Forum

Reacties

Bracke: 'Tegenstanders N-VA gebruiken strategie van de angst'

  • vrijdag 13 juli 2012, 13h15

Lees het volledige artikel

Reacties

Meest Recent

Op 15 juli 2012 omstreeks 13:59, zei Lucien Noreilde:

Aan de bangerikken , bij de start van W.Martens had belgie 60% Schulden na 9 eerste ministerschappen was het 134% na zoveel eerste CD&V Ministers nog altijd 100% 360miljard € , vele CD&V burgemeesters 7 op 10 hebben samen 10 miljard gemeente schulden Europees een wereld catastrofe van schulden van wie moeten we bang zijn ?

Op 14 juli 2012 omstreeks 17:40, zei Willy Van Craen:

Voor mijn familie, kinderen en kleinkinderen en nog later , zij zullen moeten blijven betalen aan BXL en WL.Dit dank zij het op de knieën gaan voor de koning en gebruik makend van de postjes.Zie Verherstraeten die meer smoelen trekt dan MR BEEN als hij op tv komt.Ook gaat 75 % van de werklozen steun aan de franstaligen met hun grote leider de SP.

Op 14 juli 2012 omstreeks 08:50, zei Hubert Haak:

We moeten inderdaad bang zijn voor het fascisme van de Nazistische Vlaamsche Alliantie

1 reacties

Op 15 juli 2012 omstreeks 07:15, zei Michel Van Limbergen:

Er is iets niet in de haak met je.

Op 13 juli 2012 omstreeks 23:23, zei Gerbrand De Sutter:

Wel Bracke , als ik de reactie's hier lees , zijn er al veel mensen bang , en de meesten zijn hier dan ook overtuigde rooien , die alleen maar in 1 richting kunnen kijken , een eigen mening of visie hebben deze mensen alvast niet meer Ze lopen gewoon in het gareel de sukkelaars Of ze hebben een oogje op Di Rupo ? , ook homo's ? kan hé ? Die laten elkaar ook zomaar niet stikken , die blijven elkaar trouw tot aan de dood naar het schijnt Word wakker en stem voor wie je ECHT denk dat je MOET stemmen ! En loop niet zomaar een ander achterna !! Durf kiezen voor verandering !!

Op 13 juli 2012 omstreeks 20:28, zei Marc Sabbe:

Het N-va programma en hun politici jagen mij inderdaad schrik aan, en nog geen klein beetje zelfs. Daarvoor is onze welvaart en vrijheden mij te dierbaar om het door deze bende opportunisten te laten verknoeien. De enige die baat hebben bij N-va zijn de aandeelhouders van grote multinationals, beursspeculanten, banken en rijken. Het trieste aan heel die zaak is dat de gemiddelde N-va kiezer net het grootste slachtoffer zal worden. Vragen zij zich dan nooit af waarom N-va steeds zo stil blijft rond hun partijprogramma? Vooral het sociaaleconomische luik? Ik heb nooit gedacht dat propaganda zo doeltreffend kon zijn, zelfs sommige mensen met universitaire studies laten zich erdoor inpakken.

Op 13 juli 2012 omstreeks 19:21, zei Roland Peeters:

Heeft diezelfde Bracke niet dezelfde tactiek gebruikt tegen het vlaams belang toen hij nog niet bij nva was??Maar ja,varkens vergeten vlug als ze maar voldoende eten krijgen.

Op 13 juli 2012 omstreeks 19:07, zei Rim Degroot:

Guido Bernaerdt: Een ballon is niet leeg! Hij bevat levensnoodzakelijke lucht! Moest er geen lucht zijn...

Op 13 juli 2012 omstreeks 18:18, zei Dirk Germonprez:

De verzuurde Vlaming aan het woord??

Op 13 juli 2012 omstreeks 18:04, zei Bernard Verstraete:

Sieg(zege)friedje (vriendje) doet weer waar hij goed in is: halve verdraaide waarheden spuien. Zoals over die BV-ers die ze binnenhalen omdat het geen racisten waren (Jurgen Ceder, die mee het 70 puntenplan schreef, is in Brackes logica geen racist.... Dat hij het weer doet, is misschien wel een teken dat ze zelf bang worden - als ze niet halen wat ze hopen, dan zal het de schuld van die andere bangmakers zijn.....

Op 13 juli 2012 omstreeks 18:03, zei Ronny Lauwaert:

ja we zyn bang dat het met jullie de zelfde weg zal opgaan als in de jaren dertig van vorige eeuw

Hoogst aantal stemmen

Op 13 juli 2012 omstreeks 13:39, zei Wim Verbelen:

Ze zijn tot alles in staat die CVP'ers....... hun belofte..... nooit in een regering zonder Vlaamse meerderheid .... en wat zien we.... ik zou me diep schamen, echt een zielig vertoon van Beke Wouterke

1 reacties

Op 13 juli 2012 omstreeks 17:08, zei Guido Bernaerdt:

NVa de partij die blaft maar niet bijt. De partij die veel lawaai maakt maar zo leeg is als een ballon. Gelukkig voor alle Belgen zijn er nog partijen die voor ons welzijn zorgen en daar hoort de zonnekoning zijn partij niet bij! Als ik me niet vergis zit de zonnekoning samen met de Patrick aan het roer in de gemeente met de grootste schuld en dat is Antwerpen. Dus zo goed doet deze calimero het ook niet zou ik zeggen.

Op 13 juli 2012 omstreeks 13:23, zei François Notenbaert:

wijst Bracke de 500euro verhoging per maand die zijn voorzitter gewestsenator gaat opstrijken ook af, ook al is deze mijnheer er meermaals niet!het is beter eerst ens in eigen huis van misbruiken te kijken!gegroet! françois Notenbaert

3 reacties

Op 13 juli 2012 omstreeks 13:49, zei Pieter Degraeve:

Dit artikel gaat niet om misbruiken maar ok, als u dat erbij wil betrekken: ja, NVA is tegen verhoogde vergoedingen. Voorbeeld? Peumans gaf zelf vrijwillig 4.000 euro per maand af. En als u toch wil spreken over wie er wel en niet is. Patrick Janssens is het minst op de zittingen aanwezig. Misschien ook eens in dat 'huis van misbruiken' (sic) kijken.

2 reacties

Op 13 juli 2012 omstreeks 15:49, zei Magdalena Bethanie:

... en daarmee is Peumans met mijn respect een atypische politicus én NVA-er, want ze beschouwen hem zelf als rariteit (dixit de eigen Bas Luyten). Zit trouwens De Wever zelf ook niet in hetzelfde peleton als Janssens qua afwezigheden? Geloof je echt dat andere partijen allen graaiers herbergen en de NVA heilig is? Zeker als de helft overlopers zijn en dus voormalige 'postjespakkers' zijn die een slechte plaats op hun eigen lijst inruilen om 'aan zuivere politiek' te gaan doen? De groei van de NVA is dermate explosief geweest, dat het grootste gevaar van binnen komt: overlopers, misnoegden als ze niet verkozen worden, het ontbreken van een studiedienst zoals CDV en OVLD,... . De sympathie van de kiezer wordt gevoegd door misnoegen, voor het nationalisme blijft hij echter koud. Qua tegenstanders dan: komt de grootste oppositie in Antwerpen net niet van De Winter die zijn 'broeder' graag tot kleurbekennen dwingt? Is deze angst niet de grootste reden dat Bart in elke gemeente aanwezig is, behalve waar hij zou moeten zijn? Wijst deze voortdurende complot-paranoia niet eerder op het spree

Op 13 juli 2012 omstreeks 17:06, zei Rik Van Dessel:

Dit klopt niet. Patrick Janssens heeft een aanwezigheidsgraad van 90%; De Wever haalt 83%. Wat het nemen van initiatieven betreft staan ze ex aequo op plaats 122. Je kan dit perfect nakijken op www.zewerkenvoorjou.be.

Op 13 juli 2012 omstreeks 14:16, zei jan verduren:

Wil je dan ook eens kijken naar het (officieële) inkomen van een der verworpenen der aarde petrikske van A. Om van te duizelen, verschillende veelvouden van de 500euro. Over die van Oostende zullen we maar zwijgen zeker.

Op 13 juli 2012 omstreeks 14:23, zei Ronny Van de Voorde:

Laat ons éérst over de miljarden spreken die uit Vlaanderen vertrekken.

Op 13 juli 2012 omstreeks 13:39, zei Rika Thijssens:

Angst is het juiste woord,hadden ze een fair beleid gevoerd zou dit niet nodig geweest zijn.Ze hebben de meerderheid der Vlamingen links laten liggen om toch hun vet betaalde postjes te kunnen behouden.

1 reacties

Op 13 juli 2012 omstreeks 17:17, zei Jacques De Meulemeester:

En nu zullen anderen hun vetbetaalde postjes innemen. Als het maar NVA is, nietwaar! Zoals in het verleden met de VU en consoorten zal hun liedje ook rap uitgezongen zijn. Hadden ze de CVP niet gehad, dan bestonden ze zelfs niet meer.

Op 13 juli 2012 omstreeks 14:18, zei Maarten Lambrechts:

Spijker op de kop. Ze beven als parkinsonlijders!

Op 13 juli 2012 omstreeks 14:31, zei Paul Verbeke:

NVA denkt dat hun versie de bijbel is. Afkraken van alles en iedereen is hun enige strategie, en als ze gevraagd worden hun verantwoordelijkheid te nemen dan passen ze. Afbraakpolitiek keert zich vroeg of laat tegen de afbrekers.

2 reacties

Op 13 juli 2012 omstreeks 16:11, zei Harry Dreesen:

er zitten wel geen tjeven sossen of pvv ers in pest voor vlaaderen hihi

Op 13 juli 2012 omstreeks 17:26, zei Omer Van Damme:

volledig mee eens. ik ben bang van dat volk,de mmeste komen dan ook van het vlaams belang en hun gedachten en afkomst zijn ook de zelfde.

Op 13 juli 2012 omstreeks 14:13, zei Marc Van Hauwe:

Bracke gaat nogal luchtig over de splitsing van BHV,maar ja Vlaming en Vlaams nationalist wordt je niet dat ben je of ben je niet,ja hebt natuurlijk ook late roepingen,of zijn het eerder mensen die zich op latere leeftijd nog rap willen voorzien van een dik pensioen,een zielige vent en zeker geen aanwinst

1 reacties

Op 13 juli 2012 omstreeks 16:04, zei Nicolay Schoutteten:

Miljaardedju,moet je dit alles eens lezen...Wat zijn ze bang,de dikke nekken van,jawel,van het verleden.Ik vind het wel jammer,dat ONZE partij,samen gaat met de CVP.

Op 13 juli 2012 omstreeks 14:29, zei Jan Eeraerts:

zou men geen schrik krijgen van een partij die bestaat uit overlopers die dit enkel doen uit drang naar goed betaalde jobje (BV Bracke zelf) en daarvoor hun vroegere overtuiging overboord gooien, zij komen dan in een partij terecht die geleid word door een alleenheerser,en mogen meespelen als ze hem blijven verheerlijken als een zonnekoning.

Op 13 juli 2012 omstreeks 14:40, zei René Grootaert:

Men zou zich zorgen maken als men de haatstrategie en fanatisme van de NVA. tegen al wat Belgisch is verneemt.De toekomst van ons land en de welvaart voor onze kinderen kan worden aangetast door hun gedachtengoed!

1 reacties

Op 13 juli 2012 omstreeks 23:32, zei Erik Bronckaers:

Vreemd, in één reactie iets aanklagen en er dan zelf gebruik van maken. je moet het maar kunnen. Volgens mij is het huidige België ook een zeer slechte zaak voor Wallonië. Een machtsysteem wordt in leve gehouden. Wie kan wat doen in Wallonië zonder de PS? Het cliëntelisme tiert er welig. De PS is helemaal niet geïnteresseerd in een ontwikkeling van Wallonië. De ontwikkeling van Vlaanderen heeft de SPa in de verdrukking gebracht en de PS wil zeker niet hetzelfde lot ondergaan. Een rechtvaardig België met meer responsabilisering (en dus geen blanco chèques) zou al veel meer helpen. Maar daar kon de SPa niet mee leven, zonder de PS zijn ze niets.

Op 13 juli 2012 omstreeks 13:52, zei André Schippers:

Bracke Die argumenten van Bracke zijn toch zo zwak! Hij is voorzeker ook een verzuurd man. Hij is ook voorstander van het Duits model: dat zal harder aankomen bij het werkvolk dan een eventuele belastingverhoging (die er ook nie komt) En, ja, voor het uiteenvallen van het land, is het volk wel bang: dus, zoek daar weer geen strategie achter: dat zegt meest over Bracke zelf! André Schippers Antwerpen

Op 13 juli 2012 omstreeks 14:57, zei Marc Moonens:

Schrijf het maar op een briefje: ' Angst is gegrond dezer dagen'. Doe de oogkleppen af en durf eens goed rondom U kijken. Héél beangstigend.

1 reacties

Op 13 juli 2012 omstreeks 15:35, zei Paul Vanacker:

Vooral bij de vakantie uittochten op de luchthaven van Zaventem.

ADHESE IMU - 2K - NIET VERWIJDEREN
ADHESE SKY - 1K - NIET VERWIJDEREN

Spelregels forum

Lees hier de spelregels van ons forum. Opgelet, wie een van deze regels overtreedt zal geweerd worden van het forum.
De debatten worden gemodereerd door de online redactie.
ADHESE NBO_PARTNERTICKER - 2K - NIET VERWIJDEREN

ADHESE IMU.INHOUSE - 2K - NIET VERWIJDEREN