Forum

Reacties

Anderlechtse politie twee nachten op rij doelwit van relschoppers

  • maandag 06 augustus 2012, 11h57

Lees het volledige artikel

Reacties

Meest Recent

Op 07 augustus 2012 omstreeks 13:21, zei Bartholomeus Dewulf:

Relschoppers ? neen ? u zegt ? onveiligheidsgevoel, da's een fabeltje !? Voila beste politiekers dit komt door jullie jarenlang pamperbestuur ! Ge moet het maar weten

Op 07 augustus 2012 omstreeks 12:35, zei Robert De Mits:

ZOLANG HET VLAAMSBELANG NIET MAG MEE BESTUREN ZAL DAAR NIETS AAN VERANDEREN DUS BIJ DE VERKIEZINGEN WEET WAT U TE DOEN STAAT

Op 07 augustus 2012 omstreeks 07:21, zei eugeen pellens:

Ze hebben de oplossing al: De politie gaat staken en laat zich niet meer zien in wijken van nieuwe Belgen. De ministers overwegen het plaatsen van flitspalen en de verhoging van het leefloon voor allochtonen tot 2000 euro/maand.

Op 06 augustus 2012 omstreeks 20:29, zei Erwin Van Lierop:

Dagelijkse kost ... en wat nog erger is dat diegenen die ze ervoor oppakken de dag erna opnieuw kunnen meedoen. Hoe verwacht je dat dit ophoudt, als er niets aan gebeurt? Met familie en al (ouders, kinderen, grootouders, nonkels en neven) de nationaliteit afnemen en terugsturen naar het land waar ze ook de nationaliteit van hebben. Misschien dat de druk uit de familie dan groot genoeg wordt om zich te houden aan de wetten en het fatsoen.

Op 06 augustus 2012 omstreeks 20:08, zei Chris Holemans:

Straffeloosheid mag natuurlijk niet, maar het huidige probleem is dat men te weinig plaats heeft in onze gevangenissen. En het zijn vooral de beide regeringen Verhofstadt die hebben nagelaten van daar effectief iets aan te doen, want toen was er nog geen economische crisis, zoals nu, en was er wel geld voor. Maar toen zag men helaas niet verder dan zijn neus lang was. Men is nu een inhaalbeweging bezig.Laat ons hopen dat er weldra wel plaatsen genoeg zullen zijn om alle wetovertreders effectief op te sluiten zodat er geen (veronderstelde) straffeloosheid meer kan heersen en het terug veiliger kan worden op onze straten.

1 reacties

Op 06 augustus 2012 omstreeks 22:51, zei Marcel De Backer:

Neen, geen plaatsen maken. Gewoon terug naar land van herkomst. Goedkoopste manier om er vanaf te raken.(geen zak geld meegeven)

Op 06 augustus 2012 omstreeks 19:19, zei Franky Taets:

Of gewoon terug naar land van 'herkomst' sturen zonder een pree-ke om opnieuw te beginnen..

Op 06 augustus 2012 omstreeks 19:10, zei Filip De Ridder:

Leve de nakende verkiezingen !

Op 06 augustus 2012 omstreeks 19:09, zei Jean-Pierre Fige:

het is al veel te laat om nog iets aan te doen, belgie gaat ten onder ,hoe spijtig het ook moge zijn!

Op 06 augustus 2012 omstreeks 18:47, zei Oscar Allard:

Dat de onderzoeksrechters eens ook met de politie op straat gaan maar ja, zij willen niet hun veilige plaatsje in een kantoor en hun gat op een stoel niet loslaten. Mijne Heren de politiekers als er niets gebeurd zullen jullie verantwoordelijk zijn voor de druppel die teveel zal zijn en dan zal er grote boel zijn.

Op 06 augustus 2012 omstreeks 18:37, zei Lucien Wouters:

Johan De Mol was de enige commissaris die had bewezen dat nultollerantie werkt. Maar werd daarvoor afgerekend en ten onrechte ontslagen.Het enige alternatief is rechts te stemmen om onze veiligheid te waarborgen. Zij zeggen wat anderen stilletjes denken maar niet durven uit te voeren.

Hoogst aantal stemmen

Op 06 augustus 2012 omstreeks 14:08, zei Stéphane Verlinde:

'De politie kon twee mensen oppakken, maar die werden later vrijgelaten' Typisch heel typisch, gewoon bang dat er nog meer rellen zullen komen zoals gewoonlijk of bang dat ze het politiebureau komen bestormen, ben ik blij dat ik Anderlecht verlaat na 43 jaar, met de jaren zie je Anderlecht veranderen in een 2de Molenbeek. De echte belgen zijn het hier meer dan kotsbeu geworden. En wat markant is aan deze feiten is dat de ouders van deze jongeren nooit toegeven of eerlijk durven zeggen dat dit soort geweld, vandalisme, haat, hier niet thuis hoort! Een schande zowel de jongeren als hun ouders als hun soortgenoten zullen nooit integreren. Belgie is om zeep!!!!

Op 06 augustus 2012 omstreeks 14:58, zei Benjamin Vanderzeypen:

Burgeroorlog? inderdaad... nog heel even. We pikken dit echt niet langer. Er gebeurt niets en de regering kijkt toe met oogkleppen aan. Recht in eigen handen nemen? Dat is nog het beste idee dat ik hier tussen de reacties gelezen heb. Ik woon niet in de hoofdstad maar ik ben het echt kots kots kots beu dat we ons zo laten vernederen! En aan de andere kant van de linie lachen ze ons gewoon uit. Brave belgjes zeggen ze dan... Waar is de legerstock?

1 reacties

Op 06 augustus 2012 omstreeks 17:47, zei Jean-Paul Van Haut:

Benjamin, dat is precies waar de politiek ons wil toe brengen! Burgeroorlog en zelf blijven ze buiten schot terwijl ze eigenlijk de oorzaak van alle miserie zijn! Divide et impera! De enige manier om baas te blijven over alles! Dat wisten de Romeinen al!

Op 06 augustus 2012 omstreeks 13:52, zei Alex D'Hondt:

Genoeg geleuterd, het leger der op afsturen ! En eindelijk eens een halt roepen aan de strafeloosheid, de politiek draagt hier een grote verantwoordelijkheid in !!! Die gasten deinzen voor niks meer terug, ze worden toch ongemoeid gelaten.

Op 06 augustus 2012 omstreeks 13:51, zei Lucien Wouters:

Het leger inzetten en nultollerantie invoeren en een streng uitwijzingsbeleid voeren. Of moeten wij als burgers het recht in eigen handen gaan nemen?

3 reacties

Op 06 augustus 2012 omstreeks 15:02, zei Benjamin Vanderzeypen:

GRAAG!!!

Op 06 augustus 2012 omstreeks 15:22, zei Lesley Van de Velde:

En als de burgers het recht in eigen handen nemen gaan de relschoppers een klacht indienen voor racisme.

Op 06 augustus 2012 omstreeks 17:26, zei Marc De Lauw:

Groot gelijk man zou al jaren zo moeten zijn

Op 06 augustus 2012 omstreeks 14:04, zei André Jacobs:

De hel is losgebarsten de laatste dagen .Men oogst wat men gezaaid heeft .En onze politici zijn met vakantie , toeval ?

Op 06 augustus 2012 omstreeks 13:52, zei Daniël Jacobs:

nog even en de Belgen hebben NIETS meer te zeggen in Brussel en dit dank zij de PS en co.

1 reacties

Op 06 augustus 2012 omstreeks 16:59, zei August Vercammen:

Beste, dit is al lang gebeurd,dank zij de politieke rechters(?)

Op 06 augustus 2012 omstreeks 14:16, zei Wilfried Vercruysse:

Het zoveelste bewijs dat Belgenland één van de gevaarlijkste landen is van Europa,het Albanie aan de Noordzee!!

Op 06 augustus 2012 omstreeks 14:59, zei Wim Van Damme:

Toestanden zoals in Londen, enkele maanden gerleden, zijn niet meer veraf.......jaaaaa, men gaat oogsten wat men al jaaaaaaren gezaaid heeft.

Op 06 augustus 2012 omstreeks 14:57, zei Gerbrand De Sutter:

En vanavond of morgen gaan onze minister eens overleggen (doen alsof ze slim zijn ) denkende dat ze dit probleem kunnen oplossen vanaf hun stoeltje . Kalm blijvend en met de allochtone gemeenschap overleggen (de onnozelaars uithangen heet dat) hoe dit probleem kan aangepakt worden. Na diepgaand overleg zal men tot besluit gekomen zijn dat de uitkeringen aan allochtone tamzakken met 150% zal stijgen , dit om de gemoederen te bedaren , inmiddels zullen we een afwachtende houding aannemen besluiten ze dan.

Op 06 augustus 2012 omstreeks 13:48, zei Patrick De Bruyne:

ach...de befaamde cultuurverrijking...

ADHESE IMU - 2K - NIET VERWIJDEREN
ADHESE SKY - 1K - NIET VERWIJDEREN

Spelregels forum

Lees hier de spelregels van ons forum. Opgelet, wie een van deze regels overtreedt zal geweerd worden van het forum.
De debatten worden gemodereerd door de online redactie.
ADHESE NBO_PARTNERTICKER - 2K - NIET VERWIJDEREN

ADHESE IMU.INHOUSE - 2K - NIET VERWIJDEREN