Library Trophy Reading Podium Telephone Shield

Naar boven ↑

Wist je dat...

... je 2 gratis filmtickets krijgt als je kiest voor maandelijkse betaling?

Onze abonnees geven Het Nieuwsblad een 8,2/10
Elke week minstens 1 wedstrijd voor abonnees
1.070.900 lezers per dag, 450 journalisten maken dagelijks het nieuws voor jou
Elke dag 16 edities, goed voor 96 pagina's regionieuws

5 redenen om te kiezen voor Het Nieuwsblad

Het Nieuwsblad. Lees mee. Leef mee.

Vind jij de wereld ook zo boeiend? Wil je weten hoe de vork aan de steel zit? Wat er te beleven valt? Wil je die massa informatie die er elke dag op ons afkomt behapbaar en begrijpelijk houden? Het Nieuwsblad bericht je over de actualiteit van dichtbij en veraf. Niet alleen de harde feiten uit politiek, economie en cultuur komen aan bod, maar ook de menselijke verhalen achter de gebeurtenissen.

Kies je voor de formule Super of Slim, dan krijg je de papieren weekendkrant met de drie weekendbijlagen (Nu, N-Magazine en Check).

Onbeperkte toegang tot

Als abonnee heb je onbeperkte toegang tot alle artikels op onze site: reportages, opinies, verhalen, de nodige achtergrond bij nieuwsfeiten, dossiers en reeksen. Of je nu leest voor je studie of juist ter ontspanning, brengt de duiding die jij als nieuwsgierige student zoekt.

Ontdek Mijn Zone, dat is jouw persoonlijke nieuwsplek

Als abonnee van Het Nieuwsblad heb je toegang tot Mijn Zone, dat is jouw eigen, persoonlijke nieuwsplek waar je 4 zaken kan vinden:

  • Bewaard. Bewaar artikels voor later (als je nu liever eerst een pint gaat drinken)
  • Aanbevelingen. Krijg nieuws op maat, passend bij jouw voorkeuren en interesses
  • Slimmer Leven. Tips & adviezen voor het studentenleven
  • Doe mee & win. Wedstrijden en acties zoals festivaltickets, concerten,...

Al het nieuws uit jouw studentenstad

Het Nieuwsblad is nooit ver weg. In geen enkele andere krant lees je zoveel actualiteit uit jouw woonplaats of studentenstad. Onze regiocorrespondenten weten als geen ander wat er leeft en beweegt in jouw buurt. Zij brengen je elke dag een uitgebreide update uit jouw streek.

Op de eerste rij bij alle sporten

Met Sportwereld krijg je de meest uitgebreide en gevarieerde sportkrant van het land. Niet alleen wielrennen en voetbal maar alle sporten van atletiek tot zeilen komen aan bod. Naast wereldtoppers staan ook de provinciale reeksen en zelfs de jeugdploegen in de kijker.

Geldt dit tijdelijke aanbod ook voor jou?

Dit aanbod is enkel geldig voor hogeschool- en universiteitsstudenten in voltijds dagonderwijs. Houd er ook rekening mee dat dit aanbod enkel geldig is onder de volgende voorwaarden:

  • Het aanbod is geldig tot en met 31 augustus 2019, enkel in België
  • Dit aanbod is niet cumuleerbaar met andere aanbiedingen.

Wanneer krijg je gratis filmtickets en hoe ontvang je deze?

De 2 GRATIS filmtickets gelden enkel voor abonnementen die betaald worden via maandelijkse betaling. Personen die recht hebben op de gratis filmtickets krijgen deze toegestuurd na ontvangst van de eerste betaling.

Heb je verder nog vragen?

Onze klantendienst helpt je graag verder op het nummer 02/790.21.00 van 8 u. tot 17 u. op weekdagen en van 8 u. tot 12 u. op zaterdag. Je kan ons ook een bericht sturen. Wij streven ernaar je bericht te beantwoorden binnen de drie werkdagen.

Het Nieuwsblad