Library Trophy Reading Podium Telephone Shield slide 1

Naar boven ↑

Lees tot eind dit jaar
voor maar 40 euro

Lees tot eind dit jaar
voor maar 40 euro

Kies je leesformule

Grijp je kans nu. Intekenen kan maar t.e.m. 14 oktober 2018.

Onze abonnees geven Het Nieuwsblad een 8,2/10
Elke week minstens 1 wedstrijd voor abonnees
1.070.900 lezers per dag, 450 journalisten maken dagelijks het nieuws voor jou
Elke dag 16 edities, goed voor 96 pagina's regionieuwsBerichten van onze trouwe lezers5 redenen om te kiezen voor Het Nieuwsblad

Jouw regio, onze specialiteit

Het Nieuwsblad is nooit ver weg. In geen enkele andere krant lees je zoveel actualiteit uit jouw woonplaats. Onze 250 regiocorrespondenten weten als geen ander wat er leeft en beweegt in jouw buurt. Zij brengen je elke dag een uitgebreide update uit jouw streek. Van politiek over cultuur tot plaatselijke ondernemers.

Dat Het Nieuwsblad regionieuws serieus neemt, werd bevestigd in 2017. De regioredacties van Het Nieuwsblad wonnen de prijs voor lokale pers van Belfius met de Grote Gemeentetest. De jury was onder de indruk van de grootschaligheid van het journalistieke zoekwerk en was lovend over de impact van de reeks.

Op de eerste rij bij alle sporten

Met Sportwereld krijg je de meest uitgebreide en gevarieerde sportkrant van het land. Ook op sportgebied is Het Nieuwsblad een krant die jouw regio grondig belicht: naast de wereldtoppers is er genoeg aandacht voor de provinciale reeksen en jeugdploegen. Niet alleen wielrennen en voetbal, maar alle sporten van atletiek tot zeilen, komen aan bod.

Van dichtbij tot ver weg
Lees mee. Leef mee.

Het Nieuwsblad bericht je dagelijks over de actualiteit van dichtbij. Maar jou voorzien van het grote nieuws van veraf, is net zo goed onze kerntaak. Dus vind jij de wereld boeiend? Wil je weten hoe de vork aan de steel zit? Wat er te beleven valt? Wil je die massa informatie die er elke dag op ons afkomt behapbaar en begrijpelijk houden? Ook dan is Het Nieuwsblad de krant voor jou. Niet alleen de harde feiten uit politiek, economie en cultuur komen aan bod, maar ook de menselijke verhalen achter de gebeurtenissen.

Op zaterdag krijg je de weekendkrant met de drie weekendbijlagen. NU brengt pakkende verhalen, spitante columns, verhelderende infografieken en spitante columns. N-Magazine gaat op zoek naar de nieuwste trends uit de mode- en beautywereld en brengt je nieuwe inzichten in gezondheid, psychologie, familie en relaties. Consumentenmagazine Check test alles voor je uit, van eten en drinken tot gadgets en reizen.

Exclusieve toegang tot alle artikels

Naast de papieren krant krijg je als abonnee toegang tot álle artikels op de site. Ook die met N+ logo. Heel wat nieuws vraagt extra duiding en Het Nieuwsblad brengt jou, als abonnee, die extra duiding met N+: reportages, opinies, verhalen van dichtbij en ver weg, de nodige achtergrond bij nieuwsfeiten, dossiers en reeksen.

Ook heb je toegang tot de digitale krant. Je leest de krant altijd en overal handig op smartphone, tablet en pc en dit 7 dagen op 7.

 • Elke dag is de krant vanaf 6.30 u. digitaal beschikbaar
 • Exclusieve zondagkrant, Het Nieuwsblad op Zondag

Mijn Zone, jouw persoonlijke nieuwsplek

Als abonnee van Het Nieuwsblad heb je daarom toegang tot Mijn Zone, dat is jouw eigen, persoonlijke nieuwsplek.

 • Bewaard: bewaar artikels voor later.
 • Nieuws op maat: kies onderwerpen die je interesseren. Bijvoorbeeld jouw regio of woonplaats, de Gemeenteraadsverkiezingen 2018, …
 • Slimmer Leven: tips & advies voor dagelijks gebruik.
 • Doe mee & win: wedstrijden en acties voor abonnees. Win bijvoorbeeld tickets voor een festival bij jou in de buurt!

GELDT DIT AANBOD OOK VOOR JOU?

Geldt dit tijdelijke aanbod ook voor jou?

Het Nieuwsblad is meer dan de krant alleen. Eigenlijk is het volledige aanbod te veel om op te sommen. Daarom voorzien we een tijdelijke aanbieding als deze met een mooi prijsvoordeel.

Daarom zijn er wel een paar voorwaarden aan het aanbod verbonden:

 • Het aanbod is geldig tot 14 oktober 2018, enkel in België.
 • De abonnementen binnen dit aanbod hebben een looptijd van 4 maanden.
 • Intekenen dient online te gebeuren via de knop bovenaan.
 • Het is ook enkel bestemd voor iemand die nog geen abonnement heeft of had op Het Nieuwsblad of De Gentenaar gedurende de laatste 12 maanden op hetzelfde adres.
 • Je kan maar 1 keer intekenen op dit voordeelabonnement.
 • Voldoe je niet aan deze actievoorwaarden, maar ben je wel benieuwd naar een abonnement? Ontdek onze andere tarieven.

Heb je verder nog vragen?

Onze klantendienst helpt je graag verder op het nummer 02 790 21 00 van 8 u. tot 17 u. op weekdagen en van 8 u. tot 12 u. op zaterdag. Je kan ons ook een bericht sturen. Wij streven ernaar je bericht te beantwoorden binnen de drie werkdagen.

Het Nieuwsblad