Forum

Reacties

  • donderdag 09 augustus 2012, 22h16

Reacties

Meest Recent

Op 11 augustus 2012 omstreeks 16:59, zei Frans Verstrepen:

'In het grootste geheim' naar huist gestuurd, zo hoort het.

Op 10 augustus 2012 omstreeks 21:47, zei Mathieu Peeters:

Dat ze gewoon van de alcohiol af blijven, niet meer en niet minder.

Op 10 augustus 2012 omstreeks 21:46, zei Mathieu Peeters:

Indergelijke dicipline is het gewoon van alcohol afblijven en tijdig rusten. Dus zeker niet het leven leiden dat deze doet. En dan zeker geen zever verkopen in de dagbladen.

Op 10 augustus 2012 omstreeks 19:43, zei Eddy de Bruijn:

Wat is er in s'hemelsnaam mis met het gedrag van deze jonge atleten ? Mogen ze zich niet laten gaan soms ? De hypocriete en volgevreten pastoors van het BOIC weten het natuurlijk beter. En de voeten maar kussen van prins paljas uit Laken. Arm, doodarm Belgie......

Op 10 augustus 2012 omstreeks 18:46, zei Koenraad Mortelmans:

Als je op dit niveau zit met een afgetraind lichaam dan is het vanzelfsprekend als men gaat stappen dat je niet veel alcohol moet hebben om in een roes te komen .Deze atleten zitten aan zo een strikt schema wat training ,slaap en voeding dat een lichaam bij wijze van spreke tilt slaat bij inname van zelf een beetje alcohol . En zijn de heren van het BOIC zelf niet gaan stappen met 'Madam' of andere 'Madammen' laat daar maar eens foto's van zien , het zal ook de moeite zijn ......................

Op 10 augustus 2012 omstreeks 18:35, zei Bertin Sanders:

De kamergenote van Lecluyse moest 's anderendaags nog aan de slag. Hoe zit dat met de teamspirit in de zwemploeg? Ieder voor zich? 'Doe het goed, morgen, maatje. Ik lig er al uit. Vannacht doe ik een stapje, je hoort het wel als ik in bed tuimel.' Zoiets?

Op 10 augustus 2012 omstreeks 18:01, zei Walter Willems:

Wanneer stop dat hypocriete gedoe van het BOIC eens

Op 10 augustus 2012 omstreeks 17:26, zei Johan Vandewoestijne:

En dan een belgian house inrichten met de goedekoopste pinten van London. Pispaters gans dat BOIC ! Weg ermee !

Op 10 augustus 2012 omstreeks 17:11, zei Liesbeth Van Praet:

Proficiat aan het BOIC om weer maar eens een negatief beeld van de Belgen te schetsen in het buitenland. 2 twintigers die geen wedstrijden meer hadden, en na lange tijd eens uit de bol gaan en daarbij niemand in het olympische dorp hinderen, geen Brit die daar iets van maakt, integendeel, ze vinden het fantastisch. Maar door de totaal overdreven reactie van het BOIC worden de Belgen nog maar eens aanzien als saaie, humorloze mensen. Ik stel voor dat we het BOIC naar huis sturen...

Op 10 augustus 2012 omstreeks 15:11, zei Luc Cooreman:

Weer voorbeeld van 'top' journalistiek. Deze mensen leven hier 4 jaar naar toe en leven als asceten. daarna is er vreugde of verdriet over de geleverde prestaties en volgt de ontlading. En oke je hoeft je daarom niet lazarus te drinken,doch deze mensen hebben echt geen bak bier nodig om dronken te worden. Jammer genoeg worden die vetbetaalde bobos vh boic nooit gevolgd, maar ja die zijn zo solidair met de atleten dat ze in klasse hotels verblijven en in VIPclubs vertoeven.En in zulke gelegenheden past het niet om een simplel omeletje te eten of om minder dan champagne te drinken nietwaar. En om op meneer Cornelis zijn bericht te antwoorden, denk jij nu echt dat die boic mensen hun reis en verblijf zelf betalen.En hebt u enig idee wat het verschil in verdienste is van een atleet of één van die bestuurders. Dus stop met kappen op de atleten aub.

Hoogst aantal stemmen

Op 10 augustus 2012 omstreeks 08:15, zei Eddy Vermeir:

Hoe schijnheilig kun je zijn vraag ik me af? Deze atlete heeft zich eens laten gaan en dan, de bobo's vallen iedere avond bezopen in hun bed en hebben waarschijnlijk nooit gehoord van leven en laten leven!

1 reacties

Op 10 augustus 2012 omstreeks 10:34, zei Ronny Van de Voorde:

Atlete wat heeft ze gepresteerd om zo genoemd te worden??

1 reacties

Op 10 augustus 2012 omstreeks 22:08, zei Sander :

Ze heeft de Olympische spelen gehaald. Kan u daar over meespreken? Ik denk van niet.

Op 10 augustus 2012 omstreeks 07:15, zei Gilbert Somers:

Bekrompen Belgisch olympisch comité. Ge zijt met grote mensen bezig ,niet met klein kinderen. Elke atkleet heeft z'n best gedaan . Dat ze nu even stoom afblazen is niet meer dan normaal .

Op 10 augustus 2012 omstreeks 08:17, zei Luc Van der Maelen:

Een keer dronken. So what? Waarom mogen deze sporters eens geen stoom aflaten na maanden van focussen? Benieuwd of de reacties even verzuurd zouden zijn indien het zou gaan om medaillewinnaars?

1 reacties

Op 10 augustus 2012 omstreeks 08:48, zei Gilbert Van den Berghe:

Deze hebben totaal niets, nul, nada gepresteerd. Waar hebben die zich op gefocusd in de voorbije maanden ? Op zich bezatten misschien ? Waarschijnlijk. Medaillewinnaars hebben iets gepresteerd,die kunnen recht van spreken hebben en ben er vrij zeker van dat men daartussen geen geval zoals die zatte Van Hoecke gaat vinden.

Op 10 augustus 2012 omstreeks 07:05, zei Luc Mertens:

De 'over'heilige inquisitie paters van het boic vinden blijkbaar dat we al te veel medailles hebben...En heel waarschijnlijk klinken ze dan zélf 's avonds enkele keren op hun 'gedurfde' beslissing...zielige mentaliteit. Voor die twee jonge mensen was het deelnemen aan die 'spelen' één groot feest, maar dat mag niet, feesten is uitsluitend voor hypocriete , zichzelf op de borst kloppende ouwe venten...

Op 10 augustus 2012 omstreeks 06:37, zei Fredo Le Duq:

een groot feest is het op kosten van .... dat ze ervan nemen is natuurlijk te verstaan , maar atleten naar huis sturen omdat ze niet met ploptijd naar bed gaan ? Terwijl zij zich te goed doen aan rijkelijke buffetten met alles erop en eraan . Of drinken ze daar enkel water misschien de heren van het Boic ???

Op 10 augustus 2012 omstreeks 07:14, zei Alex Desmet:

Kritiek op de bergbeklimmer komt steeds uit het dal. In plaats van onze atleten te steunen is het al te gemakkelijk om hen af te breken. Als men alles over Frank H. en Fredo L. zou publiceren zou er veel te weinig papier zijn. En de journalisten van dit artikel doen ook hun duit in het zakje. Mensen (?) jullie beseffen niet welke inspanningen deze atleten hebben moeten doen, zowel fysiek als mentaal, om jarenlang als kluizenaars te leven voor hun sport. En misschien is het veelzeggend over de begeleiders van het BOIC waarvan er zeker ook veel aan de drank zitten, zoals bv. dokter R.R. bij de vorige spelen in China. En was er niet een Belgische wielrenner die aan de coke zat op feestjes? Dat is wat anders hoor...

Op 10 augustus 2012 omstreeks 13:49, zei Kurt Debruyne:

Ik begrijp al die commotie niet. Wie gaat er na een drukke werkweek niet eens een pintje drinken drinken? En hier aan de kust worden er ook ieder jaar op het eind van augustus, ferme uitspattingen genoteerd op de fin-de-saison, wanneer al die ambetante toeristen eindelijk weer huiswaarts zijn. Wel, deze mensen leven 4 jaar ascetisch naar hun doel toe, als hun job erop zit mogen ze zoch dan wel eens laten gaan, zeker?

Op 10 augustus 2012 omstreeks 08:34, zei Claudia Rosseel:

Komaan, dat kind is 20. Oud genoeg om zelf te weten hoe lang ze op een feestje blijft en om de gevolgen daarvan te dragen. Waarom worden olympische atleten als peuters behandeld? Worden de kinderen van degenen die daarover vallen ook zo nauwlettend in de gaten gehouden?

2 reacties

Op 10 augustus 2012 omstreeks 08:59, zei Etienne de Clercq:

Al deze sporters hebben enkele geschiedenislessen gemist op school.Het was bij de Grieken en Romeinen wel degelijk 'brood en spelen' en niet 'drank en spelen' Normaal waren de Galliërs onoverwinnelijk,ze hebben veel van hun pluimen verloren,zowel bij dag als bij nacht

Op 10 augustus 2012 omstreeks 10:32, zei Ronny Van de Voorde:

U noemt dat atleten? u zei toch atleten?

1 reacties

Op 10 augustus 2012 omstreeks 19:14, zei Peter De Block:

Wat hebt u dan in uw leven gepresteerd misschien? Dit zijn atleten, die zich door hun prestatie hebben kunnen plaatsen voor de Olympische Spelen.

Op 10 augustus 2012 omstreeks 11:20, zei Jan Van Meirvenne:

en dan wordt dan waarschijnlijk beslist door bobo's die niets liever doen dan rondlopen met een glas champagne, kaviaar en al de rest.

Op 10 augustus 2012 omstreeks 08:18, zei Mark Grosemans:

beter besparen op de budgetten die alle would-be topatleten opsouperen samen met het BOIC, en de ganse boel opdoeken, het is elke dag dezelfde komedie, zeveren over de kansen over hoeveel medailles morgen kunnen gepakt worden, en er bijna nooit eentje binnenhalen, stop er mee.

1 reacties

Op 10 augustus 2012 omstreeks 11:43, zei Gilbert Haelewyn:

Meedoen is belangrijker dan winnen.Nochtans dacht ik, om resultaten te bereiken,alkohol altijd uit de boze was.Hoeveel drinken ze vóór de wedstrijden?

ADHESE IMU - 2K - NIET VERWIJDEREN
ADHESE SKY - 1K - NIET VERWIJDEREN

Spelregels forum

Lees hier de spelregels van ons forum. Opgelet, wie een van deze regels overtreedt zal geweerd worden van het forum.
De debatten worden gemodereerd door de online redactie.
ADHESE NBO_PARTNERTICKER - 2K - NIET VERWIJDEREN

ADHESE IMU.INHOUSE - 2K - NIET VERWIJDEREN