Win 1 maand GRATIS Het Nieuwsblad dankzij de PassiveHouse beurs  • Dé gezinskrant bij uitstek. Bovenop een complete versaggeving van het nationale en internationale nieuws, brengt Het Nieuwsblad het meest uitgebreide regionieuws. Geen enkele krant bericht zoveel vanuit je woonplaats.
  • Voor wie gepassioneerd is door sport, is er elke dag Sportwereld: een begrip onder sportliefhebbers. Niet alleen de wereldtoppers komen aan bod, maar ook de provinciale reeksen en zelfs jeugd en amateurs uit je buurt.
  • Dagelijks handige consumententips. Op woensdag valt de Jommekeskrant in de bus, met strips, nieuws op kindermaat, spelletjes en leuke weetjes.
  • Op zaterdag lees je het glossy Magazine vol nieuws over BV' s, trends, lifestyle en mode. Weekend brengt tips over deocratie, tuin, interieur en recepten van topkok Sergio Herman.
  • Het Nieuwsblad lezen is pure ontspanning. Niet door goedkope sensatiezucht, maar wel door een vezorgde en heldere taal.

Om in te tekenen op dit uitzonderlijke aanbod, registreert u zich eerst. uw naam en adresgegevens die u invult tijdens deze registratie zullen ook gebruikt worden voor de toekenning van uw abonnement. Zo hoeft u ze geen tweede keer in te vullen. Deze eenmalige registratie is volledig gratis en biedt u ook de mogelijkheid deel te nemen aan wedstrijden en acties, polls en quizzen op onze sites www.nieuwsblad.be, www.gentenaar.be en www.sportwereld.be.

Deze wedstrijd loopt tot 16 september 2012. De winnaars worden persoonlijk op de hoogte gebracht. .

Deze wedstrijd is afgelopen. De winnaars zijn geselecteerd en worden zo spoedig mogelijk persoonlijk op de hoogte gebracht.

« terug naar de wedstrijdpagina

ADHESE HALFPAGE - 2K - NIET VERWIJDEREN - MOET ALTIJD BOVENAAN STAAN
ADHESE IMU - 2K - NIET VERWIJDEREN
ADHESE SKY - 1K - NIET VERWIJDEREN