Forum

Debat

Lezersbrieven

  • dinsdag 17 december 2013, 17h20

Reacties

Meest Recent

Op 21 augustus 2014 omstreeks 16:16, zei Jean-Pierre Arnauts:

hoe je kan besparen : er zijn al lang geruchten dat er vanaf dit jaar roerende voorheffing op de intresten van de spaarboekjes zal aangerekend worden, waarschijnlijk 15%. Die zou je dan binnen 2 jaar terugkrijgen, uiteraard zonder intrest. Een renteloze lening van 2 jaar aan de staat. Momenteel staan er op de spaarboekjes van de Belgen 231 miljard euro. Wanneer wij aan een gemiddelde intrest en getrouwheidspremie van 1,5% rekenen wordt er per jaar 3.15 miljard aan intresten uitgekeerd. Daar 15% op = 519 miljoen afgerond. Wij betalen dus allemaal samen 519 miljoen die de nieuwe regering aanziet als een renteloze lening. Laat ons het eenvoudig houden en de deposito's gelijkhouden dan krijgt de staat het jaar daarop terug 519 miljoen en men mag 519 miljoen inbrengen. Dus een nul operatie. Maar daarmee hebben wij onze eerste 519 miljoen niet terug. En jaarlijks wordt dit herhaald. Het resultaat is dat de eerste 519 miljoen in wezen nooit terugbetaald worden dus een gift geen belasting.

1 reacties

Op 21 augustus 2014 omstreeks 16:37, zei Jean Bly:

Uw erfgenamen zullen die terugkrijgen. U bent echt van kwade trouw tegenover het concept van deze regeringsonderhandelaars. Dit zijn geen belastingen, het is inderdaad een lening. Maar voor de rest is het op zich een goede maatregel omdat klaarblijkelijk de vrijstelling van voorheffing ook zal gelden voor andere spaarproducten en dit tot het huidige maximum. Wie echter niet kan sparen omdat hij te weinig verdient zal helaas niet kunnen genieten van deze mildheid.

Op 21 augustus 2014 omstreeks 15:27, zei Arlette Vanderheyden:

Dat verhaal van de diefstal van Di Rupo's kledij uit zijn voiture lijkt me nogal ongeloofwaardig. Hij zal toch niet in zijne blote naar de fitness gewandeld zijn? Tot daar toe, het zou nog kunnen gebeuren. Maar dat zijn strikske ook mee verdwenen is, dat geloof ik niet. Volgens betrouwbare bron heeft hij dat niet meer uitgedaan sinds zijn 'publiciteitsjaren' (voorzichtig Luksken, niet reageren). Er moet iets anders achterzitten. De premier naar de fitness. En de chauffeur naar een boekhandel. Om 18.45 uur? Is er dan nog een boekhandel open? Ik denk dat die twee kerels iets te verbergen hebben. Ze zullen toch niet......

2 reacties

Op 21 augustus 2014 omstreeks 15:43, zei Louis Vleminckx:

Die fitnessclub is misschien wel de homobar waar hij regelmatig vertoeft.

1 reacties

Op 21 augustus 2014 omstreeks 16:38, zei Jean Bly:

En dan ?

Op 21 augustus 2014 omstreeks 17:53, zei Chris Ulrichts:

En naar het schijnt, maar dat zijn boze NVA aanhangers die deze leugens verspreiden, was het ook nog eens een privéritje met een dienstwagen met chauffeur. En dat verhaal van zijn chauffeur. Om je te bescheuren. Waarschijnlijk ging hij de Humo of De Morgen kopen. Toch duidelijk, de PS staat model voor alle schade die dit land geleden heeft en nog zal lijden! Bende knoeiers en prutsers!

Op 21 augustus 2014 omstreeks 15:03, zei Carlos Verscheure:

Dieselprijs verhogen? OK! Maar wat met de prijs van kerosine voor vliegtuigen? Of stoten die niets uit? En wie maakt er dagelijks gebruik van die duizenden vliegtuigen? Juist! Jan-met-de-pet in zijn dieselautootje ziet ze vliegen maar hij zit er niet in.

1 reacties

Op 21 augustus 2014 omstreeks 15:20, zei Luc De Ridder:

ja, daar zou dringend iets moeten aan gedaan worden en zwaar belast worden. Een 747 verbruikt een 3 liter kerosine per seconde. De ticketprijs is veel te laag momenteel. Mochten al die maatschappijen geen subsidies krijgen, dan was het vliegverkeer ogenblikkelijk met en factor 10 naar beneden. De vervuiling van een Jumbo op de kruishoogte is dan nog dubbel zo schadelijk voor het milieu. Helaas. Dit wil echter niet zeggen dat alle dieseltjes bij elkaar geen schuld treffen en dan niet te vergeten alle mazoutketeltjes in de winter. Dus ik zou zeggen, laat ons beginnen bij ons zelf en de dieselauto al bannen. Ik hoor hier spreken over moderne diesels met roetfilters. Ik denk dat de meesten onder ons niet weten hoe een dergelijke roetfilter werkt. Meet eens de uitstoot als de roetfilter aan zijn kuiscyclus bezig is.

2 reacties

Op 21 augustus 2014 omstreeks 15:27, zei Astrid Vloemans:

En als die vliegtuigen in het buitenland hun brandstof tanken? Heeft ons land er dan ook voordeel aan?

Op 21 augustus 2014 omstreeks 15:49, zei Louis Vleminckx:

Als specialist zou je moeten weten dat de roetfilter zeer veel vervangen worden door andere systemen. Zeker bij de duurdere modellen en veel trucks. Niet alleen uw toevluchtsoord google gebruiken, maar echte info. Dan kan je ook meepraten.

Op 21 augustus 2014 omstreeks 13:56, zei Petrus De Wilde:

Wat is het verschil tussen een gezin met schulden en ons land met schulden ? De ouders van dit gezin kijken bedroefd. De formateurs van ons land, hebben plezier,en lachen hun tanden bloot. Deze morgen Arco. Deze middag. Snel, snel. Belasting vermindering. Ik denk dat Herman Van Rompuy er nog 2 1/2 jaar zal moeten bijdoen opdat het Arco probleem groen licht zou krijgen van Europa.

2 reacties

Op 21 augustus 2014 omstreeks 14:08, zei Jean-Pierre Arnauts:

Ik denk dat het rekengenie Muyters hier moet achter zitten. Je moet minimum 17 miljard bezuinigen. Daarnaast breng je de sociale lasten voor de werkgevers van 33 naar ...% De KMO gaan voor nieuwe aanwervingen voor de eerste 3 gedurende een bepaalde (?) periode geen sociale lasten moeten betalen. En daarbovenop krijgen alle burgers nog een lastenverlaging. Ik dacht dat Sint Niklaas op 6 december viel. Nog nooit zo'n goede regering in het verschiet gehad. Waarschijnlijk berekend met een rekenmachientje en de komma verkeerd gezet.

1 reacties

Op 21 augustus 2014 omstreeks 16:40, zei Jean Bly:

Let wel wie niet voldoende verdient om belastingen te betalen (dat zijn meestal armen) zal geen belastingvermindering krijgen.

1 reacties

Op 21 augustus 2014 omstreeks 16:51, zei Louis Vleminckx:

Nogal wiedes dat je op een uitkering geen belastingsvermindering krijgt. Gepensioneerden betalen wel belastingen.

Op 21 augustus 2014 omstreeks 14:27, zei Luc De Ridder:

Vroeger hadden we regeringen waar men van geen hout pijlen wist te maken, nu gaan we er een hebben die zelfs geen hout meer vindt om er pijlen van te maken. Dit is effectief een soap. Dat stroom tekort, is een zoveelste middel dat ze gebruiken om de mensen warm te maken zonder morren hun energiefactuurtje te verhogen en ze gaan blij betalen. Waarom? omdat ze het geklaard hebben dat er geen stroomtekort zal zijn. Voor wat hoort wat is het niet?

Op 21 augustus 2014 omstreeks 13:50, zei Luc De Ridder:

Di Rupo kan het het vandaag ontgelden. Voor de meesten met een uitermate kinderachtig gedrag kan hun dag echt niet meer stuk. We gaan hen dat enige pleziertje echt niet afnemen. Wat hadden ze anders moeten melden, ongeacht wat, het blijft steeds bij deze heren/dames je reinste dwaasheid.

1 reacties

Op 21 augustus 2014 omstreeks 15:50, zei Louis Vleminckx:

Wees blij nu moet je niet langer alleen kinderachtig doen. Gun andere mensen ook wat.

Op 21 augustus 2014 omstreeks 13:36, zei Jean Crabbe:

Midden in de winter...Tijdelijk geen stroom in je gemeente...Al eens goed over de gevolgen nagedacht ? Geen electriciteit: geen centrale verwarming, geen telefoon, geen TV, geen internet,tankstations toe,treinverkeer verstoord, verkeerssignalisatie uit (pikdonker), alarmsystemen uit, ...enz.Met algemene dank aan de 'vooruitziende'dames en heren van de traditionele partijen..terug naar de Middeleeuwen.We zullen de geitenwollen sokken en kaarsen broodnodig hebben...Misschien kan U ze aan een prijsje op het secretariaat van de Groenen bestellen...

3 reacties

Op 21 augustus 2014 omstreeks 15:16, zei Luc Mertens:

Hopelijk mogen wij eventuele schade of diefstal verhalen op de verantwoordelijken van deze Belgische farce...

2 reacties

Op 21 augustus 2014 omstreeks 15:56, zei Patrick Van Belle:

Dit ga ik zeker doen de schade aanrekenen,een contrakt is een kontrakt en hopelijk veel meer mensen is dit geen grootte kluif voor de advocaten van test aankoop.

Op 21 augustus 2014 omstreeks 16:44, zei Lieve Vervaet:

Zeker, zij blijven in gebreke... Vriendinnen van mij hebben juist baby's, begin maar eens aan de verzorging en het eten zonder enige energiebron...en zo zullen er nog tal van voorbeelden zijn. Dat het zover is kunnen komen!

Op 21 augustus 2014 omstreeks 15:21, zei Carlos Acx:

Ik ben volledig akkoord met u, alleen een uitzondering en dat wat de telefoon betreft. Heb zojuist in huis alle electriciteitsleidingen uitgeschakeld en daarna een telefoontje gedaan zonder dat er elektriciteit in huis was. heb het vroeger gezien en geweten hoe het er aan toe ging, dus laat uw telefoon maar vallen.

Op 21 augustus 2014 omstreeks 15:24, zei Jean Crabbe:

En ik kan nog wat doorgaan: frigo, diepvries, medische apparatuur (thuisverzorging), geld uit de muur...enz

Op 21 augustus 2014 omstreeks 12:03, zei Stefan Vandaele:

Wanneer men consequent wil zijn en blijven en al het doemdenken over stroomtekort ernstig wil nemen, dan moeten nu reeds maatregelen genomen worden om al de “elektriciteit voor de show” te verbieden. Want is het niet zo, dat we straks in de eindejaarsperiode best kunnen zonder al de “feestverlichting” in straten en aan de huizen? Bovendien, wanneer elke burger en elk bedrijf nagaan hoe ze zuiniger met stroom kunnen omspringen, dan zou deze stroomtekort-vrees er wel eens kunnen toe leiden dat we met beide voeten op de grond komen wat betreft omgaan met energie. Dat we het ook abnormaal gaan vinden dat bvb de papierwinkel voor het leggen van een hoogspanningskabel “meerdere jaren” in beslag neemt. De landing in Normandië in 1944, nochtans een wereldomvattende uitdaging, was in kortere tijd beslist, voorbereid en uitgevoerd dan de genoemde bureaucratische papierwinkel.

Op 21 augustus 2014 omstreeks 11:59, zei Gustave De Greve:

'Staatsgeheimen' worden achtergelaten in de auto; of hoe je als PS nog eens in de media komt; hoe dom kun je zijn eigenlijk ? Of is er een toneeltje opgevoerd waar de media met graagte nog eens intuinen, met als enige bedoeling de lezer nog eens te wijzen op de 'belangrijkheid' van de partij? tsjonge,tsjonge: dag Jan; bonjour Jean.

1 reacties

Op 21 augustus 2014 omstreeks 12:16, zei Astrid Vloemans:

zou het niet kunnen dat de vijanden van de bestolene niet meer angst moeten hebben over wat de dieven op Elio zijn laptop gaan vinden? Wie weet wat er in 'hun' mails stond die aan EDR gericht werden?

2 reacties

Op 21 augustus 2014 omstreeks 12:30, zei Gustave De Greve:

Dan zijn de dieven 'vrienden' van strikje toch? en ja, wat zou dat kunnen opleveren aan, laat ons zeggen, 'warme mails'

1 reacties

Op 21 augustus 2014 omstreeks 12:38, zei Astrid Vloemans:

De dieven zouden zijn vrienden zijn? Nee, niet noodzakelijk, hoor!De wereld is tegenwoordig nog veel meer de eigendom van de tweezakken, diegenen die de anderen dan schitterend tegen mekaar uitspelen.

Op 21 augustus 2014 omstreeks 12:50, zei Carlos Acx:

Misschien een opgezet spel, omdat hetgene die op die laptop stond en op andere gestolen men gevoelige informatie zou kunnen terugvinden. Het zou mij niet verwonderen. Meer nog, men kan gaan veronderstellen dat het gestolene reeds vernietigd is. Ik zeg wel veronderstellen!

Op 21 augustus 2014 omstreeks 11:30, zei Jan Callens:

'We hebben reeds zowat de hoogste belastingen ter wereld,dus er kan echt niets meer bij' dixit Bart De Wever.Wat is één van de eerste maatregelen die voorgesteld worden door de te vormen federale regering?Juist,een belastingverhoging,want dat is een verhoging van de dieselprijs natuurlijk!!Bovendien is het er één die weer vooral de werkende burger en de bedrijven zal treffen.Politici,blijf met jullie lange vingers van de brandstofprijzen, want die bestaan nu al voor een meerderheid uit taksen!!

3 reacties

Op 21 augustus 2014 omstreeks 12:45, zei Frank De Pester:

De kelk die de voorbije linkse regeringen achterlieten,zal tot op de bodem moeten geledigd worden,daar is maar één ding erg jammer dat niet alleen de linkse aanhangers er de dupe van zijn.

Op 21 augustus 2014 omstreeks 16:08, zei Carlos Acx:

Heb je het enkel over de verhoging van de dieselprijzen. Straks heb ik iets gelezen over belastingsverlaging niet van diesel, maar voor iedereen die personenbelasting betaald, indien dit waar is dan kan iedereen ervan genieten, niet alleen de dieselverbruikers, al zullen ze er wel kunnen van genieten, maar er wat slechter aan toe zijn. Het is maar hoe je het bekijkt.

Op 21 augustus 2014 omstreeks 16:49, zei Jean Bly:

Dat hoogste belastingliedje kennen we nu wel. Ik zou wel willen weten welk het verschil het voor mij uitmaakt als ik ipv. een belastingverhoging voortaan zal moeten betalen als ik een bus neem, als ik het stukje gratis elektriciteit niet meer krijg of als ik voor de zorgverzekering 15 euro meer moet betalen. En dan spreek ik nog niet van al het leuks op het federale bord. En er is geen reden om diesel te bevoordeligen t.o.v. benzine gezien de nadelen voor de gezondheid. laten we wel wezen als er 17.5 miljard moet bespaard worden en er lastenverlagingen bovenop komen dan zal dat ook moeten door sommige belastingen te verschuiven. Wie het tegendeel beweert of gelooft droomt.

Op 21 augustus 2014 omstreeks 11:18, zei Louis Vleminckx:

Di rupo laat weten dat het verlies van de staatsgeheimen niet zo erg is. In zijn laptop zit ook zijn portfolio met nogal pikante foto's. Die zou hij graag terug hebben.

1 reacties

Op 21 augustus 2014 omstreeks 12:03, zei Marie Louise De Pauw:

Wij mogen niets in onze auto laten slingeren. Terecht. Maar hij mag dat wel ,heel slim. Ik wist al dat hij niet te veel nadacht ,over wat er zo kunnen gebeuren , zeker op lange termijn, zie maar de electriciteitsvoorziening , en ook andere zaken ,zoals zijn waardevolle papieren. Zo dom kan je zijn .

1 reacties

Op 21 augustus 2014 omstreeks 16:43, zei Carlos Acx:

Marie Louise, ik zit er een beetje triestig bij over al die postings over die diefstal uit de auto van Di Rupo. Al eens nagedacht? Is dit vroeger reeds gebeurt? Antwoord. Neen. En plots gebeurd het vooraleer hij het schip moet verlaten, toch raar hé. Men maakt er een heel ongeloofwaardig verhaaltje rond. Alle Di Rupogeheimen zijn plots verdwenen.

Hoogst aantal stemmen

Op 13 maart 2014 omstreeks 23:09, zei Sophie De Waegeneer:

Mag ik aan die beroepsaanrader vriendelijk en beleefd vragen om er mee op te houden,daar heeft toch niemand wat aan.

4 reacties

Op 14 maart 2014 omstreeks 07:13, zei Luc De Ridder:

Die man zelf heeft daar blijkbaar veel aan. Hier schrijven denk ik de meeste in functie of de hoop van veel stemmen te ronselen. is zoals in de politiek zeker, zij die het meeste stemmen halen kunnen het best bedrog verkopen maar dan mooi verpakt.

2 reacties

Op 14 maart 2014 omstreeks 11:03, zei Patrick Van Belle:

Daar kunnen ze bij de traditionele partijen van meepraten desnoods 24 op 24 uur.

Op 14 maart 2014 omstreeks 15:21, zei Jacques Ouzy:

Dat jij uw leugens slecht weet te verpakken is ondertussen alom bekend.

1 reacties

Op 15 maart 2014 omstreeks 10:05, zei Luc De Ridder:

Perfecte samenvatting. U groeit nog van minuut tot minuut. Zo zie ik het graag, mensen die boven zichzelf uitstijgen. Volhouden. Voor mij is dit onbegonnen werk.

Op 14 maart 2014 omstreeks 15:17, zei De Aanrader:

Aanraden + 1

1 reacties

Op 14 maart 2014 omstreeks 16:15, zei Sophie De Waegeneer:

Tof heel tof, geen pijn aan de vinger van al dat geklik ?. Ik kan me vergissen, maar bent U niet degene, die zo strak aan de naleving van de wet houdt, ja hé ,wel waarom treedt je dan de reglementen hier met uw voeten ?

Op 14 maart 2014 omstreeks 22:18, zei Rita-Maria Van De Perre:

Amaai zeg! Zoveel heeft er hier nog niemand gehad. Proficiat! LOL

Op 07 juli 2014 omstreeks 15:43, zei Etienne Thomas:

de rode duivels gaven ons terug dat eenheidsgevoel zalige momenten van geluk !!!! wat zijn we nu teleurgesteld geen enkele suporter kreeg hen te zien dank u wel ! wij weten wat ons te doen staat

Op 22 maart 2014 omstreeks 10:16, zei Patricia Margaroli:

Ongeveer e jaar terug gelezen in HLN: overheid heeft er geen flauw benul van hoeveel extremistische moslims in ons land leven. Ze willen ’t niet weten! Struisvogelpolitiek ten koste v/d bevolking en ‘t gewoon negeren. Socialisten in Gent zaaien controverse i.p.v. neutraliteit na te streven. Moslims toelaten de hoofddoek (=opvallende religieus symbool) te dragen maar intussen uit scholen e.a. openbare gebouwen kruis- & heiligenbeelden, kerststallen, en andere katholieke symbolen verwijderen om moslims niet tegen het hoofd te stoten: een zoveelste kaakslag voor het autochtone volk. Geert Wilders kan niet naar België komen wegens levensbedreigingen door… ? Voor wie gaat de vergelijking met Hitler eigenlijk op? Voor diegene die zeggen: alle ongelovige honden mag je… ? En dan verwonderd zijn dat mensen scanderen: minder M&M’s (Marokkanen & Moslims). Logisch gevolg van hun gedrag m.i.

8 reacties

Op 22 maart 2014 omstreeks 10:59, zei Luc Mertens:

Dit gaan onze traditionele brave borsten niet graag lezen zulle...nochtans alleen maar waarheden.

Op 22 maart 2014 omstreeks 11:09, zei Jef Pirra:

En de overlast die ze teweegbrengen. Marokkanen hebben een soort etnische monopolie op straatoverlast. Voor de politie is het dweilen met de kraan open, want het gerecht wil niet meewerken.

1 reacties

Op 22 maart 2014 omstreeks 12:39, zei Jo Figeys:

Ssssssst.... niet hardop zeggen hoor. De waarheid is van geen tel.

1 reacties

Op 22 maart 2014 omstreeks 12:44, zei Chris Ulrichts:

Mag wel! Want er zijn officiële cijfers van bij het Nederlands Centraal Bureau voor de Statistiek. Waar zijn de Belgische cijfers!?

1 reacties

Op 22 maart 2014 omstreeks 16:54, zei Carlos Acx:

Wel die cijfers hebben ze hier wel en moesten ze gepubliceerd worden dan staat Vlaanderen op zijn kop. Maar ja dat mag niet van de linksen en andere trado's want dit zou in het voordeel van NVA spelen en daar ligt de kwestie.

Op 22 maart 2014 omstreeks 11:17, zei Jan Vermeulen:

Zo is het , al jaren worden wij als racisten afgeschilderd en dit enkel door toedoen van 1 specifieke groep mensen die ondertussen al duizenden mensen beroofden , verwonden of doodden hun naam word nooit vernoemd enkel en alleen als het iemand van onszelf betreft wort deze in alle kleuren en geuren tentoon gespreid in krant of nieuws , bij aangifte bij politie verwijst men u direct naar de deur want wat u ook mee maakte met deze groep is niet mogelijk en niet voor opname vatbaar een queeste van de statistieken proper te houden !en ondertussen blijven die politiekers maar hardnekkig op onze kop slaan want wij verstaan die mensen niet , hebben geen benul van hun cultuur die ook nog meermaals als excuus gebruikt word zoals laatst in een groepsverkrachting !! dit is voor mij de meest beschermde groep in onze samenleving en IK vind dit onterecht !en een schande om u tegen te zeggen !!

Op 22 maart 2014 omstreeks 11:49, zei Yves Van Walle:

Zolang mannen op het werk een das mogen dragen mogen van mij vrouwen een hoofddoek dragen. En dat die man uit nederland niet naar belgie durft komen (een van de weinige landen waar hij nog welkom is) komt hem (volgens mij) goed uit. BTW: onze a'pse vrienden gingen toch instaan voor zijn veiligheid?

8 reacties

Op 22 maart 2014 omstreeks 12:14, zei Donald Nuyttens:

Zolang de sossen van ons loon mogen stelen,mag van mij iedereen in het zwart werken.En er is ook nog een verschil tussen durven komen en mogen.En dat je vrienden hebt in Antwerpen is ook al een dikke leugen.Zoals je ziet;zeveren is niet moeilijk.Voor mij is dat een verzetje.

Op 22 maart 2014 omstreeks 12:38, zei Jacques Ouzy:

Een hoofddoek is een symbool waarmee de draagster haar pertinente onwil te kennen geeft om zich te integreren in onze cultuur, en zich aan te passen aan onze normen en waarden. Hoofddoeken MOETEN uit ons straatbeeld verdwijnen, en degenen die daar niet mee akkoord zijn evenzeer!

2 reacties

Op 22 maart 2014 omstreeks 13:13, zei Lea Lamers:

En in onze kerken mogen de vrouwen hun hoofddoeken of hoeden ophouden. Mannen moeten uit respect hun hoed afzetten in de Katholieke kerken.

Op 22 maart 2014 omstreeks 13:54, zei Yves Van Walle:

Ze hebben hier duidelijk weer hunnen filter opgezet... (mijn vorig antwoord kwam er niet...) Nu ja, volgens mij heb jij hier het antwoord gegeven op de vraag van de originele poster 'Voor wie gaat de vergelijking met 'tuuuuuuuut' eigenlijk op?' Die man vond ook dat iedereen die zijn mening niet deelde uit het straatbeeld MOET verdwijnen.

1 reacties

Op 22 maart 2014 omstreeks 21:20, zei Guy Vanooteghem:

Laat mij raden, u hebt het over de Poetin van Oostende, alias de Keizer!

Op 22 maart 2014 omstreeks 12:58, zei Benny Van Campenhout:

Loze reactie bij gebrek aan steekhoudende argumenten.

Op 22 maart 2014 omstreeks 13:13, zei Stef Vangeel:

Sinds wanneer is een das een religieus symbool...?

Op 22 maart 2014 omstreeks 13:35, zei Luc Mertens:

En sinds wanneer is een das een provocatieve religieuze uiting dan, iets wat het onverzettelijk koppige erop staan om het dragen van deze hoofddoek in het westen, wel degelijk is...?! Vóór de toestroom van deze onwillige, hypocriete mensen uit de Maghreb nam 'niemand' aanstoot aan de beleefdheid om z'n hoofddeksel af te zetten...in onze scholen was het zelfs regel, en helemaal zonder problemen. En nu?! Wat Wilders betreft, u vindt het blijkbaar normaal dat hij met de dood bedreigd wordt, alleen maar omdat hij vrij brutaal ongemakkelijke waarheden verkondigt...?! Zélf heeft hij dat nochtans 'nooit' gedaan hoor. Uw obligate verwijzing naar Antwerpen wordt trouwens stilaan een stereotype nietwaar. Ook die man heeft trouwens nooit bedreigingen geuit...Wat niet te verdedigen valt, wil u willens nillens toch verdedigen, omdat dat nu eenmaal zo hoort binnen de partij die u aanhangt...zielig noem ik dat.

Op 22 maart 2014 omstreeks 13:36, zei Chris Ulrichts:

Een das vergelijken met een religieus symbool? Ach, ik doe mij moeite voor niets. Want u kunt het niet begrijpen. U bent waarschijnlijk opgevoed in het credo van onwetendheid en een evangelie van afgunst, ook wel de filosofie van de mislukking genaamd. Wilders is een man met ruggengraat (die daarvoor al tien jaar zijn eigen vrijheid heeft opgegeven), een man met visie. Als een Wilders weg is (en dat zal zeker gaan gebeuren) zal ook de 'toekomst' weg zijn.

1 reacties

Op 22 maart 2014 omstreeks 14:05, zei Yves Van Walle:

Zie mijn bovenstaande reactie... een hoofddoek hoeft geen religieus symbool te zijn net zoals een das geen politiek symbool hoeft te zijn. Zolang het ene kan kan volgens mij het andere... en dat die man uit Nederland ooit eens zal moeten gaan is ons lot.... (ook voor u en mij trouwens)

Op 22 maart 2014 omstreeks 13:54, zei Lut Duprez:

Een das met een moslim-hoofddoek vergelijken lijkt me toch wel wat raar. Die hoofddoek kan je beter vergelijken met een hangertje met een kruisje eraan en dat mag dus ook niet, behalve natuurlijk als je het goed kan wegstoppen hé, onder je kleren. De hoofddoek mag niet en het kruis aan de muur werd weggehaald. Dus...

Op 27 maart 2014 omstreeks 10:11, zei Zeno Vanhandsaeme:

Die man uit Nederland zal het raar gevonden hebben dat een panda ging instaan voor zijn veiligheid :)

Op 22 maart 2014 omstreeks 12:24, zei Luc De Ridder:

Goedkoop betoog voor iets watje zelf al kan oplossen voor een groot stuk, doch bij de meesten blijft het bij schrijven wat iedereen al zijn leven lang weet. En hoe kan je er zelf iets aan doen? Wel ik was vorige week in Oostende (de naam koningin der badsteden zeker niet waard) en ik zie op het strand een allochtoon, short, hemdje met korte mouwen en blootsvoets, naast hem zijn vrouw of wat dan ook en die gekleed met lang kleed, hoofddoek en alles erop en eraan. Goed weggemoffeld voor blikken van andere mannen. Ik ben naar die man toe gegaan en heb hem gevraagd of hij het al zo warm vond dat hij al in zomertenue rondliep. Sprak Frans, dus heb het hem in het frans gevraagd. Oh ja, antwoordde hij, is goed weer, net zomer. Ja, juist zeg ik hem. De vrouw die hier naast U loopt, voor haar blijkt het nog winter te zijn, vindt je niet? Ik maakte hem duidelijk dat vrouwen ook warm kunnen hebben. Hij was boos en verweet me dat ik me moest met mijn eigen zaken bemoeien. Neen antwoordde ik, als je geen kritiek wil, moet jij zorgen dat je onze normen respecteert en zeker niet de vrouwen behandel

Op 22 maart 2014 omstreeks 12:37, zei Jo Figeys:

Zou het niet beter kunnen bewoorden!!!!

Op 22 maart 2014 omstreeks 13:08, zei Jacques Ouzy:

Vandaag of morgen wordt er weer eens een 'breivik' wakker en zal men zich weer afvragen hoe zoiets in godsnaam mogelijk is.

1 reacties

Op 23 maart 2014 omstreeks 07:19, zei Luc De Ridder:

Die loopt wel al rond hoor.

1 reacties

Op 23 maart 2014 omstreeks 09:39, zei Chris Ulrichts:

Breiviksen worden gecreëerd door een politieke kaste die te laf is om de feiten bij naam te noemen en laten verzieken.

1 reacties

Op 23 maart 2014 omstreeks 14:35, zei Yves Van Walle:

Of door enkele politiekers die lopen te roepen langs de kant van de samenleving, maar niet in staat blijken te zijn om hun woorden in daden om te zetten. (of gewoon te bang zijn om af te komen natuurlijk...)

2 reacties

Op 23 maart 2014 omstreeks 19:13, zei Luc Mertens:

Maar die andere partijen ten minste niet de mond willen snoeren met zoiets als een 'cordon sanitaire', maw de 'democratie' van die vele (politiekers) die al veel te veel jaren middenin die samenleving zitten, maar ze alleen maar bedrogen heeft, steeds weer, steeds meer...Wel een groot deel van die samenleving hoeft al die valsheid niet meer, en dat wordt steeds duidelijker...

Op 23 maart 2014 omstreeks 18:18, zei Jacques Ouzy:

Die door politiek correcten 'mestkevers' genoemd worden.

Op 22 maart 2014 omstreeks 13:38, zei Lut Duprez:

En toch was het dom wat Wilders gedaan heeft. 1 nationaliteit benoemen, terwijl er nog veel andere het hier onveilig komen maken. Denk maar aan de oost europese bendes. En dan moet men nog altijd in het achterhoofd houden dat niet iedereen van ginder crimineel is. Maar het is een feit dat de politici te slap zijn om orde op zaken te brengen, juist omdat zij het probleem zelfs géén naam geven.

Op 06 mei 2014 omstreeks 14:35, zei Luc De Ridder:

Ik denk dat er online niet zoveel scheelt, eerder aan bepaalde computers die de nodige problemen geven.

1 reacties

Op 06 mei 2014 omstreeks 20:13, zei Jacques Ouzzy:

Weer spoken gezien De Ridder?

1 reacties

Op 06 mei 2014 omstreeks 22:04, zei Luc De Ridder:

Gij precies wel :)

Op 11 mei 2014 omstreeks 08:55, zei Patricia Margaroli:

Zoals Jacques Ouzzy terecht opmerkt: “ik wil mijn vrijheid behouden die ernstig bedreigd wordt door de oprukkende islamisering in ons land, een religie die 500 jr achterop hinkt”. Als vrouw door deze religie nog meer ondergewaardeerd ben ik het 1000% met hem eens. Dit heeft niks met narcisme te maken meneer De Ridder, maar met behoudsgezindheid van de eigen identiteit die deze oprukkende bende wil terugschroeven. Dolle Mina’s hebben de westerse vrouw geholpen om evenwaardig beschouwd te worden t.o.v. mannen, maar deze islamieten willen ons terug naar het stenen tijdperk bombarderen. Daar bedank ik voor. Voel me nu al een vreemde in eigen land/stad als ik ’s avonds mijn hond uitlaat. Dan hoor ik in het parkje geen Vlaams meer spreken, laat staan het Oostends dialect, neen, ik hoor een onverstaanbaar taaltje, en zie gesluierde vrouwen en baardmannen in een soort pyjama. Is dat onze toekomst? Neen, bedankt!! Ik wil overheersend mijn taal in mijn stad horen spreken, geen Arabisch !

9 reacties

Op 11 mei 2014 omstreeks 10:05, zei Stef Vangeel:

Kernachtig uitgedrukt! 100% juist!

Op 11 mei 2014 omstreeks 10:17, zei Jacques Ouszy:

Voila, mijnheer De Ridder, nu hoort u het ook eens van iemand anders.

1 reacties

Op 11 mei 2014 omstreeks 10:53, zei Luc De Ridder:

Die zienswijze ken ik wel hoor, is dan ook de reden dat alles verder bergaf gaat.

1 reacties

Op 11 mei 2014 omstreeks 11:30, zei Jacques Ouzzy:

De oprukkende islam is inderdaad één van de redenen dat alles verder bergaf gaat. Maar ik neem aan dat het niet dàt is wat u bedoelt. Zoveel wijsheid verwacht ik niet van u.

Op 11 mei 2014 omstreeks 10:40, zei Jan Callens:

In dit klein stukje van de aarde dat Vlaanderen heet,moeten wijzelf de wetten kunnen bepalen en oordelen wie wij wel of niet op ons grondgebied toelaten.Dit lijkt de logica zelf,maar nee hoor.Allerlei wetten en regels,al of niet opgedrongen door de EU en nooit door een meerderheid van onze bevolking goedgekeurd, beletten deze vrijheid.Op die manier worden wij overspoeld door mensen die zelfs op onze cultuur neerkijken en worden wij vreemden in eigen huis!

Op 11 mei 2014 omstreeks 10:40, zei Germaan Temmerman:

Patricia volledig met u eens

Op 11 mei 2014 omstreeks 10:48, zei Roland Peeters:

Als Vlaming hebben we nog juist de vrijheid om te luisteren,te betalen,en te 'genieten'van de multiculturele samenleving.

Op 11 mei 2014 omstreeks 10:52, zei Luc De Ridder:

Dat is juist de zwakte, door u zo op te stellen toon je de zwakte en dan nog eens uitvergroot. is hetzelfde wat de Vlamingen al 50 jaar doen in België. is ook de reden dat het niet opgelost geraakt. Het woord narcisme heb ik helaas niet gebruikt. Wat de dolle mina's betreft, die hebben er inderdaad voor gezorgd dat de vrouwen nog steeds voor een lager loon werken dan de mannen voor dezelfde job. Uw eigen identiteit laten afhangen van het al of niet aanwezig zijn van anderen vind ik wel iets raar. Maar ja, elk zijn gelijk zeker.

3 reacties

Op 11 mei 2014 omstreeks 11:19, zei Jacques Oezie:

De realiteit, mijnheer De Ridder, is dat alle vrouwen in Vlaanderen er best aan doen om een collectie hoofddoeken in huis te halen. Heel binnenkort zullen ze zonder immers niet meer de deur uit mogen.

1 reacties

Op 11 mei 2014 omstreeks 14:55, zei Lea Lamers:

En denk jij dat alle Turkse en Marokkaanse vrouwen een hoofddoek dragen?

Op 11 mei 2014 omstreeks 11:34, zei Jacques Ouzzy:

Met de islam aan de macht zullen vrouwen zelfs niet meer mógen werken, mijnheer De Ridder. En onze identiteit laten we niet afhangen van anderen. Die wordt ons gestolen.

Op 11 mei 2014 omstreeks 12:44, zei Patricia Margaroli:

Waar, u hebt het woord 'narcisme' zelf niet gebruikt, maar u verwijst naar de IK en MIJN uitdrukkingen wat je eigenlijk als synoniem van narcisme mag beschouwen. Dat tot daar gelaten wil ik wel even opmerken meneer De Ridder, dat vrouwen stemrecht kregen met dank aan die Dolle Mina's, zij hebben er ook voor gezorgd dat vrouwen gelijk zijn aan mannen (sinds 14-07-1976), maar dat dit op heden, na al die jaren, nog steeds hoofdzakelijk op papier zo is, dat is waar. Maar dat is niet de schuld van de Dolle Mina's wel van mannelijk bazen waarvan er nog velen zijn die vrouwen nog altijd als mindere arbeiders beschouwen. Macho gedrag … maar wel ten koste van de vrouw.

Op 11 mei 2014 omstreeks 11:27, zei Jacques Ouzzy:

Eerlijk gezegd vind ik het moedig dat u überhaupt 's avonds nog naar dat parkje durft gaan. Ik heb zeven jaar in Oostende gewoond en ik kan u verzekeren, na zonsondergang durf ik daar niet over straat lopen.

1 reacties

Op 11 mei 2014 omstreeks 13:12, zei Luc De Ridder:

Zo rap schrik. Ik ga in Brussel in alle wijken, ook de zogenaamd gevaarlijke. Zal afhangen van uw persoonlijkheid zeker?

2 reacties

Op 11 mei 2014 omstreeks 15:28, zei Johan Heyndrickx:

Let maar op dat ze daar niet zien dat ge uw billen dichtknijpt, of ge hebt het zitten.

1 reacties

Op 11 mei 2014 omstreeks 18:36, zei Luc De Ridder:

Dat laat ik aan U over, jij bent het gewend zo te zien.

Op 11 mei 2014 omstreeks 16:53, zei Urbain Celis:

Kijk! Dat is nu typisch voor mensen als De Ridder, raar maaar ik ken er zo nog. Mevrouw Margaroli schrijft nl nergens dat zij schrik heeft, wel dat zij zich een vreemde in eigen land/stad waant.

1 reacties

Op 11 mei 2014 omstreeks 18:33, zei Luc De Ridder:

En dat is nu typisch voor de meeste Belgen, ze maken een omweg voor de allochtonen en voelen zich niet op hun gemak.

1 reacties

Op 11 mei 2014 omstreeks 20:21, zei Jacques Ouzzy:

En terecht, De Ridder. Héél terecht. Ze weten waarom ze dit doen.

Op 11 mei 2014 omstreeks 11:50, zei Louis Vleminckx:

Zo is dat Mev Magaroli. Erg is dat onze volksverraders dat verwerpen en integendeel de islam veel meer kansen geven dan ze verdienen.

Op 11 mei 2014 omstreeks 11:51, zei Louis Vleminckx:

Zo is dat Mev Magaroli. Erg is dat onze volksverraders dat verwerpen en integendeel de islam veel meer kansen geven dan ze verdienen.

Op 15 juli 2014 omstreeks 10:27, zei Patricia Margaroli:

Top 10 droomjobs (jobat.be). Op 1: priester, … op 5: leerkracht buitengewoon onderwijs, op 6: leerkracht (Leerkrachten zijn doorgaans heel gelukkig met hun job. In het onderwijs staan is niet altijd de makkelijkste job: leerlingen die tegenwerken, te luidruchtig zijn … Maar de vele vakantiedagen, goede uren en de band die ze hebben met leerlingen en collega's, maakt veel goed.), nergens in de top 10 noch ver erachter “offshore werker op boorplatform”!? Tiens, die gasten moeten dringend hun mening herzien, want hier klopt volgens een nr. 6 typeke iets niet. O ja: nieuw vertrek naar offshore werkplatform werd met enkele dagen uitgesteld: direct blij telefoontje gekregen met: “Hey, ik kom terug naar huis, ’t is uitgesteld!”, das de realiteit wat sommigen niet kunnen pruimen, maar ah, ’t zal mij worst wezen: hij blij, ik blij… en das wat telt. De waarheid kwetst dus helemaal niet maar is fijn! Aan iedereen een fijne dag gewenst zoals de mijne die al niet meer stuk kan ;-)

2 reacties

Op 15 juli 2014 omstreeks 11:02, zei Jack De Mol:

Het is helaas een uitzondering, maar een forumschrijven dat positief is ingesteld: top!!! Voor u schijnt de zon al, hopelijk breekt straks ook de andere zon door en krijgen we ons voorspelde beter weer van deze week.

Op 15 juli 2014 omstreeks 19:02, zei Lea Lamers:

Een doordenkertje voor iedereen (geldt dus ook voor mij): 'Elk verhaal heeft 2 kanten, ook al hoort men er soms maar een. De waarheid is dat men pas situaties kan doorzien en doorvoelen wanneer men niet langer denkt in gelijk/ongelijk of goed/fout.' Ik wens voor jou ook ene fijne dag toe.

Op 07 mei 2014 omstreeks 15:26, zei Sophie De Waegeneer:

Ik lees in de krant, dat Bruno Tobback geen smartphone heeft,ja is dat ergens niet normaal, want wat hij zou hij daarmee aanmoeten,een wegwerp mobieltje is toch al ingewikkeld genoeg voor hem.

3 reacties

Op 07 mei 2014 omstreeks 16:46, zei Jacques Ouzzy:

Een toestelletje dat in zijn plaats nadenkt zou nochtans niet slecht zijn voor deze man. Wie weet kwam er dan ooit nog wel eens iets zinnigs uit.

2 reacties

Op 07 mei 2014 omstreeks 16:50, zei Sophie De Waegeneer:

Je moet het ook kunnen bedienen hé J.O. en het is net dat waar ik aan twijfel.

1 reacties

Op 07 mei 2014 omstreeks 17:17, zei Jacques Ouzzy:

Daar heeft u een punt. Maar ik las ooit een artikel omtrent een experiment waarbij men erin geslaagd was om apen te leren een iPad te bedienen. Dus, wie weet ....

Op 07 mei 2014 omstreeks 21:46, zei Luc De Ridder:

Bij U moet dat dan een telefoon zijn met van die super grote knoppen en in het midden een alarmknop. Liefst vastgemaakt met een koordje, zodat je hem niet kan verliezen. Hem terugvinden zou niet lukken vrees ik.

1 reacties

Op 08 mei 2014 omstreeks 01:13, zei Jacques Ouzzy:

Maar jij weet dat goed zeg. Gebruik je ook zo eentje? En? Tevreden van? Of toch net iets te ingewikkeld?

Op 07 mei 2014 omstreeks 17:00, zei Jack De Mol:

Proficiat, de lat kan blijkbaar niet laag genoeg? Boeiende politieke standpunten: echt 'boeiend'!

3 reacties

Op 07 mei 2014 omstreeks 17:20, zei Sophie De Waegeneer:

Helà Mijnheer De Mol, dat is wel informatie die wel van hemzelf afkomstig is zo in de krant werd geplaatst (zie HLN)

Op 07 mei 2014 omstreeks 17:42, zei Jacques Ouszy:

We 'stellen enkel vast' (om het met de woorden van één uwer bloedbroeders te zeggen) mijnheer De Mol.

Op 07 mei 2014 omstreeks 18:03, zei Luc Mertens:

Als de lat nog lager moet, vraagt u dat maar aan mev Smet.

Op 08 mei 2014 omstreeks 21:42, zei Yves Van Walle:

OK, 'k heb ook eens voor 'den aanrader' gespeeld... 'k vond deze discussie zo idioot dat ze echt wel hoger in de lijst mag staan. Zeker als ze het hieronder hebben over ‘apen’ wie zijn hier de apen?

Op 24 juli 2014 omstreeks 13:20, zei Jean Van den Bergh:

ik heb net ontdekt dat je onbeperkt kunt stemmen op een artikel ,en ben vervolgens gaan kijken bij de 'meest gewaardeerde' artikels en ik vermoed dat er nu verscheidene mensen naar de dokter mogen met een carpaal tunnelsyndroom . WAT MENSEN AL NIET DOEN OM HUN GROTE GELIJK TE HALEN EN HUN EGO TE STRELEN .4000 voorkeurstemmen en maar 2 reacties ,is niet realistisch. ZIELIGAARDS

7 reacties

Op 24 juli 2014 omstreeks 13:24, zei Marc Polfliet:

Dat zijn dan meestal degenen die hier de taal spreken van de grote wereldverbeteraars.

Op 24 juli 2014 omstreeks 13:34, zei Yves Van Walle:

Let maar op of je klokt ook af op 4000

Op 24 juli 2014 omstreeks 13:55, zei Abi Ben Taouet:

Is al heel lang duidelijk. Een reactie van 8h31 deze morgen had om 10h30 al meer dan 1000 likes. Sommigen moeten ondertussen inderdaad een pijnlijke wijsvinger hebben...

1 reacties

Op 24 juli 2014 omstreeks 14:24, zei Carlos Acx:

Abi, wanneer ik een voorkeur op een posting en zelfs op de reacties breng, dan zijn ze wel overwogen, het is niet zomaar. Dat ik een voorkeur voor 10.30 uur dit zou uitbrengen, vergeet het. Ten vroegste zit ik rond 11.00 uur op het forum.

Op 24 juli 2014 omstreeks 14:07, zei Luc De Ridder:

Dan nog te zwijgen dat je plots een artikel ziet van Uzelf en er al plots meer dan 1000 stemmen staan en dat op een forum dat waarschijnlijk nog niet aan de 100 schrijvers raakt. Je moet eens letten op de vrouwen, die zijn daar de specialisten in (sommigen).

Op 24 juli 2014 omstreeks 14:34, zei Sonja Impens:

Eens een reactie de kaap van 50 aanradens overschrijdt, kan je er gif op innemen dat er manipulatie in het spel is. Ook hierin is dit 'forum' uniek op het internet.

1 reacties

Op 24 juli 2014 omstreeks 14:37, zei Luc De Ridder:

En ikke dan, ben ik dan niet uniek?

5 reacties

Op 24 juli 2014 omstreeks 14:46, zei Pascal Bert:

Toch wel, zoals u zijn er geen 2.. en bovendien zo knap....hhhhmmmmmmmmmmmmm

Op 24 juli 2014 omstreeks 15:24, zei Danny Vervalle:

Zeker weten, maar niet om fier over te zijn....

Op 24 juli 2014 omstreeks 15:37, zei Patrick Van Belle:

U bent zo uniek dat ze u een dezer dagen achter glas gaan steken,heb ik van horen zeggen.

1 reacties

Op 24 juli 2014 omstreeks 20:02, zei Luc De Ridder:

Mag ik dan op de kermis gaan staan?

Op 24 juli 2014 omstreeks 22:41, zei Arlette Vanderheyden:

Als je het zelfaanraden uitvindt ben je inderdaad uniek. En als je vier dagen terugkijkt om te zien of er misschien nog iemand op jouw inzendingen gereageerd heeft ben je nòg uniekerder.

Op 24 juli 2014 omstreeks 23:13, zei Johan Vanhout:

Gelukkig wel ja.

Op 24 juli 2014 omstreeks 17:49, zei Jan Callens:

Juist,ik vraag me af wanneer dit eindelijk eens zal hersteld worden,zodat je maar één keer kan klikken.Dan kunnen we de échte aanraders lezen.

Op 24 juli 2014 omstreeks 23:24, zei Pierre Gyselinck:

Daarom is het eigenlijk zinloos om op welke posting dan ook te stemmen, het resultaat is absoluut niet relevant...

Op 20 juni 2014 omstreeks 20:16, zei Sophie De Waegeneer:

Me zijne kop een beetje naar beneden en in een licht schuine stand,zodanig dat de weinige grijze massa die er aanwezig is, gemakkelijk kan samenvloeien,laat Karel DG zijn zaklamp schijnen over de keuze van NV-A en die is rap gemaakt 'Keuze EU fractie,is voor VB achterban van NV-A. Voilà zo simpel is dat voor Karel, kon hij zijn dossiers ook maar zo vlot uitleggen tegenover de pers dat zou een mega verbetering zijn.Ja je hebt de mestkever kiezers en je hebt dan natuurlijk de blauwe aristocratische fraudeurs gezinde kiezers en als je het leest dan besef je al wie de beste zijn natuurlijk en terwijl hij goedkeurend naar deze laatste kijkt schudde hij even met zijn gat.(De Wilde boeren zoon)

3 reacties

Op 20 juni 2014 omstreeks 21:07, zei Luc Mertens:

Je laatste opmerking past perfect bij die man.

Op 20 juni 2014 omstreeks 22:08, zei Lut Duprez:

Bedankt Sophie voor deze leuke reactie, die zo goed weergeeft wat voor persoontje deze DG is.

Op 21 juni 2014 omstreeks 06:50, zei Luc De Ridder:

Ja, dat iemand als De Gucht al lang zou uit de politiek moeten verdwenen zijn, kan men niets anders dan beamen. Wat hij echter zegt over NVA in verband met Europa is wel voor een groot gedeelte de waarheid. Dit ook ontkennen is zelfs ontkennen dat de fractie waar ze mee in zee gaan binnen Europa geen racisten, homohaters, kortom een vreemd allegaartje is van politici. Dit leunt dicht aan bij wat VB ooit verkondigde en soms nog verkondigd. Zou hetzelfde zijn als zeggen dat NVA niet geprofiteerd heeft van de vroegere VB stemmers. Indien je dit alles kan ontkennen, dan vrees ik dat U ook het kopje moet beginnen schuin houden om alles op één plaats te krijgen en er toch nog iets mee aan te vangen.

Op 14 juli 2014 omstreeks 11:17, zei Paul Verspeelt:

Gisteren speciaal afgezakt naar Oudenaarde, om dé revelatie van de laatste decennia, hét sportfenomeen van de 21e eeuw eens in levende lijve zijn concurrenten te zien belachelijk maken in de ' Triatlon van Vlaanderen'. Helaas, tussen de 700 deelnemers geen ronkende naam aangetroffen. Navraag bij de organisatoren leverde niets op, niemand scheen hem te kennen. Nog een schuchtere poging gewaagd: misschien heeft hij zich, bescheiden als hij is, ingeschreven onder een schuilnaam: zoiets als 'The Stig' uit Top Gear: onklopbaar, maar onherkenbaar. Nog geprobeerd om een spoor van vernielde autoportieren te volgen, kwestie van te zien waar hij gepasseerd was, met ware doodsverachting mijn eigen auto nog op het fietspad geparkeerd ,in de hoop dat hij er zou op afstormen als vliegen op een paardenstront, alles tevergeefs ! Ik zou nochtans graag eens 'Superman' aan het werk zien, weet er soms iemand waar en wanneer hij eens ergens aan de start komt?

2 reacties

Op 14 juli 2014 omstreeks 16:43, zei Luc De Ridder:

Dank U voor al deze aandacht. Was echt niet nodig. Had je auto nu toevallig in de weg gestaan, dan zou je de pineut geweest zijn. Een kapot spiegeltje misschien? Of een blutsken erbij? Een tip, je moet eens zoeken waar ik rijd en je mag gerust eens mee op training. Heb daar geen probleem mee voor mijn fans.

Op 14 juli 2014 omstreeks 17:33, zei Astrid Vloemans:

Niet goed genoeg gezocht.Er is er bij FB maar één met die naam die 'Het Nieuwsblad.be' bij zijn favorieten heeft staan

Op 08 mei 2014 omstreeks 09:21, zei Luc De Ridder:

Nu is mijn dag wel om zeep hé :). Ik zie dat mijn score weer staat zoals hoort, namelijk steeds laag. Gisteren en de dagen er voor had ik nog duizenden aanraders. Kan die mens die dat doet eens verder doen aub. Je begrijpt, van duizenden naar niks, dat kan niet hé. Of zijn de rechtvaardigen moe?

2 reacties

Op 08 mei 2014 omstreeks 11:56, zei De Aanrader:

U dient wel tijdig uw abonnement te betalen hoor, mijnheer De Ridder. Maar goed, dit is ondertussen geregeld zodat wij uw stemmachine opnieuw konden opstarten. Wij wensen u nog veel genoegen met de behaalde stemmen. Prettige bash-dag nog.

Op 08 mei 2014 omstreeks 19:00, zei Carlos Acx:

Aanraden - 4400

Meld u aan en reageer »
ADHESE IMU - 2K - NIET VERWIJDEREN
ADHESE SKY - 1K - NIET VERWIJDEREN

Spelregels forum

Lees hier de spelregels van ons forum. Opgelet, wie een van deze regels overtreedt zal geweerd worden van het forum.
De debatten worden gemodereerd door de online redactie.
ADHESE NBO_PARTNERTICKER - 2K - NIET VERWIJDEREN

ADHESE IMU.INHOUSE - 2K - NIET VERWIJDEREN