Forum

Reacties

Politievakbond: 'Jonge politieagenten in Brussel raken gedemotiveerd'

  • maandag 20 augustus 2012, 17h27

Lees het volledige artikel

Reacties

Meest Recent

Op 21 augustus 2012 omstreeks 21:57, zei Régis Desmet:

straks wil niemand nog agent zijn als de beleidsnerds in hun ivoren toren verder blijven pamperen, er moet ook zoals in nederland het bbt en in frankrijk het crs oproer politie eenheden komen per arrondissement op federaal niveau bestaande uit lokale agenten die binnen een korte tijd bijstand kunnen bieden aan agenten in problemen, intificatie loos want hier moeten de agenten bijna met hun adres op hun borst lopen en het leger die moet taken van de politie overnemen, koninklijke wacht, rechtbanken, gevangenissen bij stakingen, escorteren zowel van geldtransporten als prominenten, dat kan allemaal gebeuren door militaire politie en maak je vele agenten vrij voor maatschappelijk politiewerk

Op 21 augustus 2012 omstreeks 13:31, zei Marcel Houbracken:

Het Justitiepaleis van Brussel eens grondig uitmesten van al die politiek benoemde en onbekwame mislukte advocaten. En we staan een stap dichter bij meer orde. Het grote probleem is en blijft natuurlijk dat al die rechtsgeleerden ( goede advocaten ) goed hun boterham ( wat zeg ik : hun kaviaar ) willen verdienen . Dus in een vredelievende samenleving komen ze niet aan de bak. M.a.w. ' Leve een ontregelde maatschappij, daar valt pas geld te verdienen voor nutteloze parasieten.

Op 21 augustus 2012 omstreeks 13:02, zei Carl Coulembier:

Politie moet krachtig optreden!!! Maar als ze geen steun krijgen van het gerecht... Moeten die criminelen hard aanpakken zodat ze eindelijk voelen dat hier in Belgie wetten zijn en ze niet alles mogen doen wat ze maar willen. Fout ligt hier bij de rechters en politiekers! Ipv geld buiten te gooien voor domme dingen, moeten ze gevangenissen bouwen.

Op 21 augustus 2012 omstreeks 13:01, zei Luc Seynaeve:

Criminelen hebben meer rechten dan de slachtoffers en politie in ons land. Graag zou ik ook willen weten van de media of de criminelen Belgen zijn of niet. Of mag het niet ter bescherming van deze laatste.

Op 21 augustus 2012 omstreeks 12:55, zei Bernard Clitto:

Hopelijk wijst een studie eens duidelijk de oorzaken van deze ellende aan. Justitie draait schandalig vierkant, op het misdadige af. Men rekruteert verkeerd en men leidt al jarenlang de politiemensen verkeerd op. De jarenlange linkse politieke benadering van alles wat met criminalteit te maken heeft is een torenhoog fiasco en daar plukken we nu de rotte vruchten van.

Op 21 augustus 2012 omstreeks 12:55, zei José Hemelaere:

het is jammer dat die rechters die dat schommorie vrijlaat, nooit hun bakkes krijgen. Ze zouden wel anders piepen. Chapeau voor de politie in Brussel.

Op 21 augustus 2012 omstreeks 12:11, zei Albert Jacobs:

Als er veel vrouwelijke agenten rondlopen is dit misschien de oorzaak dat ze te sof zijn, ga maar eens naar New York daar moet u een agent niet van achteren proberen te naderen...en ook geen vuilnis achterlaten zoals bij ons het is een kwestie van opleiding of moeten die ook al een bescherming krijgen, dan zijn er misschien nog 100 000 te weinig

2 reacties

Op 21 augustus 2012 omstreeks 12:14, zei Lucien Rubens:

Als iedereen zijn werk doet, zijn er geen te weinig!

Op 21 augustus 2012 omstreeks 14:06, zei Veerle Verbuyst:

te soft? Die New Yorkse agent heeft dan blijkbaar niet onmiddellijk interne zaken aan zijn broek en zijn agressor staat niet terug buiten op een kwartier. Je mag er in België nog 100.000 bonken op zetten, dan gaat het nog mis. (voor bovengenoemde redenen)

Op 21 augustus 2012 omstreeks 09:51, zei peter vanhoof:

Toch zijn volgens de politici de echte criminelen oude vredelievende hippies die het wagen een jointje te roken...daarvan is de politie helemaal niet bang en zeer kordaat !

Op 20 augustus 2012 omstreeks 23:49, zei Eddy Lieckens:

Het word tijd dat de politiek correcte eens inzien wat zij aangericht hebben , een stad waar de politie in de val gelokt en afgetuigt word , met dank aan de witte pater Groen , Spa , Sp , Cd&v en co

Op 20 augustus 2012 omstreeks 22:51, zei Wim Tack:

Alle mensen, zoals burgermeester, onderzoeksrechters en andere politici die te laks zijn tegenover criminelen : die krijgen geen enkele politiebescherming is die in problemen geraken !!!

Hoogst aantal stemmen

Op 20 augustus 2012 omstreeks 20:12, zei Charly Vanmassenhove:

Gisteren in Parijs geweest, daar lopen zwaar gewapende militairen gewoon op straat. Soldaten die op dit moment niet op missie zijn in het buitenland zouden ook bij ons op straat moeten te zien zijn, er zou heel wat minder criminaliteit zijn... Zelfs op de tgv liepen er twee gewapende kleerkasten rond, hoe komt het dat die dingen in Frankrijk allemaal wel kunnen en bij ons niet?!

4 reacties

Op 20 augustus 2012 omstreeks 21:50, zei Arantzazu De Visscher:

is heel juist heb dat ook gezien in maart in parijs

Op 20 augustus 2012 omstreeks 22:27, zei Patrick Feyaerts:

Tja, je moet zo'n selectie wel verdienen, en bovendien in vorm zijn, het is geen beloning voor een vorig seizoen!

Op 21 augustus 2012 omstreeks 06:17, zei Alain Debels:

En toch steken ze in Frankrijk in één nacht 600 auto's in brand.

Op 21 augustus 2012 omstreeks 14:48, zei Gerry Clé:

En wat gaan we doen als de 'zwaar gewapende militairen' zelf agressief worden? Soldaten zijn getraind om te vechten en kunnen NIET functioneren als politie. Wenst u echt in een politiestaat te leven?

Op 20 augustus 2012 omstreeks 19:38, zei Gilbert Rodts:

WEG met al die zever van rechten.Als ze de politie aanvallen en slagen toebrengen dan moeten hun rechten afgenomen worden van die criminelen.Wanneer gaan de politici dat nu eens begrijpen man man .Doen gelijk in America .

Op 20 augustus 2012 omstreeks 20:37, zei Eric Van Gestel:

Belediging van en/of een aanval op een ambtenaar in dienst staat in de wet nochtans , en de straffen ook . Het wordt tijd dat het PARKET eens stopt met alles te bedekken met de mantel der liefde en vervolgt ! Tip : laat die bureau-mensen die enkel geweld meemaken van in films eens meelopen met de politie . Of denken die van het parket , die soms duidelijk in een andere wereld leven ( ivoren toren ) dat politieagenten de nieuwe vogelvrijen zijn in de maatschappij ? Vervolg ook eens die vrouw met boerka die een politeagente twee tanden uitsloeg ! Of is dit alledaags & normaal gedrag misschien tegenwoordig ???

Op 20 augustus 2012 omstreeks 20:05, zei Erik Bronckaers:

Dat we tot deze situatie gingen komen stond in de sterren geschreven. De vorige regeringen hebben van het 'lik op stuk beleid' en het 'snelrecht' een lachtertje gemaakt. Nu wordt er weer veel beloofd (de verkiezingen niet waar, al mag men ze volgens de regeringspartijen niet nationaal beoordelen). Ik vraag mij af hoeveel er van die beloften ook in de praktijk zal omgezet worden en dan nog effect hebben ook. Sommige partijen die nu aan de macht zijn, hebben die scheve situatie met opzet laten groeien. Je moet weten waar je kiespubliek zit. Toen de NVA o.a; een beter politie beleid vroeg voor Brussel in ruil voor de honderden miljoenen was dit onaanvaardbaar. Je ziet nu de praktijk.

Op 20 augustus 2012 omstreeks 19:32, zei Rudy Van de Velde:

Het grootste probleem zit bij het lakse justitieapparaat waardoor de boel vierkant draait en vastbenoemde rechters niet meer naar behoren werken want hun loon komt toch binnen, of ze nu presteren of niet.

1 reacties

Op 20 augustus 2012 omstreeks 23:41, zei Julia Renders:

Het probeem zit in de angst , die boefjes kennen goed de toestand ; samenstelling gezin van rechters en politiemensen wat een vorm van chantage meebrengt. Met dank aan het pamperbeleid van politiekers ten behoeve van stemmenwinst, ook dank aan belangengroepen vb. Cen.D.W.

Op 20 augustus 2012 omstreeks 19:38, zei Guy Van Severen:

Wat zou je willen !!! Met die ganse hoop onbekwame burgemeesters, die alle zware feiten als 'faits divers' aanzien ! Wie gaat daar verandering in brengen ?

1 reacties

Op 21 augustus 2012 omstreeks 12:22, zei Bart Verhulst:

Ok dan. Dan wil ik het u wel eens zien doen. Ga voor burgemeester en verander het dan...

Op 20 augustus 2012 omstreeks 20:59, zei Jos Franssens:

Het is een schande dat er geen respekt meer is voor mensen die trachten hun job te doen. Helaas zijn er in deze maatschappij teveel profiteurs die alles mogen. J.F Diest

Op 20 augustus 2012 omstreeks 19:44, zei Marc De Schagt:

Politieagent in Brussel is een hondenjob. Je moet echt al gek zijn om het te willen doen. Waarom sturen ze het leger niet af op die mannen?

2 reacties

Op 20 augustus 2012 omstreeks 23:23, zei Ben Strobbe:

Moest ik flik zijn ging ik nog liever in den bou werken,heb je tenminste nog plezier en respect en voldoening voor je werk.

Op 21 augustus 2012 omstreeks 00:16, zei Kristof Gorgon:

En wat zou het leger dan meer mogen doen dan de politie? De politie doet zijn werk, maar het is justitie die ze telkens gewoon terug laat lopen. Zou geen verschil zijn of je nu het leger zou inzetten of heimwee hebt naar de rijkswacht.... Justitie is het probleem, niet de politie.

1 reacties

Op 21 augustus 2012 omstreeks 10:38, zei Frans Scherp:

Wat zou het leger meer doen (niet zozeer mogen) dan de politie? => Er een aantal dagen ferm op meppen tot het respect wederkeert (hoopt volgens mij een groot stuk van de bevolking).

Op 20 augustus 2012 omstreeks 20:34, zei Laurent Wille:

ja ,je moet al een ezel zijn om u te laten uitschijten voor alles en en nog wat. stuur de para's daar een keertje op af en het zal al veel oplossen.of moeten ze in afganistan gaan luieren.

Op 20 augustus 2012 omstreeks 19:34, zei Willy Vermeulen:

Ik vraag mij af wanneer de gerechtsmagistraten uit hun ivoren toren komen en vooral onze politiekers eindelijk eens in acie gaan komen! Is het nu echt zo moeilijk om gewoon te doen???? Hetgeen de gewone man (?????) reeds jaren ziet gebeuren is schijnbaar voor het politieke volkje één groot vraagteken! Waarom worden zij nog steeds verkozen?

ADHESE IMU - 2K - NIET VERWIJDEREN
ADHESE SKY - 1K - NIET VERWIJDEREN

Spelregels forum

Lees hier de spelregels van ons forum. Opgelet, wie een van deze regels overtreedt zal geweerd worden van het forum.
De debatten worden gemodereerd door de online redactie.
ADHESE NBO_PARTNERTICKER - 2K - NIET VERWIJDEREN

ADHESE IMU.INHOUSE - 2K - NIET VERWIJDEREN