Het Nieuwsblad
Telephone Shield
Het nieuws zoals jij het wil
Kies zelf hoe je betaalt: maandelijks of in één keer
Start meteen met digitaal lezen
Onze abonnees geven Het Nieuwsblad een 8,2/10
1.070.900 lezers per dag, 450 journalisten maken dagelijks het nieuws voor jou
Elke dag 16 edities, goed voor 96 pagina's regionieuws
Library Trophy Reading

6 redenen om te kiezen voor Het Nieuwsblad

Lees mee. Leef mee.

Het Nieuwsblad bericht je dagelijks over de actualiteit van dichtbij en veraf. Je leest onze artikelen op papier, in de digitale krant, op de website en in de nieuwsapp. Niet alleen de harde feiten uit politiek, economie en cultuur komen aan bod, maar ook de menselijke verhalen achter de gebeurtenissen.

Op woensdag is er de Jommekeskrant, de krant op kindermaat voor kids tussen 8 en 12 jaar, met de juiste mix tussen educatie en ontspanning. Op zaterdag is er de weekendkrant met drie weekendbijlagen. NU brengt pakkende verhalen, spitante columns en verhelderende infografieken. N-Magazine gaat op zoek naar de nieuwste trends uit de mode- en beautywereld en brengt je nieuwe inzichten in gezondheid, psychologie, familie en relaties. Consumentenmagazine Check test alles voor je uit, van eten en drinken tot gadgets en reizen.

Het Nieuwsblad is jouw goede buur

Jouw regio is onze specialiteit. In geen enkele andere krant lees je zoveel actualiteit uit jouw woonplaats. Onze 250 regiocorrespondenten weten als geen ander wat er leeft en beweegt in jouw buurt. Zij praten je dagelijks bij over het reilen en zeilen in jouw streek – van politiek over cultuur tot plaatselijke ondernemers. Zoals een goede buur dat betaamt.

Op de eerste rij bij alle sporten

Met Sportwereld krijg je de meest uitgebreide en gevarieerde sportkrant van het land. Geen groot sportevent gaat onopgemerkt voorbij. Maar ook op sportgebied wordt jouw regio grondig belicht. Naast de wereldtoppers is er genoeg aandacht voor de provinciale reeksen en jeugdploegen. Niet alleen wielrennen en voetbal, maar alle sporten van atletiek tot zeilen, komen aan bod. Bovendien lees je ieder jaar onze gratis sportgidsen: de wielergids, de Tourgids, de voetbalgids en de veldritgids.

Advies waar je écht iets aan hebt

Slimmer Leven brengt je advies waar je écht iets aan hebt. Bruikbare tips van experten, die je het leven makkelijker maken. We worden voortdurend om de oren geslagen met goedbedoelde raad en het internet staat vol met tips, maar welke daarvan kan je nu vertrouwen? Samen met onze experten zoeken wij dat voor jou uit. Tips om voordeliger aankopen te doen, efficiënter klusjes aan te pakken, gezonder te leven zonder je alles te moeten ontzeggen, slimmer te beslissen op het werk en in je vrije tijd.

en de digitale krant

Als abonnee heb je onbeperkte toegang tot alle artikels en de digitale krant.

Heel wat nieuws vraagt extra duiding. Die duiding geven we je in onze artikels op de website: reportages, opinies, verhalen van dichtbij en ver weg, de nodige achtergrond bij nieuwsfeiten, dossiers en reeksen.

De digitale krant lees je altijd en overal handig op je laptop, tablet en smartphone (behalve met de leesformule Snel).

 • Elke dag is de krant vanaf 6.30 u. digitaal beschikbaar
 • Exclusieve zondagkrant, Het Nieuwsblad op Zondag

Mijn Zone

Als abonnee van Het Nieuwsblad heb je ook toegang tot Mijn Zone, dat is jouw eigen, persoonlijke nieuwsplek. Hier vind je de volgende functionaliteiten om het nieuws te consumeren zoals jij dat wilt:

 • Bewaard: bewaar artikels voor later.
 • Mijn keuze: kies onderwerpen die je interesseren.
 • Aanbevelingen: je krijgt suggesties van artikels die je waarschijnlijk interessant vindt.

Ons aanbod voor jou uitgelegd

Je geniet dankzij dit aanbod tot 6 maanden prijsgarantie. Je leest 6 maanden en dat voor steeds hetzelfde maandbedrag:

 • Super: € 30,50 € 18,95/maand of € 183 € 113,70 in een keer
 • Slim: € 20 € 9,95/maand of € 120 € 59,70 in een keer
 • Snel: € 10 € 5,95/maand of € 60 € 35,70 in een keer

Deze actieprijs blijft gegarandeerd, ook al voert Het Nieuwsblad de komende maanden een prijsstijging door.

Je kan kiezen hoe je het abonnement wenst te betalen:

 • Maandelijks via gespreide betaling (domiciliëring of kredietkaart)
 • Of in één keer via online betaling of via een overschrijvingsformulier

Na afloop van je abonnement (6 maanden) krijg je nog steeds gunstige abonnementsvoorwaarden.
Betaal je maandelijks, dan kan je je abonnement op elk moment stopzetten door contact op te nemen met de klantendienst via telefoon 02/790.21.00 of nieuwsblad.be/klantendienst. Opzeggen doe je best minimaal 14 kalenderdagen voor de start van jouw volgende betaling. Zo hebben wij de tijd de stopzetting tijdig administratief te verwerken.

Geldt dit aanbod ook voor jou?

Er zijn een paar voorwaarden aan het aanbod verbonden:

 • Aanbod is geldig tot 31 december 2019, enkel in België.
 • Intekenen dient online te gebeuren via de knop bovenaan.
 • Het is enkel bestemd voor iemand die nog geen abonnement heeft of had op Het Nieuwsblad of De Gentenaar gedurende de laatste 7 maanden op hetzelfde adres.

Heb je verder nog vragen?

Onze klantendienst helpt je graag verder op het nummer 02/790.21.00 van 8 u. tot 17 u. op weekdagen en van 8 u. tot 12 u. op zaterdag. Je kan ons ook een bericht sturen. Wij streven ernaar je bericht te beantwoorden binnen de drie werkdagen.

Het Nieuwsblad