Forum

Reacties

Koen Geens legt de eed af als nieuwe minister van Financiën

  • dinsdag 05 maart 2013, 12h29

Lees het volledige artikel

Reacties

Meest Recent

Op 06 maart 2013 omstreeks 12:21, zei Yolande Baeten:

enkele uren na het ontslag, wisten ze al een nieuwe man te vinden, nog nooit iets zo vlug weten stemmen in belgië. ongekend, wel iedere partij kende hem al zowat, en prees hem????waar is die neutraliteit dan eigenlijk gebleven? ook met banken verbonden, dus ouwe koek, alleen een goede zet om de andere de laan uit te sturen en dat kwam de meeste goed uit zo te lezen!

Op 06 maart 2013 omstreeks 12:07, zei Achiel Verbist:

ALLEZ EN AVANT MARCHE ! DE POSTJES ZIJN WEER VERDEELD ! ! ! ! ! ! ! ! !! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! !

Op 06 maart 2013 omstreeks 11:59, zei Theofiel Maho:

Minister van financiën werd vervangen . OK , dat is een feit. Door die vervanging werd wat uitstel bekomen om een onderzoekscommissie te belasten om de transactie tussen ACW en Belfius te onderzoeken. De CD&V strooit zand in de ogen van de belastingbetaler door een witte kat ( S. Vanackere ) te vervangen door een zwarte kat ( K. Geens ). Zet die zwarte of witte kat bij de melk...ze likt eraan. Dat is haar natuur. Dat zal nu verder gebeuren in de soap ACW - Belfius. De belastingbetaler zal verder bestolen worden tenzij zij drastisch ingrijpen en de graaicultuur van de kadodders te stoppen. Dat kan door massaal hun zuilen te verlaten zodat zij desolaat en krachteloos verder verkrimpen tot onder de kiesdrempel. Dan zijn wij er vanaf.

Op 06 maart 2013 omstreeks 10:41, zei René Verbouw:

Zie die staan, 3 heren die minachtend neer kijken op Vlaanderen en andermaal klaar staan om de wil van het Vlaamse volk in 2014 te negeren, het Vlaamse geld stinkt niet, rest zal hen worst wezen.

Op 06 maart 2013 omstreeks 07:33, zei Willy Portaels:

Geens ,de verpersoonlijking van het gesjoemel van het ACW ...Heeft jarenlang met zijn volle gewicht op het deksel van de doofpot gezeten..Grote bloedarmoede bij CD&V ...Vinden geen enkele bekwame persoon meer , die niet op een of andere manier betrokken is bij een corruptie zaak

Op 05 maart 2013 omstreeks 23:20, zei Gabriel Deforce:

Geens moet verder onderzoek proberen stil te leggen,ze hebben het NVA tegen met een Ingenieur die logisch denkt en zeker 10 advokaten,die altijd liegen, waard is.Alle CD&V-ers die werden ondervraagd op05/03/2013 hebben nog nooit zoveel gelogen om hun eigen postje niet te verliezen,trouw aan de partij,zoals onder het nazisme,anders kop af.Hoe is het mogelijk dat mensen zichzelf zo kunnen verlagen.

Op 05 maart 2013 omstreeks 22:04, zei Koen Sap:

Ik geef hem het voordeel van de twijfel. Als er één iets bewezen is, dan is het dat de verkozen politici het niet kunnen of willen. Waarom een technocraat geen kans geven??? Hij lijkt mij minstens onderlegd. En neen : ik stem niet meer voor CD&V door de gedrochten Leterme, Dehaene, etc...

1 reacties

Op 05 maart 2013 omstreeks 22:12, zei Alfons Schepers:

Weet je, het voordeel van de twijfel, daar teren ze al twee eeuwen op. Voor de twijfel zorgen ze dan nog zelf...

1 reacties

Op 06 maart 2013 omstreeks 09:44, zei Renaat Brepoels:

wat mooi geformuleerd !!!een pareltje

Op 05 maart 2013 omstreeks 21:54, zei Gabriel Deforce:

Hoeveel mandaten heeft die man en dan nog minister worden?Bij CD&V zijn ze helemaal zot geworden.CD&V zijn zeker niet Vlaams en nog minder christelijk en van democratie is er geen sprake meer.Alleen geld afpersen van iedereen ,dat is hun enige reden van bestaan.Echte hypocrieten.Ik heb den indruk dat iedereen in Leuven doktert aan zijn bankrekening maar niet aan de wetenschap.

Op 05 maart 2013 omstreeks 21:33, zei Alfons Schepers:

Dit alles kon en kan gebeuren door de almacht van een partij of strekking. Wees op je hoede indien deze almacht straks zou overgaan naar een andere partij die dezelfde ongenaakbaarheid nastreeft..! Kiezer kijk uit wat je doet in 2014! De pieneut ben je sowieso, maar het kan nog veel ergen dan het nu al is!

1 reacties

Op 05 maart 2013 omstreeks 21:47, zei Marc Verleysen:

@alfons schepens ; jij verkiest dus om met zekerheid gepluimd, beroofd en belogen te worden door de huidige machthebbers in plaats van anderen de kans te gunnen om een einde te maken aan misbruiken, profitariaat, overtredingen van de grondwet, taalwetten, ... . hhmmm,okay, dat is jouw keuze, maar ik neem liever de andere

2 reacties

Op 05 maart 2013 omstreeks 22:10, zei Alfons Schepers:

Vanwaar uw overtuigde 'dus'..?! U legt mij woorden in de mond om uw eigen pleidooi grond van bestaan te geven. Manipulatief, maar vooral erg zwak!

Op 05 maart 2013 omstreeks 22:30, zei Alfons Schepers:

'jij kiest 'dus'... Ik kies nergens voor, maar u meent de vrijheid te hebben om mij woorden in de mond te leggen. Ik wens hier enkel maar te waarschuwen tegen een nieuwe 'supermachthebber' die het oude super 'C' bolwerk vervangt. Dat kan niet anders dan met dezelfde doelstelling. Het streven naar absolute macht, een dictatuur desnoods wanneer de burger geen alternatieven bij de hand houdt. Dat wilde ik hier kwijt! ;-)

Op 05 maart 2013 omstreeks 21:30, zei Erik Luykx:

Het is stilaan duidelijk geworden: de traditionele partijen en de regimepers zijn als de dood voor een onderzoekscommissie!! Wat heeft men te verbergen??Op radio één dwong men bijna Gwendoline Rutten afstand te doen van een parlementaire commissie!Het scenario voor Salamander 2 ligt klaar!!

Hoogst aantal stemmen

Op 05 maart 2013 omstreeks 15:35, zei Jos Tavernier:

de 'supertjeef' is door de mand gevallen, zijn pastoorsgefezel heeft niet geholpen,gelukkig maar. De boemerang die volgens de tjeven op het gezicht van de N.V.A zou terecht komen is op volle sterkte in hun eigen gezicht ontploft.

1 reacties

Op 05 maart 2013 omstreeks 15:54, zei Alfons Vanwetswinkel:

Die boemerang komt er nog zo rap de mensen hun euro valt dat ze voor een partij stemmen waar veroordeeld wordt voor al leer er geoordeeld is (en dat was in de jaren 40 voor velen het geval met de dood tot gevolg)er is nog geen uitspraak en jullie huilen met die praktijken mee !

3 reacties

Op 05 maart 2013 omstreeks 16:09, zei Renaat Brepoels:

Het zal wel aan mij liggen, maar van uw posting begrijp ik absoluut niets. Een hint? Als ge niet in de wieg gelegd zijt om grote redevoeringen af te steken....kunt ge het beter kort houden en liefst met 1 onderwerp per posting. Geen dank, graag gedaan.

1 reacties

Op 05 maart 2013 omstreeks 16:40, zei Pierre Gyselinck:

Was nochtans geen moeilijke posting hoor, begrijpend lezen gemist in de LS?

1 reacties

Op 05 maart 2013 omstreeks 16:59, zei Gilbert Van den Berghe:

misschien toch eens uitleggen voor hen die dat begrijpend lezen gemist hebben dan ? U bent toch voor duidelijkheid voor iedereen naam ik aan ?

1 reacties

Op 05 maart 2013 omstreeks 18:17, zei Pierre Gyselinck:

U dus ook blijkbaar? tssss, jammer.....

1 reacties

Op 05 maart 2013 omstreeks 20:24, zei Luc Verbiest:

Maar leg het dan toch eens uit! in plaats van te blijven papegaaien!

Op 05 maart 2013 omstreeks 17:33, zei Lieven Werbrouck:

Ook in het verzet gezeten, zeker ?

Op 05 maart 2013 omstreeks 17:53, zei Jean Gallet:

Inderdaad vanaf 1945 werden mensen onterecht veroordeeld als zogezegde collaborateur, vrouwen werden op straat onteerd omdat een duits lief hadden, winkels werden geplunderd door de zogezegde medestanders van de witte brigade. Want na de oorlog waren er veel in het verzet zogezegd in het verzet geweest. Velen onschuldigen werden opgesloten zelfs zonder proces ter dood veroordeeld omdat ze aan het oostfront gezeten hadden (waartoe werd opgeroepen door de katholieke kerk om ten strijde te trekken tegen de bolsjewieken. Persoonlijk was is nog niet geboren maar zelfs begin jaren 50 heb ik een gebuur gehad die levenslang huisarrest gekregen had omdat hij werkte als fotograaf voor den duits en dus een landverrader was. Maar de kennis heb ik van diegenen die de periode meegemaakt hebben en vooraleer een vlaag van kritiek te krijgen die oorlogsvrijwiller geweest zijn en daarvoor erkend. Ook zij waren geschokeerd door wat er na de oorlog gebeurde dus stop die vergelijkingen met de jaren 30 en 40 het is beschamend

1 reacties

Op 05 maart 2013 omstreeks 18:34, zei Remi Gruwez:

Beter eens informeren bij iemand die echt zijn geschiedenis kent en niet begint op het moment dat het hem best uitkomt maar ook de voorafgaande gruwels en de jacht op onze jongens voor het VERPLICHT werken voor de vijand durft aanhalen.

1 reacties

Op 05 maart 2013 omstreeks 20:32, zei Jean Gallet:

Inderdaad, daarmee waren er zoveel die een riant bijpensioenhadden, overdraagbaar op hun weduwes. Uiteindelijk heeft de duitse staat dt ontdekt en belastingen opgelegd. Na de oorlog waren er veel die zogezegd verplicht tewerkgestelden. De waarheid is wel heel wat anders..

Op 05 maart 2013 omstreeks 14:59, zei Charles Leunens:

1 Tsjeef blijft 1 Tsjeef dus Onbetrouwbaar.Oude Krokodillen van de CVP is gelijk aan de Nieuwe CD&V postjespakkers.Vlaanderen verkopen aan de PS voor deelmening aan 1 Franstalige Federale Regering.De Deal voor voor Belfius-ACW(ARCO).Eindelijk vallen de maskers af want Belfius is Nieuwe Wijn in Oude Dexia Vaten.Vergeet ook de Gemeentelijke Holding niet waar de belastingbetaler ook vooropdraait.Swiggers(Arco) en Vermeiren(Gemeentelijke Holding) zaten in de Raad van Bestuur bij Dexia.

Op 05 maart 2013 omstreeks 13:00, zei Els De Loof:

CDV reeds 2 maal de verliezers van de verkiezingen!Zo zie je maar Boontje komt om zijn loontje!Nu VLD en SPA nog.

1 reacties

Op 05 maart 2013 omstreeks 16:55, zei Gilbert Van den Berghe:

CDV verliest hier niets. Ene gaat, en andere komt in de plaats.

1 reacties

Op 05 maart 2013 omstreeks 17:26, zei Robert Dewez:

@Gilbert : Leren tellen : eene gaat en TWEE komen.Weeral kosten voor de belastingbetaler

Op 05 maart 2013 omstreeks 14:53, zei Gabriel Deforce:

Ook Peeters zou ontslag moeten nemen want hij gaf Van Acker gelijk.Een bende hypocrieten zijn het.

1 reacties

Op 05 maart 2013 omstreeks 15:23, zei Renaat Brepoels:

Peeters is nog niet echt goed ingewerkt.Dat duurt bij hem iets langer dan bij de doorsnee burger...maar voorts is het een aimabele man.

Op 05 maart 2013 omstreeks 16:37, zei Jos Vandeneijnde:

Als Beke met het vingerke wil wijzen dan moet hij dat naar zichzelf en zijn eigen partij richten.Toch spijtig voor hem dat iedereen klaarheid vroeg,zelfs in de eigen rangen,zo kan hij niet expliciet naar de NVA verwijzen... Ohja,wie is er nu de calimero???

Op 05 maart 2013 omstreeks 17:10, zei Geert V.d.Veire:

Beke zegt 'Blijkbaar volstaat het niet dat een ceo (Clijsters van Belfius, nvdr) in het parlement komt zeggen dat er geen tussenkomst is geweest'. Nee Beke dat volstaat niet en waarom niet? Omdat diezelfde Clijsters voor duizenden mensen in Terzake toegeeft dat VanArco van de deal afwist. Op ooit gemist Beke, Terzake van afgelopen vrijdag. Gewoon eens kijken en dan weet je dat het niet volstaat, dat een CEO in het parlement komt liegen. Want dat heeft hij toen wel degelijk gedaan als Terzake hebt gezien. Hoe hypocriet kan je zijn in je uitspraken Beke?

3 reacties

Op 05 maart 2013 omstreeks 17:16, zei Gilbert Van den Berghe:

Heb eerder de indruk dat u het niet begreep wat Clijsters daar zei.Of op zijn minst een deel niet hoort of wil horen . Ooit gemist...nog eens opnieuw kijken.

1 reacties

Op 05 maart 2013 omstreeks 18:37, zei Geert V.d.Veire:

Gilbert, wil u me een plezier doen en zelf ook nog eens opnieuw kijken. Vanaf 11min21 tot 11min50 graag en komt u dan nog eens zeggen dat ik het niet begrepen heb of dat ik met een selectief gehoor heb geluisterd. En aan de aanraders te zien op minn reactie, hebben er toch veel mensen het verkeerd begrepen, verkeerd gehoord of willen horen volgens u. Ik kan me niet van de indruk ontdoen, dat u ons onderschat in het begrijpend luisteren ;-)

Op 05 maart 2013 omstreeks 17:35, zei Patrick Douchy:

Eerlijk blijven he nog eens bekijken en goed luisteren.

1 reacties

Op 05 maart 2013 omstreeks 18:42, zei Geert V.d.Veire:

Idem dito voor u zou ik zeggen. Nog eens bekijken van min 11.21 tot min 11.50 en eerlijk zijn als u terug komt met een reactie aub

Op 05 maart 2013 omstreeks 18:08, zei Erik Moens:

Zijne onderbouwdheid, Van De Veire, spreekt.

1 reacties

Op 05 maart 2013 omstreeks 18:56, zei Geert V.d.Veire:

Dank u voor de ere-titel die u me toedicht mijnheer Moens. Maar vraagje? Hebt u de aflevering van Terzake gezien? Heel interessant van min. 11.21 tot min. 11.50. Als u zo vriendelijk zou willen zijn om daar eens iets over te vertellen. Ben benieuwd wat u van de uitspraken van Clijsters vindt. Ik kijk uit naar u reactie hieromtrent ;-)

Op 05 maart 2013 omstreeks 15:37, zei Roland Peeters:

Een nieuwe paus door de schandalen in de kerk,en een nieuwe minister door schandalen in de politiek.Het verschil is dat voor de kerk één vervanging genoeg is,maar dat er in de politiek beter een gans peleton zou vervangen worden.

Op 05 maart 2013 omstreeks 14:25, zei Yolande Baeten:

als ik de namen die in aanmerking komen lees, krijg ik al een onaangenaam 'voor'gevoel!en kan het alleen nog slechter en erger!

1 reacties

Op 05 maart 2013 omstreeks 16:54, zei Gilbert Van den Berghe:

Geef eens een paar betere ?

1 reacties

Op 05 maart 2013 omstreeks 17:52, zei Yolande Baeten:

@ gilbert van den berghe : er zijn er geen,want er is geen enkele zuiver op graat ;dus gaat het van kwaad naar erger!

Op 05 maart 2013 omstreeks 15:41, zei Dominique Van der Poorten:

dit is wat men noemt 'de schaamte voorbij' !!!!! doe zo voort en ze belanden onder de kiesdrempel volgend jaar

2 reacties

Op 05 maart 2013 omstreeks 15:51, zei Nicolay Schoutteten:

Inderdaad,de ene idioot vervangen door een andere...en ze hebben er nog.

Op 05 maart 2013 omstreeks 15:54, zei Jan Vandenberghe:

Hoezo de schaamte voorbij? Vind u dan dat er geen nieuwe minister van Financiën moet komen ofzo? Dat de post terug naar de CD&V gaat lijkt me logisch. Anders is het evenwicht van de regeringspartijen helemaal verstoort. Je dacht toch niet dat die post naar de N-VA ging gaan ofzo?

3 reacties

Op 05 maart 2013 omstreeks 16:05, zei Renaat Brepoels:

Ik denk niet dat NVA in die post ooit zal geïnteresseerd zijn...zelfs in die hele Federale regering niet want tenslotte komen ze enkel op in het Vlaamse land en ze hebben geen Waalse zusterpartij. Volksvertegenwoordiger en senator = OK om het boeltje te kunnen opvolgen en bijsturen... als de rest moeten ze maar laten links...c'est le cas de le dire... liggen. Vlaanderen besturen op zich is een voltijds beroep

Op 05 maart 2013 omstreeks 17:05, zei Alfons Schepers:

Zijn er nu geen belangrijkere dingen aan de orde dan het evenwicht waar u het over heeft?! Ik hanteer een andere logica... We laten toch niet weer de controleur zichzelf controleren zeker? Waar blijft overigens die onderzoekscommissie die helderheid moet brengen?

Op 05 maart 2013 omstreeks 17:37, zei Dominique Van der Poorten:

ik had het over HUN schaamte dat er een minister moet zijn volledig mee akkoord

Op 05 maart 2013 omstreeks 14:29, zei Ronald Wittevrongel:

De oplossing;een niet partij gebonden financieel specialist met ballen aan zijn lijf.

7 reacties

Op 05 maart 2013 omstreeks 15:05, zei Robert Dewez:

@Ronald : DIE gaat serieuze ballen moeten hebben...en als hem alles opkuist zitten we binnenkort zonder politiekers, wat misschien DE oplossing voor Europa zou zijn

Op 05 maart 2013 omstreeks 15:17, zei Renaat Brepoels:

Zot geworden zeker? Een extern onafhankelijk expert die gaat op de loop als hij al de politieke smeerlapperij voor ogen krijgt. Dat kunt ge niemand aandoen. Een politieker dus die 3 uur kan praten zonder iets te zeggen en die, wanneer hem daarop wordt gewezen verklaart dat de anderen hem niet verstaan maar hem gewoon moeten geloven omdat, als de storm eens zal overgewaaid zijn de waarheid wel aan het licht zal komen...kortom...een éénsluidend afschrift van het liegebeest dat ons eindelijk het genoegen heeft verschaft zijn hielen te mogen bewonderen.Weggeveegd staat netjes. A plus jamais et mes salutations à Bruges.

Op 05 maart 2013 omstreeks 15:48, zei Marcel Sercu:

Ene met ballen aan zijn lijf gelijk die bankbazen die hun zakken vullen en dan den boel doen ontploffen om de eerlijke burger zijn aandelen niet terug te geven.Arcopal is toch acv, of niet soms?

1 reacties

Op 05 maart 2013 omstreeks 16:06, zei Alfons Vanwetswinkel:

Wat baten kaars en bril als den uil niet zien en wil U kunnen ze alles wijsmaken

Op 05 maart 2013 omstreeks 15:52, zei Alfons Schepers:

Naar mijn gevoel te veel ballen in dit forum...

1 reacties

Op 05 maart 2013 omstreeks 16:10, zei Erik Moens:

Gehaktballen dan.

Op 05 maart 2013 omstreeks 16:37, zei Lana Verdin:

@Ronald Wittevrongel: Dan sturen ze gegarandeerd een adept van de Goldman Sachs Bank, de bank die de mondiale financiële crisis heeft georkestreerd, in opdracht van de wereldelite. Dit was ook het geval met premier Papademos (Griekenland), Mario Monti (Premier van Italië, vanaf 2005 internationaal adviseur van Goldman Sachs), Mario Draghi, voorzitter van de Europese Centrale Bank (vicevoorzitter van Goldman Sachs International voor Europa in 2002-2005), Mark Carney, nieuw voorzitter van de Britse Centrale Bank (13 jaar bankier bij Goldman Sachs). Het waren Papademos (toenmalig voorzitter van de Griekse Centrale Bank) en Draghi, die samen met Goldman Sachs de Griekse boekhouding i.v.m. de staatsschuld vervalsten met behulp van swaps, om de toetreding van Griekenland tot de EURO te forceren en zo de Eurozone bewust te ondermijnen.

Op 05 maart 2013 omstreeks 16:54, zei Gilbert Van den Berghe:

Niet partijgebonden, de nieuwe trend ? Een niet partijgebonden met een nauwelijks verholen sympathie voor NVA ? Ook goed ?

1 reacties

Op 05 maart 2013 omstreeks 16:59, zei Chris De L'Authunne:

graag! we kunnen er maar op vooruitgaan in vergelijking met onze beproefde traditionele partijen die hun onkunde en opportunisme nogmaals bewezen heben!

1 reacties

Op 05 maart 2013 omstreeks 17:07, zei Gilbert Van den Berghe:

Graag ? Jij verliest dus graag geld met ene die niet kan tellen in de plaats te stellen ? Lijkt me vreemde vooruitgang...

Op 05 maart 2013 omstreeks 22:22, zei Eric Marchand:

Rekenwonder Muyters?

ADHESE IMU - 2K - NIET VERWIJDEREN
ADHESE SKY - 1K - NIET VERWIJDEREN

Spelregels forum

Lees hier de spelregels van ons forum. Opgelet, wie een van deze regels overtreedt zal geweerd worden van het forum.
De debatten worden gemodereerd door de online redactie.
ADHESE NBO_PARTNERTICKER - 2K - NIET VERWIJDEREN

ADHESE IMU.INHOUSE - 2K - NIET VERWIJDEREN