Je moet wél hogere studies doen om van dit aanbod te genieten.

Wat lees je in Het Nieuwsblad?

Het Nieuwsblad brengt je de harde feiten uit politiek, economie en cultuur én de menselijke verhalen erachter. Met daarnaast ook stevige dossiers die antwoorden geven op vragen waar elke mens mee zit.

Het Nieuwsblad leeft mee met de sport en is de ideale gids voor elke sportliefhebber. Met Sportwereld krijg je dagelijks de meest uitgebreide en gevarieerde sportkrant van het land. Van atletiek tot zeilen, van jeugdreeksen tot wereldtop, van vlakbij tot aan de andere kant van de sportwereld.

In geen enkele andere krant lees je zoveel actualiteit uit jouw woonplaats. Onze regiocorrespondenten weten als geen ander wat er leeft en beweegt in jouw buurt. Zij brengen je elke dag een uitgebreide update uit jouw streek.

Op woensdag worden de kids extra verwend met de Jommekeskrant: 8 pagina's nieuws, strips en spelletjes op kindermaat. Want Het Nieuwsblad is dé gezinskrant bij uitstek.

Op zaterdag is er naast het nieuwskatern het N-magazine, vol trends, mode en interviews. Het consumentenmagazine Check test alles voor je uit, van eten en drinken over gadgets en woonideeën tot auto’s en reizen.

NIEUW: de nieuwe weekendbijlage NU met pakkende verhalen, spitante columns, verhelderende infografieken en sprekende interviews.

Het Nieuwsblad digitaal brengt je:

  • 7 dagen op 7 digitaal lezen, inclusief Het Nieuwsblad op Zondag.
  • Op smartphone, tablet en pc.
  • Alle bijlagen en regio's zijn beschikbaar.
  • Ontdek de speciale smartphone-, tablet- en pc-weergave met een aangepaste look en feel, heldere navigatie en extra aandacht voor foto's.
  • Alle extra’s herken je voortaan aan volgend logo: . Enkel abonnees krijgen onbeperkte toegang tot alle N+ artikels op onze website, exclusieve publicaties, unieke voordelen en leuke events.

Geldt dit tijdelijk aanbod ook voor jou?

Dit aanbod is enkel geldig in België en dit voor hogeschool- en universiteitsstudenten in voltijds dagonderwijs. Om van dit aanbod te genieten hebben wij een kopie van je inschrijvingsformulier van het academiejaar 2017-2018 nodig. Mail dit naar studenten@mediahuis.be of verstuur het per post naar Het Nieuwsblad, Studentenaanbod, Katwilgweg 2, 2050 Antwerpen.

Voldoe je niet aan de actievoorwaarden, maar ben je wel benieuwd naar een abonnement? Ontdek onze andere tarieven hier.

Wanneer krijg je gratis filmtickets en hoe ontvang je deze?
De 2 GRATIS filmtickets gelden enkel voor abonnementen van 18 maanden Zaterdag+Digitaal of Digitaal (via gespreide betaling of betaling in één keer). Personen die recht hebben op de gratis filmtickets krijgen deze toegestuurd na ontvangst van de (eerste) betaling.

Heb je verder nog vragen?
Onze klantendienst helpt jou graag verder op het nummer 02/790.21.00 van 8 u. tot 17 u. op weekdagen en van 8 u. tot 12 u. op zaterdag. Je kan ons ook een bericht sturen.