Forum

Reacties

N-VA eist ingrijpen regering voor Gordel

  • woensdag 22 augustus 2012, 18h03

Lees het volledige artikel

Reacties

Meest Recent

Op 23 augustus 2012 omstreeks 16:01, zei Ives Ameel:

Krijgen de kindjes van De Nva hun goesting niet? moeten ze weer gewichtig doen. Nu op het laatste moment zullen ze wel afhaken zoals gewoonlijk. Als ze de gewone man maar terug naar Deans tijd kunnen shoppen. Kotsbeu die bende

Op 23 augustus 2012 omstreeks 12:25, zei Carl Coulembier:

Hebben ze echt niets dat dringender is dat deze zever???

Op 23 augustus 2012 omstreeks 11:22, zei René Verbouw:

BHV gesplitst? ja zoals de Franstaligen het wilden, geen Vlaamse bevoegdheid meer over balorige burgemeesters, ook niet meer over de faciliteitengemeenten en de Vlaamse rand, met dank aan W.Beke (CD&V) A.De Croo (OVLD) en W.Van Besien Groen, ik zwijg over B.Toback, SPA is PS.

Op 23 augustus 2012 omstreeks 10:09, zei Guy Cools:

Ik zou vanuuit Vlaanderen voor dit bagatel niets opleggen aan de gemeente. Zij hopen hier net op om te kunnen zeggen aan hun franstalige kiezers: kijk eens hoe de Vlaamse overheid ons onderdrukt, maar wij staan pal. De omgekeerde wereld inderdaad, maar wij moeten als Vlamingen slimmer zijn. Laat ze maar onnozel doen, dan worden ze ook te kijk gezet als wat ze zijn: narren.

Op 23 augustus 2012 omstreeks 06:10, zei André Van Ruyskensveld:

gemeenten zijn toch voor de vlaamse regering en onder wie zou dat nu vallen het begint met een b ,ze moesten toch de vlaamse staat hebben ik stel voor blauwhelmen uit afrika en direct genoeg zeker 500 want die verdwijnen soms

Op 23 augustus 2012 omstreeks 00:11, zei Hugo De Waele:

De regering kan misschien het leger sturen! LOL

Op 22 augustus 2012 omstreeks 23:28, zei Hugo De Waele:

A ja, jarenlang zag men op de Gordel slogans zoals 'Splits BHV nu!'. Wel, het is gesplitst, dus denken ze in Sint-Genesius-Rode dat de Gordel overbodig is geworden hé...? :-)

Op 22 augustus 2012 omstreeks 22:42, zei Danny Maenhaut:

En ja, ze lachen ons uit... en zullen meer en meer lachen zolang ALLE bevoegdheden niet in Vlaamse handen zijn. Zie maar naar de beslissingen van de franstalige rechters, die ronduit een middenvinger omhoogsteken naar de vlaamse politie en burgers... gewoon schandalig, en de arme Vlaming : die laat zich (steeds) als pispaal gebruiken !!!

Op 22 augustus 2012 omstreeks 22:40, zei Gunter Flossie:

Stuur het leger! (voor de N-VA'ers --->dit is een grap)

Op 22 augustus 2012 omstreeks 22:23, zei Antoon Maes:

Voor de N.V.A. is het nooit goed genoeg, altijd méér , vitten en spijkers op laag water zoeken. Om kotsmisselijk van te worden, een echt extremistisch clubje

3 reacties

Op 23 augustus 2012 omstreeks 05:26, zei Michel Van Limbergen:

Tot als je stgrak Frans spreekt.

Op 23 augustus 2012 omstreeks 11:28, zei Etienne Vanderheyden:

En voor welke partij stem jij?

Op 23 augustus 2012 omstreeks 13:57, zei René Verbouw:

Antoon Maes; extremisten moet u zoeken bij de traditionele partijen die dit land in de afgrond hebben gestort, kijk om u heen, moet het zo verder? het volk wordt al tientallen jaren verdrukt en uitgeperst door de traditionele partijen waarvoor alle middellen goed zijn om aan de macht te blijven,de wil van het volk (Vlaamse volk) word van tafel geveegd, terwijl tientallen politici weddes opstrijken van + 15 en zelfs 20.000 euro per maand worden dagelijks 87 Vlaamse gezinnen uitgedreven, kunnen de leveranciers van budgetmeters de vraag niet volgen, zijn duizenden afhankelijk van de voedselbank, hebben nog eens duizenden een budget begeleiding of schuldvereffening,de criminaliteit is met 800% gestegen, burgers en politie worden beschoten, monsters zoals M.Martin vrij gelaten,allochtone misdadigers worden geregulariseerd, verdubbeling van de transfers, hoogste belastingen, laagste pensioenen enz, als u met dat alles akkoord bent moet u stemmen op SPA,OVLD,CD&V of Groen zij zorgen er voor dat de PS dit wanbeleid kan verder zetten, het ontgaat u blijkbaar maar extremisten zijn al tientalle

Hoogst aantal stemmen

Op 22 augustus 2012 omstreeks 20:25, zei Jean-Marie Tyteca:

Waarom zouden Milquet en Di Rupo hiertegen zijn. Dit is voor hen een overwinning en kan enkel maar hun stemmenaantal verhogen ten nadele van het FDF. Mag ik erop wijzen dat na de verkiezingen geen enkele Franstalige burgemeester, in de rand, zijn of haar eed zal afleggen in het Nederlands en dat zij zonder problemen benoemd zullen worden. Misschien kan Vlaanderen de subsidiekraan gedeeltelijk verminderen aan Franstalige scholen en V.Z.W's.

Op 22 augustus 2012 omstreeks 19:01, zei Kris Fransen:

Nogmaals een bewijs dat BHV niet gesplitst is. Er zijn alleen 29 gemeenten gesplitst. Dat is het en niet meer. BHV bestaat uit 35 gemeenten. Wat de volksverlakkers ons ook willen doen geloven. 29 is niet = aan 35! Wij willen een splitsing, en wij willen geen Franstalige rechters in Vlaanderen. Laat dit vooral duidelijk zijn aan de grondwet knoeiers. De miserie zal niet gedaan zijn, ze begint nog maar pas. En o zo vreemd (?), het zijn de Franstaligen die het startschot geven!

Op 22 augustus 2012 omstreeks 19:14, zei Chris Van Landuyt:

BHV was dus 'opgelost'. Maar in de realiteit is er bitter weinig veranderd. De faciliteitengemeenten schakelen integendeel een versnelling hoger in de rit naar de volledige verfransing. Vlamingen zijn er duidelijk niet meer gewenst. Proficiat heren van open VLD en CD&V.

2 reacties

Op 23 augustus 2012 omstreeks 09:03, zei Pierre Gyselinck:

Eerlijkheidshalve mag U ook Sp.a en Groen niet vergeten te bedanken ....

Op 23 augustus 2012 omstreeks 09:44, zei Pierre Gyselinck:

U vergeet SP.a en Groen ook nog te bedanken....

Op 22 augustus 2012 omstreeks 19:11, zei Roland Peeters:

Wie kraaide victorie met de 'uitmuntende' splitsing ??Juist,onze vlaamse kermisvogels,die dachten de ze gewonnen hadden.

Op 22 augustus 2012 omstreeks 19:55, zei Marie-Louise De Pauw:

Sinds de splitsing BHV is het nog erger. Nu voelen ze zich nog meer heer en meester. Wij Vlamingen hebben nog juist ja te knikken en te betalen.

Op 22 augustus 2012 omstreeks 18:49, zei Tom Bracquez:

Waar zijn onze rode rakkers nu ? Is dat verdraagzaamheid en gelijkheid die ons tot solidariteit moet aanzetten ? De Gordel is een Vlaamse én gezinsmanifestatie en wordt hier verboden omdat het niet in het Franstalige kraam past. Totdat Wallo-Brux alles ingepalmd heeft ??

Op 22 augustus 2012 omstreeks 20:25, zei Gilberte Vergaelen:

gewoon een schande wat die in St.Genesius Rode uitspreken. Wonen de Van Rompuys daar niet ? Of hebben die geen ballen aan hun lijf ?

1 reacties

Op 22 augustus 2012 omstreeks 20:57, zei Eddy de Bruijn:

De enige serieuze Van Rompuy die ik ken is zuslief die opkomt voor de PVDA. Haiku natte dweil en zijn gedrocht-broertje hebben inderdaad geen ballen aan hun tsjevenlijf.

Op 22 augustus 2012 omstreeks 18:55, zei Kris Fransen:

Weeral een gevolg van wat de nuttige idioten hebben bereikt.

Op 22 augustus 2012 omstreeks 19:26, zei Willy Vermeulen:

Maar ja... er zijn geen probleem... alles is goedverloop... BHV en de ring ... alles is OKE! De vlaamse ministers (zonder hoofdletter) denken dat ze goed werk hebben geleverd.... ;-) Klootzakjes die ons Vlaamse volk hebben verraden!

Op 22 augustus 2012 omstreeks 19:40, zei Jos Godeau:

Ge ziet van hier (in Rode) dat Elio en Joëlleke hiervoor hun welverdiende vakantie gaan onderbreken. Mijnheer de Gouverneur, het woord is in eerste instantie aan U.

ADHESE IMU - 2K - NIET VERWIJDEREN
ADHESE SKY - 1K - NIET VERWIJDEREN

Spelregels forum

Lees hier de spelregels van ons forum. Opgelet, wie een van deze regels overtreedt zal geweerd worden van het forum.
De debatten worden gemodereerd door de online redactie.
ADHESE NBO_PARTNERTICKER - 2K - NIET VERWIJDEREN

ADHESE IMU.INHOUSE - 2K - NIET VERWIJDEREN