Forum

Reacties

Parket tekent beroep aan tegen vrijlating Belkacem

  • maandag 23 juli 2012, 10h59

Lees het volledige artikel

Reacties

Meest Recent

Op 24 juli 2012 omstreeks 10:14, zei André Jacobs:

Dat men zich aanpast aan westerse normen en waarden dan lost dit probleem zichzelf op en wordt iedereen aanvaard ,ook op de arbeidsmarkt .Wie niet tevreden is , heeft altijd het recht om terug te keren naar het land van herkomst .De meeste allochtonen beseffen dit en werken bewust aan hun toekomst met positieve ingesteldheid. Ik kan dit alleen maar toejuichen en hopen dat dit gegeven zich verder ontwikkelt .

Op 24 juli 2012 omstreeks 08:01, zei Michel Van Limbergen:

Nog 'n beetje en 't is zo ver. In 't verleden wer d er ook een in de gevangenis voor korte tijd gegooid en daarna stak hij de wereld in brand.

Op 24 juli 2012 omstreeks 07:47, zei Rim Degroot:

WAT een heibel rond een sujet dat eigenlijk niet bestaat! Die aandacht die hij krijgt, maakt hem sterk en sterkt hem in zijn handelen. Moest het zijn dat er geen hond naar blaft wat hij uitspookt zouden zijn capriolen niet de kracht hebben die ze nu hebben. Hem goed in het oog houden en het minste wat hij mispeuterd hem achter de tralies gooien, zonder veel poespas. Zorgen dat ze die man vergeten!!!

Op 23 juli 2012 omstreeks 22:15, zei Geert Timmerman:

Zielig belgie, hoe kan men na dergelijke zaken nog geloof hebben in het gerecht of zelfs een regering. Het zijn allen uitstekende acteurs. de dag dat dienen pipo uitgewezen zal worden wil ik nog wel eens zien.

Op 23 juli 2012 omstreeks 20:27, zei Jeannine Ackx:

Rede in deze zaak terugkeren Mr de advocaat??De rede is dezelfde als dat hij steeds hetzelfde blijft doen, en daarom gerust ook mag blijven zitten.Veel rustiger zonder die halve belg.Dat hij gaat preken in Maroc ,zien hoever ze zo'n heerschap laten bezig zijn.Spreek dus niet van rede want die is overal te vinden behalve in Belgenland.

Op 23 juli 2012 omstreeks 18:38, zei Gustaaf Libyn:

Hoelang gaan we ons nog belachelijk maken en laten maken ? Waar zijn die strengere maatrgels ? Van wat en wie is het gerecht bang ? Straks geven ze hem een zitje in het parlement !

Op 23 juli 2012 omstreeks 18:20, zei Carine Verbeke:

Ik hoop dat als hij vrijkomt er een goede begeleiding zal zijn, om zich weer wat aan te passen aan de maatschappij, als een pedofiel of een verkrachter of een moordenaar het mogen??? Liever hem een nieuwe kans geven dan die andere rotzooi op ons loslaten!

1 reacties

Op 23 juli 2012 omstreeks 19:58, zei Norbert Werbrouck:

@Carine Verbeke. Wil jij hem eventueel opvangen? Als jij denkt zo ene op andere gedachten te brengen doe maar. Weet dat ze van vrouwen een niet al te hoge dunk hebben! Succes ermee

Op 23 juli 2012 omstreeks 18:15, zei leo Verbeeren:

Mr Mary (ik ben nog beleefd) ,moest een pseudo terrorist U bedreigen hoe ga je dan reageren ,hem toch verdedigen alleen voor zijn geld. Zo zorgt ge zelf voor uw wild . Dat is een zeer anti - nationalistische houding .Vroeger stond daar deportatie op !Geld maakt niet altijd gelukkig .

Op 23 juli 2012 omstreeks 17:59, zei Roger Aurousseau:

Kan alleen in Belgie !!

Op 23 juli 2012 omstreeks 16:13, zei Michel De Deken:

Erg he mensen hier in dat Belgie , ze leren niet he

Hoogst aantal stemmen

Op 23 juli 2012 omstreeks 11:37, zei Eddy de Bruijn:

Hoe is dat in godsnaam mogelijk ? Hebben ze die raddraaier zijn nationaliteit nog altijd niet afgepakt ? Kunnen ze hem eindelijk naar Marokko sturen. Enne, vlucht zelf betalen.

Op 23 juli 2012 omstreeks 11:06, zei Luc Jansen:

Uw gordel vergeten aan te doen of gsm'en achter het stuur is inderdaad veeeeel erger dan wat deze pseudo terrorist uitsteekt!!! proficiat aan onze minister van justitie!!!

1 reacties

Op 23 juli 2012 omstreeks 14:13, zei Noël De Winter:

ja en twee km te snel rijden daarvoor word ge beboet door die smeerlappen hier bah politiekers!!!!

Op 23 juli 2012 omstreeks 11:14, zei Paul Verspeelt:

Sven Mary is tevreden,dat een opruier en potentieel terrorist terug op de maatschappij wordt losgelaten.Man,man, man !Als dat de mensen zijn,die onze rechtsstaat in ere moeten houden!!!!Fan van Abba zeker? Money,money,money.....

Op 23 juli 2012 omstreeks 11:49, zei Bruno Dirinck:

hoe is dat nog mogelijk .ik vraag mij af voorwat de rechtbanken nog dienen .

2 reacties

Op 23 juli 2012 omstreeks 12:12, zei Paul Verspeelt:

Voor wat de rechtbanken nog dienen????Om allen die zich durven vragen stellen bij dergelijke tegen de borst stotende uitspraken,te veroordelen wegens racisme , met de steun van de politiek correct gemandateerde Youssef De Witte.

Op 24 juli 2012 omstreeks 11:38, zei Corneel Dierckx:

Deze dienen om de hardwerkende dikwijls moegetergde werkman die omringd wordt door het vreemdelingen legioen en waarbij er hier en daar eens ene door het lint gaat de volle laag te geven.En dit natuurlijk met de hulp van onze padre.

Op 23 juli 2012 omstreeks 11:30, zei Peter Vergauwen:

Wat denk men dat die kerel zijn mond gaat houden? Neem zijn nationaliteit af en die van zijn familie dan kan hij in Marokko wat van de toren gaat blazen. Daar gaat men trouwens goed om met de mensenrechten en zal hij zeker een kans met zijn Sharia4himself uit te roepen.

Op 23 juli 2012 omstreeks 11:25, zei Stijn De Coorde:

aaahhrrr...hoe is dit nu toch mogelijk?!? er zijn zovele dingen die mij ergeren hé in België, justitie staat bovenaan dat lijstje... dit is pure waanzin, en het feit dat die BV-advocaat smalend komt te zeggen dat het goed is dat 'rede terugkeert in de zaak' duidt alleen maar op het feit hoe hebzuchtig dat die man is; hij weet ook wel wat een gevaar Belkacem is voor onze Westerse samenleving, maar ja, ENKEL het geld telt tegenwoordig...waarden en normen, mmm nee niet nodig

Op 23 juli 2012 omstreeks 11:23, zei Frans Van Eynde:

Hebben ze daar weer iemand omgekocht ? Proficiat aan dame justicia,zelf als gewone burger mag je,je voet niet scheef zetten of je hangt.Deze man predikt oorlog tegen de Belgen en het Katholicisme.Hij bijt in de hand die hem eten geeft en nog mag dat ventje doen wat hij wil,wat een fantastische advocaat die Sven Mary,kan die nog wel in de spiegel kijken 's ochtends ?

Op 23 juli 2012 omstreeks 11:42, zei Carolien Chartres:

Had niets anders voorzien. tuurlijk dat die kerel vrij is en tuurlijk dat hij Belg blijft. Iedereen kan hier zomaar, de grootste crimineel Belg worden. Dat stelt tegenwoordig niets meer voor.

Op 23 juli 2012 omstreeks 11:47, zei Steven Braeckman:

Altijd veel blabla, maar dan laten ze hem gewoon weer vrij rond lopen. Typisch België...

1 reacties

Op 23 juli 2012 omstreeks 13:01, zei Marc Sabbe:

Misdrijven waarvan de maximum straf niet hoger is dan 1 jaar cel kan men geen voorarrest toepassen. Dus leer best de wet ipv direct zo te klagen. Of om met uw woorden te eindigen 'Veel bla bla, typisch Belgie'.

Op 23 juli 2012 omstreeks 14:04, zei Lieve Lunion:

Mijn bloed kookt als ik dit lees. Wat een klotejustitie in dit apenland. Proficiat Turtelboom.

ADHESE IMU - 2K - NIET VERWIJDEREN
ADHESE SKY - 1K - NIET VERWIJDEREN

Spelregels forum

Lees hier de spelregels van ons forum. Opgelet, wie een van deze regels overtreedt zal geweerd worden van het forum.
De debatten worden gemodereerd door de online redactie.
ADHESE NBO_PARTNERTICKER - 2K - NIET VERWIJDEREN

ADHESE IMU.INHOUSE - 2K - NIET VERWIJDEREN