:

Ja, alleszins niet van verstandige mensen zoals jij...

Op 24 juni 2012 omstreeks 22:35, zei Paul Vandekerckhove:

illegalen kunnen,mogen , (vooralsnog) niet stemmmen ...

ADHESE IMU - 2K - NIET VERWIJDEREN
ADHESE SKY - 1K - NIET VERWIJDEREN

Spelregels forum

Lees hier de spelregels van ons forum. Opgelet, wie een van deze regels overtreedt zal geweerd worden van het forum.
De debatten worden gemodereerd door de online redactie.
ADHESE NBO_PARTNERTICKER - 2K - NIET VERWIJDEREN

ADHESE IMU.INHOUSE - 2K - NIET VERWIJDEREN