Forum

Debat

Lezersbrieven

  • dinsdag 17 december 2013, 17h20

Reacties

Meest Recent

Op 01 november 2014 omstreeks 10:02, zei André Ramon:

Openbaar Centrum voor M....) (ik krijg het woord niet geschreven. Is een verontschuldiging in de krant genoeg voor de duizenden mensen die met recht en reden dagelijks op een vakbekwame manier geholpen worden door het OCMW.Ik begrijp niet dat de verantwoordelijken voor het uitgemolken programma dat willen laten op de het scherm komen (het is niet rechtstreeks dus..) Hier hebben veel mensen boter op hun hoofd, maar misschien is het wel de bedoeling de vele duizenden te schofferen, ook de vele medewerkers van het OCMW moeten zich echt te kort gedaan voelen. Het is het gevolg van wat dagelijks opgevoerd wordt, namelijk de armer armer maken en de r... r... Foei !!! Bah !!!! (En stee het niet op de socialisten ...)

Op 01 november 2014 omstreeks 09:10, zei Patrick Morel:

Zal het ARCO geld gebruikt worden om de stakers te betalen of is het omdat men de stakingskas niet wil aanspreken dat het ACW de ARCO gedupeerden niet wil terugbetalen.

1 reacties

Op 01 november 2014 omstreeks 09:54, zei Jean Bly:

Wat heeft ARCO met atakingsgeld te maken ? De waanzin gaat wel heel ver.

Op 01 november 2014 omstreeks 08:37, zei Eugeen Pellens:

Duitsland komt met tolheffing. De oplossing voor België is toch simpel: Men heft gelijke tol voor elke buitenlandse (in dit geval Duitse) nummerplaat waar ook tolheffing bestaat. Dan kan niemand gaan zagen over discriminatie.

2 reacties

Op 01 november 2014 omstreeks 08:53, zei Stefan Vandaele:

't is te gemakkelijk, 't is te eenvoudig. Als zoiets in België er komt moet het een luxe-versie zijn van alle bestaande tolheffingen, inbegrepen de 'commissielonen', zodat de opbrengst ervan nauwelijks de kosten kan delgen.

Op 01 november 2014 omstreeks 09:56, zei Jean Bly:

Het gaat wel om een bevoegdheid van de gewesten niet van België ! Bovendien is het zeer de vraag of het Duitse systeem niet zal afgeschoten worden door de EU, wegens discriminatie !

Op 01 november 2014 omstreeks 08:29, zei Patrick Morel:

Slimme mensen weten dat ze niet alles weten, domme mensen denken alles te weten. In het programma de slimste mens, de vlag dekt de lading minder en minder, zien we meer en meer 'would be's' die proberen zich interessant te maken met domme of kwetsende uitspraken. Ik begrijp dat ze met gebrek aan beter de lat lager en lager leggen en voor sommigen lag ze al laag maar toch. Filip Geubels is naturel, de rest probeert vruchteloos, de koe is reeds lang uitgemolken. Dat baaske dat muziek maakt en zich probeert interessant te maken, ik begrijp dat je jezelf belangrijk vindt omdat je op tv komt maar je bent een idioot als mens niet meer en niet minder. Je excuses veranderen daar niets aan, je kijkt neer op anderen, hoe noemen ze dat nog.

2 reacties

Op 01 november 2014 omstreeks 08:37, zei Marc Polfliet:

Correct. Heb al lang een afkeer voor ' humor ' zoals Geert Hoste brengt.

Op 01 november 2014 omstreeks 09:37, zei Pierre Gyselinck:

Lees iedere dag de schrijfsels op dit forum, zij bevestigen uw stelling....

1 reacties

Op 01 november 2014 omstreeks 09:42, zei Jef Pirra:

Klopt helemaal, maar op HLN is het nog erger.

Op 01 november 2014 omstreeks 07:33, zei Luc De Ridder:

NVA heeft weer niet goed haar best gedaan om uit te leggen wat de belastingaftrek is voor iedereen. Blijkt nu dat ze toch minder gaan teruggeven via belastingaftrek. Wie had dat gedacht? Iedereen dacht dat hij er profijt zou mee gedaan hebben zoals zij het aan de man brachten. Ge moet het maar kunnen toch, en dan nu nog zeggen dat er niets gewijzigd is, want dat stond zo al in het regeerakkoord. ja, dat kan zijn, maar ze hebben het wel in een andere verpakking verkocht.

2 reacties

Op 01 november 2014 omstreeks 08:16, zei Louis Vleminckx:

Moch gij.

Op 01 november 2014 omstreeks 09:19, zei Jef Pirra:

Moet jij elke maand beroep doen op het 'openbaar centrum voor minderwaardigen'?

Op 31 oktober 2014 omstreeks 22:05, zei Rita-Maria Van De Perre:

Welke grootbank (1 van de 4)zou dan moeten verdwijnen? Dit vraagt Luc Coene zich af en ik met hem?

1 reacties

Op 31 oktober 2014 omstreeks 23:37, zei Jean-Pierre Arnauts:

ik dacht altijd , hoe meer concurrentie hoe beter. Hoe goedkoper voor de consument. Geen van die grote banken maakt verlies, dus waarom moet er dan één verdwijnen.

2 reacties

Op 01 november 2014 omstreeks 07:25, zei Benny Van Campenhout:

Vijgen na Pasen. Als ze een paar jaar geleden de markt haar werk hadden laten doen, dan waren er al twee grootbanken verdwenen, stelde het probleem zich niet en had de belastingbetaler al die miljarden niet moeten ophoesten.

2 reacties

Op 01 november 2014 omstreeks 07:38, zei Luc De Ridder:

Dan moest je daar een paar jaar eerder mee naar buiten gekomen zijn. Nu zijn het vijgen na Pasen. Jullie kunnen allemaal opnoemen wat in het verleden mank liep, het nu wat telt en nu zie je dat ze de werkende mens gaan pluimen ten koste van alles en nog wat en je komt niet in actie. Neen, je gaat die eenmanspartij nog verafgoden. Binnen een jaar of 10 kan je dan nog eens zeggen wat ze moesten gedaan hebben.

1 reacties

Op 01 november 2014 omstreeks 08:00, zei Richard Dendoode:

Wel hou dan eens de volgende 10 jaar je mond daarover, dan komen we er eens op terug.

1 reacties

Op 01 november 2014 omstreeks 08:23, zei Benny Van Campenhout:

Ach, laat hem toch brabbelen, hij weet niet waarover hij het heeft. Zijn enig doel is provoceren en daarvoor zijn alle middelen goed, inclusief leugens, om dan terecht te komen op zijn ziekelijke NVA bashing obsessie. Want als er hier nu één iemand is die hier al jaren schrijft dat de redding van die failliete banken een grote blunder was, dan zal ik het wel zijn zeker?

Op 01 november 2014 omstreeks 09:58, zei Jean Bly:

De banken moesten gered worden omwille van de spaarinlagen die door de staat zijn gewaarborgd. Het was een kwestie van te bepalen wat het minst zou kosten.

Op 01 november 2014 omstreeks 08:59, zei Stefan Vandaele:

Luister eens naar het lied ' 'k zag 2 beren broodjes smeren'. (En dan eigenden de beren zich nog geen bonussen toe noch mocht een der failliete beren verder doen als Belfius)

Op 31 oktober 2014 omstreeks 21:53, zei Rita-Maria Van De Perre:

Hoera??? De opmeter van Eandis kwam langs om de eindafrekening te bepalen. Ik zei tegen die man : 'ik hoef dit toch niet te betalen, als ze ons in de winter in het donker zetten?' Daarvoor zijn ze rap hé?

Op 31 oktober 2014 omstreeks 21:46, zei Rita-Maria Van De Perre:

Wees nu eens even stil, en denk aan de dag van morgen. Je overleden geliefden herdenken, een stil gebed, even zonder zorgen. Laat haat en oorlog niet woekeren in je hart, en zijn zoveel mooie dingen, zonder smart.

2 reacties

Op 31 oktober 2014 omstreeks 21:52, zei Luc De Ridder:

Goed doen en dergelijke meer, moet je doen als de mensen nog leven. Nadien is het te laat. Je mag er jaren aan denken na hun dood, het zal enkel uw geweten sussen omdat je tijdens de periode dat ze nog leefden te kort kwam. En een bloemeken, dat zullen ze waarschijnlijk in hun stadium niet zien of willen zien. Stel dat er iets zou zijn na de dood, dan kan ik me eerder voorstellen dat ze totaal onthecht zullen zijn van alle aardse uitspattingen. Maar ik ga morgen ook een paar graven bezoeken hoor.

2 reacties

Op 31 oktober 2014 omstreeks 21:54, zei Rita-Maria Van De Perre:

Ik geloof niet van mezelf dat ik ze tijdens hun leven op 1 of andere manier tekort gedaan heb. Ik was immers nog een kind.

2 reacties

Op 01 november 2014 omstreeks 06:33, zei Luc De Ridder:

Ik heb ook niet gezegd dat jij futen had! Maar om dan een kind als onschuldig te beschouwen? Soms wel, soms niet.

1 reacties

Op 01 november 2014 omstreeks 08:03, zei Richard Dendoode:

Inderdaad, kleine Moslimpjes...grote I.S. strijders.

Op 01 november 2014 omstreeks 09:58, zei Astrid Vloemans:

Lieve Rita-Maria, ook al ken ik jou niet persoonlijk en weet ik niet waar je woont, U bent een goedhartige en lieve vrouw, iemand waarover je zondermeer denkt 'het kan niet anders dan héél goed doen met haar vriendin te mogen zijn'.

Op 01 november 2014 omstreeks 09:49, zei Astrid Vloemans:

Goed doen is je naasten beter of slimmer maken indien je zélf de waarheid in pacht hebt.En ofwel heb 'jij' daarover een ander gedacht, want jij doet de mensen meer zielepijn dan goed bij het verwezenlijken van jouw levenswerk.Mijn overleden echtgenoot heeft heel wat graven van familieleden onderhouden tijdens zijn leven en verbleef graag op kerkhoven.Maar toen hijzelf wist dat hij nog 2 maanden te leven had, koos hij om bij mij 'thuis' in een urne te verblijven(geen doodsbrieven, bidprentje of dienst).Ik ben in de voorbije weken meerdere graven van familieleden gaan opkuisen, maar vind het zalig dat mijn geliefde bij mij is. En er is leven na de dood, net zoals de baby de nageboorte achterlaat om op een nieuwe plaats te leven als mens,laat een mens op een dag zijn menselijke gedaante achter om als vrije geest verder te gaan in het universum.Maar NIEMAND is verplicht dit te geloven.

Op 01 november 2014 omstreeks 09:35, zei Astrid Vloemans:

Luister eens naar wat Benny Neyman zingt in 'Omdat je doorleeft in mijn hart'.

Op 31 oktober 2014 omstreeks 21:23, zei Johan Ongena:

Ik ben voor tol rijden, als ze de inkomsten gebruiken om een kruis te trekken door België, zodat je van oost naar west en van noord naar zuid kan rijden zonder Brussel of Antwerpen te moeten aandoen. Gegarandeerd het eerste filevrije land in de Europese lidstaten!! Ofwel doe je het goed ofwel doe je 'niets' , al die lakskes tegen het bloeden.... Die ondertussen moeten onderhouden worden omdat er nutteloze kilometers over passeren (stilstaande of rijdende)! Alleen is het door onwil al zo moeilijk om een kort stukje van St Niklaas naar de Liefkenshoek door te trekken laat staan dat er ooit een degelijke oplossing komt. Veel blablabla en een paar super dure studies en daar eindigt dan weer het spelletje op een Belgische wijze !

3 reacties

Op 31 oktober 2014 omstreeks 21:48, zei Rita-Maria Van De Perre:

Ook goed voor de vele stukrijders van onze wegen (de buitenlandse vrachtwagens). In Duitsland komt er in 2015 toch ook een soort vignet online te betalen, of heb ik het verkeerd gehoord op TV?

3 reacties

Op 01 november 2014 omstreeks 07:50, zei Johan Ongena:

Daar moet je nu al 'Maut' betalen!!

Op 01 november 2014 omstreeks 08:15, zei Johan Ongena:

Let wel Rita-Maria; Niet de transporteurs betalen deze belastingen, maar U die op het einde van de rit zit!! Zelfs bij een pakje koeken dat U koopt zit deze belasting bij gerekend!! Waarom wordt alles zo duur? Belastingen, taksen, milieutaksen op de plastic verpakking die rond de koekjes zit, dure brandstoftaksen, het koekje zelf kost maar een habbekrats en de personen die het maken en tot bij jou brengen ook niet, het zijn al die belastingen die het koekje verveelvoudigen in prijs!!

Op 01 november 2014 omstreeks 09:45, zei Judo Van Mol:

Wel een beetje simpel om het stukrijden van onze wegen enkel op de buitenlandse vrachtwagens te steken.

Op 31 oktober 2014 omstreeks 22:24, zei Geert Tamsyn:

Op dat kruis krijg je dan de langste file ooit. Iedereen zal het willen gebruiken, en het minste probleem (ongevalletje bvb.) resulteert in een opstopping zonder einde.

2 reacties

Op 31 oktober 2014 omstreeks 22:53, zei Johan Ongena:

Zoals de dag van vandaag op de ring van Antwerpen?! gemiddeld 6 op een dag! En waarom, veel te veel korte afstandsverkeer, erop en er weer af! Geert, je gaat met andere argumenten voor de dag moeten komen!

Op 31 oktober 2014 omstreeks 23:10, zei Johan Ongena:

Hoor jij nog van ongelukken in Lummen?? Heb je de SUPER verkeerswisselaar van Zelzate al eens gepasseerd? Echt een puik staaltje van kunnen! Maar ze moeten willen he! Trouwens, we geven hen de pap in de mond, trek aan op en afritten een volle witte lijn tussen het eerste en tweede baanvak. Is dat nu zo moeilijk? Dat ze ook eens in D in de leer gaan, daar zie je op voorhand dat het op groen gaat springen. Het is alsof ze hier de files zo lang mogelijk willen maken! Waarschijnlijk om op zijn Groen's! het verkeer te ontmoedigen %-)

Op 31 oktober 2014 omstreeks 23:35, zei Jean-Pierre Arnauts:

het is spijtig, maar democratie eindigt altijd in anarchie. Je mag overal wegen en autostrades aanleggen als het maar niet in mijn gemeente is, ja maar waar dan ?

Op 31 oktober 2014 omstreeks 20:17, zei Johan Ongena:

Hahaha, bij de Hollanders mogen Electrische wagens 30km/u sneller rijden dan de rest. Als ze wat veel tuuteren en met de lichten trekken vallen ze stil voor ze zijn aangekomen! Welke zottigheden gaan we nog allemaal mee maken in ons korte bestaan? En hoe komen zieke geesten zo ver op de ladder??? Eén keer raden, Groen! is de pedalen kwijt geraakt??

5 reacties

Op 31 oktober 2014 omstreeks 20:21, zei Johan Ongena:

Nu kan men zich eens inbeelden hoe het voelt als je met je vrachtwagen achter een slak moet blijven hangen!! En ze moeten dan nog niet klagen want ze hebben geen tachograafschijf zitten die zegt dat je ondertussen nog eens de baan af kunt al ben je niet geraakt waar je moest zijn!

Op 31 oktober 2014 omstreeks 21:16, zei Luc De Ridder:

Ja, zoals met de Tesla, al hun kilometers ten spijt, als je met een ei onder je gaspedaal rijdt haal je 200km. Gebruik je al zijn pk'tjes, dan haal je de helft. Het komt er dus op neer dat wie dit ook beslist, nu toelaat om meer uitstoot te hebben met een elektrische wagen dan hetzelfde met een verbrandingsmotor. De uitstoot komt dan wel uit een paar schouwen ipv verschillende kleine uitlaatjes.

1 reacties

Op 31 oktober 2014 omstreeks 22:40, zei Geert Tamsyn:

Maar op die paar schouwen kun je dan gemakkelijk filters plaatsen, op die vele kleine uitlaatjes niet.

1 reacties

Op 31 oktober 2014 omstreeks 22:55, zei Johan Ongena:

Die staan er standaard op gemonteerd bij nieuwe wagens de dag van vandaag!

Op 31 oktober 2014 omstreeks 22:27, zei Geert Tamsyn:

De groenen zitten niet in de Nederlandse regering. En Nederland is wel vaker een voorbeeld voor ons land.

1 reacties

Op 31 oktober 2014 omstreeks 23:01, zei Johan Ongena:

EEN VOORBEELD???? Je kan het er aan zien! hoe langer hoe minder het er hier op trekt! Als je boorbeelden wilt .... Met hun stomme versmallingen en blombakken en halverwege een baan afsluiten! Niets op tegen dat ze dan maken dat het doorgangsverkeer er ergens anders beter langs kan, maar hier leggen ze er dan liever nog wat drempels bij! Laat ons nog zwijgen over ons verkeerslichten die op rood slaan als je aankomt! dat is dan blijkbaar niet aan de orde om dat over te nemen?!! Nederland een voorbeeld ... Trouwens, moeten wij dan echt een eenheidsworst worden???

Op 31 oktober 2014 omstreeks 23:51, zei Jean-Pierre Arnauts:

wilt dat nu zeggen dat ze met die stille sardinedozen 160 mogen rijden op de autostrade of 80 in de bebouwde kom. Lijkt mij een veilige maatregel en een voorbeeld om zeker niet na te volgen.

Op 01 november 2014 omstreeks 08:24, zei Louis Vleminckx:

Het basis principe gooit men dus overboord. De meest veilige manier van rijden op de autotrada is, dat de voertuigen allemaal aan dezelfde snelheid rijden.

Hoogst aantal stemmen

Op 13 maart 2014 omstreeks 23:09, zei Sophie De Waegeneer:

Mag ik aan die beroepsaanrader vriendelijk en beleefd vragen om er mee op te houden,daar heeft toch niemand wat aan.

4 reacties

Op 14 maart 2014 omstreeks 07:13, zei Luc De Ridder:

Die man zelf heeft daar blijkbaar veel aan. Hier schrijven denk ik de meeste in functie of de hoop van veel stemmen te ronselen. is zoals in de politiek zeker, zij die het meeste stemmen halen kunnen het best bedrog verkopen maar dan mooi verpakt.

2 reacties

Op 14 maart 2014 omstreeks 11:03, zei Patrick Van Belle:

Daar kunnen ze bij de traditionele partijen van meepraten desnoods 24 op 24 uur.

Op 14 maart 2014 omstreeks 15:21, zei Jacques Ouzy:

Dat jij uw leugens slecht weet te verpakken is ondertussen alom bekend.

1 reacties

Op 15 maart 2014 omstreeks 10:05, zei Luc De Ridder:

Perfecte samenvatting. U groeit nog van minuut tot minuut. Zo zie ik het graag, mensen die boven zichzelf uitstijgen. Volhouden. Voor mij is dit onbegonnen werk.

Op 14 maart 2014 omstreeks 15:17, zei De Aanrader:

Aanraden + 1

1 reacties

Op 14 maart 2014 omstreeks 16:15, zei Sophie De Waegeneer:

Tof heel tof, geen pijn aan de vinger van al dat geklik ?. Ik kan me vergissen, maar bent U niet degene, die zo strak aan de naleving van de wet houdt, ja hé ,wel waarom treedt je dan de reglementen hier met uw voeten ?

Op 14 maart 2014 omstreeks 22:18, zei Rita-Maria Van De Perre:

Amaai zeg! Zoveel heeft er hier nog niemand gehad. Proficiat! LOL

Op 07 juli 2014 omstreeks 15:43, zei Etienne Thomas:

de rode duivels gaven ons terug dat eenheidsgevoel zalige momenten van geluk !!!! wat zijn we nu teleurgesteld geen enkele suporter kreeg hen te zien dank u wel ! wij weten wat ons te doen staat

Op 22 maart 2014 omstreeks 10:16, zei Patricia Margaroli:

Ongeveer e jaar terug gelezen in HLN: overheid heeft er geen flauw benul van hoeveel extremistische moslims in ons land leven. Ze willen ’t niet weten! Struisvogelpolitiek ten koste v/d bevolking en ‘t gewoon negeren. Socialisten in Gent zaaien controverse i.p.v. neutraliteit na te streven. Moslims toelaten de hoofddoek (=opvallende religieus symbool) te dragen maar intussen uit scholen e.a. openbare gebouwen kruis- & heiligenbeelden, kerststallen, en andere katholieke symbolen verwijderen om moslims niet tegen het hoofd te stoten: een zoveelste kaakslag voor het autochtone volk. Geert Wilders kan niet naar België komen wegens levensbedreigingen door… ? Voor wie gaat de vergelijking met Hitler eigenlijk op? Voor diegene die zeggen: alle ongelovige honden mag je… ? En dan verwonderd zijn dat mensen scanderen: minder M&M’s (Marokkanen & Moslims). Logisch gevolg van hun gedrag m.i.

8 reacties

Op 22 maart 2014 omstreeks 10:59, zei Luc Mertens:

Dit gaan onze traditionele brave borsten niet graag lezen zulle...nochtans alleen maar waarheden.

Op 22 maart 2014 omstreeks 11:09, zei Jef Pirra:

En de overlast die ze teweegbrengen. Marokkanen hebben een soort etnische monopolie op straatoverlast. Voor de politie is het dweilen met de kraan open, want het gerecht wil niet meewerken.

1 reacties

Op 22 maart 2014 omstreeks 12:39, zei Jo Figeys:

Ssssssst.... niet hardop zeggen hoor. De waarheid is van geen tel.

1 reacties

Op 22 maart 2014 omstreeks 12:44, zei Chris Ulrichts:

Mag wel! Want er zijn officiële cijfers van bij het Nederlands Centraal Bureau voor de Statistiek. Waar zijn de Belgische cijfers!?

1 reacties

Op 22 maart 2014 omstreeks 16:54, zei Carlos Acx:

Wel die cijfers hebben ze hier wel en moesten ze gepubliceerd worden dan staat Vlaanderen op zijn kop. Maar ja dat mag niet van de linksen en andere trado's want dit zou in het voordeel van NVA spelen en daar ligt de kwestie.

Op 22 maart 2014 omstreeks 11:17, zei Jan Vermeulen:

Zo is het , al jaren worden wij als racisten afgeschilderd en dit enkel door toedoen van 1 specifieke groep mensen die ondertussen al duizenden mensen beroofden , verwonden of doodden hun naam word nooit vernoemd enkel en alleen als het iemand van onszelf betreft wort deze in alle kleuren en geuren tentoon gespreid in krant of nieuws , bij aangifte bij politie verwijst men u direct naar de deur want wat u ook mee maakte met deze groep is niet mogelijk en niet voor opname vatbaar een queeste van de statistieken proper te houden !en ondertussen blijven die politiekers maar hardnekkig op onze kop slaan want wij verstaan die mensen niet , hebben geen benul van hun cultuur die ook nog meermaals als excuus gebruikt word zoals laatst in een groepsverkrachting !! dit is voor mij de meest beschermde groep in onze samenleving en IK vind dit onterecht !en een schande om u tegen te zeggen !!

Op 22 maart 2014 omstreeks 11:49, zei Yves Van Walle:

Zolang mannen op het werk een das mogen dragen mogen van mij vrouwen een hoofddoek dragen. En dat die man uit nederland niet naar belgie durft komen (een van de weinige landen waar hij nog welkom is) komt hem (volgens mij) goed uit. BTW: onze a'pse vrienden gingen toch instaan voor zijn veiligheid?

8 reacties

Op 22 maart 2014 omstreeks 12:14, zei Donald Nuyttens:

Zolang de sossen van ons loon mogen stelen,mag van mij iedereen in het zwart werken.En er is ook nog een verschil tussen durven komen en mogen.En dat je vrienden hebt in Antwerpen is ook al een dikke leugen.Zoals je ziet;zeveren is niet moeilijk.Voor mij is dat een verzetje.

Op 22 maart 2014 omstreeks 12:38, zei Jacques Ouzy:

Een hoofddoek is een symbool waarmee de draagster haar pertinente onwil te kennen geeft om zich te integreren in onze cultuur, en zich aan te passen aan onze normen en waarden. Hoofddoeken MOETEN uit ons straatbeeld verdwijnen, en degenen die daar niet mee akkoord zijn evenzeer!

2 reacties

Op 22 maart 2014 omstreeks 13:13, zei Lea Lamers:

En in onze kerken mogen de vrouwen hun hoofddoeken of hoeden ophouden. Mannen moeten uit respect hun hoed afzetten in de Katholieke kerken.

Op 22 maart 2014 omstreeks 13:54, zei Yves Van Walle:

Ze hebben hier duidelijk weer hunnen filter opgezet... (mijn vorig antwoord kwam er niet...) Nu ja, volgens mij heb jij hier het antwoord gegeven op de vraag van de originele poster 'Voor wie gaat de vergelijking met 'tuuuuuuuut' eigenlijk op?' Die man vond ook dat iedereen die zijn mening niet deelde uit het straatbeeld MOET verdwijnen.

1 reacties

Op 22 maart 2014 omstreeks 21:20, zei Guy Vanooteghem:

Laat mij raden, u hebt het over de Poetin van Oostende, alias de Keizer!

Op 22 maart 2014 omstreeks 12:58, zei Benny Van Campenhout:

Loze reactie bij gebrek aan steekhoudende argumenten.

Op 22 maart 2014 omstreeks 13:13, zei Stef Vangeel:

Sinds wanneer is een das een religieus symbool...?

Op 22 maart 2014 omstreeks 13:35, zei Luc Mertens:

En sinds wanneer is een das een provocatieve religieuze uiting dan, iets wat het onverzettelijk koppige erop staan om het dragen van deze hoofddoek in het westen, wel degelijk is...?! Vóór de toestroom van deze onwillige, hypocriete mensen uit de Maghreb nam 'niemand' aanstoot aan de beleefdheid om z'n hoofddeksel af te zetten...in onze scholen was het zelfs regel, en helemaal zonder problemen. En nu?! Wat Wilders betreft, u vindt het blijkbaar normaal dat hij met de dood bedreigd wordt, alleen maar omdat hij vrij brutaal ongemakkelijke waarheden verkondigt...?! Zélf heeft hij dat nochtans 'nooit' gedaan hoor. Uw obligate verwijzing naar Antwerpen wordt trouwens stilaan een stereotype nietwaar. Ook die man heeft trouwens nooit bedreigingen geuit...Wat niet te verdedigen valt, wil u willens nillens toch verdedigen, omdat dat nu eenmaal zo hoort binnen de partij die u aanhangt...zielig noem ik dat.

Op 22 maart 2014 omstreeks 13:36, zei Chris Ulrichts:

Een das vergelijken met een religieus symbool? Ach, ik doe mij moeite voor niets. Want u kunt het niet begrijpen. U bent waarschijnlijk opgevoed in het credo van onwetendheid en een evangelie van afgunst, ook wel de filosofie van de mislukking genaamd. Wilders is een man met ruggengraat (die daarvoor al tien jaar zijn eigen vrijheid heeft opgegeven), een man met visie. Als een Wilders weg is (en dat zal zeker gaan gebeuren) zal ook de 'toekomst' weg zijn.

1 reacties

Op 22 maart 2014 omstreeks 14:05, zei Yves Van Walle:

Zie mijn bovenstaande reactie... een hoofddoek hoeft geen religieus symbool te zijn net zoals een das geen politiek symbool hoeft te zijn. Zolang het ene kan kan volgens mij het andere... en dat die man uit Nederland ooit eens zal moeten gaan is ons lot.... (ook voor u en mij trouwens)

Op 22 maart 2014 omstreeks 13:54, zei Lut Duprez:

Een das met een moslim-hoofddoek vergelijken lijkt me toch wel wat raar. Die hoofddoek kan je beter vergelijken met een hangertje met een kruisje eraan en dat mag dus ook niet, behalve natuurlijk als je het goed kan wegstoppen hé, onder je kleren. De hoofddoek mag niet en het kruis aan de muur werd weggehaald. Dus...

Op 27 maart 2014 omstreeks 10:11, zei Zeno Vanhandsaeme:

Die man uit Nederland zal het raar gevonden hebben dat een panda ging instaan voor zijn veiligheid :)

Op 22 maart 2014 omstreeks 12:24, zei Luc De Ridder:

Goedkoop betoog voor iets watje zelf al kan oplossen voor een groot stuk, doch bij de meesten blijft het bij schrijven wat iedereen al zijn leven lang weet. En hoe kan je er zelf iets aan doen? Wel ik was vorige week in Oostende (de naam koningin der badsteden zeker niet waard) en ik zie op het strand een allochtoon, short, hemdje met korte mouwen en blootsvoets, naast hem zijn vrouw of wat dan ook en die gekleed met lang kleed, hoofddoek en alles erop en eraan. Goed weggemoffeld voor blikken van andere mannen. Ik ben naar die man toe gegaan en heb hem gevraagd of hij het al zo warm vond dat hij al in zomertenue rondliep. Sprak Frans, dus heb het hem in het frans gevraagd. Oh ja, antwoordde hij, is goed weer, net zomer. Ja, juist zeg ik hem. De vrouw die hier naast U loopt, voor haar blijkt het nog winter te zijn, vindt je niet? Ik maakte hem duidelijk dat vrouwen ook warm kunnen hebben. Hij was boos en verweet me dat ik me moest met mijn eigen zaken bemoeien. Neen antwoordde ik, als je geen kritiek wil, moet jij zorgen dat je onze normen respecteert en zeker niet de vrouwen behandel

Op 22 maart 2014 omstreeks 12:37, zei Jo Figeys:

Zou het niet beter kunnen bewoorden!!!!

Op 22 maart 2014 omstreeks 13:08, zei Jacques Ouzy:

Vandaag of morgen wordt er weer eens een 'breivik' wakker en zal men zich weer afvragen hoe zoiets in godsnaam mogelijk is.

1 reacties

Op 23 maart 2014 omstreeks 07:19, zei Luc De Ridder:

Die loopt wel al rond hoor.

1 reacties

Op 23 maart 2014 omstreeks 09:39, zei Chris Ulrichts:

Breiviksen worden gecreëerd door een politieke kaste die te laf is om de feiten bij naam te noemen en laten verzieken.

1 reacties

Op 23 maart 2014 omstreeks 14:35, zei Yves Van Walle:

Of door enkele politiekers die lopen te roepen langs de kant van de samenleving, maar niet in staat blijken te zijn om hun woorden in daden om te zetten. (of gewoon te bang zijn om af te komen natuurlijk...)

2 reacties

Op 23 maart 2014 omstreeks 19:13, zei Luc Mertens:

Maar die andere partijen ten minste niet de mond willen snoeren met zoiets als een 'cordon sanitaire', maw de 'democratie' van die vele (politiekers) die al veel te veel jaren middenin die samenleving zitten, maar ze alleen maar bedrogen heeft, steeds weer, steeds meer...Wel een groot deel van die samenleving hoeft al die valsheid niet meer, en dat wordt steeds duidelijker...

Op 23 maart 2014 omstreeks 18:18, zei Jacques Ouzy:

Die door politiek correcten 'mestkevers' genoemd worden.

Op 22 maart 2014 omstreeks 13:38, zei Lut Duprez:

En toch was het dom wat Wilders gedaan heeft. 1 nationaliteit benoemen, terwijl er nog veel andere het hier onveilig komen maken. Denk maar aan de oost europese bendes. En dan moet men nog altijd in het achterhoofd houden dat niet iedereen van ginder crimineel is. Maar het is een feit dat de politici te slap zijn om orde op zaken te brengen, juist omdat zij het probleem zelfs géén naam geven.

Op 02 oktober 2014 omstreeks 16:01, zei Louis Vleminckx:

De ECB wil de Euro devalueren. Nog een cadeau van de grote denkers van Europa. Mensen met een beetje spaargeld zullen weer opdraaien.

3 reacties

Op 02 oktober 2014 omstreeks 17:09, zei Carlos Acx:

Natuurlijk, door de politiekers aller landen is er geen groter stommititeit dan de € op de markt te brengen. Zij zullen wel hun zakken hebben kunnen vullen, maar de weeeeerkmeeeeens die heeft het kunnen weten en weet het nog altijd. En dat EU het spaargeld wil Europa het onmiddellijk wil afnemen om hun eigen zakken te vullen. Het is maar daarom te doen. Werp de EU met geweld omver. 'k Wil er nog aan meedoen. Tenslotte moet ieder land weer terug naar zijn eigen munt met een zachte landing !! Vele van die landen zouden wel eens ferm kunnen verschieten, maar ja dat zijn politiekerstreken, hoe meer Euro's, hoe meer geld in hun sachoc en zo zal het blijven, zolang de Euro blijft betaan. Ik heb er maar één woord voor de Euro. WEG ERMEE.

Op 02 oktober 2014 omstreeks 17:25, zei Benny Van Campenhout:

Weeral een reden erbij om goud te bezitten...

Op 02 oktober 2014 omstreeks 18:03, zei Carlos Acx:

Louis 'k heb er juist over geschreven. Er zijn enkele grote politieke misdaden in het verleden gebeurd. Het eerste was het omverwerpen van het ijzeren gordijn en het tweede was het invoeren van de Schengenakkoorden, ge weet wel vrije doorgang voor bandieten en dan het verdrach van Maastricht, de €. Drie miskleunen dat we nu ten gerieven van de Europese politieke miskleunen als gewome mens maar moeten verdragen. Weg met de EU.

Op 20 september 2014 omstreeks 08:34, zei Louis Vleminckx:

Het filmpje van de zware mishandeling van een 15 jarig meisje staat in deze electronische versie van de krant. Wedden dat onze politiek correcten weer niet zagen dat de daders, geen blonde Zweden waren, maar zoals traditioneel veel donkerder.

2 reacties

Op 20 september 2014 omstreeks 09:33, zei Astrid Vloemans:

Louis, wat U hier voorlegt is erg, maar tenslotte in handen van de betrouwbare Nederlandse Politie omdat het in dat land gebeurde, en de daders gekend zijn. Mag ik er U op wijzen dat nog ergere feiten gebeuren in ons land waaronder de verkrachting en foltering van een meisje in Kontich waarvoor de politie onze hulp vraagt. Lees maar in detail bij opsporingen verzocht/politie.be tot wat ook twee blanken 'met Antwerps accent' in staat zijn geweest.

1 reacties

Op 20 september 2014 omstreeks 13:53, zei Louis Vleminckx:

Uitzonderingen bevestigen de regel Astrid. Ook voor die moet de straf geen opgeheven vingertje zijn. Maar al bij al doet dit niet terzake bij de agressie tegen de 15 jarige.

1 reacties

Op 20 september 2014 omstreeks 14:32, zei Astrid Vloemans:

Ben het met U eens dat agressievelingen, die zich als onbeschaafde wilden gedragen, zwaar moeten aangepakt worden, overal ter wereld.

Op 20 september 2014 omstreeks 19:34, zei Michel De Blay:

De zoekterm 'agressie in metro Brussel' bij youtube intikken Louis,bijna allemaal zijn het Zweden.

Op 21 september 2014 omstreeks 12:12, zei Louis Vleminckx:

De grote ceo, para, antquair, invoerder van Indianen enz. Was een kereltje die op het speelplein achter een hoek ging staan, riep rossekop en dan zeer hard wegliep. Af en toe kreeg men hem te pakken en kreeg hij de gepaste rammeling. De sporen daarvan werken nog steeds door. Nu roept hij wat over hagelbollen, waar hij natuurlijk ook geen bal van weet. Verstandige mensen op dit forum gaan zien op google hoe ze gevormd worden en daar loopt hij na rossekop weer weg. Zielig ventje.

1 reacties

Op 21 september 2014 omstreeks 14:24, zei Louis Janssens:

U vergeet er nog bij te zeggen superhacker (zie uw aanradertjes)

Op 23 september 2014 omstreeks 17:57, zei Louis Vleminckx:

Nu eens geen politiek en of terreur, wat soms hetzelfde is, maar het millieu. Heeft u de foto's gezien van de tonnen afval, dat de betogers voor een beter millieu achterlieten, na de optocht voor datzelfde millieu.

1 reacties

Op 23 september 2014 omstreeks 18:21, zei Lieve Vervaet:

Of zoals sommigen die met privé-jet kwamen...m'as-tu vu...

Op 06 mei 2014 omstreeks 14:35, zei Luc De Ridder:

Ik denk dat er online niet zoveel scheelt, eerder aan bepaalde computers die de nodige problemen geven.

1 reacties

Op 06 mei 2014 omstreeks 20:13, zei Jacques Ouzzy:

Weer spoken gezien De Ridder?

1 reacties

Op 06 mei 2014 omstreeks 22:04, zei Luc De Ridder:

Gij precies wel :)

Op 24 september 2014 omstreeks 10:01, zei Louis Vleminckx:

De cdv allez de cvp is in goeie doen, omdat mensen belangrijk zijn, willen ze na arco klanten geplunderd te hebben ook de spaarboekjes aanpakken. Tenminste als ik de lekken bij de regeringsvorming mag geloven. Maar gezien de 'lekken' meestal van hen komen, kan het wel waar zijn.

1 reacties

Op 24 september 2014 omstreeks 11:12, zei Zeno Vanhandsaeme:

Goud kopen hé jongen.

1 reacties

Op 24 september 2014 omstreeks 20:25, zei Frank De Pester:

Is dat ook niet gratis te krijgen in een links paradijs?.

Op 09 oktober 2014 omstreeks 12:50, zei Louis Vleminckx:

In Nederland gaat men Wilders voor de rechter sleuren. Hij zou onvertogen woorden gebruikt hebben over Marokkanen. Ze leggen er daar blijkbaar evenveel eieren onder als hier.

4 reacties

Op 09 oktober 2014 omstreeks 13:54, zei Chris Ulrichts:

En zo omzeilen we lekker de echte problemen. Waar kennen we dat nog?

Op 09 oktober 2014 omstreeks 14:54, zei Marie Louise De Pauw:

Moest men mij vragen of ik meer of minder marokkanen wil , wel ik zou ook weten wat te kiezen . En ik denk velen met mij .

1 reacties

Op 09 oktober 2014 omstreeks 20:18, zei Yves Van Walle:

Vind u het 'raar' dat er ook mensen zijn die zeggen 'minder belgen' en hun keel oversnijden? Nu ja, ze doen net hetzelfde als u hier schrijft hoor...

2 reacties

Op 09 oktober 2014 omstreeks 21:31, zei Marie Louise De Pauw:

Zij zijn hier de indringers. Ik ben hier geboren en mijn voor - en voorouders ook.

1 reacties

Op 09 oktober 2014 omstreeks 21:45, zei Yves Van Walle:

tuuuuuuurlijk, neemt niet weg dat zij daar anders over denken....

1 reacties

Op 10 oktober 2014 omstreeks 07:43, zei Richard Dendoode:

Daarom, minder Marokkanen, Yves.

Op 10 oktober 2014 omstreeks 08:13, zei Luc Mertens:

Behalve dan met dat effectief oversnijden van die kelen dan...! Ik wordt die zalvende woorden en het verleggen van oorzaak en schuld zo beu nietwaar!! Die moordenaarsbenden kunnen en willen zich niet aanpassen aan de rest van de wereld...en dat is 'NIET' onze schuld Van Walle.

Op 09 oktober 2014 omstreeks 15:12, zei Patrick Van Belle:

Als ik Wilders moest zijn zou ik een paar van die IS filmpjes meenemen naar de rechtbank om daar eens laten af te spelen,of van die onthoofding in Marokko dit zou nog beter overkomen op de rechters aanwezig.

Op 09 oktober 2014 omstreeks 17:06, zei Jozef Anthonissen:

Dat is nu ook pure discriminatie he Louis. Ook van al die ander zijn er veel te veel en wil ik minder.

Op 25 september 2014 omstreeks 16:39, zei Louis Vleminckx:

In Nederland zijn ze precies beter wakker dan hier. Vandaar hun aanbeveling om militairen in uniform af te raden het openbaar vervoer te gebruiken. Of zien daar weer klaarder dan in dit onland.

4 reacties

Op 25 september 2014 omstreeks 16:47, zei Gerry Clé:

Zal niet veel helpen want IS roept op om ALLE ongelovigen te doden en niet alleen de militairen.

Op 25 september 2014 omstreeks 17:00, zei Michel De Blay:

Dat hebben we allemaal te da nken aan de mensen die onze nationaliteit te grabbel hebben gegooid.

1 reacties

Op 26 september 2014 omstreeks 12:54, zei Carlos Acx:

En wie zijn die mensen? Juist de politiekers van vroeger, vooral de roden en de groenen. Ze moesten beschaamd zijn met hun tussenkomst om iedere vreemdeling Belg te maken en dit zonder onderzoek en zo werd den Belgiek een aantrekpool en nu zitten we ermee.

Op 25 september 2014 omstreeks 17:19, zei Chris Ulrichts:

Ik zou ze nochtans prominent in het straatbeeld willen; in uniform en zeer zwaar bewapend.

Op 26 september 2014 omstreeks 08:40, zei Jean Bly:

U loopt nog altijd meer gevaar om te sterven wanneer een juriste met 111 km. in een zone 50 op u inrijdt dan dat IS u zal onthoofden !

Meld u aan en reageer »
ADHESE IMU - 2K - NIET VERWIJDEREN
ADHESE SKY - 1K - NIET VERWIJDEREN

Spelregels forum

Lees hier de spelregels van ons forum. Opgelet, wie een van deze regels overtreedt zal geweerd worden van het forum.
De debatten worden gemodereerd door de online redactie.
ADHESE NBO_PARTNERTICKER - 2K - NIET VERWIJDEREN

ADHESE IMU.INHOUSE - 2K - NIET VERWIJDEREN