Forum

Reacties

Minister Vanackere neemt ontslag

  • dinsdag 05 maart 2013, 09h41

Lees het volledige artikel

Reacties

Meest Recent

Op 06 maart 2013 omstreeks 21:24, zei Théo Van de Gaer:

Ik durf niet te beweren dat hij over de ganse lijn liegt, waarsc hijnlijk zegt hij gewoon niet alles, om voor zijn ACW een schild op te bouwen. Mijn standpunt blijft, het is op de korrel genomen geen spaargeld, maar het is evenmin een belegging, laat staan een aandeel, omdat ik niet naar analoog met beleggingen en aandelen deze op gelijk welk moment terug kon omzetten in geld. De open vraag is krijgen de mensen, ja dan neen hun centjes terug?

Op 06 maart 2013 omstreeks 11:18, zei Dirk Stals:

uit het veleden blijkt dat cdn&v nog nooit iets anders gedaan heeft dan liegen en bedriegen en mooie beloftes doen er nooit iets van waarmaken.In heel het dexia verhaal en nu de acw affaire blijkt nogmals hoe hypochriet deze partij wel is en spijtig altijd zal zijn.

Op 05 maart 2013 omstreeks 22:02, zei Urbain Verleye:

Kan mij hier iemand eens uitleggen hoe winstbewijzen van een bank (Dexia) die 100 maal failliet is nog 110 miljoen euro waard kan zijn ?

Op 05 maart 2013 omstreeks 21:01, zei William Plas:

Met dank aan ALLE populisten die vandaag een regering in moeilijke omstandigheden voor de zoveelste keer proberen te destabiliseren. Dit land wordt al jaren geregeerd door populisten en de media. Hoe schijnheilig kan men zijn om vandaag een parlementaire onderzoekscommissie te vragen ivm iets wat de Belastingsinspectie wel zal uitvlooien. Toen BACOB/Artesia door het Lernout1Hauspie-debacle in slechte papieren zat, werd dit door Jean-Luc Dehaene en de voltallige Vlaamse politiek door de strot van het welvarend Dexia Bank België geduwd. Dexia was op zoek naar een verzekeringspoot en kon hier met DVV een belangrijke stap zetten, maar was totaal niet geïnteresseerd in BACOB en de ganse ARCO-santeboetiek. Men kon geen belgische bank laten failliet gaan Half Vlaanderen kon via Arco jarenlang profiteren van de schitterende resultaten van Dexia. Voor de bestuurders van Arco, CM, ACW en de Gemeentelijke Holding moesten de resultaten met 2 cijfers(>10%) jaarlijks met 10% omhoog via me

Op 05 maart 2013 omstreeks 20:22, zei Erik Bronckaers:

Het was de NVA niet om zijn ontslag te doen, enkel om de waarheid. Maar die zullen we nu niet meer krijgen. Door op te stappen zal de oVLD geen onderzoekscommissie meer vragen. Daarmee is ook het ACW afgedekt. En ondertussen kan hij zich als een martelaar gedragen. Als er klare wijn geschonken was van in het begin, en er niets aan de hand was, had hij niet moeten opstappen. De NVA moet blijven achter de waarheid aan gaan.

Op 05 maart 2013 omstreeks 18:20, zei Gaston De Winter:

Eerst hun zakken vullen en dan met de staart tussen de benen weer een mooi jobke krijgen,en hoeveel zullen er nog volgen???????

Op 05 maart 2013 omstreeks 17:58, zei Gino Standaert:

Als er niks aan de hand is zou Minister Van Ackere geen ontslag nemen.. toch ? En wat betekent voor een politieker ontslag ? een ander postje..? om van de hete kolen vanaf te zijn? Als hij werkelijk ontslag neemt , zou hij UIT de politiek moeten stappen ! zo'n mensen kunnen TE GEMAKKELIJK van dienst veranderen... ze zijn allemaal t zelfde... wagstekertje spelen en blunderen ! Als ik wat mispeuter op mijn werk is t de volgende dag C4 ! en niet op een andere dienst weer een andere blunder gaan maken...

1 reacties

Op 05 maart 2013 omstreeks 18:04, zei Peter Peeters:

Zoals Muyters na al zijn blunders ontslag heeft genomen? Zie je hem daar nog zitten met de tranen in zijn ogen?

Op 05 maart 2013 omstreeks 17:49, zei Ludo Dierckx:

Eens te meer een kaakslag voor Belgische politiek. Het ergste zijn de leugens en het staalhard ontkennen..eerst medewerker vorig kabinet..dan ingehuurde medewerker..vervolgens eigen bureel op het kabinet..dan de poging om zich uit de wind te laten zetten door ACW en Belfius-getrouwen...wees een beetje logisch...Belfius die verklaart dat alles in het bankwezen om discretie handelt..?? Waarom had ze niet iets meer discretie aan de dag gelegd toen Dexia kapseisde ?? 7.25% op ACW-kapitaal..intresten die door gelden van de belastingsbetaler werden ingebracht om Dexia Belfius te laten geworden ?? Krijgt de belastingbetaler 7.25 % ??? Deze bank had allang niet meer mogen bestaan. Herinner U trouwens hoe de CEO de staat chanteerde om nog meer inbreng want...anders zou men de bank alsnog laten vallen..waarschijnlijk na het incasseren van zijn bonus. Gouden tip...kontakter Bill Gates of een andere miljardair...aan 7.25% neemt deze de hele staatsschuld over..

Op 05 maart 2013 omstreeks 17:24, zei Herman Neukermans:

Eigen regeringspartners over communicatie Vanackere: 'Heel erg vreemd', 'ronduit dom', 'dramatisch'. Deze woorden hebben de emmer doen overlopen. Van Uw vrienden (?) moet ge het hebben !!

Op 05 maart 2013 omstreeks 17:20, zei Etienne Vanden Balck:

Het werd hoog tijd dat deze clown opstapte. Ik ken er nog een van CDNV die kan liegen als de beste en ook een vals bakkes heeft nl. ene Servais. Voor mij mag hij ook opstappen.

Hoogst aantal stemmen

Op 05 maart 2013 omstreeks 10:24, zei Francis Delaere:

vooral niet in de val lopen van de CD&V zou ik zeggen , dit is een schijnbeweging om de rest te kunnen toedekken van het stinkend potje !

1 reacties

Op 05 maart 2013 omstreeks 11:59, zei Wouter Van Geert:

't zijn tsjevenstreken!

Op 05 maart 2013 omstreeks 10:51, zei Ivan Lahousse:

Het is intriestig om te zien hoe het ACW, als koepel van de zogenaamd christelijke werknemers bewegingen, verworden is tot een op geld beluste machinerie. BAC(OB) was nog gesteund op de coöperatieve gedachte. Huisvader en -moeders konden met een gerust hart de zuur verdiende spaarcentjes beleggen in coöperatieve aandelen en een goede spaarrekening openen bij de BAC(OB). Tot de top van deze zogenaamd christelijke beweging geld begon te ruiken en mee stapte in het casinokapitalisten-verhaal. Grote morele waarden ten spijt werd deze beweging een op geld (en dus ook macht) belust bedrijf. Met machtige tentakels tot in het parlement. Vanackere kan nu natuurlijk een traan wegpinken. Maar uiteindelijk heeft hij er in de regering voor gezorgd dat ACW-Dexia-Belfius-coöperatieve steeds buiten schot bleef. Dat net hun klanten uit de wind werden gezet bij het debacle van Dexia. Dexia is ondertussen een staatsbank. Het is de belastingsbetaler die de strapatsen van Vanackere en Co mag betalen!

1 reacties

Op 05 maart 2013 omstreeks 11:09, zei Johan Morris:

Dexia is geen staatsbank: Belfius is het performante, winstgevende Belgische gedeelte (Gemeentekrediet + Bacob) dat uit Dexia is weggesneden. Daar betaalt de belastingbetaler niet voor, daar puurt hij winst uit. Voor de 'strapatsen' van de vooral in Frankrijk + nog tientallen andere landen gelegen onderdelen van het overmoedige Dexia en voor de gediplomeerde grootheidswaanzin van ex-CEO Pierre Richard betalen de argeloze aandeelhouders het gelag, inclusief grote spelers zoals ACW, Ethias, Gemeentelijke Holding e.a. Maar Steven Vanackere heeft/had daar niets mee te maken.

Op 05 maart 2013 omstreeks 10:20, zei Christiaan Lecot:

Eén ding is zeker: het ACW heeft ons geld in haar pocket!

Op 05 maart 2013 omstreeks 10:14, zei Frank Bombeeck:

Al die vuile boel opkuisen!Miet,Beke en consoorten die tjeeven doen niet anders dan liegen en bedriegen,want het is steeds de fout van NV-A en ze geraken er niet meer wijs uit!! DUS OPSTAPPEN

Op 05 maart 2013 omstreeks 09:59, zei Hedwig Jena:

en altijd maar liegen, en zeker als het van de NV-A komt is er niets waar tot de andere partijen zich ook gaan roeren, dan begint het circus!

Op 05 maart 2013 omstreeks 10:17, zei Franky De Bock:

Stond hij niet recht in zijn schoenen ? ? Viel acw niks te verwijten ? ? Speelde NV.A geen politiek spelletje ? ? Ik zou zeggen/schrijven stem vooral CD&V , OPEN VLD , GROEN e, SP.a en je krijgt nog veeeeeeeeel meer van deze verhalen .

1 reacties

Op 05 maart 2013 omstreeks 10:30, zei Bart Denys:

Ja, ja, tot de vuile was van de N-VA naar buiten komt als ze aan de macht zijn. Alle politici zijn toch dezelfde? Macht en zichzelf verrijken. En geen enkele partij die daar NIET aan mee doet. Kijk naar de N-VA in Antwerpen: daar gaan ze ook met belastingsgeld met een hele groep sjiek gaan eten terwijl we allen moeten besparen. Allemaal zakkenvullers!

1 reacties

Op 06 maart 2013 omstreeks 08:58, zei Marc Redant:

In ieder huishouden zijn er soms foute praktijken. Maar als macht van het ACW in de buurt komt van maffiapraktijken wordt het tijd dat deze zich bezinnen.

Op 05 maart 2013 omstreeks 10:03, zei Karel Van Campenhout:

Wat een corrupte bedoening. Triestig voor sommige vrijwilligers die zich belangeloos hebben ingezet voor o.a. Okra, Pasar, KWB, KVLV e.a.

Op 05 maart 2013 omstreeks 10:03, zei Hugo Meulenijzer:

daarmee zijn we jammer genoeg nog niet van de oude traditionele bestuurscultuur van af , en daar knelt het schoentje ( allez een hele schoenfabriek )

Op 05 maart 2013 omstreeks 10:25, zei John Meulebrouck:

Hij staat recht in zijn schoenen, maar neemt ontslag. Begrijpe wie kan.

Op 05 maart 2013 omstreeks 10:27, zei Patrick Lantin:

Nu de rest nog! En graag vervroegde verkiezingen!

ADHESE IMU - 2K - NIET VERWIJDEREN
ADHESE SKY - 1K - NIET VERWIJDEREN

Spelregels forum

Lees hier de spelregels van ons forum. Opgelet, wie een van deze regels overtreedt zal geweerd worden van het forum.
De debatten worden gemodereerd door de online redactie.
ADHESE NBO_PARTNERTICKER - 2K - NIET VERWIJDEREN

ADHESE IMU.INHOUSE - 2K - NIET VERWIJDEREN