Het Nieuwsblad
Telephone Shield
Start meteen met digitaal lezen
Het nieuws zoals jij het wil
Kies zelf hoe je betaalt: maandelijks of in één keer

Met de zomer in zicht brengt Het Nieuwsblad je verfrissend nieuws. Bij een abonnement krijg je nu 6 flessen ‘STUDIO by Miraval’. Een elegante rosé van de familie Perrin, uit de wijngaard van Angelina Jolie en Brad Pitt. En geselecteerd door onze wijnkenner Alain Bloeykens. Veel klinkende namen dus!

Onze abonnees geven Het Nieuwsblad een 8,2/10
1.070.900 lezers per dag, 450 journalisten maken dagelijks het nieuws voor jou
Elke dag 16 edities, goed voor 96 pagina's regionieuws
Library Trophy Reading

Exclusief wijnpakket van 'STUDIO by Miraval'

Wat zit er in het wijnpakket?

Ontkurk jij binnenkort je voordeel? Krijg nu een wijnpakket bovenop een voordeelabonnement!

 • 6 flessen van 75 cl
 • Ter waarde van € 77,70 + gratis thuis geleverd
 • Geselecteerd door onze wijnkenner Alain Bloeykens

Afkomstig van het wijndomein van Angelina Jolie en Brad Pitt, Château Miraval

Geproduceerd door Famille Perrin, lid van de Primum Familiae Vini (12 meest gerenommeerde wijnfamilies ter wereld) en uitgeroepen tot Wijnbouwer van het Jaar door Het Nieuwsblad in 2016

Boven de wijnkelders van het domein ligt de opnamestudio Studio Miraval, waar de wijn naar vernoemd is

In Studio Miraval werd het album ‘The Wall’ van Pink Floyd opgenomen, en ook AC/DC, Sade, Rammstein en tal van andere artiesten namen er nummers op

Wie heeft de wijn geselecteerd?

Alain Bloeykens is de wijnkenner van Het Nieuwsblad. Hij selecteerde een zeer exclusieve wijn om cadeau te doen aan nieuwe abonnees. ‘STUDIO by Miraval’ is een frisse, heldere roséwijn met citrustoetsen. De wijn is op de markt sinds maart 2019. Het Nieuwsblad is de eerste in België die deze wijn aanbiedt.


Elegante rosé die meteen de zomer in het glas tovert. Heel lichte rosékleur, bijna transparant. Verfijnde neus. Eerst floraal, al snel citrus- en wit sterfruit. Strak, nerveus en guitig van bij de start. Opnieuw vers geplukt fruit, rijpe limoen, net als pompelmoes en lychee. Verrassend lange afdronk met jodiumfrisse toetsen die meteen aan de Middellandse Zee doen denken.


Hoe ontvang ik mijn wijnpakket?

 • Je bestelt jouw abonnement via de knoppen hierboven
 • Wij gaan aan de slag met je bestelling en kijken of je aan de actievoorwaarden voldoet
 • Daarna sturen we jouw gegevens naar onze partner, Le Wine
 • Le Wine neemt eerstdaags contact met je op om een leveringsmoment af te spreken
 • Het pakket wordt gratis bij je thuis afgeleverd op het door jou gekozen moment

'STUDIO by Miraval': ons vakmanschap drink je met verstand.

6 redenen om te kiezen voor Het Nieuwsblad

Lees mee. Leef mee.

Het Nieuwsblad bericht je dagelijks over de actualiteit van dichtbij en veraf. Je leest onze artikelen op papier, in de digitale krant, op de website en in de nieuwsapp. Niet alleen de harde feiten uit politiek, economie en cultuur komen aan bod, maar ook de menselijke verhalen achter de gebeurtenissen.

Op woensdag is er de Jommekeskrant, de krant op kindermaat voor kids tussen 8 en 12 jaar, met de juiste mix tussen educatie en ontspanning. Op zaterdag is er de weekendkrant met drie weekendbijlagen. NU brengt pakkende verhalen, spitante columns en verhelderende infografieken. N-Magazine gaat op zoek naar de nieuwste trends uit de mode- en beautywereld en brengt je nieuwe inzichten in gezondheid, psychologie, familie en relaties. Consumentenmagazine Check test alles voor je uit, van eten en drinken tot gadgets en reizen.

Het Nieuwsblad is jouw goede buur

Jouw regio is onze specialiteit. In geen enkele andere krant lees je zoveel actualiteit uit jouw woonplaats. Onze 250 regiocorrespondenten weten als geen ander wat er leeft en beweegt in jouw buurt. Zij praten je dagelijks bij over het reilen en zeilen in jouw streek – van politiek over cultuur tot plaatselijke ondernemers. Zoals een goede buur dat betaamt.

Op de eerste rij bij alle sporten

Met Sportwereld krijg je de meest uitgebreide en gevarieerde sportkrant van het land. Geen groot sportevent gaat onopgemerkt voorbij. Maar ook op sportgebied wordt jouw regio grondig belicht. Naast de wereldtoppers is er genoeg aandacht voor de provinciale reeksen en jeugdploegen. Niet alleen wielrennen en voetbal, maar alle sporten van atletiek tot zeilen, komen aan bod. Bovendien lees je ieder jaar onze gratis sportgidsen: de wielergids, de Tourgids, de voetbalgids en de veldritgids.

Advies waar je écht iets aan hebt

Slimmer Leven brengt je advies waar je écht iets aan hebt. Bruikbare tips van experten, die je het leven makkelijker maken. We worden voortdurend om de oren geslagen met goedbedoelde raad en het internet staat vol met tips, maar welke daarvan kan je nu vertrouwen? Samen met onze experten zoeken wij dat voor jou uit. Tips om voordeliger aankopen te doen, efficiënter klusjes aan te pakken, gezonder te leven zonder je alles te moeten ontzeggen, slimmer te beslissen op het werk en in je vrije tijd.

en de digitale krant

Als abonnee heb je onbeperkte toegang tot alle artikels en de digitale krant.

Heel wat nieuws vraagt extra duiding. Die duiding geven we je in onze artikels op de website: reportages, opinies, verhalen van dichtbij en ver weg, de nodige achtergrond bij nieuwsfeiten, dossiers en reeksen.

De digitale krant lees je altijd en overal handig op je laptop, tablet en smartphone .

 • Elke dag is de krant vanaf 6.30 u. digitaal beschikbaar
 • Exclusieve zondagkrant, Het Nieuwsblad op Zondag

Mijn Zone

Als abonnee van Het Nieuwsblad heb je ook toegang tot Mijn Zone, dat is jouw eigen, persoonlijke nieuwsplek. Hier vind je de volgende functionaliteiten om het nieuws te consumeren zoals jij dat wilt:

 • Bewaard: bewaar artikels voor later.
 • Mijn keuze: kies onderwerpen die je interesseren.
 • Aanbevelingen: je krijgt suggesties van artikels die je waarschijnlijk interessant vindt.

Ons aanbod voor jou uitgelegd

Het Nieuwsblad biedt je de mogelijkheid om een voordeelabonnement te nemen én een gratis wijnpakket te ontvangen van ‘STUDIO by Miraval’ t.w.v. € 77,70.

Je kiest zelf de formule die het best bij je past:

 • Super = van maandag t.e.m. zaterdag de papieren krant + elke dag alles digitaal (€ 18,95 per maand i.p.v. € 30,50 per maand of € 227,40 i.p.v. € 366)
 • Slim = Elke dag alles digitaal + de papieren krant op zaterdag (€ 9,95 per maand i.p.v. € 20 per maand of € 119,40 i.p.v. € 240)

Eens je jouw formule hebt gekozen, kan je kiezen hoe je jouw abonnement wenst te betalen:

 • Maandelijks gespreide betaling via domiciliëring of kredietkaart
 • Of in één keer via online betaling of via overschrijvingsformulier

Na afloop van het abonnement geniet je nog steeds gunstige abonnementsvoorwaarden.

Geldt dit tijdelijke aanbod ook voor jou?

Het Nieuwsblad is meer dan de krant alleen. Eigenlijk is het volledige aanbod te veel om op te sommen. Daarom voorzien we een tijdelijke aanbieding als deze met een mooi prijsvoordeel.

Daarom zijn er wel een paar voorwaarden aan het aanbod verbonden:

 • Het aanbod is geldig tot 30 september 2019, enkel in België.
 • Voorbehouden voor 18+.
 • Intekenen dient online te gebeuren via de knop bovenaan.
 • Dit aanbod is niet cumuleerbaar met andere aanbiedingen.
 • Het is enkel bestemd voor iemand die nog geen abonnement heeft of had op Het Nieuwsblad of De Gentenaar gedurende de laatste 7 maanden op hetzelfde adres.
 • Het abonnement heeft een looptijd van 12 maanden en kan niet eerder worden stopgezet.
 • OP = OP, aanbod geldig zolang de voorraad strekt.

Heb je verder nog vragen?

Onze klantendienst helpt je graag verder op het nummer 02 790 21 00 van 8 u. tot 17 u. op weekdagen en van 8 u. tot 12 u. op zaterdag. Je kan ons ook een bericht sturen. Wij streven ernaar je bericht te beantwoorden binnen de drie werkdagen.

Het Nieuwsblad