Telephone Shield
Het nieuws zoals jij het wil
Kies zelf hoe je betaalt: maandelijks of in één keer
Start meteen met digitaal lezen

Lees wat er leeft
in jouw gemeente

Onze abonnees geven Het Nieuwsblad een 8,2/10
1.070.900 lezers per dag, 450 journalisten maken dagelijks het nieuws voor jou
Elke dag 16 edities, goed voor 96 pagina's regionieuws
Library Trophy Reading

5 redenen om te kiezen voor Het Nieuwsblad

Jouw regio, onze specialiteit

Het Nieuwsblad is nooit ver weg. In geen enkele andere krant lees je zoveel actualiteit uit jouw woonplaats. Onze 250 regiocorrespondenten weten als geen ander wat er leeft en beweegt in jouw buurt. Zij brengen je elke dag een uitgebreide update uit jouw streek. Van politiek over cultuur tot plaatselijke ondernemers.

Dat Het Nieuwsblad regionieuws serieus neemt, werd bevestigd in 2017. De regioredacties van Het Nieuwsblad wonnen de prijs voor lokale pers van Belfius met de Grote Gemeentetest. De jury was onder de indruk van de grootschaligheid van het journalistieke zoekwerk en was lovend over de impact van de reeks.

Op de eerste rij bij alle sporten

Met Sportwereld krijg je de meest uitgebreide en gevarieerde sportkrant van het land. Ook op sportgebied is Het Nieuwsblad een krant die jouw regio grondig belicht: naast de wereldtoppers is er genoeg aandacht voor de provinciale reeksen en jeugdploegen. Niet alleen wielrennen en voetbal, maar alle sporten van atletiek tot zeilen, komen aan bod.

Van dichtbij tot ver weg
Lees mee. Leef mee.

Het Nieuwsblad bericht je dagelijks over de actualiteit van dichtbij. Maar jou voorzien van het grote nieuws van veraf, is net zo goed onze kerntaak. Dus vind jij de wereld boeiend? Wil je weten hoe de vork aan de steel zit? Wat er te beleven valt? Wil je die massa informatie die er elke dag op ons afkomt behapbaar en begrijpelijk houden? Ook dan is Het Nieuwsblad de krant voor jou. Niet alleen de harde feiten uit politiek, economie en cultuur komen aan bod, maar ook de menselijke verhalen achter de gebeurtenissen.

Op zaterdag krijg je de weekendkrant met de drie weekendbijlagen. NU brengt pakkende verhalen, spitante columns, verhelderende infografieken en spitante columns. N-Magazine gaat op zoek naar de nieuwste trends uit de mode- en beautywereld en brengt je nieuwe inzichten in gezondheid, psychologie, familie en relaties. Consumentenmagazine Check test alles voor je uit, van eten en drinken tot gadgets en reizen.

Exclusieve toegang tot alle artikels

Naast de papieren krant krijg je als abonnee toegang tot álle artikels op de site. Ook die met N+ logo. Heel wat nieuws vraagt extra duiding en Het Nieuwsblad brengt jou, als abonnee, die extra duiding met N+: reportages, opinies, verhalen van dichtbij en ver weg, de nodige achtergrond bij nieuwsfeiten, dossiers en reeksen.

Ook heb je toegang tot de digitale krant. Je leest de krant altijd en overal handig op smartphone, tablet en pc en dit 7 dagen op 7.

 • Elke dag is de krant vanaf 6.30 u. digitaal beschikbaar
 • Exclusieve zondagkrant, Het Nieuwsblad op Zondag

Mijn Zone, jouw persoonlijke nieuwsplek

Als abonnee van Het Nieuwsblad heb je daarom toegang tot Mijn Zone, dat is jouw eigen, persoonlijke nieuwsplek.

 • Bewaard: bewaar artikels voor later.
 • Nieuws op maat: kies onderwerpen die je interesseren. Bijvoorbeeld jouw regio of woonplaats.
 • Slimmer Leven: tips & advies voor dagelijks gebruik.

Ons aanbod voor jou uitgelegd

Je geniet dankzij dit aanbod tot 6 maanden prijsgarantie. Je leest 6 maanden en dat voor steeds hetzelfde maandbedrag:

 • Super: € 27,50 € 16,95/mand of € 177 €107,70 in een keer
 • Slim: € 20 € 9,95/maand of € 120 € 59,70 in een keer
 • Snel: € 10 € 5,95/maand of € 60 € 35,70 in een keer

Deze actieprijs blijft gegarandeerd, ook al voert Het Nieuwsblad de komende maanden een prijsstijging door.

Je kan kiezen hoe je het abonnement wenst te betalen:

 • Maandelijks via gespreide betaling (domiciliëring of kredietkaart)
 • Of in één keer via online betaling of via een overschrijvingsformulier

Na afloop van je abonnement (6 maanden) krijg je nog steeds gunstige abonnementsvoorwaarden.
Betaal je maandelijks, dan kan je je abonnement op elk moment stopzetten door contact op te nemen met de klantendienst via telefoon 02/790.21.00 of nieuwsblad.be/klantendienst. Opzeggen doe je best minimaal 14 kalenderdagen voor de start van jouw volgende betaling. Zo hebben wij de tijd de stopzetting tijdig administratief te verwerken.

Geldt dit aanbod ook voor jou?

Er zijn een paar voorwaarden aan het aanbod verbonden:

 • Aanbod is geldig tot maandag 31 december 2018, enkel in België.
 • Intekenen dient online te gebeuren via de knop bovenaan.
 • Het is enkel bestemd voor iemand die nog geen abonnement heeft of had op Het Nieuwsblad of De Gentenaar gedurende de laatste 12 maanden op hetzelfde adres.

Heb je verder nog vragen?

Onze klantendienst helpt je graag verder op het nummer 02/790.21.00 van 8 u. tot 17 u. op weekdagen en van 8 u. tot 12 u. op zaterdag. Je kan ons ook een bericht sturen. Wij streven ernaar je bericht te beantwoorden binnen de drie werkdagen.

Het Nieuwsblad