De Goededoelstappers overhandigden een bakfiets aa

Marc De Sutter, Erpe-Mere

Gent

Op de foto vlnr Katleen Cornillie, Marc De Sutter, Tracy Van Maercke, Chris Aerts, Carine Huys, Alain Gysels, Daniël Deblaere voor Solidariteit Vlaanderen, Edith De Landtsheer, Donald Van Neste en Sandrina Egerickx. Ontbreken op de foto maar hebben evengoed hun steenje bijgedragen: Fie Schepens, Lieven Vanderghote, Raf Bosmans, Chris De Backer, Sylvie Verstraete, Katrien De Smedt, Suzy Ledegen, Marleen Mertens, Frank Peerlinck.

Waar en op welke datum werd deze foto genomen?

Op maandag 2 Juli 2012 overhandigden de Goededoelstappers een bakfiets aan Solidariteit Vlaanderen op het plein aan de Kettingstraat (Brugse Poort) te Gent.

Waarom moet deze foto ook in de krant?

De Goede Doel Stappers verzamelden tijdens de 100km Dodentocht van 2011 voldoende centjes om deze prachtige bakfiets aan te schaffen voor de vereniging Solidariteit Vlaanderen. Deze zal o.a. worden gebruikt om voedselverspilling tegen te gaan (ophaling van overschotten van broodjeszaken e.d. en deze te verspreiden bij mensen in moeilijkheden), voor het verhuizingen van kamerbewoners en andere armoede-bestrijdings-projecten (meer info hiervoor op 0488 751 651).

Foto geplaatst in Uw nieuwsfoto op de site en in de krant!

  • Al 6 stemmen
  • Stem op deze foto
  • Om fraude bij het stemmen te vermijden, typ de volgende tekst over.

Meest bekeken

Afgelopen twee dagen

Meest gestemd