Onze plezante zoektocht in
Dilbeek

 

score:
9

Aan de toog van Bij Waaike kunnen ze erover meepraten. In Dilbeek weten ze wat feesten is. Maar is er genoeg ondersteuning van het gemeentebestuur voor al die feestjes? En zijn er genoeg evenementen?

In februari zet onze journalist zijn of haar feestneus op. Ontdek hier het plezantste evenement in Dilbeek

feest

score:
7.0

Dilbeek telt 42434 inwoners. Dat zijn heel wat monden om te voeden.Komt de geur van gebraden kippen of versgebakken brood je in Dilbeek nog tegemoet? Is shoppen hier plezant? En aan welke winkels moet je echt wel een bezoekje brengen? In maart loop je onze journalist tegen het lijf in de plaatselijke supermarkt of bakkerij. Ontdek hier de leukste winkelstraat in Dilbeek

SPORT

score:
6.3

Dilbeek heeft een oppervlakte van 41,18 km². Groot genoeg voor je dagelijkse 10.000 stappen.Maar zijn er wel voldoende sportclubs in de buurt? Hoeveel trekt het gemeentebestuur per inwoner uit voor sportbeleving? Ontdek hier hoe plezant Dilbeek is voor sportievelingen.

Hand

score:
7.0

JEUGD

Een plezante gemeente heeft een groot hart voor jongeren. Jongeren in Dilbeek zijn mondig, maar worden zij ook gehoord door het gemeentebestuur? En zijn er genoeg plekken waar ze plezant kunnen rondhangen? Plezant detail: in Dilbeek zijn 8817 inwoners jonger dan 18 jaar.* Ontdek hier

4409

VERENIGINGEN

Geen plezante gemeente zonder dito verenigingen. Van Chiro tot bingo. Een vereniging maakt het graag plezant, maar welke vereniging steekt er met kop en schouders bovenuit?

In juni gaan we samen op zoek!

Verenigingen

score:
7.6

Cultuur is een plezante troef voor jong en oud. Waar zijn de podia altijd gevuld? Wij duiken in de coulissen van cultuurhuizen en toneelverenigingen in Dilbeek . Van Annie tot de rattenvanger van Hamelen... In september zit onze redactie op de eerste rij!

score:
6.9

Senioren

Elk jaar blazen we een extra kaarsje uit. Een plezante oude dag beleven is belangrijk voor iedereen. Wist je dat in Dilbeek 8735 mensen wonen met meer dan 65 lentes op de teller? *

score:
8.0

HORECA

In november schuiven we graag met onze voetjes onder tafel. Bij de Chinees tot in de brasserie. Of we maken een plezante tussenstop in Bamboe-frit.

horecahoreca

EINDRAPPORT

In december voegen we alle scores samen. Hoeveel punten heeft Dilbeek in de wacht kunnen slepen? En hoe plezant is jouw gemeente tegenover de andere 300 gemeenten in Vlaanderen? Je gemeentebestuur krijgt deze maand zijn eindrapport! Als dat niet plezant is!

Groepsfoto

*Bron: Statbel 1/1/2018