KWB-Holven Geel: kookles voor echte mannen

Rony Van Hemelen, Geel

Geel

Niet minder dan 30 deelnemers aan de kooklessen 'voor echte mannen' bij KWB-Holven. En ze behaalden allen het fel begeerde diploma. Naast de uitzonderlijke bekwaamheid in het koken van overheerlijke maaltijden, werden de Holvense KWB-ers ook ingewijd in de kunst van het tafeldekken, het maken van een lekker aperitief, afwassen (met afwasmachine), en alles wat thuis hoort bij het werk in de keuken en het serveren van een volledig afgewerkte maaltijd. De uitgenodigde dames werden de laatste les verwend. De deelname aan het aangeboden culinair genot en de belofte dat de mannen in de toekomst deze taken ook thuis zullen vervullen, werd door de dames zeker in dank aanvaard. Natuurlijk afwachten of deze beloftes ook zullen uitgevoerd worden. Maar dat horen we zeker tijdens de volgende lessenreeks in het voorjaar van 2013."

Waar en op welke datum werd deze foto genomen?

Vorige week, in zaal Holvenia, bij het uitreiken van de de diloma's voor de cursisten van de kooklessen 'voor echte mannen', inrichting van KWB-Geel Holven.

Waarom moet deze foto ook in de krant?

Groep van meer dan 30 mensen, die gedurende 6 weken, een kook-lessenreeks volgden. Niet alleen het koken stond centraal, maar ook alle taken rondom het kookgebeuren. Tafelversiering, afwassen, verzorgd opdienen en afruimen, ..., alle onderdelen kwamen aan bod. Tevens als dank van de groep voor de enorme inzet van Ronny om van deze kwb-activiteit een succes te maken.

Foto geplaatst in Uw nieuwsfoto op de site en in de krant!

  • Al 2 stemmen
  • Stem op deze foto
  • Om fraude bij het stemmen te vermijden, typ de volgende tekst over.

Meest bekeken

Afgelopen twee dagen

Meest gestemd