Forum

Debat

Lezersbrieven

  • dinsdag 17 december 2013, 17h20

Reacties

Meest Recent

Op 23 april 2014 omstreeks 21:54, zei Sophie De Waegeneer:

De herder van de correcte regeringskudde heeft op de laatste werkdag voor de verkiezingen,nog eens laten zien, dat hij inderdaad niet de premier is van alle Belgen. Wie geen respect kan opbrengen voor andere meningen ,kan geen premier zijn van een Federaal land.Op de laatste dag moest hij eigen aan de aloude Franstalige arrogantie nog eens zijn echt Vlaamse tegenstanders,kleineren in een taaltje een parlementair onwaardig. Men zegt als men onder druk staat men laat zien wie men eigenlijk is en Elio is een zeer klein Waals parlementairtje ,niet meer dan dat en dat hij nu veel slagen krijgt op de diverse forums is niet meer dan normaal hij heeft per slot van rekening niets positiefs verwezenlijkt,zelfs zijn Nederlands taalbad was een mislukking,want verder dan al hortend en stotend een tekstje aflezen kwam hij niet en in feite was ondertitteling voor deze man meer dan nodig. Elio was één grote leugen en een nog grotere ontgoocheling.

Op 23 april 2014 omstreeks 21:47, zei Francis Vancauwenbergh:

Eerste helft gezien van de voetbalwedstrijd tussen Real en Bayern. Na één minuut wist ik al dat het een Real commentaar ging worden. Als Spanje de bal heeft gaat het commentaar crescendo en bij balbezit van Bayern gaat het diminuendo. Kan men geen commentator(en) vinden met een neutrale berichtgeving?

Op 23 april 2014 omstreeks 20:48, zei Luc Mertens:

Di Rupo heeft mij alvast overtuigd dat ik goed bezig ben...met de Di Rupo's van dit land, Franstalige én Vlaamse, te wantrouwen...

Op 23 april 2014 omstreeks 20:46, zei Jean Crabbe:

Twee recente peilingen geven de NVA (gecastreerden...) 33 % der Vlaamse stemmen en ook het VB (mestkevers) gaan goed vooruit.Benieuwd hoeveel in de de aanstaande vRT-peiling de rooie jongens er zullen durven van af doen. Vandaag heeft de 'premier'(in functie) van dit apenland nogmaals bewezen dat dit land inderdaad een apenland is.

Op 23 april 2014 omstreeks 20:25, zei Patrick Morel:

Bij sommige bedrijven hangt er soms een bord met daarop het aantal dagen dat er geen ongeval gebeurde. Bij justitie stond het bord juist op 7 (dagen) voor wat betreft geen grote kemel of procedurefout, ze kunnen weer herbeginnen.

Op 23 april 2014 omstreeks 20:03, zei Francis Vancauwenbergh:

Freya toch, wat kraamt ge nu weer uit. Een beetje nederigheid zou N-VA sieren. Man, man, man. De vrouwelijke spreekbuis van de grootste schandaalpartij in België gaat het hier eens zeggen. Nederigheid is gegeven maar idiotie is aangeboren denk ik want als ik Uw verwezenlijkingen in deze legislatuur bekijk hoef ik niets meer te verduidelijken. Gelukkig voor jullie zijn er nog veel idioten. Spijtig voor België en Vlaanderen.

2 reacties

Op 23 april 2014 omstreeks 20:43, zei Luc Polfliet:

Zo lang je maar een rijke en machtige vader hebt...

Op 23 april 2014 omstreeks 21:01, zei Jan Vermeulen:

Nederigheid ! dit durft zij zeggen nadat Johan vd L ons de belastingbetaler 91 miljoen armer maakte geld dat aan allerlei zaken kon besteed worden zoals zorg !!wachtlijsten !

Op 23 april 2014 omstreeks 19:53, zei Marc Polfliet:

Fantastisch nieuws voor Belgisch voetbal; Januzay wordt RD.

1 reacties

Op 23 april 2014 omstreeks 20:30, zei Carolus Vueghs:

Inderdaad, een groot aanstormend talent. Maar wat heeft Januzay eigenlijk al bewezen? Bij Man. United heeft hij in elk geval de terugval van deze grote ploeg niet kunnen vermijden. Wat natuurlijk niet enkel aan hem kan verweten worden. Groetjes,

Op 23 april 2014 omstreeks 19:45, zei Carolus Vueghs:

Di Rupo is de schaamte ver voorbij. 2 miljoen Vlamingen gecastreerde noemen, en zelf het mes vasthouden door grondwetsartikels niet voor herziening vast te leggen is cynisch en grotesk tegelijkertijd. Goe bezig Elio! Was nog aan het twijfelen naar 25 mei toe. Maar nu heb je me overtuigd. Groetjes,

1 reacties

Op 23 april 2014 omstreeks 20:08, zei Jef Pirra:

Als Di Rupo praat, klinkt hij inderdaad alsof hij gecastreerd is.

Op 23 april 2014 omstreeks 19:30, zei Benny Van Campenhout:

'gecastreerden in een harem' om maar één van de laag bij de grondse verwijten aan te halen. Het is bij mijn weten nooit eerder gebeurd in dit land dat een zetelend premier op dergelijke boerse en onbeschofte manier spreekt over leden van de kamer. Dit is een premier onwaardig, een zielig einde van de regeerperiode van een man die de geschiedenis zal ingaan als de alles kaat koet kaketoe. Het toont natuurlijk wel aan hoe groot de paniek wel is voor wat te gebeuren staat op 25 mei. Een kat die in een hoek gedreven wordt maakt rare sprongen. De anders zo uitgestreken Di Rupo heeft zijn ware gelaat getoond. Hiervoor past slechts één woord uit de woordenschat van Molière: honteux!

2 reacties

Op 23 april 2014 omstreeks 20:27, zei Chris Ulrichts:

De man gebruikt tactieken en argumenten die mij doen denken aan de jaren 30. Dat ik dit nog moest meemaken! ON-GE-HOORD!

Op 23 april 2014 omstreeks 20:44, zei Jo Figeys:

En de Vlaamse kudde????? Die kijkt ernaar en zwijgt......

1 reacties

Op 23 april 2014 omstreeks 20:50, zei Benny Van Campenhout:

Wat zou die Vlaamse kudde dan wel moeten doen? Zichzelf verlagen tot hetzelfde laag bij de grondse niveau? Volgens mij wacht de kudde geduldig op 25 mei en zal de kudde dan een beleefd en gepast antwoord geven.

Op 23 april 2014 omstreeks 19:23, zei Freddy Jacquemyn:

Mevr. Van den Bossche zou best zelf wat nederigheid betonen, na al die fouten die ze tijdens die regeerperiode heeft gemaakt! Meer zeg ik er niet over en laat de rest aan de lezer over.

Hoogst aantal stemmen

Op 13 maart 2014 omstreeks 23:09, zei Sophie De Waegeneer:

Mag ik aan die beroepsaanrader vriendelijk en beleefd vragen om er mee op te houden,daar heeft toch niemand wat aan.

3 reacties

Op 14 maart 2014 omstreeks 07:13, zei Luc De Ridder:

Die man zelf heeft daar blijkbaar veel aan. Hier schrijven denk ik de meeste in functie of de hoop van veel stemmen te ronselen. is zoals in de politiek zeker, zij die het meeste stemmen halen kunnen het best bedrog verkopen maar dan mooi verpakt.

2 reacties

Op 14 maart 2014 omstreeks 11:03, zei Patrick Van Belle:

Daar kunnen ze bij de traditionele partijen van meepraten desnoods 24 op 24 uur.

Op 14 maart 2014 omstreeks 15:21, zei Jacques Ouzy:

Dat jij uw leugens slecht weet te verpakken is ondertussen alom bekend.

1 reacties

Op 15 maart 2014 omstreeks 10:05, zei Luc De Ridder:

Perfecte samenvatting. U groeit nog van minuut tot minuut. Zo zie ik het graag, mensen die boven zichzelf uitstijgen. Volhouden. Voor mij is dit onbegonnen werk.

Op 14 maart 2014 omstreeks 15:17, zei De Aanrader:

Aanraden + 1

1 reacties

Op 14 maart 2014 omstreeks 16:15, zei Sophie De Waegeneer:

Tof heel tof, geen pijn aan de vinger van al dat geklik ?. Ik kan me vergissen, maar bent U niet degene, die zo strak aan de naleving van de wet houdt, ja hé ,wel waarom treedt je dan de reglementen hier met uw voeten ?

Op 14 maart 2014 omstreeks 22:18, zei Rita-Maria Van De Perre:

Amaai zeg! Zoveel heeft er hier nog niemand gehad. Proficiat! LOL

Op 20 maart 2014 omstreeks 11:21, zei Luc De Ridder:

Op dit forum zit amper een paard en een apekop, mezelf meegerekend (als apekop) en wat zie je. Ze bedriegen al om hun zelf meer stemmen te geven. Eigenaardig toch dat een mens steeds in de belangstelling wil staan en er als best uitkomen. Belachelijkheid troef zou ik zeggen. Dat zijn dan juist deze mensen die alles in faire banen willen leiden. Ik zie dit eerder als gebrek aan verstand. Ik zou dit forum eerder zien als een grote kleutertuin en zoals iedereen weet, kleutertjes zijn meedogenloos voor elkaar. Vandaag heb ik veel tijd, dus kan op veel reageren. Ben machine aan het tekenen en dit is dan wat ik doe als ontspanning tussendoor. Niet om stemmen te halen.

3 reacties

Op 20 maart 2014 omstreeks 13:52, zei Jack De Mol:

Aanraden +1,25 (feit van ook wat dwars te liggen)

1 reacties

Op 20 maart 2014 omstreeks 16:00, zei Luc De Ridder:

Hoe gaan ze dat optellen?

1 reacties

Op 20 maart 2014 omstreeks 17:47, zei Jacques Ouzy:

Heb je dat dan nooit geleerd op school?

Op 20 maart 2014 omstreeks 16:01, zei Patricia Margaroli:

Ten eerste heb ik zo de indruk dat u er ook weg mee kan met uzelf veel stemmen te geven (ik zit nog altijd met de reactie: u hebt reeds gestemd, denk dat dat zo zal blijven, want dat duurt nu al weken), en ten tweede, als u het hier toch zo'n kleutertuintje vindt, want komt u dan 'als man van de wereld' hier doen? Tenzij u heimwee hebt naar uw kleutertijd natuurlijk…

1 reacties

Op 20 maart 2014 omstreeks 16:07, zei Luc De Ridder:

Mens toch, ik moet nog de eerste maal een stem op mezelf uitbrengen. Dus wie dit doet voor mij is een raadsel. Ik voel me zelf echt niet belangrijk genoeg om op mij zelf te stemmen. Een kleutertuin is om U te amuseren hé. Jij mag de kleuterjuf zijn, ok?

Op 20 maart 2014 omstreeks 16:38, zei Astrid Vloemans:

... en ik ben aan het babysitten bij een baby die wijnpokken heeft.Maar geef zelden een 'aanraden-stem (al ben ik wel bij diegenen die het nu weer normaal kunnen doen). En Uzelf een apekop noemen mag U zeker doen, en al noemt U mij een kraai , een uil of als weetikwatnogbeest, het kan me niks schelen.Maar uw medemensen die hier misschien alléén maar komen om wat 'menselijk' gezelschap te ervaren, zomaar én zonder hen te kennen 'gebrek aan verstand' verwijten ???? Hoe vindt U dat?? Gebrek aan menslievendheid of fatsoen ????? Alle kikkers hebben het recht te kwaken in de(ze) kikkerpoel. Wil jij het gekwaak niet horen of zien? Wandel dan rondom dit forum naar een forum waar 'de elite' haar zegje doet, én geniet ervan!!

Op 22 maart 2014 omstreeks 10:16, zei Patricia Margaroli:

Ongeveer e jaar terug gelezen in HLN: overheid heeft er geen flauw benul van hoeveel extremistische moslims in ons land leven. Ze willen ’t niet weten! Struisvogelpolitiek ten koste v/d bevolking en ‘t gewoon negeren. Socialisten in Gent zaaien controverse i.p.v. neutraliteit na te streven. Moslims toelaten de hoofddoek (=opvallende religieus symbool) te dragen maar intussen uit scholen e.a. openbare gebouwen kruis- & heiligenbeelden, kerststallen, en andere katholieke symbolen verwijderen om moslims niet tegen het hoofd te stoten: een zoveelste kaakslag voor het autochtone volk. Geert Wilders kan niet naar België komen wegens levensbedreigingen door… ? Voor wie gaat de vergelijking met Hitler eigenlijk op? Voor diegene die zeggen: alle ongelovige honden mag je… ? En dan verwonderd zijn dat mensen scanderen: minder M&M’s (Marokkanen & Moslims). Logisch gevolg van hun gedrag m.i.

8 reacties

Op 22 maart 2014 omstreeks 10:59, zei Luc Mertens:

Dit gaan onze traditionele brave borsten niet graag lezen zulle...nochtans alleen maar waarheden.

Op 22 maart 2014 omstreeks 11:09, zei Jef Pirra:

En de overlast die ze teweegbrengen. Marokkanen hebben een soort etnische monopolie op straatoverlast. Voor de politie is het dweilen met de kraan open, want het gerecht wil niet meewerken.

1 reacties

Op 22 maart 2014 omstreeks 12:39, zei Jo Figeys:

Ssssssst.... niet hardop zeggen hoor. De waarheid is van geen tel.

1 reacties

Op 22 maart 2014 omstreeks 12:44, zei Chris Ulrichts:

Mag wel! Want er zijn officiële cijfers van bij het Nederlands Centraal Bureau voor de Statistiek. Waar zijn de Belgische cijfers!?

1 reacties

Op 22 maart 2014 omstreeks 16:54, zei Carlos Acx:

Wel die cijfers hebben ze hier wel en moesten ze gepubliceerd worden dan staat Vlaanderen op zijn kop. Maar ja dat mag niet van de linksen en andere trado's want dit zou in het voordeel van NVA spelen en daar ligt de kwestie.

Op 22 maart 2014 omstreeks 11:17, zei Jan Vermeulen:

Zo is het , al jaren worden wij als racisten afgeschilderd en dit enkel door toedoen van 1 specifieke groep mensen die ondertussen al duizenden mensen beroofden , verwonden of doodden hun naam word nooit vernoemd enkel en alleen als het iemand van onszelf betreft wort deze in alle kleuren en geuren tentoon gespreid in krant of nieuws , bij aangifte bij politie verwijst men u direct naar de deur want wat u ook mee maakte met deze groep is niet mogelijk en niet voor opname vatbaar een queeste van de statistieken proper te houden !en ondertussen blijven die politiekers maar hardnekkig op onze kop slaan want wij verstaan die mensen niet , hebben geen benul van hun cultuur die ook nog meermaals als excuus gebruikt word zoals laatst in een groepsverkrachting !! dit is voor mij de meest beschermde groep in onze samenleving en IK vind dit onterecht !en een schande om u tegen te zeggen !!

Op 22 maart 2014 omstreeks 11:49, zei Yves Van Walle:

Zolang mannen op het werk een das mogen dragen mogen van mij vrouwen een hoofddoek dragen. En dat die man uit nederland niet naar belgie durft komen (een van de weinige landen waar hij nog welkom is) komt hem (volgens mij) goed uit. BTW: onze a'pse vrienden gingen toch instaan voor zijn veiligheid?

8 reacties

Op 22 maart 2014 omstreeks 12:14, zei Donald Nuyttens:

Zolang de sossen van ons loon mogen stelen,mag van mij iedereen in het zwart werken.En er is ook nog een verschil tussen durven komen en mogen.En dat je vrienden hebt in Antwerpen is ook al een dikke leugen.Zoals je ziet;zeveren is niet moeilijk.Voor mij is dat een verzetje.

Op 22 maart 2014 omstreeks 12:38, zei Jacques Ouzy:

Een hoofddoek is een symbool waarmee de draagster haar pertinente onwil te kennen geeft om zich te integreren in onze cultuur, en zich aan te passen aan onze normen en waarden. Hoofddoeken MOETEN uit ons straatbeeld verdwijnen, en degenen die daar niet mee akkoord zijn evenzeer!

2 reacties

Op 22 maart 2014 omstreeks 13:13, zei Lea Lamers:

En in onze kerken mogen de vrouwen hun hoofddoeken of hoeden ophouden. Mannen moeten uit respect hun hoed afzetten in de Katholieke kerken.

Op 22 maart 2014 omstreeks 13:54, zei Yves Van Walle:

Ze hebben hier duidelijk weer hunnen filter opgezet... (mijn vorig antwoord kwam er niet...) Nu ja, volgens mij heb jij hier het antwoord gegeven op de vraag van de originele poster 'Voor wie gaat de vergelijking met 'tuuuuuuuut' eigenlijk op?' Die man vond ook dat iedereen die zijn mening niet deelde uit het straatbeeld MOET verdwijnen.

1 reacties

Op 22 maart 2014 omstreeks 21:20, zei Guy Vanooteghem:

Laat mij raden, u hebt het over de Poetin van Oostende, alias de Keizer!

Op 22 maart 2014 omstreeks 12:58, zei Benny Van Campenhout:

Loze reactie bij gebrek aan steekhoudende argumenten.

Op 22 maart 2014 omstreeks 13:13, zei Stef Vangeel:

Sinds wanneer is een das een religieus symbool...?

Op 22 maart 2014 omstreeks 13:35, zei Luc Mertens:

En sinds wanneer is een das een provocatieve religieuze uiting dan, iets wat het onverzettelijk koppige erop staan om het dragen van deze hoofddoek in het westen, wel degelijk is...?! Vóór de toestroom van deze onwillige, hypocriete mensen uit de Maghreb nam 'niemand' aanstoot aan de beleefdheid om z'n hoofddeksel af te zetten...in onze scholen was het zelfs regel, en helemaal zonder problemen. En nu?! Wat Wilders betreft, u vindt het blijkbaar normaal dat hij met de dood bedreigd wordt, alleen maar omdat hij vrij brutaal ongemakkelijke waarheden verkondigt...?! Zélf heeft hij dat nochtans 'nooit' gedaan hoor. Uw obligate verwijzing naar Antwerpen wordt trouwens stilaan een stereotype nietwaar. Ook die man heeft trouwens nooit bedreigingen geuit...Wat niet te verdedigen valt, wil u willens nillens toch verdedigen, omdat dat nu eenmaal zo hoort binnen de partij die u aanhangt...zielig noem ik dat.

Op 22 maart 2014 omstreeks 13:36, zei Chris Ulrichts:

Een das vergelijken met een religieus symbool? Ach, ik doe mij moeite voor niets. Want u kunt het niet begrijpen. U bent waarschijnlijk opgevoed in het credo van onwetendheid en een evangelie van afgunst, ook wel de filosofie van de mislukking genaamd. Wilders is een man met ruggengraat (die daarvoor al tien jaar zijn eigen vrijheid heeft opgegeven), een man met visie. Als een Wilders weg is (en dat zal zeker gaan gebeuren) zal ook de 'toekomst' weg zijn.

1 reacties

Op 22 maart 2014 omstreeks 14:05, zei Yves Van Walle:

Zie mijn bovenstaande reactie... een hoofddoek hoeft geen religieus symbool te zijn net zoals een das geen politiek symbool hoeft te zijn. Zolang het ene kan kan volgens mij het andere... en dat die man uit Nederland ooit eens zal moeten gaan is ons lot.... (ook voor u en mij trouwens)

Op 22 maart 2014 omstreeks 13:54, zei Lut Duprez:

Een das met een moslim-hoofddoek vergelijken lijkt me toch wel wat raar. Die hoofddoek kan je beter vergelijken met een hangertje met een kruisje eraan en dat mag dus ook niet, behalve natuurlijk als je het goed kan wegstoppen hé, onder je kleren. De hoofddoek mag niet en het kruis aan de muur werd weggehaald. Dus...

Op 27 maart 2014 omstreeks 10:11, zei Zeno Vanhandsaeme:

Die man uit Nederland zal het raar gevonden hebben dat een panda ging instaan voor zijn veiligheid :)

Op 22 maart 2014 omstreeks 12:24, zei Luc De Ridder:

Goedkoop betoog voor iets watje zelf al kan oplossen voor een groot stuk, doch bij de meesten blijft het bij schrijven wat iedereen al zijn leven lang weet. En hoe kan je er zelf iets aan doen? Wel ik was vorige week in Oostende (de naam koningin der badsteden zeker niet waard) en ik zie op het strand een allochtoon, short, hemdje met korte mouwen en blootsvoets, naast hem zijn vrouw of wat dan ook en die gekleed met lang kleed, hoofddoek en alles erop en eraan. Goed weggemoffeld voor blikken van andere mannen. Ik ben naar die man toe gegaan en heb hem gevraagd of hij het al zo warm vond dat hij al in zomertenue rondliep. Sprak Frans, dus heb het hem in het frans gevraagd. Oh ja, antwoordde hij, is goed weer, net zomer. Ja, juist zeg ik hem. De vrouw die hier naast U loopt, voor haar blijkt het nog winter te zijn, vindt je niet? Ik maakte hem duidelijk dat vrouwen ook warm kunnen hebben. Hij was boos en verweet me dat ik me moest met mijn eigen zaken bemoeien. Neen antwoordde ik, als je geen kritiek wil, moet jij zorgen dat je onze normen respecteert en zeker niet de vrouwen behandel

Op 22 maart 2014 omstreeks 12:37, zei Jo Figeys:

Zou het niet beter kunnen bewoorden!!!!

Op 22 maart 2014 omstreeks 13:08, zei Jacques Ouzy:

Vandaag of morgen wordt er weer eens een 'breivik' wakker en zal men zich weer afvragen hoe zoiets in godsnaam mogelijk is.

1 reacties

Op 23 maart 2014 omstreeks 07:19, zei Luc De Ridder:

Die loopt wel al rond hoor.

1 reacties

Op 23 maart 2014 omstreeks 09:39, zei Chris Ulrichts:

Breiviksen worden gecreëerd door een politieke kaste die te laf is om de feiten bij naam te noemen en laten verzieken.

1 reacties

Op 23 maart 2014 omstreeks 14:35, zei Yves Van Walle:

Of door enkele politiekers die lopen te roepen langs de kant van de samenleving, maar niet in staat blijken te zijn om hun woorden in daden om te zetten. (of gewoon te bang zijn om af te komen natuurlijk...)

2 reacties

Op 23 maart 2014 omstreeks 19:13, zei Luc Mertens:

Maar die andere partijen ten minste niet de mond willen snoeren met zoiets als een 'cordon sanitaire', maw de 'democratie' van die vele (politiekers) die al veel te veel jaren middenin die samenleving zitten, maar ze alleen maar bedrogen heeft, steeds weer, steeds meer...Wel een groot deel van die samenleving hoeft al die valsheid niet meer, en dat wordt steeds duidelijker...

Op 23 maart 2014 omstreeks 18:18, zei Jacques Ouzy:

Die door politiek correcten 'mestkevers' genoemd worden.

Op 22 maart 2014 omstreeks 13:38, zei Lut Duprez:

En toch was het dom wat Wilders gedaan heeft. 1 nationaliteit benoemen, terwijl er nog veel andere het hier onveilig komen maken. Denk maar aan de oost europese bendes. En dan moet men nog altijd in het achterhoofd houden dat niet iedereen van ginder crimineel is. Maar het is een feit dat de politici te slap zijn om orde op zaken te brengen, juist omdat zij het probleem zelfs géén naam geven.

Op 03 april 2014 omstreeks 22:37, zei Rita-Maria Van De Perre:

De Guy komt al lachend zeggen (op de foto toch), dat hij meer dan 200.000 euro verdient met in diverse beheerraden te zetelen! Dat is de gewone mensne hun ogen komen uitsteken! Schandelijk blauwe tuinkabouter. Die Cumul van de poltiekers zou algeheel moeten afgeschaft worden het is het een of het ander! Werken voor slechts 1 baas!

2 reacties

Op 03 april 2014 omstreeks 22:57, zei Rita-Maria Van De Perre:

Ik WiL nu ook eens meer dan 0 stemmen hebben hoor!

2 reacties

Op 03 april 2014 omstreeks 23:24, zei Lea Lamers:

Ik heb je al een stem gegeven, 'k zou je er meer willen geven, maar weet niet hoe.

2 reacties

Op 04 april 2014 omstreeks 08:32, zei Marc Suys:

Niet te begrijpen dat u plots 151 stemmen heeft en Rita-Maria slechts 11. De manier van aanraden is voor mij een raadsel. En begrijp me vooral niet verkeerd, ik gun je die aanradens wel!

1 reacties

Op 04 april 2014 omstreeks 10:18, zei Lea Lamers:

Je hebt er ondertussen ook al véél fans bij gekregen. :)

1 reacties

Op 04 april 2014 omstreeks 10:34, zei Marc Suys:

Niet te begrijpen!

Op 04 april 2014 omstreeks 22:15, zei Rita-Maria Van De Perre:

Toch bedankt Lea! Alle beetje helpen hé? Prettig weekend!

Op 04 april 2014 omstreeks 22:18, zei Rita-Maria Van De Perre:

Ik WiL iedereen bedanken voor de stemmen! Toch voor iedereen een prettig weekend!

Op 04 april 2014 omstreeks 00:45, zei Stefaan Arnaert:

En dan vragen zo'n geldwolven om voor hen te stemmen op 25 mei...

Op 24 maart 2014 omstreeks 16:32, zei Carlos Acx:

Er zijn hier velen of zijn het enkelen die zich afvragen indien 'Aanraden' wel juist werkt. Inderdaad NU werkt het juist. Dat dit 'Aanraden' vroeger werd uitgezuiverd is een feit. Nu kan iedereen zijn 'Aanraden' plaatsen. Nu het juist gaat zijn er weer kritikasters, wat kan men doen om wel te doen? Opnieuw plagiaat plegen? Mensen denk toch eens na.

2 reacties

Op 24 maart 2014 omstreeks 16:48, zei Stefan Vandaele:

Toch heb ik moeite met het 'nieuwe' aanraden. Er komen nu resultaten die een veelvoud zijn van wat we van vroeger gewoon waren. In het beste geval hadden we toen resultaten uitgedrukt in tientallen, terwijl we nu vaak honderdtallen zien. Daarbij geloof ik dat de 'tientallen' realistischer waren.

2 reacties

Op 24 maart 2014 omstreeks 17:20, zei Yves Van Walle:

Onzen 'aanrader' weet niet van stoppen...

1 reacties

Op 24 maart 2014 omstreeks 19:17, zei De Aanrader:

Hahaha .... hij is nog niet eens begonnen!

1 reacties

Op 24 maart 2014 omstreeks 22:09, zei Rita-Maria Van De Perre:

Een geluk nog dat het maar een aanrader is ipv een aanrander! Het is maar 1 lettertje verschil maar toch een wereld van verschil!

Op 24 maart 2014 omstreeks 17:50, zei Benny Van Campenhout:

Logisch als men zoveel keer kan aanraden als men maar wil. Maar dat hebben onze informatica specialisten blijkbaar nog niet in de gaten...

3 reacties

Op 24 maart 2014 omstreeks 18:31, zei Carlos Acx:

Benny, ik heb de proef op de som genomen en ik heb verschillende malen op 'aanraden' gelikt maar het lukte mij niet en kreeg als antwoord dat ik reeds mijn stem had uitgebracht. Dus waar zou de fout liggen?

2 reacties

Op 24 maart 2014 omstreeks 21:10, zei Luc Mertens:

Bij nieuwe reacties lukt dat zeker wel, niet bij degene waar je voorheen al op geklikt hebt...de aanraders zijn dus te verwaarlozen.

Op 24 maart 2014 omstreeks 19:30, zei Benny Van Campenhout:

Merkwaardig. Blijkbaar reageert het systeem verschillend, afhankelijk van de gebruiker. Hoe ze dat voor mekaar krijgen, Joost mag het weten...

1 reacties

Op 25 maart 2014 omstreeks 08:36, zei Jacques Ouzy:

Joost weet dat niet, Jacques WeL. Dat komt omdat men het stemgedrag tracht te regelen door middel van coockies op uw pc, een totaal verkeerde aanpak wat iedere IT-er met gezond verstand zal beamen. De instellingen i.v.m. die coockies kunnen verschillen van gebruiker tot gebruiker, vandaar .... Probeer eens met een andere webbrowser van de 'big five' (Internet Explorer, Chrome, Firefox, Opera en Safari). Zijn allemaal gratis te downloaden.

1 reacties

Op 25 maart 2014 omstreeks 09:24, zei Yves Van Walle:

hmmmm bijna juist jacky...

1 reacties

Op 25 maart 2014 omstreeks 12:57, zei Jacques Ouzy:

Ga met de knikkers spelen ventje, dan doe je nog iets nuttigs.

1 reacties

Op 25 maart 2014 omstreeks 14:01, zei Yves Van Walle:

hmmm ms. weet je dit nog niet, maar er bestaan mensen die gaan werken overdag.

1 reacties

Op 25 maart 2014 omstreeks 14:28, zei Jacques Ouzy:

Daar behoor jij dan toch duidelijk niet toe.

1 reacties

Op 25 maart 2014 omstreeks 15:25, zei Yves Van Walle:

Kan goed zijn... blijft een feit dat den jacky alweer de bal volled misslaat met zijn interpretatie van die coockies.

1 reacties

Op 25 maart 2014 omstreeks 17:48, zei Jacques Ouzy:

Ja jongen, 't is al goed. Ga nog wat met uw linux-bakske spelen.

Op 24 maart 2014 omstreeks 18:27, zei Yves Van Walle:

'zo logisch' vind ik dit toch niet hoor. Kleuters hebben meer discipline dan wij hier op dit forum... En wat is het nu om als een zot te beginnen klikken op 'aanraden'?

Op 24 maart 2014 omstreeks 20:09, zei Carlos Acx:

Sorry, maar dat kan ik niet.

Op 25 maart 2014 omstreeks 05:03, zei Antoon Demarée:

Ik heb juist uw stemmen aantal opgetrokken tot 1000. Hopelijk beantwoord dit uw vraag Carlos. Ik heb al eens vermeld dat rechts hier doorgaans het 10-voud van stemmen haalt tegenover links, maar nu wordt het belachelijk. Ik geef uit principe maar 1 stem, die paar 100 die ik erbij gelapt heb is maar ter illustratie.

Op 25 maart 2014 omstreeks 10:57, zei Arlette Vanderheyden:

Met navolgende grap doe ik een gooi naar het wereldrecord aanraden. Morgenavond komt een officiële afgevaardigde van Guiness Book of Records hier ter plaatse de nodige vaststellingen doen. Wie steunt mij? Baas tegen medewerker: 'Je bent deze week al voor de vierde keer te laat ! Wat concludeer je daaruit ?' ' Hmm .. dat het donderdag is ?! '

3 reacties

Op 25 maart 2014 omstreeks 11:35, zei Marc Suys:

Alles helpt. Mijn stem heeft u!

Op 25 maart 2014 omstreeks 13:30, zei Petrus De Wilde:

1463 keren aangeraad. Proficiat dit is ook een record op zich zelf.

Op 25 maart 2014 omstreeks 14:23, zei Zeno Vanhandsaeme:

Slecht management? Het wereldrecord aanraden ken ik niet, het record aanraden op dit forum is >15.000.

1 reacties

Op 25 maart 2014 omstreeks 14:32, zei De Aanrader:

Zeer juist. En allemaal met één enkele klik hé.

1 reacties

Op 25 maart 2014 omstreeks 22:49, zei Rita-Maria Van De Perre:

Klikker de klik zou Plop zeggen! LOL

Op 27 februari 2014 omstreeks 22:44, zei Rita-Maria Van De Perre:

Hé, vandaag geen 200 aanradens! Ik wil er ook eens 200 krijgen! Wie helpt mij hiermee? LOL

7 reacties

Op 28 februari 2014 omstreeks 01:41, zei Carolus Vueghs:

Als ik U kan genoegdoening verschaffen door 200 miljoen aanraders te verschaffen! Dan bij deze Rita-Maria. Groetjes,

2 reacties

Op 28 februari 2014 omstreeks 11:15, zei Patricia Margaroli:

Hoe doe jij dat ??? Verder dan 'u hebt reeds gestemd' terwijl er niks bijkomt (toch niet zichtbaar), kom ik niet ? Begrijp er helemaal niks meer van, van dit forum en zijn 'aanraders'...

2 reacties

Op 28 februari 2014 omstreeks 11:21, zei Willy Lambrechts:

Troost u Patricia, je bent niet de enige. Ook ik zit in hetzelfde schuitje, daarom ook mijn eerder verzoek aan iedereen om een bericht te sturen aan de redactie.

Op 28 februari 2014 omstreeks 22:50, zei Rita-Maria Van De Perre:

Ik versta dat ook niet, Patricia! Toch is het eens plezant!

Op 28 februari 2014 omstreeks 22:48, zei Rita-Maria Van De Perre:

Dank U Carolus en ook de anderen WiL ik bedanken!

Op 28 februari 2014 omstreeks 10:17, zei Astrid Vloemans:

Als U één ding verwezenlijkt hebt vandaag is het wel dit: ' tonen dat hier meer dan 50 forumschrijvers komen schrijven en kijken'. Proficiat!! Natuurlijk krijg je daarvoor ook van mij 'één' aanraden.

1 reacties

Op 28 februari 2014 omstreeks 22:53, zei Rita-Maria Van De Perre:

Dank je Mevr. Vloemans en prettig weekend.

Op 28 februari 2014 omstreeks 11:13, zei Willy Lambrechts:

Rita-Maria, u zou in de politiek moeten gaan. Met één onbeduidend zinnetje een massa stemmen ronselen, je moet het maar doen. Daar kunnen vele politici nog lessen uit trekken. Nu nog de juiste partij vinden. Alvast succes gewenst.

1 reacties

Op 28 februari 2014 omstreeks 22:57, zei Rita-Maria Van De Perre:

Hé, ja een goed gedacht! LOL. Prettig weekend nog.

Op 28 februari 2014 omstreeks 11:32, zei Marc Suys:

totnutoe 1392 voorkeurstemmen + nu eentje van mij moet toch een record zijn op dit forum. Proficiat!

1 reacties

Op 28 februari 2014 omstreeks 22:59, zei Rita-Maria Van De Perre:

Dank U, Mijnheer Suys en een prettig weekend!

Op 28 februari 2014 omstreeks 12:45, zei Carlos Acx:

Aanraden + 1.000. Ikzelf kan niet meer een stem geven, waarom weet ik niet en er zijn nog posters die het niet meer kunnen. Moest HNB eventjes een ernstige uitleg kunnen geven, want ze hebben mijn emailadres dan zou dit een echte service zijn. Nog dit wanneer ik op een artikel kan reageren dan vlieg ik er pertinent uit, dat is nu es HNB

Op 28 februari 2014 omstreeks 19:41, zei Jacques Ouzy:

Jawadde ... Volgens mij heb jij veel stille aanbidders ;-)

1 reacties

Op 28 februari 2014 omstreeks 23:01, zei Rita-Maria Van De Perre:

Ja hé, Mijnheer Ouzy, wie had dat gedacht? Prettig weekend!

Op 28 februari 2014 omstreeks 22:51, zei Rita-Maria Van De Perre:

Ik WiL iederen bedanken die dit eens mogelijk maakten! LOL

Op 20 maart 2014 omstreeks 12:43, zei Patricia Margaroli:

Dacht al dat het moeilijk zou worden, 2de poging dus. Artikel over Geert Wilders gelezen. Kan het niet helpen te denken: jammer dat die geen tweelingbroer heeft die opkomt in Vlaanderen… Als je ziet hoe rapper Hozny in zijn video clip Wilders 2 wapens tegen het hoofd laat houden in regelrechte executiestijl en naar de tekst luistert van zijn ‘liedje’ kan ik alleen maar beamen: Wilders heeft m.i. gelijk. De vergelijking met Hitler gaat beter op voor de moslims uit de clip dan voor Wilders. Wilders wil de Marokkanen terug naar land van herkomst zonder verder geweld, de moslims willen Wilders vermoorden samen met alle andere ongelovige honden. Dit is een eerlijke conclusie na het zien van de video, maar het wordt weer een probleem om het in dit linkse blad gepubliceerd te krijgen !

2 reacties

Op 20 maart 2014 omstreeks 15:13, zei Chris Ulrichts:

Ik heb zelf ook vaak het gevoel dat het een kan en het ander niet. Wilders doet fout door zich specifiek te richten tot de Marokkaanse groep, al wil ik de problemen met die groep zeker niet minimaliseren, verre van. Alsof de overlast van anderen minder erg is. Nederland staat momenteel op ontploffen want de geviseerde groep laat zich niet onbetuigd, hierin gesteund door de linkse kerk. En zij krijgen wél bijval van de politiek. Indien men tijdig dit soort problemen had aangepakt was een Wilders of een Dewinter nooit geboren.

1 reacties

Op 21 maart 2014 omstreeks 09:27, zei Astrid Vloemans:

Moet het niet zijn: 'dan waren die politieke ideeen van Wilders of Dewinter nooit geboren?'

1 reacties

Op 21 maart 2014 omstreeks 10:44, zei Chris Ulrichts:

Akkoord!

Op 20 maart 2014 omstreeks 16:03, zei Luc De Ridder:

U wil blijkbaar terug naar de stammenoorlogen? Wilders, die heeft zelfs geen recht van spreken. Wie haalde de vreemdelingen binnen, dat waren toch de Hollanders zelf en meer bepaald hun industrie, net als hier. Als ze niet meer nodig zijn oprotten dan maar. Wel de dag dat u niet meer functioneel bent, oprotten dan maar.

3 reacties

Op 20 maart 2014 omstreeks 17:38, zei De Aanrader:

Wilders heeft het volste recht van spreken! Mensen als jij zouden hier beter oprotten.

2 reacties

Op 20 maart 2014 omstreeks 22:48, zei Lea Lamers:

Zelfs De Ridder hoeft niet op te rotten. Zo'n uitspraken zouden niet mogen op een forum. Iedereen heeft hier recht van spreken.

Op 21 maart 2014 omstreeks 08:17, zei Godelieve Vandamme:

Wat hebben er jullie nu aan te discussieren over een uitspraak van Wilders? Denk er het Uwe van, en schrijf het gewoon neer. Wilders heeft zo zijn mening, terwijl andere politici misschien wel of niet hetzelfde denken, maar het niet willen of durven zeggen. Het is nu eenmaal zo, dat er binnen enkele decennia geen échte Nederlanders, en ook geen échte Belgen meer zullen zijn, maar het is te laat de put gevuld als het kalf verdronken is

Op 20 maart 2014 omstreeks 17:42, zei Melanie Janssens:

En wat doet een firma als ze u niet meer kunnen gebruiken? Oprotten dus...

Op 22 maart 2014 omstreeks 10:46, zei Luc Mertens:

Wilders heeft net zoveel recht zijn mening te verkondigen als jij zelf beste...

1 reacties

Op 23 maart 2014 omstreeks 07:25, zei Luc De Ridder:

Echt niet en weet je waarom. Wilders die doet dat om stemmen te halen en niets anders. Mocht er morgen iets anders in de markt liggen dat hem beter kan dienen, dan zou hij de Magrebs zelfs niet meer vernoemen, dat is het probleem et deze gasten.

Op 22 april 2014 omstreeks 14:30, zei Sophie De Waegeneer:

Regering zet N-VA een hak,geen ruimte voor confederalisme,dit is de titel in een rood weekblad,een betere hoofding zou zijn, Franstaligen gesteund door hun Vlaamstalige correcte acolieten, zetten de Vlamingen weer eens voor schut,derwijze dat er communautair weinig of niets kan veranderen. Belgie is dus wel degelijk een echte schurkenstaat ,waar de fundamentele rechten zoals het vrije politieke debat worden geschonden,voor de zoveelste maal worden de fundamentele rechten van de Vlamingen met de voeten getreden,door jawel hun eigen verkozenen,een dictator regime is niet veraf. In deze optiek verwijs ik ook naar het artikel van RVC in de tijd van 19 apr' Artikel 195 ,laatste afrit' een zeer leerrijk stukje,over onze huidige toestand.Mijn minachting voor onze correcte Vlaamstalige verkozenen of is schurken bende een beter woord, heeft nu ook zijn maximum bereikt wat zij allemaal uitspoken om aan het macht te blijven is ronduit misdadig en met geen pen te beschrijven.

4 reacties

Op 22 april 2014 omstreeks 14:39, zei Lut Duprez:

Volledig met u eens Sophie.

Op 22 april 2014 omstreeks 16:54, zei Didier Sanfrinnon:

Prachtig stukje waarheid dat ongeloofelijk veel stemmen kreeg hier. Jammer genoeg zal een anti NVA posting met enkele stemmen daadwerkelijk de krant halen. Op die manier draagt de media zijn steentje bij.

Op 22 april 2014 omstreeks 17:08, zei Luc Mertens:

Meer woorden hoeven daar zelfs niet aan verspild Sophie, het zijn warhoofden die dit nog steeds niet door hebben...

Op 22 april 2014 omstreeks 21:25, zei Jo Figeys:

De absolute waarheid!!!!!

Op 05 april 2014 omstreeks 21:58, zei Jan Vermeulen:

Karel De Gucht , nog maar ééns in opspraak , beïnvloed de gerechtsgang met een schrijven in naam van minister van staat ! de hoogste functie die een minister kan krijgen voor bewezen diensten die hier flagrant misbruikt word !enkel om zijn voordeel te halen om ongeoorloofde praktijken te verdoezelen een man die niet tegen kritiek kan maar zeer graag geeft en dit op de meest ongepaste momenten ,als blijkt dat hij dit werkelijk zo heeft gedaan dan zou men hem deze functie moeten ontnemen want dan is hij deze niet waardig !

Meld u aan en reageer »
ADHESE IMU - 2K - NIET VERWIJDEREN
ADHESE SKY - 1K - NIET VERWIJDEREN

Spelregels forum

Lees hier de spelregels van ons forum. Opgelet, wie een van deze regels overtreedt zal geweerd worden van het forum.
De debatten worden gemodereerd door de online redactie.
ADHESE NBO_PARTNERTICKER - 2K - NIET VERWIJDEREN

ADHESE IMU.INHOUSE - 2K - NIET VERWIJDEREN