Forum

Reacties

Kieskring Brussel-Halle-Vilvoorde gesplitst

  • vrijdag 13 juli 2012, 17h14

Lees het volledige artikel

Reacties

Meest Recent

Op 14 juli 2012 omstreeks 14:38, zei Michel Van Limbergen:

De grondwet is uiteindelijk herleid tot een vodje papier.

Op 14 juli 2012 omstreeks 13:04, zei Hubert Haak:

Ik vraag me af hoeveel van de mensen die hier reageren eigenlijk weten over wat BHV gaat. Hoe dan ook Niet de vlamingen of de walen hebben iets verloren wel de democratie.

Op 14 juli 2012 omstreeks 10:39, zei Luc De Visscher:

Vlaanderen voor de zoveelste keer verkocht voor enkele zilverlingen

Op 14 juli 2012 omstreeks 10:05, zei Willy Van Craen:

Wij,onze kinderen,kleinkinderen zullen hun ganse leven moeten geld afstaan voor Brussel en Wallonië. Dat de 3 partijen niet spreken voor Vlaanderen maar over hun partij en postjes.Ik behoor niet tot deze groep die Vlaanderen verkoopt als zilverlingen. Waar is de herinnering aan 7 november 2007?

Op 14 juli 2012 omstreeks 01:18, zei Swa Cauwenbergh:

Opgelost? Er is niets opgelost. Binnenkort beginnen de problemen opnieuw en de Vlamingen kunnen weer betalen. In oktober zullen we de rekening aanbieden.

Op 14 juli 2012 omstreeks 01:03, zei Lieve Stevens:

Hoe on-democratisch kan men zijn. Een Vlaamse kwestie gestemd met een minderheid aan Vlamingen. En fier dat ze zijn!! Zeker Di Rupo en co. En de burgemeester van Gooik : den hypocriet!! En Eric Van Rompuy mag hem een handje geven.

Op 13 juli 2012 omstreeks 23:48, zei Marc Sabbe:

Laat ons nu aub serieuze problemen aanpakken, de radicalen hebben lang genoeg het land gegijzeld met hun ideologisch haantjesgedrag. Met haat en verdeeldheid te zaaien wordt niemand beter. Laat de Bart Dewevers en Ben Wyets maar even voor wat ze zijn.

2 reacties

Op 14 juli 2012 omstreeks 00:37, zei Guido Van der Geeten:

Beste eind juni 2012 een federale staatsschuld €372.340.000.000. Goed bestuur zeker? De sfeer is goed. In de jaren '50 was de federale staatsschuld zogoed als onbestaande. Ik zou zeggen wakker worden man. Ik stem in ieder geval niet meer op een traditionele partij in de hoop dat mijn kinderen en kleinkinderen er beter zullen van worden. Met vriendelijhke groeten.

Op 14 juli 2012 omstreeks 12:37, zei Marie-Louise De Pauw:

Met velen zoals U zullen wij blijven betalen voor Brussel n Walonie. Wanneer gaan uw ogen eindelijk open??? Als het te laat zal zijn .

Op 13 juli 2012 omstreeks 23:12, zei Jo Janssens:

Als je reactie van de Franstaligen hoort dan weet je wel wie er het best mee is. Juist, enkel de franstaligen. Volgens Onckelinx is Belgie nu gered. Het is dus heel duidelijk dat zij alles hebben binnengehaald wat ze moesten hebben. De jongeren, de broekventjes van cd@v, vld, spa en groen, hebben het mogen klaar spelen. NIet moeilijk als je met alles wat de anderen voorstellen akkoord gaan. Want de oudere krokodillen, binnen deze partijen, voelden goed aan dat er een andere strekking, van meer vastberadenheid, door Vlaanderen aan het groeien was. Ze moesten nog vlug een nadelige compromis voor Vlaanderen er vlug doordrukken. Daar hadden ze zelfs een regering voor over met een minderheid aan Vlaamse kant. Het zijn gewoonweg verraders en onderkruipers.

Op 13 juli 2012 omstreeks 21:46, zei Peter Vergote:

De rechtgeaarde vlaming wou alleen dat de grondwet nageleeft werd in deze zaak ,splitsing zonder voor het eigen recht te moeten betalen ,zonder wéér onrechtmatige toegevingen te doen. Blijkbaar hebben die flamiganten toch nog een eergevoel ,wat men ook blijkbaar van die belgicisten niet kan zeggen. Ze geven maar al te graag hun grondgebied af en zien de verfransing met veel genoegdoening aan..heeft er iemand hieronder van collaboratie gesproken?

Op 13 juli 2012 omstreeks 21:39, zei Chris Van Landuyt:

Als een wetsvoorstel als dit goedgekeurd wordt door een Waalse meerderheid, gesteund door een Vlaamse minderheid, dan is er stront aan de knikker. Zo keert de Belgische democratie zich tegen de Vlaamse meerderheid. Ik vrees dat dit nog een onverwacht en ongewenst staartje zou kunnen krijgen.

1 reacties

Op 14 juli 2012 omstreeks 09:10, zei Jan Walraeve:

Vlaanderen moet toch ergens het geld vandaan halen die we aan brussel en waloniê moeten afdokken.Meschien de reden waarom de gepensioneerden daar minder belastingen betalen,wij betalen in hun plaats.

Hoogst aantal stemmen

Op 13 juli 2012 omstreeks 17:35, zei Frans Cornelis:

Er is niks veranderd,trouwens het is voor de vlamingen nog slechter geworden(in BRUSSEL),en wat is de reden dat ze dit nu doen,den hete adem van NVA als die er niet was geweest,wel er zou niks van in huis gekomen zijn.Trouwens de franstalige moesten de vlamingen tegemoet komen,zie de uitbrander die ze gekregen hebben van bert bibber,en trouwens dezelfde persoon heeft er voor gezorgd dat er geen regering(federaal)zou komen met en door NVA.Het laatste van dit verhaal is nog niet geschreven,afspraak 2014. Een zwarte zondag voor CD&V-SPA-OVLD-GROEN,hopelijk stelt men tegen die tijd een verhoging voor van de kiesdrempel,niet van 5% maar naar 10%.

Op 13 juli 2012 omstreeks 17:33, zei Herman De Geyter:

Gans die splitsing is weerom één grote toegeving aan de franstaligen en wanneer jen u die hardroepers van indertijd (Van Rompuy op kop)dit akoord hoort ophemelen, dan keert gewoon je maag. Allemaal voor de belgische vetpotten jongens ? Schande !

1 reacties

Op 13 juli 2012 omstreeks 21:15, zei Marie-Louise De Pauw:

Hoe durven die zich nog Vlaming noemen??? Van Rompuy op kop . Of wel zijn ze allen te dom om helpen te donderen.

Op 13 juli 2012 omstreeks 18:28, zei Lucas Verschueren:

Vlaanderen wordt door de Vlaamse Judaspartijen verkocht aan de Waalse maffia ! Brussel wordt nu ééntalig Frans en is dus niet meer de hoofdstad van Vlaanderen !

Op 13 juli 2012 omstreeks 17:36, zei Franky De Bock:

En moeten we nu een vreugdedansje doen of zo ? ? Kan het een Vlaming iets schelen dat BHV ? ? Wat het hem allemaal kost wel ! !

Op 13 juli 2012 omstreeks 19:08, zei Peter Vanquathem:

5 minuten politieke moed,dat zeiden ze bij CD&V.Als ik nu pastoor Beke daar zie staan triomferen,echt degoutant.Die mensen hebben geen enkele schaamte.

Op 13 juli 2012 omstreeks 18:44, zei Jeroom De Wilde:

Een zwarte dag voor Vlaanderen

Op 13 juli 2012 omstreeks 19:34, zei Franske dubois:

Net het nieuws gezien op VRT : na de onophoudelijke promotie van het BHV akkoord op radio 1 vanmorgen, is er nu het objectieve VRT journaal : Wouter Beke mocht hoera hoera roepen in prima time, geen oppositie aan het woord, iedereen vindt het historisch en de journaliste(what's in a name) sluit af met :'je zal wel opgelucht zijn, he Tim.' ...kortom journalistiek van de bovenste plank...Vanaf nu is het aftellen naar verkiezingen : die uitslag zal voor CDV historisch zijn, daar zet ik geld op...

Op 13 juli 2012 omstreeks 20:03, zei Lut Duprez:

Laat enkel diegenen die juichen, betalen aan Brussel en Wallonïe. D'r zullen er direct véél minder juichen.

Op 13 juli 2012 omstreeks 17:58, zei Jan Walraeve:

BHV.verkocht voor enkele ministerposten en wie weet wat voor verdoken posten voor groen,+dat vlaanderen nog eens HEELVEEL moet bij betalen aan brussel en walonië.Judas was daar tegen nog een engel.

Op 13 juli 2012 omstreeks 18:02, zei Michel Van Limbergen:

De Waalse overheersing is een feit, de deur is nu volledig geopend.

ADHESE IMU - 2K - NIET VERWIJDEREN
ADHESE SKY - 1K - NIET VERWIJDEREN

Spelregels forum

Lees hier de spelregels van ons forum. Opgelet, wie een van deze regels overtreedt zal geweerd worden van het forum.
De debatten worden gemodereerd door de online redactie.
ADHESE NBO_PARTNERTICKER - 2K - NIET VERWIJDEREN

ADHESE IMU.INHOUSE - 2K - NIET VERWIJDEREN