12 maanden
Compleet
+ Fun-bon

Bekijk aanbod ›

12 maanden
Digitaal + Zaterdagkrant
+ Fun-bon

Bekijk aanbod ›

12 maanden
Digitaal
+ Fun-bon

Bekijk aanbod ›

 • Veilige betaling
 • Klantendienst: 02/790 21 00
 • Aanbod ook geldig voor De Gentenaar

  Woon je in de regio Gent (postcodes: 9000, 9030, 9031, 9032, 9040, 9041, 9042, 9050, 9051, 9052, 9070, 9080, 9090, 9820, 9830, 9831, 9840), dan ontvang je De Gentenaar.

Het Nieuwsblad + gratis FUN-bon t.w.v. €100

Kies hier je abonnementsformule:

Teken vandaag nog in, dit aanbod is het ideale moment om je voordelig aan te sluiten bij meer dan 1.013.900 lezers die Het Nieuwsblad verkiezen voor hun dagelijkse portie nieuws en tal van sportextra's. Dagelijks doen ongeveer 450 journalisten hun uiterste best om een mix van belangrijk, verrassend en amusant nieuws te brengen waardoor je helemaal mee bent.

Wat lees je in Het Nieuwsblad?

Het Nieuwsblad brengt je de harde feiten uit politiek, economie en cultuur én de menselijke verhalen erachter. Met daarnaast ook stevige dossiers die antwoorden geven op vragen waar elke mens mee zit.

Het Nieuwsblad leeft mee met de sport en is de ideale gids voor elke sportliefhebber. Met Sportwereld krijg je dagelijks de meest uitgebreide en gevarieerde sportkrant van het land. Van atletiek tot zeilen, van jeugdreeksen tot wereldtop, van vlakbij tot aan de andere kant van de sportwereld.

In geen enkele andere krant lees je zoveel actualiteit uit jouw woonplaats. Onze regiocorrespondenten weten als geen ander wat er leeft en beweegt in jouw buurt. Zij brengen je elke dag een uitgebreide update uit jouw streek.

Op woensdag worden de kids extra verwend met de Jommekeskrant: 8 pagina's nieuws, strips en spelletjes op kindermaat. Want Het Nieuwsblad is dé gezinskrant bij uitstek.

Op zaterdag is er naast het nieuwskatern het Magazine, vol trends, mode en interviews. Het consumentenmagazine Check test alles voor je uit, van eten en drinken over gadgets en woonideeën tot auto's en reizen.

Het Nieuwsblad digitaal brengt je:

 • 7 dagen op 7 de digitale krant, inclusief Het Nieuwsblad op Zondag.
 • Op smartphone, tablet en pc.
 • Alle bijlagen en regio's zijn beschikbaar.
 • Ontdek de speciale smartphone-, tablet- en pc-weergave met een aangepaste look en feel, heldere navigatie en extra aandacht voor foto's.
 • Alle extra’s herken je voortaan aan volgend logo: . Enkel abonnees krijgen onbeperkte toegang tot alle N+ artikels op onze website, exclusieve publicaties, unieke voordelen en leuke events.

Extra dit najaar:

 • Nieuwe HELP!-reeksen: In de nieuwe HELP!-reeksen fileren onze journalisten de grote thema’s van deze tijd. Met scherpe analyses en interviews, maar ook pasklare antwoorden op je vragen en een berg slimme tips. Hoe zit het met seks en relaties? Wat mag je eigenlijk nog eten? Blijven we met z’n allen in de file staan? En wat moet je met jouw geld aanvangen?
 • Vijfsterrengemeente: Het Nieuwsblad gaat dit jaar op zoek naar de gemeenten waar het goed wonen is. Wat vindt de Vlaming belangrijk? En hoe goed scoort jouw gemeente op die criteria? Tien tests, 308 gemeenten, een jaar lang. Op zoek naar die plekken die echt wel vijf sterren waard zijn.

Ons aanbod voor jou uitgelegd:

Geniet 12 maanden lang leesplezier en ontvang een gratis Fun-bon ter waarde van 100 euro.

Je kiest zelf de formule die het best bij je past:
 • Compleet = van maandag t.e.m. zaterdag de papieren krant en dagelijks digitaal.
 • Zaterdag+Digitaal = elke zaterdag de papieren krant en dagelijks digitaal.
 • Digitaal = elke dag digitaal.
Eens je jouw formule hebt gekozen, kan je kiezen hoe je jouw abonnement wenst te betalen:
 • Maandelijks via gespreide betaling
 • Of in één keer via online betaling of via overschrijvingsformulier

Na afloop van het abonnement geniet je nog steeds gunstige abonnementsvoorwaarden.

Geldt dit tijdelijk aanbod ook voor jou?

Het Nieuwsblad is meer dan de krant alleen. Eigenlijk is het volledige aanbod te veel om op te sommen. Daarom voorzien we een tijdelijke aanbieding als deze met een mooi prijsvoordeel.

Hierdoor zijn er wel een paar voorwaarden aan het aanbod verbonden:
 • Het aanbod is geldig tot 30 september 2017, enkel in België
 • Intekenen dient online te gebeuren via de knop bovenaan
 • Dit aanbod is persoonlijk voor jou bedoeld en niet cumuleerbaar met andere aanbiedingen.
 • Het is enkel bestemd voor iemand die nog geen abonnement heeft of had op Het Nieuwsblad of De Gentenaar gedurende de laatste 7 maanden op hetzelfde adres.
Heb je verder nog vragen?

Onze klantendienst helpt jou graag verder op het nummer 02/790.21.00 van 8 u. tot 17 u. op weekdagen en van 8u. tot 12 u. op zaterdag. Je kan ons ook een bericht sturen. Wij streven ernaar jouw bericht te beantwoorden binnen de drie werkdagen.