Forum

Reacties

Open VLD ontkent aanbod aan Jurgen Ceder

  • maandag 23 juli 2012, 16h09

Lees het volledige artikel

Reacties

Meest Recent

Op 29 juli 2012 omstreeks 17:07, zei Erwin Claes:

Of het nu tussen pot en pint was of op een exclusief etentje in één of ander chique restaurant, het aanbod is gedaan ! Voila, Jef Lawijt gebaart weer van kromme haas.

Op 26 juli 2012 omstreeks 06:33, zei Liévin Vervaeke:

bart dewever moet het nog waar maken , maar de open vld heeft het helpen verknoeien met leugens en bedrog , en het klinkt geloofwaardig hun voorstel aan jurgen ceder .

Op 24 juli 2012 omstreeks 23:21, zei Erik Bronckaers:

Wat belangrijk is in dit artikel zijn de woorden van Valkeniers. Deze houden een impliciete erkenning in dat er contacten zijn geweest. Zo kunnen ze later deze ontkenning altijd aanpassen. De advokaten weten exact hoe je de dingen moet zeggen zodat je nooit op een expleciete leugen betrapt kunt worden, en toch de waarheid niet zeggen. Voor mij is dit de totale afgang van Dewael. De anderen de les willen spellen terwijl ze zelf niet beter zijn. Daarbij de vreselijke gebeurtenissen van de tweede wereldoorlog gebruiken betoont een totaal gebrek aan fatsoen. Maar dat is al lang zoek in de strijd van de traditionele partijen tegen de NVA. VB was geen bedreiging. Door hun extreem gedachtengoed kon men ze gewoon negeren. Groen is nooit een bedreiging geweest en zal het voorlopig niet worden en kan dus getolereerd worden. Maar de NVA is echt een bedreiging van het machtsevenwicht geworden en kan de postjespakkerij verstoren. Moet er nog een motief zijn voor de lastercampagne?

Op 24 juli 2012 omstreeks 14:49, zei Wim Mostinckx:

van waar komt eigenlijk de lijst van Open-Vld in Liedekerke?

Op 24 juli 2012 omstreeks 10:34, zei Oscar Allard:

Liegen zal wel niet de eerste keer zijn voor Alexander De Croo !

1 reacties

Op 24 juli 2012 omstreeks 12:00, zei Roland Limpens:

uwen de wever doet niet anders dan de mensen leugens wijs maken , dat hij eens iets bewijst,spuwen op iedereen t is al dat hij kan , en enkel hij spreekt de waarheid ,hij gelooft zijn eigen leugens , roepen van achter den draad is nie moeilijk , maar ge krijgt hen nie het veld op , de scheiter

1 reacties

Op 24 juli 2012 omstreeks 22:15, zei Rim Degroot:

Roland Limpens: Als hij al zou liegen heeft hij dat waarschijnlijk van de blauwe rakkers geleerd! Moesten die van hun eerste leugen gebarsten zijn ze zouden eruit zien als krakelee!!!

Op 24 juli 2012 omstreeks 10:12, zei Hugo Hoebeeck:

Wie geloofd die mensen nog ik in elk geval niet . Hugo

Op 24 juli 2012 omstreeks 09:29, zei Roger Geens:

Was het scenario niet klaar,waarom moest den Bart daar na één week mee afkomen dat de OpenVLD de Ceder wou afsnoepen.Waren er misschien nog geen filmrolletjes klaar zoals op de A12.

Op 23 juli 2012 omstreeks 23:58, zei Kurt Van Hoeck:

Pfff daar gaat de NVA weer. Ceder is geen racist. En de rest van VB wel of wat. Wanneer beginnen er eindelijk wat Euro's te vallen. De NVA is de perfect verlenging van de Volksunie die niets anders heeft gedaan dan volksverraad te plegen in ruil voor posten en staatsbegrafenissen. 't Wordt ook tijd dat een aantal van de overlopers eens terug beginnen na te denken want dat hebben ze duidelijk al een hele tijd niet meer gedaan.

Op 23 juli 2012 omstreeks 23:43, zei Robert Stijnen:

Laat deze personen zich naar klaar maken voor de verkiezingen in 2014 dus we kunnen dus nu gerust stellen dat Pol Van Den Driessche en Ceder zich dan kandidaat zullen stellen voor nv-a proficiat Beter laat dan nooit Wie gaat daar dan nog iets tegen hebben de achterbakse en de leugenaars Tegen dan zal NV-A nog groter zijn en zullende ander zich nog meer weren Van duivels in een wijwater vat gesproken dat ze dan naar verzuipen de leugenaars en uitbuiters

Op 23 juli 2012 omstreeks 19:52, zei Jos Vandeneijnde:

Inderdaad Jef,zo is het en niet anders.Valkeniers geeft gewoon toe dat er een toenaderingspoging is geweest.Die woorden kan hij niet meer inslikken of terugdraaien.Zielig die blauwe ventjes van de oude pvv.Al een geluk dat Willy De Clerck zulk geknoei niet meer moet meemaken...

Hoogst aantal stemmen

Op 23 juli 2012 omstreeks 16:24, zei Franky De Bock:

De traditionele partijen mogen van NV.A zeggen wat ze willen en of ze nu de steun krijgen van de koning , de paus , Obama of Poeting , ik zal mijn mening NIET veranderen .

Op 23 juli 2012 omstreeks 16:46, zei Marc Baeyens:

Bij Open VLD zijn het niet alleen opportunisten > 'BHV spitsen zonder toegevingen' om kiezers af te snoepen. Het zijn ook leugenaars. De N-VA van extreem rechts verwijten als ze zelf VB'ers wilden binnenrijven.

Op 23 juli 2012 omstreeks 17:06, zei Liliane Luyten:

Dewael heeft de lessen geleerd van 'SLANGEN' he!Dat was toch in de tijd van Verafstoot hun grote mentor.

Op 23 juli 2012 omstreeks 16:25, zei Hugo Meulenijzer:

tja , de traditionelen en de pers , ze liggen niet ver van mekaar nietwaar , ze zijn al altijd zo lief en veel te weinig kritisch geweest voor mekaar , daarom draait er hier zoveel vierkant . 2én ding hebben ze alvast gemeen , ze hebben de goedmenende burger zwaar in de steek en monddood gelaten .

Op 23 juli 2012 omstreeks 19:27, zei Marc Verleysen:

De kern van de zaak is niet NVA doch wel de positie van OVld. 'Jef Valkeniers, gemeenteraadslid voor Open VLD in Dilbeek, sluit niet uit dat iemand van zijn afdeling ooit - tussen pot en pint - met Ceder zou gesproken hebben over een overstap. Maar het was zeker geen officieel aanbod'. Tussen de lijnen betekent dit dat de OVld weldegelijk gepolst heeft bij J.Ceder maar dit officieel ontkent. Dit is ook logisch. In mijn beroepsloopbaan ben ik driemaal gepolst om bij een konkurrent te gaan werken. Dit gebeurde nooit door de konkurrent zelf, doch door tussenpersonen, bij een etentje of tussen pot en pint. Daar wordt afgetast of je 'eventueel geïntereseerd' bent om een overstap te wagen. Het is pas als je daarop positief reageert dat de officiële toenaderingspoging komt. Dus, het lijkt me hoogst onwaarschijnlijk dat de lokale voorzitter niet op de hoogte zou zijn geweest en - gezien J.Ceder een grote vis was- OVld nationaal niet de zegen zou gegeven hebben om te proberen.

Op 23 juli 2012 omstreeks 18:18, zei Johan Jaques:

De Croo liegen? Komaan zeg welke zever is dat, het is hun manier van communiceren.Ze doen niets anders dus is het niet liegen. Wie die blauwe smurfen nu nog geloofd, geloofd ook in Sinterklaas, het Kerstmannetje en de Paashaas.

Op 23 juli 2012 omstreeks 18:43, zei Jos Pt:

En Open VLD ontkent ... totdat er weer een of andere mail of sms opduikt die het tegendeel bewijst! Ze weren zich als een duivel in een wijwatervat in een vergeefse poging om toch nog hun politieke hachje te redden tegen 14 oktober.

Op 23 juli 2012 omstreeks 17:58, zei Christiaan Goethals:

Als er iemand eerlijk is, dan is het BDW. Als hij zegt, die nota is niet goed voor de Vlamingen, dan doet hij dat niet. De traditionele partijen zijn lafaards, ze verkopen de Vlamingen. Spijtig zijn er in oktober geen federale verkiezingen.

Op 23 juli 2012 omstreeks 18:02, zei François Baten:

achterbakse vld

Op 23 juli 2012 omstreeks 18:57, zei Michel Van Limbergen:

Je nmoet wel blind en doof zijn om niet te zien wat er gebeurd. De laatsten van het peloton proberen de eerste van het peloton bij te benen en alle doping is geoorloofd, nietwaar Open VLD?

ADHESE IMU - 2K - NIET VERWIJDEREN
ADHESE SKY - 1K - NIET VERWIJDEREN

Spelregels forum

Lees hier de spelregels van ons forum. Opgelet, wie een van deze regels overtreedt zal geweerd worden van het forum.
De debatten worden gemodereerd door de online redactie.
ADHESE NBO_PARTNERTICKER - 2K - NIET VERWIJDEREN

ADHESE IMU.INHOUSE - 2K - NIET VERWIJDEREN