Forum

Reacties

John Van den Brom: ‘Penaltymissers zijn niet meer lachwekkend'

  • zaterdag 18 augustus 2012, 23h56

Lees het volledige artikel

Reacties

Meest Recent

Op 20 augustus 2012 omstreeks 12:12, zei Peter Debrouwer:

Ik zou er toch maar beginnen op trainen Brommie . Ge krijgt er elke week enen cadeau en je doet er niets mee ! Gelukkig hebben jullie die buitenspeldoelpunten nog als compensatie .

Op 19 augustus 2012 omstreeks 20:38, zei Rik Parmentier:

Ze kunnen dus eigenlijk net zo goed vragen aan iemand van de tegenpartij om de schrafschoppen te willen trappen :-)?

Op 19 augustus 2012 omstreeks 20:32, zei Rik Parmentier:

Misschien hebben die spelers van Anderlecht door dat ze vorig seizoen redelijk wat strafschoppen cadeau kregen, en willen ze dit nu goedmaken :-D???

Op 19 augustus 2012 omstreeks 18:21, zei Albert Braekevelt:

t'is niet meer om aantezien hoe schaamteloos anderlecht bevoordeeld wordt schame on you

Op 19 augustus 2012 omstreeks 18:15, zei Albert Braekevelt:

niet tehoog van de toren blazen overwinning opnieuw gestolen ,wanneer gaat anderlecht 1 match spelen zonder geschenk van de fluitenier shame on you albra1936

Op 19 augustus 2012 omstreeks 16:15, zei Mathieu Peeters:

Er is geen ekele ploeg dat deze die méér voordelen heeft . Zelfs destijds in het omkoopschandaal in samenwerking met hun voorzitter hebben ze er geen enkel nadeel van ondervonden ondanks bewezen zaken. Gelijk welke andere ploeg was al lang gedegradeerd naar ........... maar deze Mauves niet. Dus spreek hier niet van af en toe een voordeel.

Op 19 augustus 2012 omstreeks 13:51, zei Luc Verbeke:

Passcal, ge beweert dus dat fouten in een duel niet moeten bestraft worden, lagwekkend. Wat dan met fouten die gebeuren zonder duel, spelregels zijn er om te worden toegepast. Ik dacht dat het hier een topic was over het duel Anderlecht - Bergen

Op 19 augustus 2012 omstreeks 13:26, zei Tom Warrie:

Sorry John, ik vind het steeds grappiger en grappiger.

Op 19 augustus 2012 omstreeks 12:55, zei Wilfried Vanden Berg:

Anderlecht is specialist in het uitlokken van penalty's.Anders is winnen uitgesloten. Het is inderdaad lachwekkend.Iets uitlokken ,en nog niet scoren? Lachwekkend.

Op 19 augustus 2012 omstreeks 12:32, zei Frank Verholleman:

En de winnaar in de categorie ' beroepsamateur' is...... Ongelofelijk, stel dat dit soort aardbewoners zijn leven moest verdienen met voor de verandering nu eens ernstig werk zou zijn.

Hoogst aantal stemmen

Op 19 augustus 2012 omstreeks 10:13, zei Roger Vandenborne:

geen probleem - zij KRIJGEN strafschoppen genoeg - zij kunnen er elke week ene missen - om nog te zwijgen dat de tegenstander telkens met 10 komt te staan - dievenkampioen.

Op 19 augustus 2012 omstreeks 09:17, zei Guy Geirnaert:

Met een beetje hulp komt Anderlecht er wel ,maar dan moeten de scheidsrechters verder blijven meewerken met af en toe een penalty en een paar keer een speler van de tegenpartij van t'veld sturen ,zo worden ze wel weer kampioen .

Op 19 augustus 2012 omstreeks 09:57, zei Henri Verstraete:

Ik heb zo mijn bedenkingen dit is een topploeg onwaardig vier wedstrijden ver vier strafschoppen GEKREGEN geen enkele binnen dit is niets anders dan overschatting eerste doelpunt buitenspel Desutter anderlecht krijgt kado's aan de lopende band zeer zwakke wedstrijd van anderlecht de warmte speelde ons parten volgens vandenbrom heeft hij echt geen beter excuus het is voor iedereen hetzelfde dit is wel lachwekkend meneer VanDEnBrom

1 reacties

Op 19 augustus 2012 omstreeks 21:53, zei Patrick Feyaerts:

Gekregen? Dus het waren geen overtredingen? En het zijn ofwel drie strafschoppen in vier wedstrijden of vier strafschoppen in zes wedstrijden.

Op 19 augustus 2012 omstreeks 11:06, zei Pascal Vandenbroucke:

Boeha, de penalty soap van Anderlecht. Die missen ze wel iedere keer, maar telkens wordt daarbij een speler van een andere ploeg van het veld gestuurd. Zo wordt het inderdaad weer niet moeilijk, hé! dan ook nog eens een doelpunt die moest worden afgekeurd, wegens buitenspel, van Desutter. Jongens, jongens toch. Na de0-6 op Ekranas en de 0-3 tegen Cercle, waren ze alweer een wereldploeg, de mauves. Supperlatieven, waren er tekort. Tegen Bergen, waren ze maar een doodsimpel ploegske. Dank zij de hulp van de arbitrage, hebben ze weer drie punten. Club was niet goed, maar hebben er weer voor geknokt. En niet beginnen zagen dat het fout was van Blondel. het gebeurde in het duel. De fout van Collyballie op Jorgaevic gezien. levensgevaarlijk. Ik hoop dat de arbitrage, de mauves in Limassol laten zien, wat een correcte arbitrage is. 4 wedstrijden en 3 penalties, twee uitsluitingen, een schande, is het ja!!

1 reacties

Op 19 augustus 2012 omstreeks 14:06, zei Patrick Feyaerts:

Daar gaan we weer, als je een penalty fout maakt, riskeer je geel, ja, en tweemaal geel is rood. Bizar he? En fouten (Blndel) die gebeuren doorgaans in een duel, moeilijk om (buiten hands) anders een fout te maken. Leer toch eens een beetje objectief zijn.

Op 19 augustus 2012 omstreeks 09:04, zei Ewoud Willem:

Vind ik wel lachwekkend.

Op 19 augustus 2012 omstreeks 10:07, zei Mathieu Peeters:

Was dat niet de speler bij uitstek die durfde beweren dat ze kampioeb worden met de vingers in de neusgaten. Het talent bij uitstek maar hij kan zelfs geen strafschop op een fatsoenlijke manier binnen trappen. Groot gelijk dat de trainer woest is.

Op 19 augustus 2012 omstreeks 11:05, zei Herman Kegels:

De trainer moet die heren eens goed uitleggen dat een strafschop dient om te scoren en niet om de doelverdediger en de ballenjongens op te warmen.En anders vragen ze er nog twee hoge doelpalen bij dan kunnen ze scoren zoals bij rugby.

Op 19 augustus 2012 omstreeks 12:18, zei Robin Cauwels:

Als we kampioen spelen zal het zoals elk jaar verdiend zijn.

Op 19 augustus 2012 omstreeks 12:55, zei Wilfried Vanden Berg:

Anderlecht is specialist in het uitlokken van penalty's.Anders is winnen uitgesloten. Het is inderdaad lachwekkend.Iets uitlokken ,en nog niet scoren? Lachwekkend.

Op 19 augustus 2012 omstreeks 16:15, zei Mathieu Peeters:

Er is geen ekele ploeg dat deze die méér voordelen heeft . Zelfs destijds in het omkoopschandaal in samenwerking met hun voorzitter hebben ze er geen enkel nadeel van ondervonden ondanks bewezen zaken. Gelijk welke andere ploeg was al lang gedegradeerd naar ........... maar deze Mauves niet. Dus spreek hier niet van af en toe een voordeel.

ADHESE IMU - 2K - NIET VERWIJDEREN
ADHESE SKY - 1K - NIET VERWIJDEREN

Spelregels forum

Lees hier de spelregels van ons forum. Opgelet, wie een van deze regels overtreedt zal geweerd worden van het forum.
De debatten worden gemodereerd door de online redactie.
ADHESE NBO_PARTNERTICKER - 2K - NIET VERWIJDEREN

ADHESE IMU.INHOUSE - 2K - NIET VERWIJDEREN