Forum

Reacties

Opnieuw uitwijzing gepland van Afghaan die voor zijn leven vreest

  • vrijdag 13 juli 2012, 14h03

Lees het volledige artikel

Reacties

Meest Recent

Op 16 juli 2012 omstreeks 17:22, zei Luc Van Nedervelde:

Eigenaardig dat het twee Afganen zijn. Er lopen hier honderden, als het er geen duizenden zijn, Marokanen rond die hier niets te zoeken hebben. Waarom stuurt men die niet terug? Bang dat Zaventem gaat afgebroken worden, door de rest van de duizenden Moslimbroeders die er dan nog over blijven en hier op ons kosten leven? Verkiezingsstunt, van Maggie, niet min of niet meer.

Op 14 juli 2012 omstreeks 10:58, zei John Maesen:

Terug sturen die mannen hebben voor alles een uitvlucht om hier te kunnen blijven .En dan zijn er een paar onnozelaars die er met hun twee poten in trappen.Maar ja er is geld aan verdiend om voor ze te pleiten dan stel ik mij de vraag hoe komen ze aan geld als ze illigaal hier zijn en niet werken???????

Op 14 juli 2012 omstreeks 09:20, zei Erna Lenaers:

Ik vind het vreselijk dat die jongeren worden uitgestoten.Even rondkijken, er zijn zoveel landgenoten, ook jongeren, die stempelen maar toch zwartwerken en verder enkel maar profiteren. Waar blijft de contrôle? Mensen die werken, die de taal leren en zich aanpassen, moeten aangemoedigd worden en hier kunnen blijven.Da's, louter mijn opinie.

Op 13 juli 2012 omstreeks 23:28, zei Lieve Vandamme:

Ja, heel triest voor die mensen die naar Afghanistan terug moeten, maar als Maggie er één toelaat hier te verblijven, dan komt er een golf van personen van overal die wel een of andere reden hebben om in Begie te blijven, en de kans voor een sneeuwbaleffect wordt dan ook groter. Dus, laten we het heel eenvoudig aan bevoegde mensen overlaten zonder er ons in te bemoeien!!!!

Op 13 juli 2012 omstreeks 22:34, zei Jacques Delalieux:

Ik begrijp het niet meer. Waarom zoveel energie stoppen in het terugsturen van mensen die hier ingeburgerd zijn, terwijl er duizenden criminele vreemdelingen hier onze gevangenissen en opvangcentra overbevolken. Begin toch met die terug te sturen, steek daar uw tijd in en als die weg zijn kunnen de anderen volgen. Zo moeilijk is dat toch niet om te begrijpen!

Op 13 juli 2012 omstreeks 22:30, zei dider drome:

Wat een gezeik...de wet wordt toegepast....protesteren als de wet niet wordt toegepast OK!!! Niet akkoord met de wet = bij de volgende verkiezingen anders stemmen!

Op 13 juli 2012 omstreeks 21:35, zei Wim Van Damme:

Binnen afziienbare tijd zijn wij het die de nauwe schoentjes zullen mogen aantrekken! In ons land is hier al genoeg miserie!

Op 13 juli 2012 omstreeks 21:15, zei Lucien Baetens:

voor wat niet wachten tot de vlieger vol zit, dat zal toch wel goedkoper zijn,en die zullen niet moeilijk te vinden zijn want 1 voor 1 dan zitten wij in 2090 nog bezig.

Op 13 juli 2012 omstreeks 21:04, zei Frank Cornelis:

@ Claus: Geweldige commentaar!

Op 13 juli 2012 omstreeks 20:27, zei José De Baere:

Hoeveel Belgen liggen daar wakker van? Het is erg dat vooral de VRT hier UUUUUren aandacht aan besteedt? Hoeveel van onze inwoners moeten dagelijks zorgen dat ze blijven rondkomen en overleven. Wat Parwais betreft: dat ze in Afghanistan blij zijn eens iemand te hebben die een deftig beroep heeft.

Hoogst aantal stemmen

Op 13 juli 2012 omstreeks 14:40, zei Jef Van Oekel:

Het is duidelijk dat de 'vluchtelingen'-business een goudmijn is voor sommige advocaten(kantoren). En, terzijde, volledig op kosten van de belastingbetaler.

1 reacties

Op 13 juli 2012 omstreeks 15:05, zei Pierre Peeters:

zo'n een ideaal zal ze niet hebben, alleen die van haar portemonnaies zeker dat wel.

Op 13 juli 2012 omstreeks 14:34, zei Roland Meulebrouck:

En daar gaan we weer...wie betaald die advocaat verstrepen of doet zij dat gratis...wat me zou verwonderen !!!

Op 13 juli 2012 omstreeks 15:08, zei Lucien Wouters:

Goed bezig. Als er alle dagen 1 wordt uitgewezen en geen meer worden toelaten in ons land zal dit probleem vlug opgelost zijn.

1 reacties

Op 13 juli 2012 omstreeks 18:59, zei Geert Tamsyn:

Tenzij u dit sarcastisch zou bedoelen, bent u nogal optimistisch: er zijn in ons land momenteel meer dan 57.000 asielzoekers en per werkdag komen er zo'n 100 nieuwe aanvragen, à rato van één per dag ...

Op 13 juli 2012 omstreeks 15:08, zei Kris Heyvaert:

toch toevallig dat het wéér dezelfde advocaat is... het wéér in de pers verschijnt, toevallig op een dag dat journalisten bewijzen dat Parweis zijn excuses niet klopten.... Om aandacht af te leiden misschien?? want tja als die media zeggen dat de bewijzen niet kloppen verzoekt de advocaat wel dat ze zich niet meer moeien... maar als het is om de uitwijzing tegen proberen te houden dan zijn ze wel weer goed genoeg.

Op 13 juli 2012 omstreeks 14:55, zei Kris Heyvaert:

toevallig duiken documenten/foto's op wanneer ze op het punt staan weggestuurd te worden... en toevallig weer bij hetzelfde advocaten kantoor... Journalisten hebben ondertussen al aangetoond dat de versie van Parweis gaten bevat... ligt het dus aan de asielzoekers of aan het kantoor?

Op 13 juli 2012 omstreeks 14:50, zei Etienne Vijverman:

wanneer men alleen die echt recht hebben op asiel zou opnemen zal er zéér vlug plaats te veel zijn ,er heerst hier zéér waarschijnlijk veel misbruik en fraude.....en de vraag wie betaald al die advocaten...??????de belastings betaler..?????

1 reacties

Op 13 juli 2012 omstreeks 17:21, zei Monique Devuyst:

Dat was juist mijn vraag ???? Door wie zijn die advocaten betaald ? Ik ben er ook voor dat men de wetten en reglementen respecteert en ik ben er zeker van dat Justitie wel degelijk redenen heeft om iemand terug te sturen naar zijn land. Het probleem is dat men wat migranten betreft zeer weinig kan ondernemen of je krijgt een hoop kritiek van 'mensen rechten' organisaties. Sorry hoor, die wetten zijn democratisch gestemd en dienen dus toe gepast te worden zonder uitzonderingen.

1 reacties

Op 13 juli 2012 omstreeks 18:52, zei Myriam Goossens:

volledig akkoord maar dan voor iedereen en niet de ene mag blijven en de andere niet

Op 13 juli 2012 omstreeks 14:33, zei Gilbert Haelewyn:

Zouden we niet kunnen beginnen met die Kati Verstrepen onder de loep te nemen?

Op 13 juli 2012 omstreeks 14:17, zei Koen Van Genechten:

Tja, dus dit advocatenkantoor werkt natuurlijk pro deo. Hier ook, indien hij een goed element is en werkkracht, dan hebben ze er in Afghanistan dringend nood aan. Is het een verdacht individu, dan is het ook beter dat hij terug nar zijn vaderland gaat. Dus in beide gevallen is de uitkomst Afghanistan. Misschien de kosten van al dat gedoe verhalen op het advocatenkantoor?? Dan zouden ze heel snel hun 'kazak' draaien want dat is het enige 'leitmotiv'.... money money money.... niks verkeerd mee misschien maar niet iemand anders zijn kosten!!

Op 13 juli 2012 omstreeks 14:43, zei Marcella Vananderoye:

Goed nieuws !

Op 13 juli 2012 omstreeks 14:13, zei Lieve :

Als wij naar ginder zouden gaan, lopen we ook gevaar. Blijf ze dus gerust terug naar hun eigen land sturen. En als de media al die heisa niet nog meer zouden opblazen, zou er minder om gemaald worden.

ADHESE IMU - 2K - NIET VERWIJDEREN
ADHESE SKY - 1K - NIET VERWIJDEREN

Spelregels forum

Lees hier de spelregels van ons forum. Opgelet, wie een van deze regels overtreedt zal geweerd worden van het forum.
De debatten worden gemodereerd door de online redactie.
ADHESE NBO_PARTNERTICKER - 2K - NIET VERWIJDEREN

ADHESE IMU.INHOUSE - 2K - NIET VERWIJDEREN