Forum

Debat

Lezersbrieven

  • dinsdag 17 december 2013, 17h20

Reacties

Meest Recent

Op 02 september 2014 omstreeks 08:51, zei Chris Ulrichts:

Zo herken ik dit onland weer. Bijna aan de afgrond bengelen, binnenkort allicht letterlijk in de kou, maar straks misschien toch voor het duurste (en slechtste) alternatief kiezen ter vervanging van de F-16. Niettemin troost ik mij met de gedachte dat ze van pas zullen komen. De F-35 is de enige van de vijf die nucleaire vrachten kan vervoeren, en die liggen toch in Kleine-Brogel niet?

Op 02 september 2014 omstreeks 08:26, zei Remie Timmers:

Gisterenavond naar KOPPEN XL gekeken? Voor de niet-kijkers: 'Het ging over het gevaar dat jongeren, vooral meisjes, lopen door gewaagde foto's op het internet te plaatsen. Meisjes van 12, 13, 14 jaar die geleidelijk aan gemanipuleerd en daarna gechanteerd werden, worden gewaarschuwd om voorzichtig te zijn voor de webcamera. Nu lees ik dat volwassen sterren zoals Jennifer Lawrence, Kate Upton, Kirsten Dunst, Rihanna, Hillary Duff, Avril Lavigne en Kim Kardashian ook zo naïef geweest zijn om naaktfoto's op de sociale media te plaatsen. Actrices en zangeressen die zich soms als het geweten van de wereld voordoen zijn dus niet wijzer en soms nog dommer dan puberende meisjes. Juist goed zou ik zeggen. Ze hadden maar beter moeten weten.

Op 02 september 2014 omstreeks 08:24, zei Benny Van Campenhout:

Zoals verwacht en voorspeld sterft de volkslening, een initiatief van de rode regering Di Rupo om spaargelden van goedgelovige menskes uit hun zakken te kloppen, een stille, langzame en pijnlijke dood. Wie er in getuind is, is voor lange tijd zijn spaargeld kwijt aan een intrest die in de verste verte de inflatie niet compenseert. Jogan, de rode professor, bekend en berucht van onder andere het zilverfonds en de windmolens, twee andere catastrofe projecten, haast zich om te komen zeggen dat we het allemaal verkeerd zien. Een hele geruststelling. Maar ik heb een voorstel voor Jogan: koop die hele volkslening op met belastinggelden en stop die in uw zilverfonds bij al dat andere schuldpapier dat er in zit. En de dag dat het deksel van uw zilverfonds gelicht wordt zal daar zoveel wind uitkomen dat ge er uw windmolens tientallen jaren kunt laten op draaien. Probleem opgelost.

Op 01 september 2014 omstreeks 22:18, zei Rita-Maria Van De Perre:

Waarom moet er langs Vlaamse kant maar 7 ministers zijn en langs de Waalse kant (MR) ook 7? Vlaanderen heeft toch meer kiesgerechtigden en is groter dan Wallonie? Vroeger was dit toch niet zo, en dat vond ik opperbest en eerlijk.

3 reacties

Op 02 september 2014 omstreeks 07:39, zei Benny Van Campenhout:

Die vraag moet u stellen aan de partijen die tot op heden geregeerd hebben, en deze en vele andere toegevingen deden aan franstalige chantage omwille van de eigen postjes.

Op 02 september 2014 omstreeks 07:58, zei Albert Hooghe:

Ik heb veel meer vragen bij het democratisch gehalte van ons systeem: Ik heb dus 7 ministers die ik niet kan beoordelen! Dit is toch het principe van democratie? Heel Belgie hebben ze hervormd totdat iedere politieker ergens een mooi postje heeft, maar dit heeft niets meer met democratie te maken! Voor mij mogen de provincies en de vlaamse en de waalse regering in de vuilbak. Er zouden plots heel wat werklozen bijkomen. Langdurig werklozen ,vrees ik want totaal ongeschikt om te werken!

2 reacties

Op 02 september 2014 omstreeks 08:23, zei Louis Vleminckx:

Democratisch gehalte van on systeem is bv. Het democratisch verkozen VB met een cordon te neutraliseren en hen zelfs te laten veroordelen. Een partij die je niet hebt kunnen beoordelen. Het mooiste is dan nog dat steeds meer en meer blijkt dat ze groot gelijk hadden.

Op 02 september 2014 omstreeks 08:51, zei Gilbert Van den Berghe:

Precies omdat vroeger zo iets bestond als o.a. één grote Belgische regering en één groot Belgisch geheel en dat toch niet functioneerde ( volgens de Vlamingen) is men gekomen tot min of meer het huidige systeem....dat u dus nu wil afgeschaft zien en terug keren naar vroeger.....

Op 02 september 2014 omstreeks 08:47, zei Gilbert Van den Berghe:

Denk dat dit vroeger ook zo was . Fifty-fifty ministers Vlaanderen - Wallonië (Franstaligen), premier uitgezonderd. MR vertegenwoordigd alle franstaligen , daar is dus niets verkeerd aan omdat de rest niet mee doet of mee wil doen.

Op 01 september 2014 omstreeks 22:03, zei Rita-Maria Van De Perre:

Zijn alle kleuters, peuters en hun ouders veilig op school geraakt en dit zonder al te veel traantjes? Yves?

1 reacties

Op 02 september 2014 omstreeks 08:09, zei Albert Hooghe:

Wie is YVES?????????

Op 01 september 2014 omstreeks 19:38, zei Petrus De Wilde:

Het wordt hoog tijd dat de o-vld bij de vorming van de regering eens op haar achterste poten gaat staan. Cd&v wil alles Premier, Eu com. plus nog iets. Waarom een vrouw in de Eu ? Om een zwaardere post. OK. Schaf dan de Eu com. af met een lichtere post. Cd&v maken zich sterk dat ze hun nodig heben om een regring te maken. Wat als de o-vld opstapt ? Nv-a wilde, voor de verkiezingen, naar 10 Ministers gaan. Minder federale bevoegdheden. Minder Ministers. Minder dan Elio Di Rupo I. Er is nu al sprake van 15. Voor iedere verkiezing denk ik steeds, met droefheid in mijn hart, 'aan de ondragelijkeid lichtgelovigheid van de mensen'.

2 reacties

Op 01 september 2014 omstreeks 21:25, zei Jean-Pierre Arnauts:

Ik ben geen NVAer en ik wil ook geen kritiek uitbrengen op een bestuur dat nog niet begonnen is. Ik stel enkel vast dat de grootste partij van België zeer slecht vertegenwoordigd is in deze regering. 3 ministers is gewogen al minder dan de premier en twee ministers voor CDenV en staat ook niet in verhouding met de 2 ministers van VLD. Neem daar nog eens 7 Franstaligen van de MR bij dan staan zij binnen de ministerraad zeer zwak. Blijkbaar worden zij gechanteerd door de andere Vlaamse partijen wat hun positie gevoelig verzwakt. Als men de te lage inbreng in ministers bekijkt zou de post van EU parlementslid op zijn minst bij de NVA moeten uitkomen wil zij haar stemmen verzilveren. Maar de andere partijen vechten boven hun hoofd om nog een postje bij te krijgen bij de reeds overdreven aantal posten.

1 reacties

Op 02 september 2014 omstreeks 07:43, zei Benny Van Campenhout:

Het is niet de fout van NVA dat de MR zeven ministerposten krijgt. Dat is de verantwoordelijkheid van de Vlaamse partijen die tot nu toe steeds aan de macht waren en steeds toegegeven hebben aan franstalige chantage. Gelijk aantal ministerposten, zwaarder doorwegende franstalige stemmen, blokkeringsminderheden, alarmbellen, faciliteiten, om er maar en paar te noemen.

Op 01 september 2014 omstreeks 21:53, zei Rita-Maria Van De Perre:

De Open VLD is maar een kleine garnaal die er als laatste bijgekomen is. Die hebben dus niks te willen! De CD&V willen blijkbaar alles. Een premier en een vrouw in Europa op een hoge post.

Op 01 september 2014 omstreeks 19:35, zei Luc Polfliet:

'Liefde is... shoppen tot hij er bij valt', zo zien we vandaag in de krant. Ergens in het land voegen ze daaraan toe: 'Genieten is... schoppen tot hij er bij valt.' Merk de twee verschillen. Eerst het lettertje, een onschuldige 'c'. Het lettertje van de wet eindelijk gedefinieerd? Nog een verschil: 'shoppen' durft wel eens een dure rekening betekenen. 'Schoppen' daarentegen, daar kom je in ons land meestal goedkoop mee weg.

1 reacties

Op 01 september 2014 omstreeks 21:22, zei Lieve Vervaet:

De politie vond de verwondingen te licht om direct aan te houden. Zijn zij dan medisch geschoold om dat zo te beoordelen? Volgens mij mogen ze dat niet, laat staan een reden zijn voor niet aanhouding van daders.

Op 01 september 2014 omstreeks 19:30, zei Benny Van Campenhout:

Het zit er bovenarms op bij onze zuiderburen. Milquet en Reynders verwijten elkaar voor het vuil van de straat en Michel en Di Rupo staan met getrokken messen tegenover elkaar. Zou De Wever er dan toch in geslaagd zijn om het van oudsher immer pal staande franstalige front uiteen te spelen? Laten we nog maar even afwachten, maar als dat in de komende weken zou bevestigd worden: respect!

3 reacties

Op 01 september 2014 omstreeks 19:48, zei Luc Polfliet:

Een vrome wens mag dan wel de vader zijn van een goede gedachte. Afwachten inderdaad, maar als het er op aan komt zou het wel eens, zoals we al te vaak gezien hebben bij onze zuiderburen, 'eigen volk eerst' kunnen zijn. En dan komt de vraag over wat het 'eigen volk' is. Het Latijns bloed of het anticommunistisch gedachtegoed? Ik vrees ondanks alles... het Latijns bloed.

Op 01 september 2014 omstreeks 19:56, zei Erik Ampe:

Het is een wijsheid als een Koe, ga niet in de clinch met je tegenstanders maar laat ze tegen elkaar vechten. Wat dat betreft is De Wever geslaagd, als dat respect waard is ?

1 reacties

Op 01 september 2014 omstreeks 20:28, zei Jef Pirra:

Heeeeel veeeel Respect!

Op 01 september 2014 omstreeks 21:19, zei Meau De Wilde:

Ik zou mijn respect sparen voor de ECHTE verwezenlijkingen als of wanneer die er komen. Uw zogenaamd franstalig front heeft nooit bestaan en is een uitvindsel die als het past bovengehaald wordt. Als je iets wil doorduwen wat niet leuk is, als je onenigheid hebt,... is het een oude truuk gewoon een externe vijand boven te halen om de gelederen achter zich te krijgen. Het niet bestaand front is niet uiteengevallen, het bestond niet. Evenmin is er oorlog tussen de partijen: net zoals de NVA, CDV en OVLD elkaar niets gunden een paar maand terug, zitten ze lekker samen te werken. Tenminste toch tot het eerste meningsverschil. Zoiets heet politiek, niets meer, niets minder. Pech voor de bejubelde spookoverwinning.

1 reacties

Op 01 september 2014 omstreeks 23:15, zei Louis Vleminckx:

het is duidelijk dat je geen Frantalige pers of tv volgt.Wat u niet belet een uniek en juist oordeel te vellen, over een al of niet Franstalig front.

Op 01 september 2014 omstreeks 19:20, zei Carlos Acx:

DENDERMONDE heeft het weer eens gepresteerd. Een zeebrapad dan kunt ge gerust als voetganger de weg oversteken! Ja, toch niet in Dendermonde. Ge moet een atleet zijn om aan de overkant van de weg te geraken. Heb je ook van die hoog geleerde ingenieurs aangeworven zoals ik reeds gekend heb?

Op 01 september 2014 omstreeks 19:09, zei Luc Polfliet:

Het nieuws over het Brussels parket rond de uitkeringen van Syriëstrijders is niet dat ze die uitkeringen zullen proberen stop te zetten, zoals de titel suggereert. Het èchte nieuws, hoe hallucinant en surrealistisch ook, is dat dergelijke uitkeringen überhaupt bestaan!

1 reacties

Op 01 september 2014 omstreeks 21:25, zei Lieve Vervaet:

Niks te proberen, gewoon stopzetten...punt uit. Wie kan daar nu iets tegen hebben?

Hoogst aantal stemmen

Op 13 maart 2014 omstreeks 23:09, zei Sophie De Waegeneer:

Mag ik aan die beroepsaanrader vriendelijk en beleefd vragen om er mee op te houden,daar heeft toch niemand wat aan.

4 reacties

Op 14 maart 2014 omstreeks 07:13, zei Luc De Ridder:

Die man zelf heeft daar blijkbaar veel aan. Hier schrijven denk ik de meeste in functie of de hoop van veel stemmen te ronselen. is zoals in de politiek zeker, zij die het meeste stemmen halen kunnen het best bedrog verkopen maar dan mooi verpakt.

2 reacties

Op 14 maart 2014 omstreeks 11:03, zei Patrick Van Belle:

Daar kunnen ze bij de traditionele partijen van meepraten desnoods 24 op 24 uur.

Op 14 maart 2014 omstreeks 15:21, zei Jacques Ouzy:

Dat jij uw leugens slecht weet te verpakken is ondertussen alom bekend.

1 reacties

Op 15 maart 2014 omstreeks 10:05, zei Luc De Ridder:

Perfecte samenvatting. U groeit nog van minuut tot minuut. Zo zie ik het graag, mensen die boven zichzelf uitstijgen. Volhouden. Voor mij is dit onbegonnen werk.

Op 14 maart 2014 omstreeks 15:17, zei De Aanrader:

Aanraden + 1

1 reacties

Op 14 maart 2014 omstreeks 16:15, zei Sophie De Waegeneer:

Tof heel tof, geen pijn aan de vinger van al dat geklik ?. Ik kan me vergissen, maar bent U niet degene, die zo strak aan de naleving van de wet houdt, ja hé ,wel waarom treedt je dan de reglementen hier met uw voeten ?

Op 14 maart 2014 omstreeks 22:18, zei Rita-Maria Van De Perre:

Amaai zeg! Zoveel heeft er hier nog niemand gehad. Proficiat! LOL

Op 07 juli 2014 omstreeks 15:43, zei Etienne Thomas:

de rode duivels gaven ons terug dat eenheidsgevoel zalige momenten van geluk !!!! wat zijn we nu teleurgesteld geen enkele suporter kreeg hen te zien dank u wel ! wij weten wat ons te doen staat

Op 22 maart 2014 omstreeks 10:16, zei Patricia Margaroli:

Ongeveer e jaar terug gelezen in HLN: overheid heeft er geen flauw benul van hoeveel extremistische moslims in ons land leven. Ze willen ’t niet weten! Struisvogelpolitiek ten koste v/d bevolking en ‘t gewoon negeren. Socialisten in Gent zaaien controverse i.p.v. neutraliteit na te streven. Moslims toelaten de hoofddoek (=opvallende religieus symbool) te dragen maar intussen uit scholen e.a. openbare gebouwen kruis- & heiligenbeelden, kerststallen, en andere katholieke symbolen verwijderen om moslims niet tegen het hoofd te stoten: een zoveelste kaakslag voor het autochtone volk. Geert Wilders kan niet naar België komen wegens levensbedreigingen door… ? Voor wie gaat de vergelijking met Hitler eigenlijk op? Voor diegene die zeggen: alle ongelovige honden mag je… ? En dan verwonderd zijn dat mensen scanderen: minder M&M’s (Marokkanen & Moslims). Logisch gevolg van hun gedrag m.i.

8 reacties

Op 22 maart 2014 omstreeks 10:59, zei Luc Mertens:

Dit gaan onze traditionele brave borsten niet graag lezen zulle...nochtans alleen maar waarheden.

Op 22 maart 2014 omstreeks 11:09, zei Jef Pirra:

En de overlast die ze teweegbrengen. Marokkanen hebben een soort etnische monopolie op straatoverlast. Voor de politie is het dweilen met de kraan open, want het gerecht wil niet meewerken.

1 reacties

Op 22 maart 2014 omstreeks 12:39, zei Jo Figeys:

Ssssssst.... niet hardop zeggen hoor. De waarheid is van geen tel.

1 reacties

Op 22 maart 2014 omstreeks 12:44, zei Chris Ulrichts:

Mag wel! Want er zijn officiële cijfers van bij het Nederlands Centraal Bureau voor de Statistiek. Waar zijn de Belgische cijfers!?

1 reacties

Op 22 maart 2014 omstreeks 16:54, zei Carlos Acx:

Wel die cijfers hebben ze hier wel en moesten ze gepubliceerd worden dan staat Vlaanderen op zijn kop. Maar ja dat mag niet van de linksen en andere trado's want dit zou in het voordeel van NVA spelen en daar ligt de kwestie.

Op 22 maart 2014 omstreeks 11:17, zei Jan Vermeulen:

Zo is het , al jaren worden wij als racisten afgeschilderd en dit enkel door toedoen van 1 specifieke groep mensen die ondertussen al duizenden mensen beroofden , verwonden of doodden hun naam word nooit vernoemd enkel en alleen als het iemand van onszelf betreft wort deze in alle kleuren en geuren tentoon gespreid in krant of nieuws , bij aangifte bij politie verwijst men u direct naar de deur want wat u ook mee maakte met deze groep is niet mogelijk en niet voor opname vatbaar een queeste van de statistieken proper te houden !en ondertussen blijven die politiekers maar hardnekkig op onze kop slaan want wij verstaan die mensen niet , hebben geen benul van hun cultuur die ook nog meermaals als excuus gebruikt word zoals laatst in een groepsverkrachting !! dit is voor mij de meest beschermde groep in onze samenleving en IK vind dit onterecht !en een schande om u tegen te zeggen !!

Op 22 maart 2014 omstreeks 11:49, zei Yves Van Walle:

Zolang mannen op het werk een das mogen dragen mogen van mij vrouwen een hoofddoek dragen. En dat die man uit nederland niet naar belgie durft komen (een van de weinige landen waar hij nog welkom is) komt hem (volgens mij) goed uit. BTW: onze a'pse vrienden gingen toch instaan voor zijn veiligheid?

8 reacties

Op 22 maart 2014 omstreeks 12:14, zei Donald Nuyttens:

Zolang de sossen van ons loon mogen stelen,mag van mij iedereen in het zwart werken.En er is ook nog een verschil tussen durven komen en mogen.En dat je vrienden hebt in Antwerpen is ook al een dikke leugen.Zoals je ziet;zeveren is niet moeilijk.Voor mij is dat een verzetje.

Op 22 maart 2014 omstreeks 12:38, zei Jacques Ouzy:

Een hoofddoek is een symbool waarmee de draagster haar pertinente onwil te kennen geeft om zich te integreren in onze cultuur, en zich aan te passen aan onze normen en waarden. Hoofddoeken MOETEN uit ons straatbeeld verdwijnen, en degenen die daar niet mee akkoord zijn evenzeer!

2 reacties

Op 22 maart 2014 omstreeks 13:13, zei Lea Lamers:

En in onze kerken mogen de vrouwen hun hoofddoeken of hoeden ophouden. Mannen moeten uit respect hun hoed afzetten in de Katholieke kerken.

Op 22 maart 2014 omstreeks 13:54, zei Yves Van Walle:

Ze hebben hier duidelijk weer hunnen filter opgezet... (mijn vorig antwoord kwam er niet...) Nu ja, volgens mij heb jij hier het antwoord gegeven op de vraag van de originele poster 'Voor wie gaat de vergelijking met 'tuuuuuuuut' eigenlijk op?' Die man vond ook dat iedereen die zijn mening niet deelde uit het straatbeeld MOET verdwijnen.

1 reacties

Op 22 maart 2014 omstreeks 21:20, zei Guy Vanooteghem:

Laat mij raden, u hebt het over de Poetin van Oostende, alias de Keizer!

Op 22 maart 2014 omstreeks 12:58, zei Benny Van Campenhout:

Loze reactie bij gebrek aan steekhoudende argumenten.

Op 22 maart 2014 omstreeks 13:13, zei Stef Vangeel:

Sinds wanneer is een das een religieus symbool...?

Op 22 maart 2014 omstreeks 13:35, zei Luc Mertens:

En sinds wanneer is een das een provocatieve religieuze uiting dan, iets wat het onverzettelijk koppige erop staan om het dragen van deze hoofddoek in het westen, wel degelijk is...?! Vóór de toestroom van deze onwillige, hypocriete mensen uit de Maghreb nam 'niemand' aanstoot aan de beleefdheid om z'n hoofddeksel af te zetten...in onze scholen was het zelfs regel, en helemaal zonder problemen. En nu?! Wat Wilders betreft, u vindt het blijkbaar normaal dat hij met de dood bedreigd wordt, alleen maar omdat hij vrij brutaal ongemakkelijke waarheden verkondigt...?! Zélf heeft hij dat nochtans 'nooit' gedaan hoor. Uw obligate verwijzing naar Antwerpen wordt trouwens stilaan een stereotype nietwaar. Ook die man heeft trouwens nooit bedreigingen geuit...Wat niet te verdedigen valt, wil u willens nillens toch verdedigen, omdat dat nu eenmaal zo hoort binnen de partij die u aanhangt...zielig noem ik dat.

Op 22 maart 2014 omstreeks 13:36, zei Chris Ulrichts:

Een das vergelijken met een religieus symbool? Ach, ik doe mij moeite voor niets. Want u kunt het niet begrijpen. U bent waarschijnlijk opgevoed in het credo van onwetendheid en een evangelie van afgunst, ook wel de filosofie van de mislukking genaamd. Wilders is een man met ruggengraat (die daarvoor al tien jaar zijn eigen vrijheid heeft opgegeven), een man met visie. Als een Wilders weg is (en dat zal zeker gaan gebeuren) zal ook de 'toekomst' weg zijn.

1 reacties

Op 22 maart 2014 omstreeks 14:05, zei Yves Van Walle:

Zie mijn bovenstaande reactie... een hoofddoek hoeft geen religieus symbool te zijn net zoals een das geen politiek symbool hoeft te zijn. Zolang het ene kan kan volgens mij het andere... en dat die man uit Nederland ooit eens zal moeten gaan is ons lot.... (ook voor u en mij trouwens)

Op 22 maart 2014 omstreeks 13:54, zei Lut Duprez:

Een das met een moslim-hoofddoek vergelijken lijkt me toch wel wat raar. Die hoofddoek kan je beter vergelijken met een hangertje met een kruisje eraan en dat mag dus ook niet, behalve natuurlijk als je het goed kan wegstoppen hé, onder je kleren. De hoofddoek mag niet en het kruis aan de muur werd weggehaald. Dus...

Op 27 maart 2014 omstreeks 10:11, zei Zeno Vanhandsaeme:

Die man uit Nederland zal het raar gevonden hebben dat een panda ging instaan voor zijn veiligheid :)

Op 22 maart 2014 omstreeks 12:24, zei Luc De Ridder:

Goedkoop betoog voor iets watje zelf al kan oplossen voor een groot stuk, doch bij de meesten blijft het bij schrijven wat iedereen al zijn leven lang weet. En hoe kan je er zelf iets aan doen? Wel ik was vorige week in Oostende (de naam koningin der badsteden zeker niet waard) en ik zie op het strand een allochtoon, short, hemdje met korte mouwen en blootsvoets, naast hem zijn vrouw of wat dan ook en die gekleed met lang kleed, hoofddoek en alles erop en eraan. Goed weggemoffeld voor blikken van andere mannen. Ik ben naar die man toe gegaan en heb hem gevraagd of hij het al zo warm vond dat hij al in zomertenue rondliep. Sprak Frans, dus heb het hem in het frans gevraagd. Oh ja, antwoordde hij, is goed weer, net zomer. Ja, juist zeg ik hem. De vrouw die hier naast U loopt, voor haar blijkt het nog winter te zijn, vindt je niet? Ik maakte hem duidelijk dat vrouwen ook warm kunnen hebben. Hij was boos en verweet me dat ik me moest met mijn eigen zaken bemoeien. Neen antwoordde ik, als je geen kritiek wil, moet jij zorgen dat je onze normen respecteert en zeker niet de vrouwen behandel

Op 22 maart 2014 omstreeks 12:37, zei Jo Figeys:

Zou het niet beter kunnen bewoorden!!!!

Op 22 maart 2014 omstreeks 13:08, zei Jacques Ouzy:

Vandaag of morgen wordt er weer eens een 'breivik' wakker en zal men zich weer afvragen hoe zoiets in godsnaam mogelijk is.

1 reacties

Op 23 maart 2014 omstreeks 07:19, zei Luc De Ridder:

Die loopt wel al rond hoor.

1 reacties

Op 23 maart 2014 omstreeks 09:39, zei Chris Ulrichts:

Breiviksen worden gecreëerd door een politieke kaste die te laf is om de feiten bij naam te noemen en laten verzieken.

1 reacties

Op 23 maart 2014 omstreeks 14:35, zei Yves Van Walle:

Of door enkele politiekers die lopen te roepen langs de kant van de samenleving, maar niet in staat blijken te zijn om hun woorden in daden om te zetten. (of gewoon te bang zijn om af te komen natuurlijk...)

2 reacties

Op 23 maart 2014 omstreeks 19:13, zei Luc Mertens:

Maar die andere partijen ten minste niet de mond willen snoeren met zoiets als een 'cordon sanitaire', maw de 'democratie' van die vele (politiekers) die al veel te veel jaren middenin die samenleving zitten, maar ze alleen maar bedrogen heeft, steeds weer, steeds meer...Wel een groot deel van die samenleving hoeft al die valsheid niet meer, en dat wordt steeds duidelijker...

Op 23 maart 2014 omstreeks 18:18, zei Jacques Ouzy:

Die door politiek correcten 'mestkevers' genoemd worden.

Op 22 maart 2014 omstreeks 13:38, zei Lut Duprez:

En toch was het dom wat Wilders gedaan heeft. 1 nationaliteit benoemen, terwijl er nog veel andere het hier onveilig komen maken. Denk maar aan de oost europese bendes. En dan moet men nog altijd in het achterhoofd houden dat niet iedereen van ginder crimineel is. Maar het is een feit dat de politici te slap zijn om orde op zaken te brengen, juist omdat zij het probleem zelfs géén naam geven.

Op 06 mei 2014 omstreeks 14:35, zei Luc De Ridder:

Ik denk dat er online niet zoveel scheelt, eerder aan bepaalde computers die de nodige problemen geven.

1 reacties

Op 06 mei 2014 omstreeks 20:13, zei Jacques Ouzzy:

Weer spoken gezien De Ridder?

1 reacties

Op 06 mei 2014 omstreeks 22:04, zei Luc De Ridder:

Gij precies wel :)

Op 31 augustus 2014 omstreeks 09:24, zei Louis Vleminckx:

Ondertussen heeft boko haram ook nog maar een ganse streek uitgemoord. Islam de godsdienst van vrede en vriendschap.

2 reacties

Op 31 augustus 2014 omstreeks 10:03, zei Patrick Van Belle:

Deze teroristen bendes zoals boko haram en IS hebben totaal niets te maken met de islam,de islam word hier misbruikt om het moorden en stelen en zich te verijken een goeie reden te geven,voor de generaals die aan de top zitten dan,de rest is kanonnenvlees maar die beseffen dit niet maar delen wel een klein deel van de koek,macht en geld zijn de grootste drijfveer achter deze barbaren.

9 reacties

Op 31 augustus 2014 omstreeks 10:08, zei Michel De Blay:

Leg er misschien nog wat meer eieren onder.

Op 31 augustus 2014 omstreeks 10:25, zei Lieve Vervaet:

Kan best zijn, maar ze verwijzen toch steeds maar weer naar de islam...dus gewoon toeval? In toeval geloof ik niet. Dan is het toch te begrijpen dat mensen een afkeer krijgen van de islam en dat is altijd spijtig voor de gewone gelovige. Maar zo zit de wereld in elkaar, de onschuldigen delen in de klappen...

1 reacties

Op 31 augustus 2014 omstreeks 10:45, zei Luc De Ridder:

In toeval geloof je niet, Hoe ben je dan ooit je man tegengekomen, was dat doelbewust? Bij IS en andere gelijkaardige gekken is het andersom, daar gebruiken zij doelbewust de islam voor hun eigen profijt = misbruiken. Zoals hier in ons eigen landje al jaar en dag Vlamingen tegen Walen en vice versa tegen elkaar opgezet worden door hen die er baat bij hebben.

1 reacties

Op 31 augustus 2014 omstreeks 15:00, zei Louis Vleminckx:

Hoe Lieve haar man tegenkwam weet ik toevallig. Die was u tegengekomen en onbedaarlijk beginnen lachen. Lieve vond dat zo leuk dat...... juist ja.

1 reacties

Op 31 augustus 2014 omstreeks 19:42, zei Lieve Vervaet:

Er was inderdaad direct een klik, LOL:-)

Op 31 augustus 2014 omstreeks 10:30, zei Louis Vleminckx:

Elvis leeft en merckx heeft nooit gepakt maar is geflikt, auto's groeien aan de bomen.

Op 31 augustus 2014 omstreeks 10:32, zei Germaan Temmerman:

Zoals steeds heeft de Islam er steeds niets mee te maken.En als je dat niet gelooft maken ze je wat anders wijs

1 reacties

Op 31 augustus 2014 omstreeks 10:53, zei Michel De Blay:

Beste Germaan,u verwacht toch geen logica van die linkse naivelingen,de het gevaar van de islam maar pas zullen erkennen wannneer er hier bommen zullen ontploffen? En misschien zullen ze het dan zelfs nog willen ontkennen?

Op 31 augustus 2014 omstreeks 10:46, zei Michel De Blay:

Waarom roepen ze dan altijd 'allah akbar' telkens ze een schot lossen? Dat is maar voor te lachen ofwat?

Op 31 augustus 2014 omstreeks 11:16, zei Luc Mertens:

Men mag zich wentelen zoals men wil beste man...het gebeurt allemaal in naam van Islam.

1 reacties

Op 31 augustus 2014 omstreeks 12:45, zei Chris Ulrichts:

Natuurlijk, ze verkondigen het zelf! Het links roedel ontkent dat de zon schijnt.

Op 31 augustus 2014 omstreeks 12:41, zei Chris Ulrichts:

Tjonge tjonge tjonge... On-ge-loof-lijk!

Op 31 augustus 2014 omstreeks 12:51, zei Johan Vanhout:

Die hebben ALLES te maken met de islam man.

Op 31 augustus 2014 omstreeks 15:04, zei Lut Duprez:

Dat het teroristen zijn en de islam misbruiken is juist wat u zegt. Maar dat ze er totaal niets mee te maken hebben is onjuist.

Op 31 augustus 2014 omstreeks 10:16, zei Marc Polfliet:

Gans uw gemeente heeft voor u gestemd zeker. Proficiat.

2 reacties

Op 31 augustus 2014 omstreeks 10:26, zei Lieve Vervaet:

Weet jij iets meer?

2 reacties

Op 31 augustus 2014 omstreeks 11:26, zei Marc Polfliet:

Dat was een conclusie van de 5000 voorkeurstemmen. Nie meer of nie minder.

2 reacties

Op 31 augustus 2014 omstreeks 12:30, zei Lieve Vervaet:

Ah oké, had er nog niet naar gekeken. Is toch niet zo belangrijk...

1 reacties

Op 31 augustus 2014 omstreeks 15:13, zei Marc Polfliet:

Neen, maar een indicatie, Dat is toch meestal altijd zo wanneer men kan stemmen.

Op 31 augustus 2014 omstreeks 11:46, zei Louis Vleminckx:

Vraag het toch eens degene die het doet. Het is een 'medestrijder' van u.

1 reacties

Op 31 augustus 2014 omstreeks 12:33, zei Marc Polfliet:

' medestrijder ' ?? ben je op oorlogspad misschien ??,

1 reacties

Op 31 augustus 2014 omstreeks 13:42, zei Louis Vleminckx:

Begrijpen wat er staat is ook voor u weer moeilijk daarom wat hulp. Wie op dit forum is zo dwaas om zoiets te doen. Als je weet dat, zowel Mr Verspeelt als ikzelf hem al een paar keer ontmaskerden. Uw medestrijder verkeerd ok, parteikollegen dan.

Op 31 augustus 2014 omstreeks 11:25, zei Marc Polfliet:

Dat wa5000 stemmen

Op 31 augustus 2014 omstreeks 12:32, zei Richard Dendoode:

Spijtig dat Louis geen voetballer is, dan had hij zeker op jouw stem mogen rekenen.

Op 11 mei 2014 omstreeks 08:55, zei Patricia Margaroli:

Zoals Jacques Ouzzy terecht opmerkt: “ik wil mijn vrijheid behouden die ernstig bedreigd wordt door de oprukkende islamisering in ons land, een religie die 500 jr achterop hinkt”. Als vrouw door deze religie nog meer ondergewaardeerd ben ik het 1000% met hem eens. Dit heeft niks met narcisme te maken meneer De Ridder, maar met behoudsgezindheid van de eigen identiteit die deze oprukkende bende wil terugschroeven. Dolle Mina’s hebben de westerse vrouw geholpen om evenwaardig beschouwd te worden t.o.v. mannen, maar deze islamieten willen ons terug naar het stenen tijdperk bombarderen. Daar bedank ik voor. Voel me nu al een vreemde in eigen land/stad als ik ’s avonds mijn hond uitlaat. Dan hoor ik in het parkje geen Vlaams meer spreken, laat staan het Oostends dialect, neen, ik hoor een onverstaanbaar taaltje, en zie gesluierde vrouwen en baardmannen in een soort pyjama. Is dat onze toekomst? Neen, bedankt!! Ik wil overheersend mijn taal in mijn stad horen spreken, geen Arabisch !

9 reacties

Op 11 mei 2014 omstreeks 10:05, zei Stef Vangeel:

Kernachtig uitgedrukt! 100% juist!

Op 11 mei 2014 omstreeks 10:17, zei Jacques Ouszy:

Voila, mijnheer De Ridder, nu hoort u het ook eens van iemand anders.

1 reacties

Op 11 mei 2014 omstreeks 10:53, zei Luc De Ridder:

Die zienswijze ken ik wel hoor, is dan ook de reden dat alles verder bergaf gaat.

1 reacties

Op 11 mei 2014 omstreeks 11:30, zei Jacques Ouzzy:

De oprukkende islam is inderdaad één van de redenen dat alles verder bergaf gaat. Maar ik neem aan dat het niet dàt is wat u bedoelt. Zoveel wijsheid verwacht ik niet van u.

Op 11 mei 2014 omstreeks 10:40, zei Jan Callens:

In dit klein stukje van de aarde dat Vlaanderen heet,moeten wijzelf de wetten kunnen bepalen en oordelen wie wij wel of niet op ons grondgebied toelaten.Dit lijkt de logica zelf,maar nee hoor.Allerlei wetten en regels,al of niet opgedrongen door de EU en nooit door een meerderheid van onze bevolking goedgekeurd, beletten deze vrijheid.Op die manier worden wij overspoeld door mensen die zelfs op onze cultuur neerkijken en worden wij vreemden in eigen huis!

Op 11 mei 2014 omstreeks 10:40, zei Germaan Temmerman:

Patricia volledig met u eens

Op 11 mei 2014 omstreeks 10:48, zei Roland Peeters:

Als Vlaming hebben we nog juist de vrijheid om te luisteren,te betalen,en te 'genieten'van de multiculturele samenleving.

Op 11 mei 2014 omstreeks 10:52, zei Luc De Ridder:

Dat is juist de zwakte, door u zo op te stellen toon je de zwakte en dan nog eens uitvergroot. is hetzelfde wat de Vlamingen al 50 jaar doen in België. is ook de reden dat het niet opgelost geraakt. Het woord narcisme heb ik helaas niet gebruikt. Wat de dolle mina's betreft, die hebben er inderdaad voor gezorgd dat de vrouwen nog steeds voor een lager loon werken dan de mannen voor dezelfde job. Uw eigen identiteit laten afhangen van het al of niet aanwezig zijn van anderen vind ik wel iets raar. Maar ja, elk zijn gelijk zeker.

3 reacties

Op 11 mei 2014 omstreeks 11:19, zei Jacques Oezie:

De realiteit, mijnheer De Ridder, is dat alle vrouwen in Vlaanderen er best aan doen om een collectie hoofddoeken in huis te halen. Heel binnenkort zullen ze zonder immers niet meer de deur uit mogen.

1 reacties

Op 11 mei 2014 omstreeks 14:55, zei Lea Lamers:

En denk jij dat alle Turkse en Marokkaanse vrouwen een hoofddoek dragen?

Op 11 mei 2014 omstreeks 11:34, zei Jacques Ouzzy:

Met de islam aan de macht zullen vrouwen zelfs niet meer mógen werken, mijnheer De Ridder. En onze identiteit laten we niet afhangen van anderen. Die wordt ons gestolen.

Op 11 mei 2014 omstreeks 12:44, zei Patricia Margaroli:

Waar, u hebt het woord 'narcisme' zelf niet gebruikt, maar u verwijst naar de IK en MIJN uitdrukkingen wat je eigenlijk als synoniem van narcisme mag beschouwen. Dat tot daar gelaten wil ik wel even opmerken meneer De Ridder, dat vrouwen stemrecht kregen met dank aan die Dolle Mina's, zij hebben er ook voor gezorgd dat vrouwen gelijk zijn aan mannen (sinds 14-07-1976), maar dat dit op heden, na al die jaren, nog steeds hoofdzakelijk op papier zo is, dat is waar. Maar dat is niet de schuld van de Dolle Mina's wel van mannelijk bazen waarvan er nog velen zijn die vrouwen nog altijd als mindere arbeiders beschouwen. Macho gedrag … maar wel ten koste van de vrouw.

Op 11 mei 2014 omstreeks 11:27, zei Jacques Ouzzy:

Eerlijk gezegd vind ik het moedig dat u überhaupt 's avonds nog naar dat parkje durft gaan. Ik heb zeven jaar in Oostende gewoond en ik kan u verzekeren, na zonsondergang durf ik daar niet over straat lopen.

1 reacties

Op 11 mei 2014 omstreeks 13:12, zei Luc De Ridder:

Zo rap schrik. Ik ga in Brussel in alle wijken, ook de zogenaamd gevaarlijke. Zal afhangen van uw persoonlijkheid zeker?

2 reacties

Op 11 mei 2014 omstreeks 15:28, zei Johan Heyndrickx:

Let maar op dat ze daar niet zien dat ge uw billen dichtknijpt, of ge hebt het zitten.

1 reacties

Op 11 mei 2014 omstreeks 18:36, zei Luc De Ridder:

Dat laat ik aan U over, jij bent het gewend zo te zien.

Op 11 mei 2014 omstreeks 16:53, zei Urbain Celis:

Kijk! Dat is nu typisch voor mensen als De Ridder, raar maaar ik ken er zo nog. Mevrouw Margaroli schrijft nl nergens dat zij schrik heeft, wel dat zij zich een vreemde in eigen land/stad waant.

1 reacties

Op 11 mei 2014 omstreeks 18:33, zei Luc De Ridder:

En dat is nu typisch voor de meeste Belgen, ze maken een omweg voor de allochtonen en voelen zich niet op hun gemak.

1 reacties

Op 11 mei 2014 omstreeks 20:21, zei Jacques Ouzzy:

En terecht, De Ridder. Héél terecht. Ze weten waarom ze dit doen.

Op 11 mei 2014 omstreeks 11:50, zei Louis Vleminckx:

Zo is dat Mev Magaroli. Erg is dat onze volksverraders dat verwerpen en integendeel de islam veel meer kansen geven dan ze verdienen.

Op 11 mei 2014 omstreeks 11:51, zei Louis Vleminckx:

Zo is dat Mev Magaroli. Erg is dat onze volksverraders dat verwerpen en integendeel de islam veel meer kansen geven dan ze verdienen.

Op 15 juli 2014 omstreeks 10:27, zei Patricia Margaroli:

Top 10 droomjobs (jobat.be). Op 1: priester, … op 5: leerkracht buitengewoon onderwijs, op 6: leerkracht (Leerkrachten zijn doorgaans heel gelukkig met hun job. In het onderwijs staan is niet altijd de makkelijkste job: leerlingen die tegenwerken, te luidruchtig zijn … Maar de vele vakantiedagen, goede uren en de band die ze hebben met leerlingen en collega's, maakt veel goed.), nergens in de top 10 noch ver erachter “offshore werker op boorplatform”!? Tiens, die gasten moeten dringend hun mening herzien, want hier klopt volgens een nr. 6 typeke iets niet. O ja: nieuw vertrek naar offshore werkplatform werd met enkele dagen uitgesteld: direct blij telefoontje gekregen met: “Hey, ik kom terug naar huis, ’t is uitgesteld!”, das de realiteit wat sommigen niet kunnen pruimen, maar ah, ’t zal mij worst wezen: hij blij, ik blij… en das wat telt. De waarheid kwetst dus helemaal niet maar is fijn! Aan iedereen een fijne dag gewenst zoals de mijne die al niet meer stuk kan ;-)

2 reacties

Op 15 juli 2014 omstreeks 11:02, zei Jack De Mol:

Het is helaas een uitzondering, maar een forumschrijven dat positief is ingesteld: top!!! Voor u schijnt de zon al, hopelijk breekt straks ook de andere zon door en krijgen we ons voorspelde beter weer van deze week.

Op 15 juli 2014 omstreeks 19:02, zei Lea Lamers:

Een doordenkertje voor iedereen (geldt dus ook voor mij): 'Elk verhaal heeft 2 kanten, ook al hoort men er soms maar een. De waarheid is dat men pas situaties kan doorzien en doorvoelen wanneer men niet langer denkt in gelijk/ongelijk of goed/fout.' Ik wens voor jou ook ene fijne dag toe.

Op 07 mei 2014 omstreeks 15:26, zei Sophie De Waegeneer:

Ik lees in de krant, dat Bruno Tobback geen smartphone heeft,ja is dat ergens niet normaal, want wat hij zou hij daarmee aanmoeten,een wegwerp mobieltje is toch al ingewikkeld genoeg voor hem.

3 reacties

Op 07 mei 2014 omstreeks 16:46, zei Jacques Ouzzy:

Een toestelletje dat in zijn plaats nadenkt zou nochtans niet slecht zijn voor deze man. Wie weet kwam er dan ooit nog wel eens iets zinnigs uit.

2 reacties

Op 07 mei 2014 omstreeks 16:50, zei Sophie De Waegeneer:

Je moet het ook kunnen bedienen hé J.O. en het is net dat waar ik aan twijfel.

1 reacties

Op 07 mei 2014 omstreeks 17:17, zei Jacques Ouzzy:

Daar heeft u een punt. Maar ik las ooit een artikel omtrent een experiment waarbij men erin geslaagd was om apen te leren een iPad te bedienen. Dus, wie weet ....

Op 07 mei 2014 omstreeks 21:46, zei Luc De Ridder:

Bij U moet dat dan een telefoon zijn met van die super grote knoppen en in het midden een alarmknop. Liefst vastgemaakt met een koordje, zodat je hem niet kan verliezen. Hem terugvinden zou niet lukken vrees ik.

1 reacties

Op 08 mei 2014 omstreeks 01:13, zei Jacques Ouzzy:

Maar jij weet dat goed zeg. Gebruik je ook zo eentje? En? Tevreden van? Of toch net iets te ingewikkeld?

Op 07 mei 2014 omstreeks 17:00, zei Jack De Mol:

Proficiat, de lat kan blijkbaar niet laag genoeg? Boeiende politieke standpunten: echt 'boeiend'!

3 reacties

Op 07 mei 2014 omstreeks 17:20, zei Sophie De Waegeneer:

Helà Mijnheer De Mol, dat is wel informatie die wel van hemzelf afkomstig is zo in de krant werd geplaatst (zie HLN)

Op 07 mei 2014 omstreeks 17:42, zei Jacques Ouszy:

We 'stellen enkel vast' (om het met de woorden van één uwer bloedbroeders te zeggen) mijnheer De Mol.

Op 07 mei 2014 omstreeks 18:03, zei Luc Mertens:

Als de lat nog lager moet, vraagt u dat maar aan mev Smet.

Op 08 mei 2014 omstreeks 21:42, zei Yves Van Walle:

OK, 'k heb ook eens voor 'den aanrader' gespeeld... 'k vond deze discussie zo idioot dat ze echt wel hoger in de lijst mag staan. Zeker als ze het hieronder hebben over ‘apen’ wie zijn hier de apen?

Op 24 juli 2014 omstreeks 13:20, zei Jean Van den Bergh:

ik heb net ontdekt dat je onbeperkt kunt stemmen op een artikel ,en ben vervolgens gaan kijken bij de 'meest gewaardeerde' artikels en ik vermoed dat er nu verscheidene mensen naar de dokter mogen met een carpaal tunnelsyndroom . WAT MENSEN AL NIET DOEN OM HUN GROTE GELIJK TE HALEN EN HUN EGO TE STRELEN .4000 voorkeurstemmen en maar 2 reacties ,is niet realistisch. ZIELIGAARDS

7 reacties

Op 24 juli 2014 omstreeks 13:24, zei Marc Polfliet:

Dat zijn dan meestal degenen die hier de taal spreken van de grote wereldverbeteraars.

Op 24 juli 2014 omstreeks 13:34, zei Yves Van Walle:

Let maar op of je klokt ook af op 4000

Op 24 juli 2014 omstreeks 13:55, zei Abi Ben Taouet:

Is al heel lang duidelijk. Een reactie van 8h31 deze morgen had om 10h30 al meer dan 1000 likes. Sommigen moeten ondertussen inderdaad een pijnlijke wijsvinger hebben...

1 reacties

Op 24 juli 2014 omstreeks 14:24, zei Carlos Acx:

Abi, wanneer ik een voorkeur op een posting en zelfs op de reacties breng, dan zijn ze wel overwogen, het is niet zomaar. Dat ik een voorkeur voor 10.30 uur dit zou uitbrengen, vergeet het. Ten vroegste zit ik rond 11.00 uur op het forum.

Op 24 juli 2014 omstreeks 14:07, zei Luc De Ridder:

Dan nog te zwijgen dat je plots een artikel ziet van Uzelf en er al plots meer dan 1000 stemmen staan en dat op een forum dat waarschijnlijk nog niet aan de 100 schrijvers raakt. Je moet eens letten op de vrouwen, die zijn daar de specialisten in (sommigen).

Op 24 juli 2014 omstreeks 14:34, zei Sonja Impens:

Eens een reactie de kaap van 50 aanradens overschrijdt, kan je er gif op innemen dat er manipulatie in het spel is. Ook hierin is dit 'forum' uniek op het internet.

1 reacties

Op 24 juli 2014 omstreeks 14:37, zei Luc De Ridder:

En ikke dan, ben ik dan niet uniek?

5 reacties

Op 24 juli 2014 omstreeks 14:46, zei Pascal Bert:

Toch wel, zoals u zijn er geen 2.. en bovendien zo knap....hhhhmmmmmmmmmmmmm

Op 24 juli 2014 omstreeks 15:24, zei Danny Vervalle:

Zeker weten, maar niet om fier over te zijn....

Op 24 juli 2014 omstreeks 15:37, zei Patrick Van Belle:

U bent zo uniek dat ze u een dezer dagen achter glas gaan steken,heb ik van horen zeggen.

1 reacties

Op 24 juli 2014 omstreeks 20:02, zei Luc De Ridder:

Mag ik dan op de kermis gaan staan?

Op 24 juli 2014 omstreeks 22:41, zei Arlette Vanderheyden:

Als je het zelfaanraden uitvindt ben je inderdaad uniek. En als je vier dagen terugkijkt om te zien of er misschien nog iemand op jouw inzendingen gereageerd heeft ben je nòg uniekerder.

Op 24 juli 2014 omstreeks 23:13, zei Johan Vanhout:

Gelukkig wel ja.

Op 24 juli 2014 omstreeks 17:49, zei Jan Callens:

Juist,ik vraag me af wanneer dit eindelijk eens zal hersteld worden,zodat je maar één keer kan klikken.Dan kunnen we de échte aanraders lezen.

Op 24 juli 2014 omstreeks 23:24, zei Pierre Gyselinck:

Daarom is het eigenlijk zinloos om op welke posting dan ook te stemmen, het resultaat is absoluut niet relevant...

Op 31 augustus 2014 omstreeks 08:36, zei Louis Vleminckx:

Toch nog wat goed nieuws uit de sport. De Belgische militaire para's sprongen zich opnieuw wereldkampioen. Zal wel een artikeltje worden in een hoekje zeker.

2 reacties

Op 31 augustus 2014 omstreeks 08:41, zei Patrick Vandeputte:

en als beloning op 50 met pensioen

2 reacties

Op 31 augustus 2014 omstreeks 09:21, zei Louis Vleminckx:

Das dan wel heel laat. Voetballerkes en coerreurkes die nog nauwelijks met de wielertoeristen meekunnen, die gaan op 30 jaar.

Op 31 augustus 2014 omstreeks 09:27, zei Geert Tamsyn:

U bent duidelijk niet op de hoogte: ook bij Defensie worden de pensioenleeftijden drastisch verhoogd.

1 reacties

Op 31 augustus 2014 omstreeks 11:33, zei Marc Polfliet:

Geert, men klapt hier soms nogal uit zijn nek. Hoe kun je dan ooit een serieus gesprek aangaan met zulke instelling.

1 reacties

Op 31 augustus 2014 omstreeks 11:40, zei Geert Tamsyn:

Met sommige mensen lukt dat nog wel, met anderen inderdaad niet.

Op 31 augustus 2014 omstreeks 14:58, zei Johan Heyndrickx:

Heeft ook weinig waarde.

Op 20 juni 2014 omstreeks 20:16, zei Sophie De Waegeneer:

Me zijne kop een beetje naar beneden en in een licht schuine stand,zodanig dat de weinige grijze massa die er aanwezig is, gemakkelijk kan samenvloeien,laat Karel DG zijn zaklamp schijnen over de keuze van NV-A en die is rap gemaakt 'Keuze EU fractie,is voor VB achterban van NV-A. Voilà zo simpel is dat voor Karel, kon hij zijn dossiers ook maar zo vlot uitleggen tegenover de pers dat zou een mega verbetering zijn.Ja je hebt de mestkever kiezers en je hebt dan natuurlijk de blauwe aristocratische fraudeurs gezinde kiezers en als je het leest dan besef je al wie de beste zijn natuurlijk en terwijl hij goedkeurend naar deze laatste kijkt schudde hij even met zijn gat.(De Wilde boeren zoon)

3 reacties

Op 20 juni 2014 omstreeks 21:07, zei Luc Mertens:

Je laatste opmerking past perfect bij die man.

Op 20 juni 2014 omstreeks 22:08, zei Lut Duprez:

Bedankt Sophie voor deze leuke reactie, die zo goed weergeeft wat voor persoontje deze DG is.

Op 21 juni 2014 omstreeks 06:50, zei Luc De Ridder:

Ja, dat iemand als De Gucht al lang zou uit de politiek moeten verdwenen zijn, kan men niets anders dan beamen. Wat hij echter zegt over NVA in verband met Europa is wel voor een groot gedeelte de waarheid. Dit ook ontkennen is zelfs ontkennen dat de fractie waar ze mee in zee gaan binnen Europa geen racisten, homohaters, kortom een vreemd allegaartje is van politici. Dit leunt dicht aan bij wat VB ooit verkondigde en soms nog verkondigd. Zou hetzelfde zijn als zeggen dat NVA niet geprofiteerd heeft van de vroegere VB stemmers. Indien je dit alles kan ontkennen, dan vrees ik dat U ook het kopje moet beginnen schuin houden om alles op één plaats te krijgen en er toch nog iets mee aan te vangen.

Meld u aan en reageer »
ADHESE IMU - 2K - NIET VERWIJDEREN
ADHESE SKY - 1K - NIET VERWIJDEREN

Spelregels forum

Lees hier de spelregels van ons forum. Opgelet, wie een van deze regels overtreedt zal geweerd worden van het forum.
De debatten worden gemodereerd door de online redactie.
ADHESE NBO_PARTNERTICKER - 2K - NIET VERWIJDEREN

ADHESE IMU.INHOUSE - 2K - NIET VERWIJDEREN