Forum

Reacties

  • zaterdag 30 juni 2012, 20h31

Reacties

Meest Recent

Op 01 juli 2012 omstreeks 18:53, zei Detlef Van de Wal:

De zoveelste acteur die een rol zal spelen in de tot nu toe langstdurende soap serie...!

Op 01 juli 2012 omstreeks 18:08, zei Lut Vermeulen:

voor zover is me herinner heeft Daan Hugaert lang gewerkt in het Politiek Theater ( Mannen van den Dam, Vuile Mong, etc.) heeft zich reeds in zijn studententijd politiek geëngageerd, is peter van de Cuban five, heeft nooit onder stoelen of banken gestoken dat hij linksdenkend is. Is daar iets mis mee ?! Kunnen mensen geen onderscheid meer maken tussen een persoon en een personage op TV ?! Proficiat Daan, ik ben blij dat jij opkomt tegen de verzuring in Gent, tegen het racisme en het opkomende rechtse fanatisme.

Op 01 juli 2012 omstreeks 17:00, zei William Vercauteren:

Wat moet een acteur bij de politiek. Ze kennen er niets van enhet enkel om ja te knikken. Het zijn stomme mensen die op BV's stemmen.

Op 01 juli 2012 omstreeks 16:56, zei Marcel Sercu:

Ook stemmenvanger worden en dan met een pintje in de hand aan de kant gezet worden! Wanneer gaan die mensen eens beseffen dat ze gebruiksmateriaal zijn?

Op 01 juli 2012 omstreeks 13:39, zei Erik Leirens:

Ik die dacht dat politie- of detectieveseries iets was voor rechtse zakken moet mijn standpunt nu herzien. Het blijkt voor Linkse zakken. Waarschijnlijk is het na 14 oktober Payback op de VRT. En dit om het Rode bastion van de VRT te plezieren om bewezen diensten. Misschien hoort daar nog een promotietje of benoemingske bij. Mag ik nog eens voor de zoveelste keer herhalen dat de overheidszender voor iedereen moet zijn! Stem niet voor zulke BV's, het zijn acteurs in de ruimste zin van het woord en ze zijn niet intellectueel eerlijk!

2 reacties

Op 01 juli 2012 omstreeks 18:01, zei Rudolf Leplae:

Wat moet er dan van Bracke gezegd worden ?Is hij het linkse bastion van de NV-A na dit van de VRT geweest te zijn ?

1 reacties

Op 02 juli 2012 omstreeks 11:04, zei Erik Leirens:

Dolfken, ik denk dat er nog altijd een groot verschil is tussen een acteur die een rolletje speelt in een politieserie of een gewezen politiek journalist, die over vele zaken serieus heeft nagedacht om in de politiek te stappen.

Op 01 juli 2012 omstreeks 19:10, zei Rik Parmentier:

Is het moeilijk om zo'n cliché-rechtse commentaar te geven? Met een gezichtsbeperkende bruin gekleurde paardenbril op vast niet..?

Op 01 juli 2012 omstreeks 12:56, zei Frits Denerdt:

Als Gentenaar kan ik alleen maar bevestigen wat hij verteld. Het kartel SPA/Groen heeft de voorbije jaren uitstekend werk geleverd. Het getuigd van moed en durf om dit ook te zeggen in een (voorlopig) door NVA gedomineerd Vlaanderen. De Gentse binnenstad is er véél mooier op geworden. En om de verzuurde rechtse zeikerds voor te zijn, ja Gent heeft criminaliteit, net zoals elke Vlaamse stad/gemeente/dorp. Wie droomt van een wereld zonder criminaliteit moet misschien naar Liechtenstein, Monaco of een eiland in de stille oceaan verhuizen. Dat zou veel beter zijn dan voor het Verzuurd Belang of NVA te stemmen. Die hebben buiten holle leuzen en slogans, toch niks te vertellen..

1 reacties

Op 02 juli 2012 omstreeks 08:10, zei Eddy Schoreels:

Sinds wanneer is er een kartel SPA/Groen die goed werk levert in Gent? Dit kartel is er pas onlangs gekomen met het oog op de nakende verkiezingen! Het getuigT (!)dat je de politiek in mijn stad niet al te goed volgt. Paars levert al jaren goed werk in Gent. Groen! heeft hier nog nooit in het College van Burgemeester en Schepenen gezeten.

Op 01 juli 2012 omstreeks 12:49, zei Michiel Decrop:

laten we het positief bekijken: wil je de wereld verbeteren ga dan aan de slag: in je zetel lukt dat niet

Op 01 juli 2012 omstreeks 12:24, zei Jos Hanssens:

VRT = gemonopoliseerde socialistische overheidstelevisie.

1 reacties

Op 01 juli 2012 omstreeks 14:12, zei Hubert Haak:

Vreemd toch als de vrt echt zo links was vind ik het wel vreemd dat het juist zij zijn die fascisten als de winter en de wever zoveel aan het woord laten. Het blok en de nv-a zijn groot geworden dank zij de vrt en de media.

1 reacties

Op 01 juli 2012 omstreeks 17:56, zei Jos Hanssens:

dan kijkt u toch naar een andere VRT dan die waar ik naar kijk. Trouwens, ik denk niet dat Dewinter al ooit één zin volledig heeft kunnen afmaken in de VRT. '(voor alle duidelijkheid ,ik ben geen vlaams belanger). Maar niet alleen in politieke programma's drijft het rood altijd boven maar ook in ontspannings- of informatieve programma's van andere aard. Ik ben net naar radio 2 aan het luisteren. Luc Allo, donkerrode galspuwer. Deze avond op TV Marcel Van Tilt , geboren socialist en dan nog een dierenprogramma met Chris DeSauchoit (echtgenoot Detiège) en ik kan er zo nog een hele waslijst noemen die hun kleur zelfs openlijk niet verbergen

1 reacties

Op 02 juli 2012 omstreeks 07:45, zei lievin arickx:

Groot gelijk,en dan gaan de aanhangers van deze bende profiteurs wat zagen over bruin,verzuring en racisme.

Op 01 juli 2012 omstreeks 12:07, zei Jos Hanssens:

nummer hoeveel van de VRT (vlaamse rode televisie) is dat nu al die opkomt bij de Spa?? Niet te verwonderen dat ze er zelfs in ontspanningsprogramma's niet in slagen geen rode propaganda te voeren. In de scenario's van Witse was het iedere keer het zelfde. De heldhaftige vakbondsmannen, de onschuldige allochtonen en vierde wereld mensen, de corrupte werkgevers en zelfstandigen en de slechte 'kerk'. Op de duur is het zelfs niet meer socialistisch maar doet het meer communistisch aan met volledige monopolisering van de media. Of hoe Vlaanderen gegijzeld wordt door 15 % van de bevolking.

1 reacties

Op 01 juli 2012 omstreeks 15:43, zei Sanne Maes:

ik ben al gestopt na de eerste zin met uw commentaar te lezen. In het artikel staat toch overduidelijk dat hij als onafhankelijke opkomt? Als u de moeite niet doet om het artikel te lezen, doe dan alstublieft ook de moeite niet om hier te reageren.

1 reacties

Op 01 juli 2012 omstreeks 20:01, zei Jos Hanssens:

als onafhankelijke op een Spa lijst?? Op wat slaat zoiets dan? Dat hij eigenlijk vlaams belanger is die bij de Spa opkomt?? Als men niet achter een bepaald ideengoed staat gaat men niet op een bepaalde lijst staan. Bij mij gaat her er trouwens om dat de VRT al altijd een rood bastion is geweest en dit ook niet kan wegsteken in zijn programma's. Dus heb ik het er moeilijk mee dat 15% van een bevolking een zo belangrijk maatschappelijk gebeuren als de openbare media schaamteloos monopoliseren.

1 reacties

Op 02 juli 2012 omstreeks 06:23, zei Sanne Maes:

Geeuw! Op elk van je vragen staat het antwoord toch in het artikel? Kun je niet lezen of begrijp je gewoon niet wat er staat? Zo moeilijk is het niet! En dat liedje over het rood bastion, ben ik stilaan ook beu gehoord... Ja, er zullen roden zitten bij de VRT, lijkt me nogal logisch. Net zoals er van elk kleur zullen zitten. Voor welke partij zetelt Ivo Belet in het Europees parlement? Voor welke partij kwam Dirk Sterckx op? Wie is de grote NV-a goeroe in Gent bij de komende verkiezingen? Ook allemaal rooien zeker...

1 reacties

Op 02 juli 2012 omstreeks 12:50, zei Jos Hanssens:

blijkbaar kwetst de waarheid. Als je het liedje beu gehoord bent moet je maar van zender veranderen. Nog wat statistiek?? Als we moeten teruggaan tot Yvo belet om eens een cdv-er terug te vinden kunnen we net zo goed terug gaan tot paula Semer (spa) en Maurice Dewilde of.... Bracke was in zijn tijd een rode loge man die als grootste verdienste van zijn loopbaan uw Freya gelanceerd heeft.

Op 01 juli 2012 omstreeks 11:59, zei Bernard Verstraete:

beste reagerende NVA-aanhangers: is jullie Siegriedje de uitzondering op jullie dédain?

Hoogst aantal stemmen

Op 01 juli 2012 omstreeks 06:51, zei William Lumen:

Aan aan B.V.'s zou ik willen zeggen: 'schoenmaker blijf bij uw leest'! Meestal bakken ze er nadien niets van, ze doen het alleen maar uit naïviteit om dan slippendrager te zijn van de dikbetaalde profiteurs die de lijsten trekken! Is het niet 'Daniëlleke' van Gent en zovele anderen?

1 reacties

Op 01 juli 2012 omstreeks 09:53, zei Jacques Kinnaer:

Iedereen in dit land -behalve, dacht ik, actieve politiemensen en militairen- heeft het recht om een actieve rol in de politiek te spelen. Ook acteurs. Je hoeft het er niet eens mee te zijn dat een acteur op een lijst staat, maar je hoeft er ook niet op te stemmen. Overigens, hoeveel van de andere politiekers bakken er wel iets van?

Op 01 juli 2012 omstreeks 07:38, zei Bart De Brucker:

Rechts acteurs komen niet aan de bak. Zo simpel is het.

2 reacties

Op 01 juli 2012 omstreeks 13:13, zei Jos Hanssens:

niet alleen rechtse acteurs. Iedereen die iet of wat centrum of rechts denkt of spreekt krijgt geen forum. Men weet toch dat de Stangers ooit jaren van de VRT verbannen werd omdat één van hen had durven zeggen dat hij kon begrijpen dat sommige mensen in Antwerpen voor het Vlaams blok stemden. Pas toen ze openlijk hun sympathie voor Herr Janssens en zijn Spa hadden betuigd werden ze weer gedraaid. Hoort men trouwens soms nog iets op de radio van Jef Elbers??

Op 01 juli 2012 omstreeks 19:06, zei Rik Parmentier:

Wat vooral heel veel zegt over het beperkte inlevingsvermogen van rechts hé...

Op 01 juli 2012 omstreeks 09:02, zei Lucien Rubens:

Bij die andere toneelspelers zit Daan op de juiste plaats!!!

Op 01 juli 2012 omstreeks 10:21, zei Freddie Heremans:

Het kan niet anders of het moet met werkzekerheid, jobkes, faveurekes, ons kent ons, te maken hebben dat zo goed als àlle journalisten, acteurs e.d. die voor de VRT werken, rooien of groenen zijn, en alleszins links. Als meneer Hugaerts eens nuchter rondom zich zou kijken in Gent, even wég van het mooie knusse nette centrum, dan zou het hem kunnen opvallen hoe vele buurten er verpauperd als vuilnisbelten bijliggen. Meneer Hugaerts wil dit politieke 'beleid' graag verder zetten ? Begin dan maar met de Grote Kuis, meneer.

Op 01 juli 2012 omstreeks 10:45, zei Jean-Pierre Du Lion:

het is een ware plaag aan het worden,derde rangs akteurs en artiesten die in de politiek stappen omdat ze voor niets anders goed zijn daarom hebben wij een puppet regering waar de werkende mens weer eens moet voor betalen het houd niet op.

Op 01 juli 2012 omstreeks 12:24, zei Jos Hanssens:

VRT = gemonopoliseerde socialistische overheidstelevisie.

1 reacties

Op 01 juli 2012 omstreeks 14:12, zei Hubert Haak:

Vreemd toch als de vrt echt zo links was vind ik het wel vreemd dat het juist zij zijn die fascisten als de winter en de wever zoveel aan het woord laten. Het blok en de nv-a zijn groot geworden dank zij de vrt en de media.

1 reacties

Op 01 juli 2012 omstreeks 17:56, zei Jos Hanssens:

dan kijkt u toch naar een andere VRT dan die waar ik naar kijk. Trouwens, ik denk niet dat Dewinter al ooit één zin volledig heeft kunnen afmaken in de VRT. '(voor alle duidelijkheid ,ik ben geen vlaams belanger). Maar niet alleen in politieke programma's drijft het rood altijd boven maar ook in ontspannings- of informatieve programma's van andere aard. Ik ben net naar radio 2 aan het luisteren. Luc Allo, donkerrode galspuwer. Deze avond op TV Marcel Van Tilt , geboren socialist en dan nog een dierenprogramma met Chris DeSauchoit (echtgenoot Detiège) en ik kan er zo nog een hele waslijst noemen die hun kleur zelfs openlijk niet verbergen

1 reacties

Op 02 juli 2012 omstreeks 07:45, zei lievin arickx:

Groot gelijk,en dan gaan de aanhangers van deze bende profiteurs wat zagen over bruin,verzuring en racisme.

Op 01 juli 2012 omstreeks 10:22, zei Gaston De Winter:

Als je op pensioen gaat of je weet echt niet meer wat doen,stel je kandidaat op de lijst,want je kunt overal acteren!!

Op 01 juli 2012 omstreeks 10:10, zei Guy vanhoutte:

De BRT stuurt haar vakbondsafgevaardigden uit...

Op 01 juli 2012 omstreeks 10:59, zei Herman De Geyter:

Natuurlijk niet naar Belang of NVA gaan want dan heb je er bij de rooie BRT gelegen. (Waarvoor dient die V in hun naam ???)

Op 01 juli 2012 omstreeks 12:07, zei Jos Hanssens:

nummer hoeveel van de VRT (vlaamse rode televisie) is dat nu al die opkomt bij de Spa?? Niet te verwonderen dat ze er zelfs in ontspanningsprogramma's niet in slagen geen rode propaganda te voeren. In de scenario's van Witse was het iedere keer het zelfde. De heldhaftige vakbondsmannen, de onschuldige allochtonen en vierde wereld mensen, de corrupte werkgevers en zelfstandigen en de slechte 'kerk'. Op de duur is het zelfs niet meer socialistisch maar doet het meer communistisch aan met volledige monopolisering van de media. Of hoe Vlaanderen gegijzeld wordt door 15 % van de bevolking.

1 reacties

Op 01 juli 2012 omstreeks 15:43, zei Sanne Maes:

ik ben al gestopt na de eerste zin met uw commentaar te lezen. In het artikel staat toch overduidelijk dat hij als onafhankelijke opkomt? Als u de moeite niet doet om het artikel te lezen, doe dan alstublieft ook de moeite niet om hier te reageren.

1 reacties

Op 01 juli 2012 omstreeks 20:01, zei Jos Hanssens:

als onafhankelijke op een Spa lijst?? Op wat slaat zoiets dan? Dat hij eigenlijk vlaams belanger is die bij de Spa opkomt?? Als men niet achter een bepaald ideengoed staat gaat men niet op een bepaalde lijst staan. Bij mij gaat her er trouwens om dat de VRT al altijd een rood bastion is geweest en dit ook niet kan wegsteken in zijn programma's. Dus heb ik het er moeilijk mee dat 15% van een bevolking een zo belangrijk maatschappelijk gebeuren als de openbare media schaamteloos monopoliseren.

1 reacties

Op 02 juli 2012 omstreeks 06:23, zei Sanne Maes:

Geeuw! Op elk van je vragen staat het antwoord toch in het artikel? Kun je niet lezen of begrijp je gewoon niet wat er staat? Zo moeilijk is het niet! En dat liedje over het rood bastion, ben ik stilaan ook beu gehoord... Ja, er zullen roden zitten bij de VRT, lijkt me nogal logisch. Net zoals er van elk kleur zullen zitten. Voor welke partij zetelt Ivo Belet in het Europees parlement? Voor welke partij kwam Dirk Sterckx op? Wie is de grote NV-a goeroe in Gent bij de komende verkiezingen? Ook allemaal rooien zeker...

1 reacties

Op 02 juli 2012 omstreeks 12:50, zei Jos Hanssens:

blijkbaar kwetst de waarheid. Als je het liedje beu gehoord bent moet je maar van zender veranderen. Nog wat statistiek?? Als we moeten teruggaan tot Yvo belet om eens een cdv-er terug te vinden kunnen we net zo goed terug gaan tot paula Semer (spa) en Maurice Dewilde of.... Bracke was in zijn tijd een rode loge man die als grootste verdienste van zijn loopbaan uw Freya gelanceerd heeft.

ADHESE IMU - 2K - NIET VERWIJDEREN
ADHESE SKY - 1K - NIET VERWIJDEREN

Spelregels forum

Lees hier de spelregels van ons forum. Opgelet, wie een van deze regels overtreedt zal geweerd worden van het forum.
De debatten worden gemodereerd door de online redactie.
ADHESE NBO_PARTNERTICKER - 2K - NIET VERWIJDEREN

ADHESE IMU.INHOUSE - 2K - NIET VERWIJDEREN