Het Nieuwsblad gaat voor de vierde keer op zoek naar Het Beste Café van je gemeente en van Vlaanderen. Ieder café maakt kans op de titel, ook jouw café! Maak dus zeker gebruik van ons extra promotiemateriaal en overtuig je klanten om op jouw café te stemmen.

Via deze link kan je alvast je Facebookprofielfoto aanpassen en hieronder vind je extra promomateriaal terug. Zo kan je jouw campagne ook online verderzetten.

AfficheKlik hier
FlyerKlik hier
LogoKlik hier
Facebook profielfotoKlik hier
Facebook omslagfoto 1Klik hier
Facebook omslagfoto 2Klik hier
Facebook postKlik hier
Instagram afbeeldingKlik hier
Twitter afbeelding Klik hier

Beste Café van Vlaanderen: hoe werkt het?

  1. Ieder café kan Het Beste Café van Vlaanderen worden. Via een stemmodule in de app van Het Nieuwsblad kan iedere Vlaming stemmen op zijn of haar favoriete café. Op basis van de uitgebrachte stemmen wordt het Beste Café van jouw gemeente en jouw provincie bepaald. Roep dus zeker je klanten op om hun stem uit te brengen.
  2. De 5 provinciewinnaars krijgen bezoek van onze jury onder leiding van culinair journalist Chris Snick. Die bepaalt vervolgens welk café zichzelf een jaar lang Het Beste Café van Vlaanderen mag noemen.
  3. Het Beste Café van Vlaanderen krijgt onder meer de nodige aandacht in de krant, een cheque van 1.000 euro en extra promomateriaal, zodat iedereen kan zien waar de beste pintjes getapt worden.