Forum

Debat

Lezersbrieven

  • dinsdag 17 december 2013, 17h20

Reacties

Meest Recent

Op 24 oktober 2014 omstreeks 15:31, zei Marc Suys:

Het moet druk zijn op de luchthaven van Zaventem. Vandaag 40.000 vertrekkers en morgen en overmorgen nog ens 30.000. Ik kan me voorstellen dat met de stiptheidsacties van de politie het er een enorme chaos moet zijn. Maar ik wil enkel zeggen als er een recordaantal mensen (want men spreekt van de drukste herfstvakantie)vandaag en de volgende dagen naar de zon vertrekken lijkt de Belg helemaal niet te sparen op zijn vakantiebudget. Nu ik gun het iedereen.

Op 24 oktober 2014 omstreeks 15:19, zei Chris Ulrichts:

Men is nogal terughoudend in de terroristische aanslag op de politieagenten in NY. In het beste geval haast men zich weer om te zeggen dat het niet om een terroristische aanslag ging. En wederom het gekende liedje: de man zou psychische problemen hebben. Vaak gehoord? Ja, en de kous is af. Maar wie zoekt die vindt! Op een buitenlandse site die radicale groepen monitort weet men al te berichten dat de man in een recent verleden liet verstaan dat hij de jihadstrijd rechtvaardigt als 'a justifiable response to the oppression of the Zionists and the Crusaders'. Maar dat zal complotdenken zijn, aan doemdenken/paniekzaaierij doen, of men is paranoia. Komaan burgers, verzin eens iets anders!

Op 24 oktober 2014 omstreeks 13:54, zei Patrick Van Belle:

Standard-fans waarschuwen Defour voor zondag,kan me voorstellen wat dit zal zijn al zeker niet in seriniteit en met respect want dat heeft die bende hooligans vorige week nog maar eens bewezen,ze bespuwen zelfs hun eigen spelers.

Op 24 oktober 2014 omstreeks 12:48, zei Chris Ulrichts:

Afshin Ellian op zijn blog: 'Voor wie het nog niet wist, of niet wilde weten: we zijn in oorlog met de politieke islam.' Hoe lang nog eer ze die man politiek - of erger - het zwijgen opleggen?

1 reacties

Op 24 oktober 2014 omstreeks 13:51, zei Patrick Van Belle:

Er is niets mis met wat hij schrijft maar ik vrees dat ze dit niet lang meer gaan dulden want als je de waarheid schrijft uit jouw oogpunt gezien(vrije meningsuiting)is het mogelijk dat ze je ombrengen.

Op 24 oktober 2014 omstreeks 11:45, zei Benny Van Campenhout:

Sluwe PS vos Moureaux komt vertellen dat er over amnestie moet kunnen gepraat worden. Verdienstelijke poging van Moureaux om de aandacht af te leiden van die dingen waar mensen echt van wakker liggen, namelijk het sociaal-economische, en tegelijk de polemiek over collaboratie en amnestie opnieuw op de voorgrond te plaatsen om zo NVA te beschadigen. Verdienstelijk maar zeer doorzichtig.

1 reacties

Op 24 oktober 2014 omstreeks 12:18, zei Gilbert Van den Berghe:

Nu ja, aandacht afleiden. Op de voorgrond plaatsen ? Misschien. Misschien ook niet als men ook volgende uitspraken leest wat hij zei < ' Maar we kunnen diegenen die fouten hebben gemaakt in het verleden niet eeuwig blijven veroordelen, laat staan hun kinderen en kleinkinderen opzadelen met een stigma ' > - en - < ' Dat tijdperk ligt volledig achter ons. Iedereen die een veroordeling heeft opgelopen, is overleden of heeft zijn of haar straf zien teruggeschroefd worden. Spijtig genoeg blijft het een huizenhoog taboe bij de Franstaligen, terwijl ik aan Vlaamse zijde toch veel meer nuance merk. In dat opzicht vind ik het betreurenswaardig dat men sommigen over dezelfde kam scheert of een bepaald gedrag in het verleden blijft aanvallen. Het is niet omdat sommige Vlamingen hebben meegeheuld met de bezetter dat we daarom alle Vlamingen moeten afdoen als collaborateurs ' > Moet u toch eerder tevreden mee zijn ?

Op 24 oktober 2014 omstreeks 10:59, zei Patrick Van Belle:

jozef De Witte van het Centrum voor Gelijke Kansen en Racismebestrijding (CGKR) reageert boos: ‘Zulke verzoeken zijn strafbaar en hebben nefaste gevolgen voor ons psychische gezondheid gelieve ons een doos van die pillekes op te sturen dat we ons probleen in alle discretie kunnen oplossen.

2 reacties

Op 24 oktober 2014 omstreeks 11:50, zei Jean Bly:

Wie een blanke taxichauffeur bestelt kan daarna klagen dat de 'vreemden' hier niet willen werken. De dwaasheid van sommigen kent echt geen grenzen.

2 reacties

Op 24 oktober 2014 omstreeks 11:55, zei Louis Vleminckx:

Zelfkennis is het begin van de wijsheid. Slaat op uw laatste zin.

Op 24 oktober 2014 omstreeks 12:08, zei Patrick Van Belle:

Je moet in Marokko eens zo een diskoers afsteken,ben benieuwd hoever je zal lopen.

Op 24 oktober 2014 omstreeks 14:21, zei Marie Louise De Pauw:

Jozef De Witte,is dat geen racist? Moet dat niet de Zwarte of de Blanke zijn?????

Op 24 oktober 2014 omstreeks 10:40, zei Laurent Baeke:

De Lijn berekende dat 1% duurdere tickets gemiddeld leidt tot 1% minder reizigers. Aangezien de Lijn op heden slechts 10% van haar kosten kan dekken met de ticketverkoop, is dit wel heel slecht nieuws voor de uitbouw van ons openbaar vervoer. Blijkbaar is er 90% korting nodig om mensen over de streep te halen, en is prijs de voornaamste reden waarom zoveel mensen van de diensten van de Lijn gebruik maken. Hoog tijd om ons te bezinnen over de structuur van het openbaar vervoer. Mogelijks zijn grote bussen op spitsmomenten aangewezen, maar op minder drukke momenten zitten die vaak vrij leeg, terwijl de frequentie en de dekking van bussen niet overal een valabel alternatief vormt voor de wagen. Maar waarom enkel de Lijn 90% subsidie geven? Kunnen we niet nadenken aan een hybride model waarbij grote bussen en flexibele taxi's/minibussen of diensten als Uber, Blablacar, autodelen, ... elkaar aanvullen, en alle onderdelen van het systeem gesubsidieerd worden? Tijd voor openbaar vervoer 2.0 !

1 reacties

Op 24 oktober 2014 omstreeks 10:56, zei Louis Vleminckx:

Als men bij de lijn al eens begon met de zwartrijders doen te betalen, gaan ze veel minder verlies lijden. Maar iedereen begrijpt wel van waar de wind komt.

1 reacties

Op 24 oktober 2014 omstreeks 11:30, zei Benny Van Campenhout:

'zwart'rijders? Pas maar op of ge hebt een proces aan uw been voor racisme.

1 reacties

Op 24 oktober 2014 omstreeks 12:21, zei Chris Ulrichts:

Tjonge, kan het nog gekker? Heb vorige week de schouwveger gebeld en gezegd dat mijn schouw zwart ziet van het roet. Hij komt niet, de man vreest een boete voor racisme. ;-)

Op 24 oktober 2014 omstreeks 09:53, zei Patrick Morel:

Een luchthaven voor de kust, waarom niet, we hebben in West Vlaanderen al een luchthaven in Oostende, Moorsele en Wevelgem. Deze laatste is verlieslatend en wordt al zwaar gesubsidieerd omdat men hem niet aan de straatstenen kwijt kan. Een langere start-en landingsbaan, dus nog meer lawaai van jets voor de omwonenden moeten een overnemer over de brug halen. Nu wil de gouverneur van West Vlaanderen een luchthaven in zee bouwen. Van politieke benoemingen mag je van alles verwachten zolang het maar met geld van de burger gebeurt en als je weinig te doen hebt heb je veel tijd om na te denken en komt dit er van. Dit is voor mij het zoveelste bewijs dat de provincies met al hun aanhangsels in deze eeuw geen reden van bestaan meer hebben en alleen maar veel geld kosten. Ik stel voor dat de gouverneur met zijn kliek op een eiland in de zee gaan zitten, liefst niet te groot zodat het niet te veel kost om te bouwen.

4 reacties

Op 24 oktober 2014 omstreeks 11:11, zei Jean Bly:

De zotte plannen van een provinciegouverneur bewijzen niet dat provincies perse moeten verdwijnen. Er zijn wel meer zotte plannen gemaakt en gelukkig niet uitgevoerd : zo pleitte burgemeester en minister Jan Piers ervoor om de autostrade in Oostende door te trekken tot aan het station. De dokken waar nu de Mercator ligt moesten gedempt worden en voor de gemeenteraadsverkiezingen pleitte de NVA ervoor om een tramnet aan te leggen in Brugge en mevr. Van Volcem pleitte voor een sneltram tussen het station en het intussen afgevoerde stadion van Club. Men zou dan ook de gemeenten moeten afschaffen !

Op 24 oktober 2014 omstreeks 11:46, zei Gustave De Greve:

Dit past volledig in zijn plan 'naar omhoog vallen', wat hij trouwens al 20 jaar probeert.

Op 24 oktober 2014 omstreeks 12:09, zei Jan Callens:

Waarom zou dit zo'n slecht idee zijn?De luchthavens die u opnoemt kunnen niet intensief gebruikt worden door grote vrachtvliegtuigen wegens te klein en/of overlast voor de omwonenden.Als een grote vrachtluchthaven een meerwaarde zou zijn én voor de haven van Zeebrugge én voor de hele economie,zie ik niet in waarom dit voorstel zo nodig belachelijk moet gemaakt worden.

Op 24 oktober 2014 omstreeks 12:18, zei Chris Ulrichts:

U vergeet Koksijde. Nu nog een militaire basis voor ocharme een paar versleten helikopters (ook dit werk kan gedaan worden door de 'gele' helikopters, zie Nederland, en had men zich de dure NH90 brol kunnen besparen), maar als die straks weg zijn kan de basis zeer goed gebruikt worden als civiele basis. De sportvliegers gebruiken ze nu al, dus waarom niet uitbreiden naar commercieel verkeer? Neen, iemand moet er weer aan verdienen.

Op 24 oktober 2014 omstreeks 09:36, zei Patrick Van Belle:

Ze slapen nog bij het Nieuwsbladje zeker?of geen nieuws goed nieuws.

Op 24 oktober 2014 omstreeks 08:15, zei Patrick Morel:

Meer dan 60 % van de inwoners in Brussel heeft een migratieachtergrond, in bepaalde gemeenten zelfs 90%, zijn er nog (hoofd)steden in de wereld waar het zo de spuigaten uitloopt vraag ik me af. Dit is het resultaat van decennia open deur politiek waar iedereen zomaar binnen mocht, voor 5 euro en een paar cent zelf Belg kon worden of zomaar uitkeringen en meer kreeg, zaken waar veel Belgen alleen maar konden van dromen. Dat er nu grote armoede en werkloosheid is, is het resultaat van het gebrek aan enig beleid. Je moest groen of rood zijn om te denken dat de bomen tot aan de hemel groeiden. Onze PS vrienden zetten de deur open (nieuwe kiezers)met de steun van de groentjes en Tobback en co en Vlaanderen zou zoals altijd moeten bijspringen om de rekening betalen. In Amerika en Canada,2 migratielanden is er een consequenter beleid, je komt er zo maar niet in en je moet op je eigen benen staan en een bijdrage leveren aan de de gemeenschap. België koos voor het aantrekken van steuntrekkers.

1 reacties

Op 24 oktober 2014 omstreeks 08:40, zei Lieve Vervaet:

Gisteren gekeken naar Alloo bij de wegpolitie. Twee gevallen van discussies, weerspannigheid en beledigingen aan adres van politie. Ze hebben natuurlijk nooit iets gedaan...Beide gevallen waren inwoners met migratieachtergrond. Denk niet dat de politie bij mij zoveel geduld zouden hebben, maar ze hebben dan ook geen schrik van mij hé of ik kan geen welbepaald woord gebruiken...dus geen gevolgen voor hen. Het gaf mij wel een wrang gevoel en had zelfs compassie met de agenten.

1 reacties

Op 24 oktober 2014 omstreeks 09:54, zei Patrick Van Belle:

Die ene die facisten geroepen heeft hebben ze na lang palaveren dan toch nog aangehouden om hem 12 uur op te sluiten wat er verder mee gebeurd is? MISSCHIEN NIKS zoals gewoonlijk.

Hoogst aantal stemmen

Op 13 maart 2014 omstreeks 23:09, zei Sophie De Waegeneer:

Mag ik aan die beroepsaanrader vriendelijk en beleefd vragen om er mee op te houden,daar heeft toch niemand wat aan.

4 reacties

Op 14 maart 2014 omstreeks 07:13, zei Luc De Ridder:

Die man zelf heeft daar blijkbaar veel aan. Hier schrijven denk ik de meeste in functie of de hoop van veel stemmen te ronselen. is zoals in de politiek zeker, zij die het meeste stemmen halen kunnen het best bedrog verkopen maar dan mooi verpakt.

2 reacties

Op 14 maart 2014 omstreeks 11:03, zei Patrick Van Belle:

Daar kunnen ze bij de traditionele partijen van meepraten desnoods 24 op 24 uur.

Op 14 maart 2014 omstreeks 15:21, zei Jacques Ouzy:

Dat jij uw leugens slecht weet te verpakken is ondertussen alom bekend.

1 reacties

Op 15 maart 2014 omstreeks 10:05, zei Luc De Ridder:

Perfecte samenvatting. U groeit nog van minuut tot minuut. Zo zie ik het graag, mensen die boven zichzelf uitstijgen. Volhouden. Voor mij is dit onbegonnen werk.

Op 14 maart 2014 omstreeks 15:17, zei De Aanrader:

Aanraden + 1

1 reacties

Op 14 maart 2014 omstreeks 16:15, zei Sophie De Waegeneer:

Tof heel tof, geen pijn aan de vinger van al dat geklik ?. Ik kan me vergissen, maar bent U niet degene, die zo strak aan de naleving van de wet houdt, ja hé ,wel waarom treedt je dan de reglementen hier met uw voeten ?

Op 14 maart 2014 omstreeks 22:18, zei Rita-Maria Van De Perre:

Amaai zeg! Zoveel heeft er hier nog niemand gehad. Proficiat! LOL

Op 07 juli 2014 omstreeks 15:43, zei Etienne Thomas:

de rode duivels gaven ons terug dat eenheidsgevoel zalige momenten van geluk !!!! wat zijn we nu teleurgesteld geen enkele suporter kreeg hen te zien dank u wel ! wij weten wat ons te doen staat

Op 22 maart 2014 omstreeks 10:16, zei Patricia Margaroli:

Ongeveer e jaar terug gelezen in HLN: overheid heeft er geen flauw benul van hoeveel extremistische moslims in ons land leven. Ze willen ’t niet weten! Struisvogelpolitiek ten koste v/d bevolking en ‘t gewoon negeren. Socialisten in Gent zaaien controverse i.p.v. neutraliteit na te streven. Moslims toelaten de hoofddoek (=opvallende religieus symbool) te dragen maar intussen uit scholen e.a. openbare gebouwen kruis- & heiligenbeelden, kerststallen, en andere katholieke symbolen verwijderen om moslims niet tegen het hoofd te stoten: een zoveelste kaakslag voor het autochtone volk. Geert Wilders kan niet naar België komen wegens levensbedreigingen door… ? Voor wie gaat de vergelijking met Hitler eigenlijk op? Voor diegene die zeggen: alle ongelovige honden mag je… ? En dan verwonderd zijn dat mensen scanderen: minder M&M’s (Marokkanen & Moslims). Logisch gevolg van hun gedrag m.i.

8 reacties

Op 22 maart 2014 omstreeks 10:59, zei Luc Mertens:

Dit gaan onze traditionele brave borsten niet graag lezen zulle...nochtans alleen maar waarheden.

Op 22 maart 2014 omstreeks 11:09, zei Jef Pirra:

En de overlast die ze teweegbrengen. Marokkanen hebben een soort etnische monopolie op straatoverlast. Voor de politie is het dweilen met de kraan open, want het gerecht wil niet meewerken.

1 reacties

Op 22 maart 2014 omstreeks 12:39, zei Jo Figeys:

Ssssssst.... niet hardop zeggen hoor. De waarheid is van geen tel.

1 reacties

Op 22 maart 2014 omstreeks 12:44, zei Chris Ulrichts:

Mag wel! Want er zijn officiële cijfers van bij het Nederlands Centraal Bureau voor de Statistiek. Waar zijn de Belgische cijfers!?

1 reacties

Op 22 maart 2014 omstreeks 16:54, zei Carlos Acx:

Wel die cijfers hebben ze hier wel en moesten ze gepubliceerd worden dan staat Vlaanderen op zijn kop. Maar ja dat mag niet van de linksen en andere trado's want dit zou in het voordeel van NVA spelen en daar ligt de kwestie.

Op 22 maart 2014 omstreeks 11:17, zei Jan Vermeulen:

Zo is het , al jaren worden wij als racisten afgeschilderd en dit enkel door toedoen van 1 specifieke groep mensen die ondertussen al duizenden mensen beroofden , verwonden of doodden hun naam word nooit vernoemd enkel en alleen als het iemand van onszelf betreft wort deze in alle kleuren en geuren tentoon gespreid in krant of nieuws , bij aangifte bij politie verwijst men u direct naar de deur want wat u ook mee maakte met deze groep is niet mogelijk en niet voor opname vatbaar een queeste van de statistieken proper te houden !en ondertussen blijven die politiekers maar hardnekkig op onze kop slaan want wij verstaan die mensen niet , hebben geen benul van hun cultuur die ook nog meermaals als excuus gebruikt word zoals laatst in een groepsverkrachting !! dit is voor mij de meest beschermde groep in onze samenleving en IK vind dit onterecht !en een schande om u tegen te zeggen !!

Op 22 maart 2014 omstreeks 11:49, zei Yves Van Walle:

Zolang mannen op het werk een das mogen dragen mogen van mij vrouwen een hoofddoek dragen. En dat die man uit nederland niet naar belgie durft komen (een van de weinige landen waar hij nog welkom is) komt hem (volgens mij) goed uit. BTW: onze a'pse vrienden gingen toch instaan voor zijn veiligheid?

8 reacties

Op 22 maart 2014 omstreeks 12:14, zei Donald Nuyttens:

Zolang de sossen van ons loon mogen stelen,mag van mij iedereen in het zwart werken.En er is ook nog een verschil tussen durven komen en mogen.En dat je vrienden hebt in Antwerpen is ook al een dikke leugen.Zoals je ziet;zeveren is niet moeilijk.Voor mij is dat een verzetje.

Op 22 maart 2014 omstreeks 12:38, zei Jacques Ouzy:

Een hoofddoek is een symbool waarmee de draagster haar pertinente onwil te kennen geeft om zich te integreren in onze cultuur, en zich aan te passen aan onze normen en waarden. Hoofddoeken MOETEN uit ons straatbeeld verdwijnen, en degenen die daar niet mee akkoord zijn evenzeer!

2 reacties

Op 22 maart 2014 omstreeks 13:13, zei Lea Lamers:

En in onze kerken mogen de vrouwen hun hoofddoeken of hoeden ophouden. Mannen moeten uit respect hun hoed afzetten in de Katholieke kerken.

Op 22 maart 2014 omstreeks 13:54, zei Yves Van Walle:

Ze hebben hier duidelijk weer hunnen filter opgezet... (mijn vorig antwoord kwam er niet...) Nu ja, volgens mij heb jij hier het antwoord gegeven op de vraag van de originele poster 'Voor wie gaat de vergelijking met 'tuuuuuuuut' eigenlijk op?' Die man vond ook dat iedereen die zijn mening niet deelde uit het straatbeeld MOET verdwijnen.

1 reacties

Op 22 maart 2014 omstreeks 21:20, zei Guy Vanooteghem:

Laat mij raden, u hebt het over de Poetin van Oostende, alias de Keizer!

Op 22 maart 2014 omstreeks 12:58, zei Benny Van Campenhout:

Loze reactie bij gebrek aan steekhoudende argumenten.

Op 22 maart 2014 omstreeks 13:13, zei Stef Vangeel:

Sinds wanneer is een das een religieus symbool...?

Op 22 maart 2014 omstreeks 13:35, zei Luc Mertens:

En sinds wanneer is een das een provocatieve religieuze uiting dan, iets wat het onverzettelijk koppige erop staan om het dragen van deze hoofddoek in het westen, wel degelijk is...?! Vóór de toestroom van deze onwillige, hypocriete mensen uit de Maghreb nam 'niemand' aanstoot aan de beleefdheid om z'n hoofddeksel af te zetten...in onze scholen was het zelfs regel, en helemaal zonder problemen. En nu?! Wat Wilders betreft, u vindt het blijkbaar normaal dat hij met de dood bedreigd wordt, alleen maar omdat hij vrij brutaal ongemakkelijke waarheden verkondigt...?! Zélf heeft hij dat nochtans 'nooit' gedaan hoor. Uw obligate verwijzing naar Antwerpen wordt trouwens stilaan een stereotype nietwaar. Ook die man heeft trouwens nooit bedreigingen geuit...Wat niet te verdedigen valt, wil u willens nillens toch verdedigen, omdat dat nu eenmaal zo hoort binnen de partij die u aanhangt...zielig noem ik dat.

Op 22 maart 2014 omstreeks 13:36, zei Chris Ulrichts:

Een das vergelijken met een religieus symbool? Ach, ik doe mij moeite voor niets. Want u kunt het niet begrijpen. U bent waarschijnlijk opgevoed in het credo van onwetendheid en een evangelie van afgunst, ook wel de filosofie van de mislukking genaamd. Wilders is een man met ruggengraat (die daarvoor al tien jaar zijn eigen vrijheid heeft opgegeven), een man met visie. Als een Wilders weg is (en dat zal zeker gaan gebeuren) zal ook de 'toekomst' weg zijn.

1 reacties

Op 22 maart 2014 omstreeks 14:05, zei Yves Van Walle:

Zie mijn bovenstaande reactie... een hoofddoek hoeft geen religieus symbool te zijn net zoals een das geen politiek symbool hoeft te zijn. Zolang het ene kan kan volgens mij het andere... en dat die man uit Nederland ooit eens zal moeten gaan is ons lot.... (ook voor u en mij trouwens)

Op 22 maart 2014 omstreeks 13:54, zei Lut Duprez:

Een das met een moslim-hoofddoek vergelijken lijkt me toch wel wat raar. Die hoofddoek kan je beter vergelijken met een hangertje met een kruisje eraan en dat mag dus ook niet, behalve natuurlijk als je het goed kan wegstoppen hé, onder je kleren. De hoofddoek mag niet en het kruis aan de muur werd weggehaald. Dus...

Op 27 maart 2014 omstreeks 10:11, zei Zeno Vanhandsaeme:

Die man uit Nederland zal het raar gevonden hebben dat een panda ging instaan voor zijn veiligheid :)

Op 22 maart 2014 omstreeks 12:24, zei Luc De Ridder:

Goedkoop betoog voor iets watje zelf al kan oplossen voor een groot stuk, doch bij de meesten blijft het bij schrijven wat iedereen al zijn leven lang weet. En hoe kan je er zelf iets aan doen? Wel ik was vorige week in Oostende (de naam koningin der badsteden zeker niet waard) en ik zie op het strand een allochtoon, short, hemdje met korte mouwen en blootsvoets, naast hem zijn vrouw of wat dan ook en die gekleed met lang kleed, hoofddoek en alles erop en eraan. Goed weggemoffeld voor blikken van andere mannen. Ik ben naar die man toe gegaan en heb hem gevraagd of hij het al zo warm vond dat hij al in zomertenue rondliep. Sprak Frans, dus heb het hem in het frans gevraagd. Oh ja, antwoordde hij, is goed weer, net zomer. Ja, juist zeg ik hem. De vrouw die hier naast U loopt, voor haar blijkt het nog winter te zijn, vindt je niet? Ik maakte hem duidelijk dat vrouwen ook warm kunnen hebben. Hij was boos en verweet me dat ik me moest met mijn eigen zaken bemoeien. Neen antwoordde ik, als je geen kritiek wil, moet jij zorgen dat je onze normen respecteert en zeker niet de vrouwen behandel

Op 22 maart 2014 omstreeks 12:37, zei Jo Figeys:

Zou het niet beter kunnen bewoorden!!!!

Op 22 maart 2014 omstreeks 13:08, zei Jacques Ouzy:

Vandaag of morgen wordt er weer eens een 'breivik' wakker en zal men zich weer afvragen hoe zoiets in godsnaam mogelijk is.

1 reacties

Op 23 maart 2014 omstreeks 07:19, zei Luc De Ridder:

Die loopt wel al rond hoor.

1 reacties

Op 23 maart 2014 omstreeks 09:39, zei Chris Ulrichts:

Breiviksen worden gecreëerd door een politieke kaste die te laf is om de feiten bij naam te noemen en laten verzieken.

1 reacties

Op 23 maart 2014 omstreeks 14:35, zei Yves Van Walle:

Of door enkele politiekers die lopen te roepen langs de kant van de samenleving, maar niet in staat blijken te zijn om hun woorden in daden om te zetten. (of gewoon te bang zijn om af te komen natuurlijk...)

2 reacties

Op 23 maart 2014 omstreeks 19:13, zei Luc Mertens:

Maar die andere partijen ten minste niet de mond willen snoeren met zoiets als een 'cordon sanitaire', maw de 'democratie' van die vele (politiekers) die al veel te veel jaren middenin die samenleving zitten, maar ze alleen maar bedrogen heeft, steeds weer, steeds meer...Wel een groot deel van die samenleving hoeft al die valsheid niet meer, en dat wordt steeds duidelijker...

Op 23 maart 2014 omstreeks 18:18, zei Jacques Ouzy:

Die door politiek correcten 'mestkevers' genoemd worden.

Op 22 maart 2014 omstreeks 13:38, zei Lut Duprez:

En toch was het dom wat Wilders gedaan heeft. 1 nationaliteit benoemen, terwijl er nog veel andere het hier onveilig komen maken. Denk maar aan de oost europese bendes. En dan moet men nog altijd in het achterhoofd houden dat niet iedereen van ginder crimineel is. Maar het is een feit dat de politici te slap zijn om orde op zaken te brengen, juist omdat zij het probleem zelfs géén naam geven.

Op 02 oktober 2014 omstreeks 16:01, zei Louis Vleminckx:

De ECB wil de Euro devalueren. Nog een cadeau van de grote denkers van Europa. Mensen met een beetje spaargeld zullen weer opdraaien.

3 reacties

Op 02 oktober 2014 omstreeks 17:09, zei Carlos Acx:

Natuurlijk, door de politiekers aller landen is er geen groter stommititeit dan de € op de markt te brengen. Zij zullen wel hun zakken hebben kunnen vullen, maar de weeeeerkmeeeeens die heeft het kunnen weten en weet het nog altijd. En dat EU het spaargeld wil Europa het onmiddellijk wil afnemen om hun eigen zakken te vullen. Het is maar daarom te doen. Werp de EU met geweld omver. 'k Wil er nog aan meedoen. Tenslotte moet ieder land weer terug naar zijn eigen munt met een zachte landing !! Vele van die landen zouden wel eens ferm kunnen verschieten, maar ja dat zijn politiekerstreken, hoe meer Euro's, hoe meer geld in hun sachoc en zo zal het blijven, zolang de Euro blijft betaan. Ik heb er maar één woord voor de Euro. WEG ERMEE.

Op 02 oktober 2014 omstreeks 17:25, zei Benny Van Campenhout:

Weeral een reden erbij om goud te bezitten...

Op 02 oktober 2014 omstreeks 18:03, zei Carlos Acx:

Louis 'k heb er juist over geschreven. Er zijn enkele grote politieke misdaden in het verleden gebeurd. Het eerste was het omverwerpen van het ijzeren gordijn en het tweede was het invoeren van de Schengenakkoorden, ge weet wel vrije doorgang voor bandieten en dan het verdrach van Maastricht, de €. Drie miskleunen dat we nu ten gerieven van de Europese politieke miskleunen als gewome mens maar moeten verdragen. Weg met de EU.

Op 20 september 2014 omstreeks 08:34, zei Louis Vleminckx:

Het filmpje van de zware mishandeling van een 15 jarig meisje staat in deze electronische versie van de krant. Wedden dat onze politiek correcten weer niet zagen dat de daders, geen blonde Zweden waren, maar zoals traditioneel veel donkerder.

2 reacties

Op 20 september 2014 omstreeks 09:33, zei Astrid Vloemans:

Louis, wat U hier voorlegt is erg, maar tenslotte in handen van de betrouwbare Nederlandse Politie omdat het in dat land gebeurde, en de daders gekend zijn. Mag ik er U op wijzen dat nog ergere feiten gebeuren in ons land waaronder de verkrachting en foltering van een meisje in Kontich waarvoor de politie onze hulp vraagt. Lees maar in detail bij opsporingen verzocht/politie.be tot wat ook twee blanken 'met Antwerps accent' in staat zijn geweest.

1 reacties

Op 20 september 2014 omstreeks 13:53, zei Louis Vleminckx:

Uitzonderingen bevestigen de regel Astrid. Ook voor die moet de straf geen opgeheven vingertje zijn. Maar al bij al doet dit niet terzake bij de agressie tegen de 15 jarige.

1 reacties

Op 20 september 2014 omstreeks 14:32, zei Astrid Vloemans:

Ben het met U eens dat agressievelingen, die zich als onbeschaafde wilden gedragen, zwaar moeten aangepakt worden, overal ter wereld.

Op 20 september 2014 omstreeks 19:34, zei Michel De Blay:

De zoekterm 'agressie in metro Brussel' bij youtube intikken Louis,bijna allemaal zijn het Zweden.

Op 21 september 2014 omstreeks 12:12, zei Louis Vleminckx:

De grote ceo, para, antquair, invoerder van Indianen enz. Was een kereltje die op het speelplein achter een hoek ging staan, riep rossekop en dan zeer hard wegliep. Af en toe kreeg men hem te pakken en kreeg hij de gepaste rammeling. De sporen daarvan werken nog steeds door. Nu roept hij wat over hagelbollen, waar hij natuurlijk ook geen bal van weet. Verstandige mensen op dit forum gaan zien op google hoe ze gevormd worden en daar loopt hij na rossekop weer weg. Zielig ventje.

1 reacties

Op 21 september 2014 omstreeks 14:24, zei Louis Janssens:

U vergeet er nog bij te zeggen superhacker (zie uw aanradertjes)

Op 23 september 2014 omstreeks 17:57, zei Louis Vleminckx:

Nu eens geen politiek en of terreur, wat soms hetzelfde is, maar het millieu. Heeft u de foto's gezien van de tonnen afval, dat de betogers voor een beter millieu achterlieten, na de optocht voor datzelfde millieu.

1 reacties

Op 23 september 2014 omstreeks 18:21, zei Lieve Vervaet:

Of zoals sommigen die met privé-jet kwamen...m'as-tu vu...

Op 06 mei 2014 omstreeks 14:35, zei Luc De Ridder:

Ik denk dat er online niet zoveel scheelt, eerder aan bepaalde computers die de nodige problemen geven.

1 reacties

Op 06 mei 2014 omstreeks 20:13, zei Jacques Ouzzy:

Weer spoken gezien De Ridder?

1 reacties

Op 06 mei 2014 omstreeks 22:04, zei Luc De Ridder:

Gij precies wel :)

Op 24 september 2014 omstreeks 10:01, zei Louis Vleminckx:

De cdv allez de cvp is in goeie doen, omdat mensen belangrijk zijn, willen ze na arco klanten geplunderd te hebben ook de spaarboekjes aanpakken. Tenminste als ik de lekken bij de regeringsvorming mag geloven. Maar gezien de 'lekken' meestal van hen komen, kan het wel waar zijn.

1 reacties

Op 24 september 2014 omstreeks 11:12, zei Zeno Vanhandsaeme:

Goud kopen hé jongen.

1 reacties

Op 24 september 2014 omstreeks 20:25, zei Frank De Pester:

Is dat ook niet gratis te krijgen in een links paradijs?.

Op 09 oktober 2014 omstreeks 12:50, zei Louis Vleminckx:

In Nederland gaat men Wilders voor de rechter sleuren. Hij zou onvertogen woorden gebruikt hebben over Marokkanen. Ze leggen er daar blijkbaar evenveel eieren onder als hier.

4 reacties

Op 09 oktober 2014 omstreeks 13:54, zei Chris Ulrichts:

En zo omzeilen we lekker de echte problemen. Waar kennen we dat nog?

Op 09 oktober 2014 omstreeks 14:54, zei Marie Louise De Pauw:

Moest men mij vragen of ik meer of minder marokkanen wil , wel ik zou ook weten wat te kiezen . En ik denk velen met mij .

1 reacties

Op 09 oktober 2014 omstreeks 20:18, zei Yves Van Walle:

Vind u het 'raar' dat er ook mensen zijn die zeggen 'minder belgen' en hun keel oversnijden? Nu ja, ze doen net hetzelfde als u hier schrijft hoor...

2 reacties

Op 09 oktober 2014 omstreeks 21:31, zei Marie Louise De Pauw:

Zij zijn hier de indringers. Ik ben hier geboren en mijn voor - en voorouders ook.

1 reacties

Op 09 oktober 2014 omstreeks 21:45, zei Yves Van Walle:

tuuuuuuurlijk, neemt niet weg dat zij daar anders over denken....

1 reacties

Op 10 oktober 2014 omstreeks 07:43, zei Richard Dendoode:

Daarom, minder Marokkanen, Yves.

Op 10 oktober 2014 omstreeks 08:13, zei Luc Mertens:

Behalve dan met dat effectief oversnijden van die kelen dan...! Ik wordt die zalvende woorden en het verleggen van oorzaak en schuld zo beu nietwaar!! Die moordenaarsbenden kunnen en willen zich niet aanpassen aan de rest van de wereld...en dat is 'NIET' onze schuld Van Walle.

Op 09 oktober 2014 omstreeks 15:12, zei Patrick Van Belle:

Als ik Wilders moest zijn zou ik een paar van die IS filmpjes meenemen naar de rechtbank om daar eens laten af te spelen,of van die onthoofding in Marokko dit zou nog beter overkomen op de rechters aanwezig.

Op 09 oktober 2014 omstreeks 17:06, zei Jozef Anthonissen:

Dat is nu ook pure discriminatie he Louis. Ook van al die ander zijn er veel te veel en wil ik minder.

Op 25 september 2014 omstreeks 16:39, zei Louis Vleminckx:

In Nederland zijn ze precies beter wakker dan hier. Vandaar hun aanbeveling om militairen in uniform af te raden het openbaar vervoer te gebruiken. Of zien daar weer klaarder dan in dit onland.

4 reacties

Op 25 september 2014 omstreeks 16:47, zei Gerry Clé:

Zal niet veel helpen want IS roept op om ALLE ongelovigen te doden en niet alleen de militairen.

Op 25 september 2014 omstreeks 17:00, zei Michel De Blay:

Dat hebben we allemaal te da nken aan de mensen die onze nationaliteit te grabbel hebben gegooid.

1 reacties

Op 26 september 2014 omstreeks 12:54, zei Carlos Acx:

En wie zijn die mensen? Juist de politiekers van vroeger, vooral de roden en de groenen. Ze moesten beschaamd zijn met hun tussenkomst om iedere vreemdeling Belg te maken en dit zonder onderzoek en zo werd den Belgiek een aantrekpool en nu zitten we ermee.

Op 25 september 2014 omstreeks 17:19, zei Chris Ulrichts:

Ik zou ze nochtans prominent in het straatbeeld willen; in uniform en zeer zwaar bewapend.

Op 26 september 2014 omstreeks 08:40, zei Jean Bly:

U loopt nog altijd meer gevaar om te sterven wanneer een juriste met 111 km. in een zone 50 op u inrijdt dan dat IS u zal onthoofden !

Meld u aan en reageer »
ADHESE IMU - 2K - NIET VERWIJDEREN
ADHESE SKY - 1K - NIET VERWIJDEREN

Spelregels forum

Lees hier de spelregels van ons forum. Opgelet, wie een van deze regels overtreedt zal geweerd worden van het forum.
De debatten worden gemodereerd door de online redactie.
ADHESE NBO_PARTNERTICKER - 2K - NIET VERWIJDEREN

ADHESE IMU.INHOUSE - 2K - NIET VERWIJDEREN