Forum

Debat

Lezersbrieven

  • dinsdag 17 december 2013, 17h20

Reacties

Meest Recent

Op 28 juli 2014 omstreeks 05:45, zei Antoon Demarée:

Om het geweld aan te klagen in Gaza bedienden de bekende 'jongeren' zich van.......geweld. Je zou als Chassidische Jood daar maar gepasseerd zijn. Lynchparty????

Op 28 juli 2014 omstreeks 00:29, zei Arlette Vanderheyden:

Wat Israël in Gaza doet is onvergeeflijk en onmenselijk. Maar ik kan me voorstellen dat de Palestijnen en de Arabieren nog veel gruwelijker en barbaarser zouden te werk gaan als ze de bovenhand zouden halen. Voorbeelden daarvan lezen en horen en zien we iedere dag in onze media. De hele Islamgordel van Tunesië tot Afghanistan staat in vuur en vlam. En daar zijn geen Joden of buitenlanders, alleen maar eigen kinderen en vrouwen en geloofsbroeders. En die worden nog medogenlozer de lucht ingeblazen en vermoord dan dat de Israêli ooit gedaan hebben. Mag ik er bovendien ter verduidelijking aan toevoegen dat ook in onze westerse wereld de Islamdreiging dagelijks toeneemt?

2 reacties

Op 28 juli 2014 omstreeks 01:19, zei Arlette Vanderheyden:

meedogenlozer

Op 28 juli 2014 omstreeks 06:04, zei Luc De Ridder:

Wat wil je nu zeggen, dat je al even erg bent als zij die er voor zorgen dat de islamdreiging groter wordt? Wat Israël doet in Gaza is onvergeeflijk en onmenselijk en daarna zijn de Arabieren nog erger dan al de rest. Dat noemen ze dan warm en koud blazen.

Op 27 juli 2014 omstreeks 21:29, zei Jef Pirra:

Zou Annemie de dochter van Nonkel Bob kunnen zijn? Als David zich verkleed in 'Madamme de coeur brise' lijken zij als 2 druppels water op elkaar. Telkens als ze op tv komt moet ik daaraan denken.

1 reacties

Op 27 juli 2014 omstreeks 23:50, zei Arlette Vanderheyden:

Welke Annemie?

Op 27 juli 2014 omstreeks 17:09, zei Godelieve Vandamme:

Wééral betogingen te Brussel tegen de oorlog in de Gazastrook!!! Het bewijs is er nu dat dit steeds met gewelddaden en vandalisme gepaard gaat, en eigenlijk toch maar olie op het vuur betekent!! Waarom laat men deze betogingen dan nog toe???

2 reacties

Op 27 juli 2014 omstreeks 18:56, zei Zeno Vanhandsaeme:

Waarom laat men die oorlog nog toe?

2 reacties

Op 27 juli 2014 omstreeks 19:36, zei Chris Ulrichts:

Omdat Hamas en consoorten die willen slimme!

1 reacties

Op 28 juli 2014 omstreeks 00:32, zei Abi Ben Taouet:

Neen, omdat de 'goegemeente' dit toestaat ! En u bent heus wel slimmer dan dit...

1 reacties

Op 28 juli 2014 omstreeks 04:36, zei Antoon Demarée:

Gaat u dan even met een witte vlag in die regio het gaan uitleggen. Overal waar Arabieren geïnjecteerd worden in de samenleving is er bonje. Zelfs onder elkaar komen ze niet overeen.....en dit is wellicht de understatement of the year.

Op 27 juli 2014 omstreeks 19:52, zei Louis Vleminckx:

De pot gaat verslijten als jij daar blijft ronddraaien.

Op 27 juli 2014 omstreeks 18:59, zei Luc De Ridder:

Heb dat al meermaals gezien bij vele betogingen waar geen moslims aan te pas komen hoor. Selectief zaken aanhalen wanneer het je goed uitkomt. Waarom laat men andere betogingen toe? Elke betoging gooit olie op het vuur, is een gevolg van stakingen en dus volkomen normaal.

2 reacties

Op 27 juli 2014 omstreeks 20:44, zei Johan Vanhout:

Moslims, vakbonden en socialisten ..... de grootste gesels van onze samenleving (in die volgorde).

Op 27 juli 2014 omstreeks 22:44, zei Jozef Anthonissen:

Deze morgen een betoging in Ukkel zonder geweld zonder vandalisme. U ziet het dat het wel kan. Maar ja deze was van beschaafd volk namelijk de Israëliërs. Heb ook al verschillende betogingen en manifestatie meegedaan in de Vlaamse rand en hier ook telkens zonder geweld en zonder vandalisme. In tegenstelling tot de vakbondsbetogingen die ik vroeger meedeed was telkens met vandalisme waar ik mij steeds aan geërgerd heb en veroordeeld heb. Ook moet ik toegeven de pro Palestijnse betogingen in Antwerpen en Mechelen zijn zonder incidenten verlopen. Dus het kan wel anders. Vandalisme tijdens een betoging is niet normaal en kan ook op weinig sympathie rekenen. De bewoners langs de route van een demonstratie mogen toch niet het slachtoffer zijn. Deze hebben niets met de zaak te maken. Deze zijn meestal net als ik gewone werkende burgers van allerlei nationaliteiten en godsdiensten.

1 reacties

Op 28 juli 2014 omstreeks 06:10, zei Luc De Ridder:

Ik heb dan ook nooit gezegd dat dit moet geaccepteerd worden als er geweld is tijdens een betoging. Ik heb enkel gezegd dat ze hier laten uitschijnen dat deze betogingen alleen steeds met geweld gepaard gaan en dat is dan wel een grote leugen.

Op 27 juli 2014 omstreeks 14:33, zei Michel Mertens:

Proficiat met uw knap interview in 'Klapstoel' van uw zaterdagkrant. De persoonlijkheid van Eddy Merckx kwam zeer goed tot uiting. Eens temeer ben ik fier een oorspronkelijke dorpsgenoot(Meensel-Kiezegem)te zijn van Eddy Merckx. M.Mertens

2 reacties

Op 27 juli 2014 omstreeks 16:16, zei Frank De Pester:

Amstrong hebben ze al zijn tour zeges afgenomen,Merckx,Anquetil,Hinault,Indurain en co blijven op de erelijst alhoewel ze stuk voor stuk ook boter op het hoofd hebben.

1 reacties

Op 27 juli 2014 omstreeks 23:56, zei Johan Heyndrickx:

Klein bier vergeleken met wat dopingexperten Riis en Vinokoerov en hun Russische ploegen hier klaarspelen, o.a. met die Pool Majka, die dik tegen zijn zin naar de Tour ging in plaats van dopingverdachte Kreuziger en meteen maar bergkoning werd.

Op 27 juli 2014 omstreeks 17:05, zei Jan Roggemans:

Ik dacht dat Eddy baron Merckx een Monegask was.

Op 27 juli 2014 omstreeks 13:50, zei Hubert De Roos:

Louis bompa lawijt, de kleine rode Napoleon uit Leuven,is in geen velden en wegen te bekennen op het politieke toneel dezer dagen.Hij die ons, te pas en te onpas, kwam vertellen hoe het allemaal moest geregeld worden in den Belgique is blijkbaar van de aardbol verdwenen.Niet dat we hem missen ! Absoluut niet !Laat het maar, het is goed zo.Maar het moet pijn doen aan zijn herte om te zien hoe zijn rode kompanen vechtend over straat rollen ter hoogte van de Vlasmarkt in Brussel waar het hoofdkantoor van de sossen gevestigd is.Het moet pijn doen aan zijn herte om te zien hoe zijn kameraden uitgesloten worden op het federale en Vlaamse niveau.Het moet pijn doen aan zijn herte om te zien hoe zijn partijtje nog amper 13 % haalt.Het moet pijn doen aan zijn herte om te zien hoe zijn SPa verdampt tot niets, rien, nul, nada. Bij deze ;' vaarwel Louis, salut en de kost !'

3 reacties

Op 27 juli 2014 omstreeks 19:58, zei Jack De Mol:

Moest u blijkbaar een kilo frustratie kwijt? Hoe moetmen het anders noemen dat u iemand moet uitschelden... omdat je hem NIET hoort? Trouwens, misschien is hij gewoon op congé en krijg je hem binnen een paar weken gewoon terug om op beidens zenuwen te werken.

Op 27 juli 2014 omstreeks 19:59, zei Jack De Mol:

Moest u blijkbaar een kilo frustratie kwijt? Hoe moetmen het anders noemen dat u iemand moet uitschelden... omdat je hem NIET hoort? Trouwens, misschien is hij gewoon op congé en krijg je hem binnen een paar weken gewoon terug om op beidens zenuwen te werken.

Op 27 juli 2014 omstreeks 20:05, zei Luc De Ridder:

Hupert Lawijt is er steeds bij als hij anderen kan belachelijk maken. Zou hij dat zelf dan zo dikwijls meemaken dat hij er een trauma aan over heeft gehouden? Als NVA voor de verkiezingen alles beloofde wat hun aanhang graag hoorde en nu ze met de staart tussen de benen een Vlaams premier geleverd hebben komen plots al die grote slogans en beloften niet meer aan bod. Dat moet nogal wat zijn als je als partij kan teren op 30% goedgelovigen die je kan wijsmaken wat je wil. De kompanen van het NVA, allen overlopers gaande van rood, groen, blauw tot natuurlijk de bruinhemden, staan met de hand op het hart de Vlaamse leeuw te brullen, net als in de tijd van de Guldensporenslag. Dat moet nogal indruk geven. Ze gaan zoveel veranderen dat alles hetzelfde zal blijven en erger wordt dan vroeger. Man toch, is dit pijn aan hun hert. Alles zien verdampen waar de partij waar zij voor door het vuur gingen beloofd had. Bij deze, 'vaarwel Hupert, salut en de kost!'

2 reacties

Op 27 juli 2014 omstreeks 20:20, zei Johan Vanhout:

Nog een geluk dat jij nooit iemand belachelijk maakt hé.

1 reacties

Op 28 juli 2014 omstreeks 04:40, zei Antoon Demarée:

Zijn eigen in ieder geval en zonder hulp van wie dan ook.

Op 27 juli 2014 omstreeks 23:59, zei Arlette Vanderheyden:

Die Vlaamse Leeuw die ze tijdens de Guldensporenslag brulden, was dat met begeleiding van accordeon of synthesizer, Luc? Of kwam er een orkest aan te pas? Jij, als gerenommeerd geschiedenisprofessor moet dat toch weten. En ik die altijd dacht dat de Vlaamse Leeuw enkele honderden jaren later gecomponeerd werd. Bedankt, mijnheer Luc, dat je mij weer iets bijgeleerd hebt.

2 reacties

Op 28 juli 2014 omstreeks 06:30, zei Luc De Ridder:

Ik ben het ook niet zeker voor 100%, maar voor zover ik weet was het een installatie die werkte op zonne-energie. Of was het zonneslag-energie, nu begin ik te twijfelen. Alleszins ze voelden zich ook geweldig verongelijkt, net als NVA de Vlaming nu ook voor zijn kar spant. Ja, dat Vlaams gaat er echt niet op vooruit. Na een paar honderden jaren nog altijd goed om mensen liggen te hebben en er te laten in geloven.

Op 28 juli 2014 omstreeks 04:43, zei Antoon Demarée:

Oh hij denkt altijd de slimste van de klas te zijn...tot hij door de mand valt. Staat ondertussen vol blauwe plekken.

Op 27 juli 2014 omstreeks 12:54, zei Raymond Hermans:

Wat Israel uitvoert met zijn bombardementen staat niet in verhouding met wat Hamas uitvoert. Zei de regering niet dat Israel een propere oorlog voerde? Waarom dan meer dan 1000 burgerslachtoffers bij de Palastijnen? Een ander kenmerk van Israel is dat de Joden geen tegenspraak dulden. Maar voeren zij NU niet uit wat in de WO II met hen gebeurden. Het is altijd hetzelfde met de Joden : durf je maar ook met een nhalf woord kritiek leveren, ze zijn in alle staten en wensen steeds een afkeurende reactie van de een of ander minister. Wel, wat mij betreft, kunnen de Joden vanaf vandaag een meer modeste houding aannemen. Eigenlijk kunnen we Israel onderbrengen bij de schurkenstaten.

5 reacties

Op 27 juli 2014 omstreeks 14:26, zei Stefan Vandaele:

Weet eens te zeggen wanneer Hamas ophoudt met raketten naar Israël te lanceren. Wanneer Israël DAN nog verder gaat met de oorlog, dan is uw stellingname juist. Nu voorlopig niet, want alles begon met het vermoorden van 3 Joodse jonge mannen, onschuldig en nodeloos, het was de lont aan het kruitvat en ja, Israël heeft een (te) groot kruitvat.

Op 27 juli 2014 omstreeks 15:11, zei Luc De Ridder:

Israël en Amerika zijn dan ook twee handen op één buik. Let wel dat de echte Joden hier totaal niet mee akkoord gaan. Men spreekt dikwijls over Joden, doch daar heb nogal wat strekkingen in. Zoals je kon zien, liepen deze in Engeland mee met de betoging PRO-Palestina. Die erkennen zelfs de staat Israël niet.

Op 27 juli 2014 omstreeks 15:16, zei Luc De Ridder:

Ja, Israël en Amerika zijn dan ook twee handen op één buik. beiden zijn ze gewend het op te nemen tegen tegenstrevers die geen schijn van kans maken.

1 reacties

Op 27 juli 2014 omstreeks 23:43, zei Johan Heyndrickx:

Zoek eens op 'Lijst van terroristische aanslagen', dan zie je zo wie de mensen zijn die geen schijn van kans hebben en wie er achter aanslagen zit. Of past dat niet in uw kraam?

Op 27 juli 2014 omstreeks 16:08, zei Jan Callens:

Hoe blind en bevooroordeeld kun je zijn?!De enige schuldige aan de huidige crisis in Gaza is Hamas die onophoudelijk,zelfs tijdens een bestand,raketten afvuurt naar Israël en zijn eigen bevolking als schild gebruikt.Hoe meer doden er vallen hoe liever Hamas het heeft,want dit is koren op de molen van haar propagandaoorlog om de Joden te kunnen brandmerken als moordenaars.Het is onbegrijpelijk dat mensen zich laten vangen door die strategie!!

Op 27 juli 2014 omstreeks 17:59, zei Louis Vleminckx:

Er was een bestand en wie heeft het bestand weer geschonden voor het afgelopen was. Mocht het u nog eens ontgaan zijn hamas vuur drie (3) raketten af naar israel. Die Joden zijn dus uiteraard de schuldigen.

1 reacties

Op 27 juli 2014 omstreeks 20:06, zei Jack De Mol:

Is het niet simpeler: alles is een reactie op een voorgaande actie. Dus de Israeli's op de Palestijnen en omgekeerd... je gaat gewoon telkens een stapje verder terug in de tijd. Zolang extremisten in beide kampen te talrijk zijn, de economische bloei beperkt is, zolang 1 partij een intern probleem gewoon omzet in een extern probleem... zal die regio een kruitvat blijven en een kluwen van gedeeltelijk schuldigen.

1 reacties

Op 27 juli 2014 omstreeks 23:37, zei Louis Vleminckx:

Terug in de tijd je heb zowaar gelijk het gaat over één dag terug. Maar natuurlijk miste je dat net op het nieuws. Dat gebeurt u wel meermaals. Ik zou mij daar zorgen over maken. Dementie begint zo.

Op 27 juli 2014 omstreeks 12:44, zei Raymond Hermans:

Dat Rusland het WK voetbal 2018 niet MAG organiseren, lijkt mij niet meer dan logisch. Meer zelfs, alle russische atleten moeten geweerd worden van welke sportwedstrijd ook, inclusief wielrenners en Astana. Tenzij zij uitdrukkelijk afstand nemen van de oorlogzuchtige Poetin, die een gevaar is voor de wereldvrede. Totale isolatie voor Rusland!

6 reacties

Op 27 juli 2014 omstreeks 15:18, zei Luc De Ridder:

Dat vind ik nu een beetje een overdreven reactie. Als we dit zouden toepassen op alle landen, dan kan USA aan geen enkel toernooi nog deelnemen. Israël, innige deelneming, Frankrijk, Duitsland enz.

Op 27 juli 2014 omstreeks 16:17, zei Johan Vanhout:

Jaja, tot mijnheer Poetin de gaskraan dichtdraait zeker.

1 reacties

Op 27 juli 2014 omstreeks 18:20, zei Frank De Pester:

Wat mij betreft mag Poetin zijn gas steken daar waar het er meestal lichtjes knallend uit komt.

Op 27 juli 2014 omstreeks 16:18, zei Jan Callens:

Misschien zouden we ook onszelf ook kunnen boycotten,want wie heeft er mee geholpen om de lont aan het kruitvat te steken in Oekraïne?De EU,met op de eerste rij Verhofstadt en co.De wettelijk verkozen president werd verjaagd,waarna de opstand in het pro-Russisch gedeelte van Oekraïne begonnen is.Een klein beetje nuance zou dus geen kwaad kunnen.Ik denk dat er niemand baat bij heeft om Rusland volledig te isoleren,wel in tegendeel!

Op 27 juli 2014 omstreeks 18:14, zei Benny Van Campenhout:

De enige afdoende manier om orde op zaken te stellen is de Grote Guy Verhofstadt naar ginder sturen. Maar eigenaardig genoeg, die horen of zien we nu nergens meer, nadat hij ginder eigenhandig het vuur aan de lont stak.

1 reacties

Op 27 juli 2014 omstreeks 19:57, zei Luc De Ridder:

Ja, hoor jij nog iets van de plannen die NVA voor de verkiezingen de wereld instuurde? Ik niet, ik zie enkel dat ze evenals VHS zonder broek lopen nu. De lont in gang steken om hun 3 V's verkocht te krijgen en dan met de staart tussen de benen een Vlaamse premier leveren. De gelijkenissen zijn treffend.

1 reacties

Op 27 juli 2014 omstreeks 23:39, zei Louis Vleminckx:

NVA en Poetin... moch gij.

Op 27 juli 2014 omstreeks 20:19, zei Marc Polfliet:

Logica ?????????????,

1 reacties

Op 27 juli 2014 omstreeks 21:13, zei Benny Van Campenhout:

Wie een vuurtje aansteekt moet het ook maar gaan blussen. Of wie ginder de grote Jan (in dit geval de grote Guy) gaat uithangen, die moet dan maar zorgen dat hij de gemoederen gaat bedaren ook.

Op 27 juli 2014 omstreeks 23:09, zei Jozef Anthonissen:

In Brazilië zijn 40.000 straatkinderen opgeruimd. Omdat deze niet in het straatbeeld paste tijdens het WK voetbal. Arbeiders aan hongerlonen en in onmenselijke omstandigheden hebben de stadions gebouwd. Toen roerde niemand zich maar nu staat men klaar om Rusland te boycotten.

Op 27 juli 2014 omstreeks 11:15, zei Patricia Margaroli:

Enkele schrijvers proberen niet gelovigen aan te praten dat wel gelovigen nog zo slecht niet zijn. ‘t Gaat vooral over islamieten. Wie wil geloven in sprookjes voor volwassenen dat mag. Wat m.i. niet mag: een geloof gebruiken om mens en dier op een wrede manier te behandelen. In het geval van islamieten op heden nog steeds: vrouwenonderdrukking, -verminking, opleggen van absurde kledingcodes (weeral hoofdzakelijk tegen vrouwen gericht), kindhuwelijken (weeral zijn piepjonge meisjes slachtoffer) etc. Wat aangehaald wordt: “vroeger was…”. Neen! Vandaag is en morgen zal zijn! Dàt is belangrijk = de toekomst. ALLE godsdienstaanhangers hebben door de eeuwen heen bloed a/d handen kleven. Niet alle godsdienstaanhangers zijn extremisten of fanatiekelingen? OK. Wat mij dan stoort aan die niet extremisten/fanatiekelingen: waarom komen ze niet massaal op straat om te betogen tegen deze?? Ten tijde van 9/11 werden de straten wél gevuld met ‘blije’ aanhangers… Eenrichtingsverkeer?

3 reacties

Op 27 juli 2014 omstreeks 11:38, zei Freddie Heremans:

Enkel het Boeddhisme is een religie zonder bloed aan de handen, vredevol, iedereen met rust latend, niet wervend. Als agnosticus voel ik enkel dààr eenvoud, rust, vrede, liefde. Ik moet niks, ik màg. Mijn Thaise vrouw is blij dat ik met haar meega naar de Tempel en deelneem aan het offeren aan de monniken. Ik doe dat voor haar. Blijf ik thuis dan is 't ook goed. Opvallend is wel dat Boeddhisten een hekel hebben aan moslims, ze moeten ze niet. Dat zegt m.i. alles zoniet véél over de (gevaarlijke) Islam. Neemt niet weg dat ik oprecht mééleef met de sukkelaars van Palestijnen in Gaza, slachtoffers van een mini-holocaust.

Op 27 juli 2014 omstreeks 12:33, zei Melanie Janssens:

Inderdaad,voor enkele cartoons, een tijdje geleden, stond de hele moslimwereld in rep en roer. Maar misdaden tegen de menselijkheid, vooral tegen anders gelovigen vinden zij normaal.

Op 27 juli 2014 omstreeks 15:24, zei Luc De Ridder:

Gebruiken wij de dieren dan op een zo vredelievende manier? Ik kan je anders een lang verhaal schrijven waaruit het tegendeel blijkt. Vrouwenonderdrukking, hier verdienen ze na al die jaren nog niet hetzelfde loon voor hetzelfde werk. Hier werkt de gemiddelde vrouw ook mer dan gemiddelde man. Kledingcodes, hier volgens ze dan wat in de boekskes staat, daar staan in de boekskes andere codes. Fanatiekelingen, ik lees hier op zijn minst van iemand die niet gelovig is een even fanatiek standpunt. Waarom kom jij dan niet op straat als je met dit alles niet akkoord bent en velen met U. U wil zelfs beul spelen voor bepaalde mensen en dat zou dan vredelievend zijn?

2 reacties

Op 27 juli 2014 omstreeks 16:22, zei Johan Vanhout:

De islam is een acht.rlijke, b.rbaarse en extr.em gevaarlijke cultuur. Het is een zeer agressieve kanker die zich razendsnel uitzaait en onze samenleving terminaal ziek maakt. Daarom moet deze met alle mogelijke middelen bestreden worden.

1 reacties

Op 27 juli 2014 omstreeks 20:22, zei Johan Vanhout:

Met excuses voor de puntjes, doch bepaalde woorden in combinatie met 'islam' geraken niet door de filter van dit forum.

Op 27 juli 2014 omstreeks 20:40, zei Patricia Margaroli:

Beul spelen voor ter dood veroordeelde moordenaars: vandaag nog, en ja, dat is zeker vredelievend: daardoor zou ik ervoor zorgen dat die moordenaars niet vrijkomen om opnieuw te beginnen moorden, zoals er zoveel voorbeelden zijn. Geen zinnig mens kan de executie van een wrede (al dan niet veelvuldig) moordenaar vergelijken met moorden voor de lol zoals die terechtgestelden deden. Tenzij je De Ridder noemt natuurlijk.

Op 27 juli 2014 omstreeks 11:08, zei Melanie Janssens:

Israel begint opnieuw met aanvallen, schrijft deze krant, moet het niet zijn Hamas schend het 24 uren bestand en herbegint met beschietingen op Israel?

3 reacties

Op 27 juli 2014 omstreeks 12:11, zei Gilbert Van den Berghe:

Inderdaad, dat is al dichter bij de exacte weergave van de feiten. Een soortgelijke reactie heb ik ook geplaatst bij het artikel, uren geleden, vreemd genoeg lijkt het niet te kunnen...weer te rap op de tenen getrapt zeker ?

Op 27 juli 2014 omstreeks 15:26, zei Luc De Ridder:

Ik wist niet dat de Palestijnen ook op Israëlisch grondgebied een grindoorlog voerden. Zal het niet gehoord hebben waarschijnlijk. Je kan veel zeggen, maar dat dit op zijn minst een ongelijke strijd is in functie van, dat staat boven water.

4 reacties

Op 27 juli 2014 omstreeks 18:07, zei Louis Vleminckx:

Ze hebben nu al zand, willen ze nu ook nog grind, doeme toch die deugnietjes.

Op 27 juli 2014 omstreeks 18:29, zei Johan Vanhout:

Je bent de paal vergeten.

Op 27 juli 2014 omstreeks 23:18, zei Johan Heyndrickx:

Grind voor tuin of terras, bestel het bij Hamas! Vanaf 10 ton gratis levering.

Op 28 juli 2014 omstreeks 00:07, zei Arlette Vanderheyden:

Voor grind moet je aan de Maaskant zijn, Luc. Pakt uw remorkske en ga maar aanschiuiven in Dilsen of Maaseik.

Op 27 juli 2014 omstreeks 23:16, zei Arno Jaspers:

Steel de huizen, de landbouwgronden en olijfboomgaarden van de oorspronkelijke bewoners, bouw illegale nederzettingen, sluit bijna 2 miljoen mensen op in één grote gevangenis, geef ze net voldoende voedsel en energie om niet te sterven, boycot en saboteer elke buitenlandse hulpactie en dit gedurende meer dan vijftig jaar. En wees dan vooral verwonderd dat deze mensen durven reageren en vertel de rest van de wereld dan maar dat jullie door terroristen worden aangevallen..

1 reacties

Op 28 juli 2014 omstreeks 00:44, zei Jan Callens:

U leest teveel eenzijdige lectuur!De gevangenis waarvan u spreekt creëren de Palestijnen zelf door te kiezen voor de terroristen van Hamas,waardoor Israël niet anders kan dan de grenzen gesloten houden om aanslagen te vermijden.

Hoogst aantal stemmen

Op 13 maart 2014 omstreeks 23:09, zei Sophie De Waegeneer:

Mag ik aan die beroepsaanrader vriendelijk en beleefd vragen om er mee op te houden,daar heeft toch niemand wat aan.

4 reacties

Op 14 maart 2014 omstreeks 07:13, zei Luc De Ridder:

Die man zelf heeft daar blijkbaar veel aan. Hier schrijven denk ik de meeste in functie of de hoop van veel stemmen te ronselen. is zoals in de politiek zeker, zij die het meeste stemmen halen kunnen het best bedrog verkopen maar dan mooi verpakt.

2 reacties

Op 14 maart 2014 omstreeks 11:03, zei Patrick Van Belle:

Daar kunnen ze bij de traditionele partijen van meepraten desnoods 24 op 24 uur.

Op 14 maart 2014 omstreeks 15:21, zei Jacques Ouzy:

Dat jij uw leugens slecht weet te verpakken is ondertussen alom bekend.

1 reacties

Op 15 maart 2014 omstreeks 10:05, zei Luc De Ridder:

Perfecte samenvatting. U groeit nog van minuut tot minuut. Zo zie ik het graag, mensen die boven zichzelf uitstijgen. Volhouden. Voor mij is dit onbegonnen werk.

Op 14 maart 2014 omstreeks 15:17, zei De Aanrader:

Aanraden + 1

1 reacties

Op 14 maart 2014 omstreeks 16:15, zei Sophie De Waegeneer:

Tof heel tof, geen pijn aan de vinger van al dat geklik ?. Ik kan me vergissen, maar bent U niet degene, die zo strak aan de naleving van de wet houdt, ja hé ,wel waarom treedt je dan de reglementen hier met uw voeten ?

Op 14 maart 2014 omstreeks 22:18, zei Rita-Maria Van De Perre:

Amaai zeg! Zoveel heeft er hier nog niemand gehad. Proficiat! LOL

Op 07 juli 2014 omstreeks 15:43, zei Etienne Thomas:

de rode duivels gaven ons terug dat eenheidsgevoel zalige momenten van geluk !!!! wat zijn we nu teleurgesteld geen enkele suporter kreeg hen te zien dank u wel ! wij weten wat ons te doen staat

Op 22 maart 2014 omstreeks 10:16, zei Patricia Margaroli:

Ongeveer e jaar terug gelezen in HLN: overheid heeft er geen flauw benul van hoeveel extremistische moslims in ons land leven. Ze willen ’t niet weten! Struisvogelpolitiek ten koste v/d bevolking en ‘t gewoon negeren. Socialisten in Gent zaaien controverse i.p.v. neutraliteit na te streven. Moslims toelaten de hoofddoek (=opvallende religieus symbool) te dragen maar intussen uit scholen e.a. openbare gebouwen kruis- & heiligenbeelden, kerststallen, en andere katholieke symbolen verwijderen om moslims niet tegen het hoofd te stoten: een zoveelste kaakslag voor het autochtone volk. Geert Wilders kan niet naar België komen wegens levensbedreigingen door… ? Voor wie gaat de vergelijking met Hitler eigenlijk op? Voor diegene die zeggen: alle ongelovige honden mag je… ? En dan verwonderd zijn dat mensen scanderen: minder M&M’s (Marokkanen & Moslims). Logisch gevolg van hun gedrag m.i.

8 reacties

Op 22 maart 2014 omstreeks 10:59, zei Luc Mertens:

Dit gaan onze traditionele brave borsten niet graag lezen zulle...nochtans alleen maar waarheden.

Op 22 maart 2014 omstreeks 11:09, zei Jef Pirra:

En de overlast die ze teweegbrengen. Marokkanen hebben een soort etnische monopolie op straatoverlast. Voor de politie is het dweilen met de kraan open, want het gerecht wil niet meewerken.

1 reacties

Op 22 maart 2014 omstreeks 12:39, zei Jo Figeys:

Ssssssst.... niet hardop zeggen hoor. De waarheid is van geen tel.

1 reacties

Op 22 maart 2014 omstreeks 12:44, zei Chris Ulrichts:

Mag wel! Want er zijn officiële cijfers van bij het Nederlands Centraal Bureau voor de Statistiek. Waar zijn de Belgische cijfers!?

1 reacties

Op 22 maart 2014 omstreeks 16:54, zei Carlos Acx:

Wel die cijfers hebben ze hier wel en moesten ze gepubliceerd worden dan staat Vlaanderen op zijn kop. Maar ja dat mag niet van de linksen en andere trado's want dit zou in het voordeel van NVA spelen en daar ligt de kwestie.

Op 22 maart 2014 omstreeks 11:17, zei Jan Vermeulen:

Zo is het , al jaren worden wij als racisten afgeschilderd en dit enkel door toedoen van 1 specifieke groep mensen die ondertussen al duizenden mensen beroofden , verwonden of doodden hun naam word nooit vernoemd enkel en alleen als het iemand van onszelf betreft wort deze in alle kleuren en geuren tentoon gespreid in krant of nieuws , bij aangifte bij politie verwijst men u direct naar de deur want wat u ook mee maakte met deze groep is niet mogelijk en niet voor opname vatbaar een queeste van de statistieken proper te houden !en ondertussen blijven die politiekers maar hardnekkig op onze kop slaan want wij verstaan die mensen niet , hebben geen benul van hun cultuur die ook nog meermaals als excuus gebruikt word zoals laatst in een groepsverkrachting !! dit is voor mij de meest beschermde groep in onze samenleving en IK vind dit onterecht !en een schande om u tegen te zeggen !!

Op 22 maart 2014 omstreeks 11:49, zei Yves Van Walle:

Zolang mannen op het werk een das mogen dragen mogen van mij vrouwen een hoofddoek dragen. En dat die man uit nederland niet naar belgie durft komen (een van de weinige landen waar hij nog welkom is) komt hem (volgens mij) goed uit. BTW: onze a'pse vrienden gingen toch instaan voor zijn veiligheid?

8 reacties

Op 22 maart 2014 omstreeks 12:14, zei Donald Nuyttens:

Zolang de sossen van ons loon mogen stelen,mag van mij iedereen in het zwart werken.En er is ook nog een verschil tussen durven komen en mogen.En dat je vrienden hebt in Antwerpen is ook al een dikke leugen.Zoals je ziet;zeveren is niet moeilijk.Voor mij is dat een verzetje.

Op 22 maart 2014 omstreeks 12:38, zei Jacques Ouzy:

Een hoofddoek is een symbool waarmee de draagster haar pertinente onwil te kennen geeft om zich te integreren in onze cultuur, en zich aan te passen aan onze normen en waarden. Hoofddoeken MOETEN uit ons straatbeeld verdwijnen, en degenen die daar niet mee akkoord zijn evenzeer!

2 reacties

Op 22 maart 2014 omstreeks 13:13, zei Lea Lamers:

En in onze kerken mogen de vrouwen hun hoofddoeken of hoeden ophouden. Mannen moeten uit respect hun hoed afzetten in de Katholieke kerken.

Op 22 maart 2014 omstreeks 13:54, zei Yves Van Walle:

Ze hebben hier duidelijk weer hunnen filter opgezet... (mijn vorig antwoord kwam er niet...) Nu ja, volgens mij heb jij hier het antwoord gegeven op de vraag van de originele poster 'Voor wie gaat de vergelijking met 'tuuuuuuuut' eigenlijk op?' Die man vond ook dat iedereen die zijn mening niet deelde uit het straatbeeld MOET verdwijnen.

1 reacties

Op 22 maart 2014 omstreeks 21:20, zei Guy Vanooteghem:

Laat mij raden, u hebt het over de Poetin van Oostende, alias de Keizer!

Op 22 maart 2014 omstreeks 12:58, zei Benny Van Campenhout:

Loze reactie bij gebrek aan steekhoudende argumenten.

Op 22 maart 2014 omstreeks 13:13, zei Stef Vangeel:

Sinds wanneer is een das een religieus symbool...?

Op 22 maart 2014 omstreeks 13:35, zei Luc Mertens:

En sinds wanneer is een das een provocatieve religieuze uiting dan, iets wat het onverzettelijk koppige erop staan om het dragen van deze hoofddoek in het westen, wel degelijk is...?! Vóór de toestroom van deze onwillige, hypocriete mensen uit de Maghreb nam 'niemand' aanstoot aan de beleefdheid om z'n hoofddeksel af te zetten...in onze scholen was het zelfs regel, en helemaal zonder problemen. En nu?! Wat Wilders betreft, u vindt het blijkbaar normaal dat hij met de dood bedreigd wordt, alleen maar omdat hij vrij brutaal ongemakkelijke waarheden verkondigt...?! Zélf heeft hij dat nochtans 'nooit' gedaan hoor. Uw obligate verwijzing naar Antwerpen wordt trouwens stilaan een stereotype nietwaar. Ook die man heeft trouwens nooit bedreigingen geuit...Wat niet te verdedigen valt, wil u willens nillens toch verdedigen, omdat dat nu eenmaal zo hoort binnen de partij die u aanhangt...zielig noem ik dat.

Op 22 maart 2014 omstreeks 13:36, zei Chris Ulrichts:

Een das vergelijken met een religieus symbool? Ach, ik doe mij moeite voor niets. Want u kunt het niet begrijpen. U bent waarschijnlijk opgevoed in het credo van onwetendheid en een evangelie van afgunst, ook wel de filosofie van de mislukking genaamd. Wilders is een man met ruggengraat (die daarvoor al tien jaar zijn eigen vrijheid heeft opgegeven), een man met visie. Als een Wilders weg is (en dat zal zeker gaan gebeuren) zal ook de 'toekomst' weg zijn.

1 reacties

Op 22 maart 2014 omstreeks 14:05, zei Yves Van Walle:

Zie mijn bovenstaande reactie... een hoofddoek hoeft geen religieus symbool te zijn net zoals een das geen politiek symbool hoeft te zijn. Zolang het ene kan kan volgens mij het andere... en dat die man uit Nederland ooit eens zal moeten gaan is ons lot.... (ook voor u en mij trouwens)

Op 22 maart 2014 omstreeks 13:54, zei Lut Duprez:

Een das met een moslim-hoofddoek vergelijken lijkt me toch wel wat raar. Die hoofddoek kan je beter vergelijken met een hangertje met een kruisje eraan en dat mag dus ook niet, behalve natuurlijk als je het goed kan wegstoppen hé, onder je kleren. De hoofddoek mag niet en het kruis aan de muur werd weggehaald. Dus...

Op 27 maart 2014 omstreeks 10:11, zei Zeno Vanhandsaeme:

Die man uit Nederland zal het raar gevonden hebben dat een panda ging instaan voor zijn veiligheid :)

Op 22 maart 2014 omstreeks 12:24, zei Luc De Ridder:

Goedkoop betoog voor iets watje zelf al kan oplossen voor een groot stuk, doch bij de meesten blijft het bij schrijven wat iedereen al zijn leven lang weet. En hoe kan je er zelf iets aan doen? Wel ik was vorige week in Oostende (de naam koningin der badsteden zeker niet waard) en ik zie op het strand een allochtoon, short, hemdje met korte mouwen en blootsvoets, naast hem zijn vrouw of wat dan ook en die gekleed met lang kleed, hoofddoek en alles erop en eraan. Goed weggemoffeld voor blikken van andere mannen. Ik ben naar die man toe gegaan en heb hem gevraagd of hij het al zo warm vond dat hij al in zomertenue rondliep. Sprak Frans, dus heb het hem in het frans gevraagd. Oh ja, antwoordde hij, is goed weer, net zomer. Ja, juist zeg ik hem. De vrouw die hier naast U loopt, voor haar blijkt het nog winter te zijn, vindt je niet? Ik maakte hem duidelijk dat vrouwen ook warm kunnen hebben. Hij was boos en verweet me dat ik me moest met mijn eigen zaken bemoeien. Neen antwoordde ik, als je geen kritiek wil, moet jij zorgen dat je onze normen respecteert en zeker niet de vrouwen behandel

Op 22 maart 2014 omstreeks 12:37, zei Jo Figeys:

Zou het niet beter kunnen bewoorden!!!!

Op 22 maart 2014 omstreeks 13:08, zei Jacques Ouzy:

Vandaag of morgen wordt er weer eens een 'breivik' wakker en zal men zich weer afvragen hoe zoiets in godsnaam mogelijk is.

1 reacties

Op 23 maart 2014 omstreeks 07:19, zei Luc De Ridder:

Die loopt wel al rond hoor.

1 reacties

Op 23 maart 2014 omstreeks 09:39, zei Chris Ulrichts:

Breiviksen worden gecreëerd door een politieke kaste die te laf is om de feiten bij naam te noemen en laten verzieken.

1 reacties

Op 23 maart 2014 omstreeks 14:35, zei Yves Van Walle:

Of door enkele politiekers die lopen te roepen langs de kant van de samenleving, maar niet in staat blijken te zijn om hun woorden in daden om te zetten. (of gewoon te bang zijn om af te komen natuurlijk...)

2 reacties

Op 23 maart 2014 omstreeks 19:13, zei Luc Mertens:

Maar die andere partijen ten minste niet de mond willen snoeren met zoiets als een 'cordon sanitaire', maw de 'democratie' van die vele (politiekers) die al veel te veel jaren middenin die samenleving zitten, maar ze alleen maar bedrogen heeft, steeds weer, steeds meer...Wel een groot deel van die samenleving hoeft al die valsheid niet meer, en dat wordt steeds duidelijker...

Op 23 maart 2014 omstreeks 18:18, zei Jacques Ouzy:

Die door politiek correcten 'mestkevers' genoemd worden.

Op 22 maart 2014 omstreeks 13:38, zei Lut Duprez:

En toch was het dom wat Wilders gedaan heeft. 1 nationaliteit benoemen, terwijl er nog veel andere het hier onveilig komen maken. Denk maar aan de oost europese bendes. En dan moet men nog altijd in het achterhoofd houden dat niet iedereen van ginder crimineel is. Maar het is een feit dat de politici te slap zijn om orde op zaken te brengen, juist omdat zij het probleem zelfs géén naam geven.

Op 06 mei 2014 omstreeks 14:35, zei Luc De Ridder:

Ik denk dat er online niet zoveel scheelt, eerder aan bepaalde computers die de nodige problemen geven.

1 reacties

Op 06 mei 2014 omstreeks 20:13, zei Jacques Ouzzy:

Weer spoken gezien De Ridder?

1 reacties

Op 06 mei 2014 omstreeks 22:04, zei Luc De Ridder:

Gij precies wel :)

Op 11 mei 2014 omstreeks 08:55, zei Patricia Margaroli:

Zoals Jacques Ouzzy terecht opmerkt: “ik wil mijn vrijheid behouden die ernstig bedreigd wordt door de oprukkende islamisering in ons land, een religie die 500 jr achterop hinkt”. Als vrouw door deze religie nog meer ondergewaardeerd ben ik het 1000% met hem eens. Dit heeft niks met narcisme te maken meneer De Ridder, maar met behoudsgezindheid van de eigen identiteit die deze oprukkende bende wil terugschroeven. Dolle Mina’s hebben de westerse vrouw geholpen om evenwaardig beschouwd te worden t.o.v. mannen, maar deze islamieten willen ons terug naar het stenen tijdperk bombarderen. Daar bedank ik voor. Voel me nu al een vreemde in eigen land/stad als ik ’s avonds mijn hond uitlaat. Dan hoor ik in het parkje geen Vlaams meer spreken, laat staan het Oostends dialect, neen, ik hoor een onverstaanbaar taaltje, en zie gesluierde vrouwen en baardmannen in een soort pyjama. Is dat onze toekomst? Neen, bedankt!! Ik wil overheersend mijn taal in mijn stad horen spreken, geen Arabisch !

9 reacties

Op 11 mei 2014 omstreeks 10:05, zei Stef Vangeel:

Kernachtig uitgedrukt! 100% juist!

Op 11 mei 2014 omstreeks 10:17, zei Jacques Ouszy:

Voila, mijnheer De Ridder, nu hoort u het ook eens van iemand anders.

1 reacties

Op 11 mei 2014 omstreeks 10:53, zei Luc De Ridder:

Die zienswijze ken ik wel hoor, is dan ook de reden dat alles verder bergaf gaat.

1 reacties

Op 11 mei 2014 omstreeks 11:30, zei Jacques Ouzzy:

De oprukkende islam is inderdaad één van de redenen dat alles verder bergaf gaat. Maar ik neem aan dat het niet dàt is wat u bedoelt. Zoveel wijsheid verwacht ik niet van u.

Op 11 mei 2014 omstreeks 10:40, zei Jan Callens:

In dit klein stukje van de aarde dat Vlaanderen heet,moeten wijzelf de wetten kunnen bepalen en oordelen wie wij wel of niet op ons grondgebied toelaten.Dit lijkt de logica zelf,maar nee hoor.Allerlei wetten en regels,al of niet opgedrongen door de EU en nooit door een meerderheid van onze bevolking goedgekeurd, beletten deze vrijheid.Op die manier worden wij overspoeld door mensen die zelfs op onze cultuur neerkijken en worden wij vreemden in eigen huis!

Op 11 mei 2014 omstreeks 10:40, zei Germaan Temmerman:

Patricia volledig met u eens

Op 11 mei 2014 omstreeks 10:48, zei Roland Peeters:

Als Vlaming hebben we nog juist de vrijheid om te luisteren,te betalen,en te 'genieten'van de multiculturele samenleving.

Op 11 mei 2014 omstreeks 10:52, zei Luc De Ridder:

Dat is juist de zwakte, door u zo op te stellen toon je de zwakte en dan nog eens uitvergroot. is hetzelfde wat de Vlamingen al 50 jaar doen in België. is ook de reden dat het niet opgelost geraakt. Het woord narcisme heb ik helaas niet gebruikt. Wat de dolle mina's betreft, die hebben er inderdaad voor gezorgd dat de vrouwen nog steeds voor een lager loon werken dan de mannen voor dezelfde job. Uw eigen identiteit laten afhangen van het al of niet aanwezig zijn van anderen vind ik wel iets raar. Maar ja, elk zijn gelijk zeker.

3 reacties

Op 11 mei 2014 omstreeks 11:19, zei Jacques Oezie:

De realiteit, mijnheer De Ridder, is dat alle vrouwen in Vlaanderen er best aan doen om een collectie hoofddoeken in huis te halen. Heel binnenkort zullen ze zonder immers niet meer de deur uit mogen.

1 reacties

Op 11 mei 2014 omstreeks 14:55, zei Lea Lamers:

En denk jij dat alle Turkse en Marokkaanse vrouwen een hoofddoek dragen?

Op 11 mei 2014 omstreeks 11:34, zei Jacques Ouzzy:

Met de islam aan de macht zullen vrouwen zelfs niet meer mógen werken, mijnheer De Ridder. En onze identiteit laten we niet afhangen van anderen. Die wordt ons gestolen.

Op 11 mei 2014 omstreeks 12:44, zei Patricia Margaroli:

Waar, u hebt het woord 'narcisme' zelf niet gebruikt, maar u verwijst naar de IK en MIJN uitdrukkingen wat je eigenlijk als synoniem van narcisme mag beschouwen. Dat tot daar gelaten wil ik wel even opmerken meneer De Ridder, dat vrouwen stemrecht kregen met dank aan die Dolle Mina's, zij hebben er ook voor gezorgd dat vrouwen gelijk zijn aan mannen (sinds 14-07-1976), maar dat dit op heden, na al die jaren, nog steeds hoofdzakelijk op papier zo is, dat is waar. Maar dat is niet de schuld van de Dolle Mina's wel van mannelijk bazen waarvan er nog velen zijn die vrouwen nog altijd als mindere arbeiders beschouwen. Macho gedrag … maar wel ten koste van de vrouw.

Op 11 mei 2014 omstreeks 11:27, zei Jacques Ouzzy:

Eerlijk gezegd vind ik het moedig dat u überhaupt 's avonds nog naar dat parkje durft gaan. Ik heb zeven jaar in Oostende gewoond en ik kan u verzekeren, na zonsondergang durf ik daar niet over straat lopen.

1 reacties

Op 11 mei 2014 omstreeks 13:12, zei Luc De Ridder:

Zo rap schrik. Ik ga in Brussel in alle wijken, ook de zogenaamd gevaarlijke. Zal afhangen van uw persoonlijkheid zeker?

2 reacties

Op 11 mei 2014 omstreeks 15:28, zei Johan Heyndrickx:

Let maar op dat ze daar niet zien dat ge uw billen dichtknijpt, of ge hebt het zitten.

1 reacties

Op 11 mei 2014 omstreeks 18:36, zei Luc De Ridder:

Dat laat ik aan U over, jij bent het gewend zo te zien.

Op 11 mei 2014 omstreeks 16:53, zei Urbain Celis:

Kijk! Dat is nu typisch voor mensen als De Ridder, raar maaar ik ken er zo nog. Mevrouw Margaroli schrijft nl nergens dat zij schrik heeft, wel dat zij zich een vreemde in eigen land/stad waant.

1 reacties

Op 11 mei 2014 omstreeks 18:33, zei Luc De Ridder:

En dat is nu typisch voor de meeste Belgen, ze maken een omweg voor de allochtonen en voelen zich niet op hun gemak.

1 reacties

Op 11 mei 2014 omstreeks 20:21, zei Jacques Ouzzy:

En terecht, De Ridder. Héél terecht. Ze weten waarom ze dit doen.

Op 11 mei 2014 omstreeks 11:50, zei Louis Vleminckx:

Zo is dat Mev Magaroli. Erg is dat onze volksverraders dat verwerpen en integendeel de islam veel meer kansen geven dan ze verdienen.

Op 11 mei 2014 omstreeks 11:51, zei Louis Vleminckx:

Zo is dat Mev Magaroli. Erg is dat onze volksverraders dat verwerpen en integendeel de islam veel meer kansen geven dan ze verdienen.

Op 07 mei 2014 omstreeks 15:26, zei Sophie De Waegeneer:

Ik lees in de krant, dat Bruno Tobback geen smartphone heeft,ja is dat ergens niet normaal, want wat hij zou hij daarmee aanmoeten,een wegwerp mobieltje is toch al ingewikkeld genoeg voor hem.

3 reacties

Op 07 mei 2014 omstreeks 16:46, zei Jacques Ouzzy:

Een toestelletje dat in zijn plaats nadenkt zou nochtans niet slecht zijn voor deze man. Wie weet kwam er dan ooit nog wel eens iets zinnigs uit.

2 reacties

Op 07 mei 2014 omstreeks 16:50, zei Sophie De Waegeneer:

Je moet het ook kunnen bedienen hé J.O. en het is net dat waar ik aan twijfel.

1 reacties

Op 07 mei 2014 omstreeks 17:17, zei Jacques Ouzzy:

Daar heeft u een punt. Maar ik las ooit een artikel omtrent een experiment waarbij men erin geslaagd was om apen te leren een iPad te bedienen. Dus, wie weet ....

Op 07 mei 2014 omstreeks 21:46, zei Luc De Ridder:

Bij U moet dat dan een telefoon zijn met van die super grote knoppen en in het midden een alarmknop. Liefst vastgemaakt met een koordje, zodat je hem niet kan verliezen. Hem terugvinden zou niet lukken vrees ik.

1 reacties

Op 08 mei 2014 omstreeks 01:13, zei Jacques Ouzzy:

Maar jij weet dat goed zeg. Gebruik je ook zo eentje? En? Tevreden van? Of toch net iets te ingewikkeld?

Op 07 mei 2014 omstreeks 17:00, zei Jack De Mol:

Proficiat, de lat kan blijkbaar niet laag genoeg? Boeiende politieke standpunten: echt 'boeiend'!

3 reacties

Op 07 mei 2014 omstreeks 17:20, zei Sophie De Waegeneer:

Helà Mijnheer De Mol, dat is wel informatie die wel van hemzelf afkomstig is zo in de krant werd geplaatst (zie HLN)

Op 07 mei 2014 omstreeks 17:42, zei Jacques Ouszy:

We 'stellen enkel vast' (om het met de woorden van één uwer bloedbroeders te zeggen) mijnheer De Mol.

Op 07 mei 2014 omstreeks 18:03, zei Luc Mertens:

Als de lat nog lager moet, vraagt u dat maar aan mev Smet.

Op 08 mei 2014 omstreeks 21:42, zei Yves Van Walle:

OK, 'k heb ook eens voor 'den aanrader' gespeeld... 'k vond deze discussie zo idioot dat ze echt wel hoger in de lijst mag staan. Zeker als ze het hieronder hebben over ‘apen’ wie zijn hier de apen?

Op 15 juli 2014 omstreeks 10:27, zei Patricia Margaroli:

Top 10 droomjobs (jobat.be). Op 1: priester, … op 5: leerkracht buitengewoon onderwijs, op 6: leerkracht (Leerkrachten zijn doorgaans heel gelukkig met hun job. In het onderwijs staan is niet altijd de makkelijkste job: leerlingen die tegenwerken, te luidruchtig zijn … Maar de vele vakantiedagen, goede uren en de band die ze hebben met leerlingen en collega's, maakt veel goed.), nergens in de top 10 noch ver erachter “offshore werker op boorplatform”!? Tiens, die gasten moeten dringend hun mening herzien, want hier klopt volgens een nr. 6 typeke iets niet. O ja: nieuw vertrek naar offshore werkplatform werd met enkele dagen uitgesteld: direct blij telefoontje gekregen met: “Hey, ik kom terug naar huis, ’t is uitgesteld!”, das de realiteit wat sommigen niet kunnen pruimen, maar ah, ’t zal mij worst wezen: hij blij, ik blij… en das wat telt. De waarheid kwetst dus helemaal niet maar is fijn! Aan iedereen een fijne dag gewenst zoals de mijne die al niet meer stuk kan ;-)

2 reacties

Op 15 juli 2014 omstreeks 11:02, zei Jack De Mol:

Het is helaas een uitzondering, maar een forumschrijven dat positief is ingesteld: top!!! Voor u schijnt de zon al, hopelijk breekt straks ook de andere zon door en krijgen we ons voorspelde beter weer van deze week.

Op 15 juli 2014 omstreeks 19:02, zei Lea Lamers:

Een doordenkertje voor iedereen (geldt dus ook voor mij): 'Elk verhaal heeft 2 kanten, ook al hoort men er soms maar een. De waarheid is dat men pas situaties kan doorzien en doorvoelen wanneer men niet langer denkt in gelijk/ongelijk of goed/fout.' Ik wens voor jou ook ene fijne dag toe.

Op 24 juli 2014 omstreeks 13:20, zei Jean Van den Bergh:

ik heb net ontdekt dat je onbeperkt kunt stemmen op een artikel ,en ben vervolgens gaan kijken bij de 'meest gewaardeerde' artikels en ik vermoed dat er nu verscheidene mensen naar de dokter mogen met een carpaal tunnelsyndroom . WAT MENSEN AL NIET DOEN OM HUN GROTE GELIJK TE HALEN EN HUN EGO TE STRELEN .4000 voorkeurstemmen en maar 2 reacties ,is niet realistisch. ZIELIGAARDS

7 reacties

Op 24 juli 2014 omstreeks 13:24, zei Marc Polfliet:

Dat zijn dan meestal degenen die hier de taal spreken van de grote wereldverbeteraars.

Op 24 juli 2014 omstreeks 13:34, zei Yves Van Walle:

Let maar op of je klokt ook af op 4000

Op 24 juli 2014 omstreeks 13:55, zei Abi Ben Taouet:

Is al heel lang duidelijk. Een reactie van 8h31 deze morgen had om 10h30 al meer dan 1000 likes. Sommigen moeten ondertussen inderdaad een pijnlijke wijsvinger hebben...

1 reacties

Op 24 juli 2014 omstreeks 14:24, zei Carlos Acx:

Abi, wanneer ik een voorkeur op een posting en zelfs op de reacties breng, dan zijn ze wel overwogen, het is niet zomaar. Dat ik een voorkeur voor 10.30 uur dit zou uitbrengen, vergeet het. Ten vroegste zit ik rond 11.00 uur op het forum.

Op 24 juli 2014 omstreeks 14:07, zei Luc De Ridder:

Dan nog te zwijgen dat je plots een artikel ziet van Uzelf en er al plots meer dan 1000 stemmen staan en dat op een forum dat waarschijnlijk nog niet aan de 100 schrijvers raakt. Je moet eens letten op de vrouwen, die zijn daar de specialisten in (sommigen).

Op 24 juli 2014 omstreeks 14:34, zei Sonja Impens:

Eens een reactie de kaap van 50 aanradens overschrijdt, kan je er gif op innemen dat er manipulatie in het spel is. Ook hierin is dit 'forum' uniek op het internet.

1 reacties

Op 24 juli 2014 omstreeks 14:37, zei Luc De Ridder:

En ikke dan, ben ik dan niet uniek?

5 reacties

Op 24 juli 2014 omstreeks 14:46, zei Pascal Bert:

Toch wel, zoals u zijn er geen 2.. en bovendien zo knap....hhhhmmmmmmmmmmmmm

Op 24 juli 2014 omstreeks 15:24, zei Danny Vervalle:

Zeker weten, maar niet om fier over te zijn....

Op 24 juli 2014 omstreeks 15:37, zei Patrick Van Belle:

U bent zo uniek dat ze u een dezer dagen achter glas gaan steken,heb ik van horen zeggen.

1 reacties

Op 24 juli 2014 omstreeks 20:02, zei Luc De Ridder:

Mag ik dan op de kermis gaan staan?

Op 24 juli 2014 omstreeks 22:41, zei Arlette Vanderheyden:

Als je het zelfaanraden uitvindt ben je inderdaad uniek. En als je vier dagen terugkijkt om te zien of er misschien nog iemand op jouw inzendingen gereageerd heeft ben je nòg uniekerder.

Op 24 juli 2014 omstreeks 23:13, zei Johan Vanhout:

Gelukkig wel ja.

Op 24 juli 2014 omstreeks 17:49, zei Jan Callens:

Juist,ik vraag me af wanneer dit eindelijk eens zal hersteld worden,zodat je maar één keer kan klikken.Dan kunnen we de échte aanraders lezen.

Op 24 juli 2014 omstreeks 23:24, zei Pierre Gyselinck:

Daarom is het eigenlijk zinloos om op welke posting dan ook te stemmen, het resultaat is absoluut niet relevant...

Op 20 juni 2014 omstreeks 20:16, zei Sophie De Waegeneer:

Me zijne kop een beetje naar beneden en in een licht schuine stand,zodanig dat de weinige grijze massa die er aanwezig is, gemakkelijk kan samenvloeien,laat Karel DG zijn zaklamp schijnen over de keuze van NV-A en die is rap gemaakt 'Keuze EU fractie,is voor VB achterban van NV-A. Voilà zo simpel is dat voor Karel, kon hij zijn dossiers ook maar zo vlot uitleggen tegenover de pers dat zou een mega verbetering zijn.Ja je hebt de mestkever kiezers en je hebt dan natuurlijk de blauwe aristocratische fraudeurs gezinde kiezers en als je het leest dan besef je al wie de beste zijn natuurlijk en terwijl hij goedkeurend naar deze laatste kijkt schudde hij even met zijn gat.(De Wilde boeren zoon)

3 reacties

Op 20 juni 2014 omstreeks 21:07, zei Luc Mertens:

Je laatste opmerking past perfect bij die man.

Op 20 juni 2014 omstreeks 22:08, zei Lut Duprez:

Bedankt Sophie voor deze leuke reactie, die zo goed weergeeft wat voor persoontje deze DG is.

Op 21 juni 2014 omstreeks 06:50, zei Luc De Ridder:

Ja, dat iemand als De Gucht al lang zou uit de politiek moeten verdwenen zijn, kan men niets anders dan beamen. Wat hij echter zegt over NVA in verband met Europa is wel voor een groot gedeelte de waarheid. Dit ook ontkennen is zelfs ontkennen dat de fractie waar ze mee in zee gaan binnen Europa geen racisten, homohaters, kortom een vreemd allegaartje is van politici. Dit leunt dicht aan bij wat VB ooit verkondigde en soms nog verkondigd. Zou hetzelfde zijn als zeggen dat NVA niet geprofiteerd heeft van de vroegere VB stemmers. Indien je dit alles kan ontkennen, dan vrees ik dat U ook het kopje moet beginnen schuin houden om alles op één plaats te krijgen en er toch nog iets mee aan te vangen.

Op 14 juli 2014 omstreeks 11:17, zei Paul Verspeelt:

Gisteren speciaal afgezakt naar Oudenaarde, om dé revelatie van de laatste decennia, hét sportfenomeen van de 21e eeuw eens in levende lijve zijn concurrenten te zien belachelijk maken in de ' Triatlon van Vlaanderen'. Helaas, tussen de 700 deelnemers geen ronkende naam aangetroffen. Navraag bij de organisatoren leverde niets op, niemand scheen hem te kennen. Nog een schuchtere poging gewaagd: misschien heeft hij zich, bescheiden als hij is, ingeschreven onder een schuilnaam: zoiets als 'The Stig' uit Top Gear: onklopbaar, maar onherkenbaar. Nog geprobeerd om een spoor van vernielde autoportieren te volgen, kwestie van te zien waar hij gepasseerd was, met ware doodsverachting mijn eigen auto nog op het fietspad geparkeerd ,in de hoop dat hij er zou op afstormen als vliegen op een paardenstront, alles tevergeefs ! Ik zou nochtans graag eens 'Superman' aan het werk zien, weet er soms iemand waar en wanneer hij eens ergens aan de start komt?

2 reacties

Op 14 juli 2014 omstreeks 16:43, zei Luc De Ridder:

Dank U voor al deze aandacht. Was echt niet nodig. Had je auto nu toevallig in de weg gestaan, dan zou je de pineut geweest zijn. Een kapot spiegeltje misschien? Of een blutsken erbij? Een tip, je moet eens zoeken waar ik rijd en je mag gerust eens mee op training. Heb daar geen probleem mee voor mijn fans.

Op 14 juli 2014 omstreeks 17:33, zei Astrid Vloemans:

Niet goed genoeg gezocht.Er is er bij FB maar één met die naam die 'Het Nieuwsblad.be' bij zijn favorieten heeft staan

Op 08 mei 2014 omstreeks 09:21, zei Luc De Ridder:

Nu is mijn dag wel om zeep hé :). Ik zie dat mijn score weer staat zoals hoort, namelijk steeds laag. Gisteren en de dagen er voor had ik nog duizenden aanraders. Kan die mens die dat doet eens verder doen aub. Je begrijpt, van duizenden naar niks, dat kan niet hé. Of zijn de rechtvaardigen moe?

2 reacties

Op 08 mei 2014 omstreeks 11:56, zei De Aanrader:

U dient wel tijdig uw abonnement te betalen hoor, mijnheer De Ridder. Maar goed, dit is ondertussen geregeld zodat wij uw stemmachine opnieuw konden opstarten. Wij wensen u nog veel genoegen met de behaalde stemmen. Prettige bash-dag nog.

Op 08 mei 2014 omstreeks 19:00, zei Carlos Acx:

Aanraden - 4400

Meld u aan en reageer »
ADHESE IMU - 2K - NIET VERWIJDEREN
ADHESE SKY - 1K - NIET VERWIJDEREN

Spelregels forum

Lees hier de spelregels van ons forum. Opgelet, wie een van deze regels overtreedt zal geweerd worden van het forum.
De debatten worden gemodereerd door de online redactie.
ADHESE NBO_PARTNERTICKER - 2K - NIET VERWIJDEREN

ADHESE IMU.INHOUSE - 2K - NIET VERWIJDEREN