• Veilige betaling
  • Klantendienst: 02/790 21 00
  • Aanbod ook geldig voor De Gentenaar

    Woon je in de regio Gent (postcodes: 9000, 9030, 9031, 9032, 9040, 9041, 9042, 9050, 9051, 9052, 9070, 9080, 9090, 9820, 9830, 9831, 9840), dan ontvang je De Gentenaar.

Het Nieuwsblad gidst je door het wielerseizoen

Actievoorwaarden:

Actievoorwaarden – Een wieleroutfit t.w.v. € 89 voor iedere nieuwe*(winkel) abonnee van 12 maanden.

Mediahuis NV, 0439.849.666, Katwilgweg 2 te 2050 Antwerpen.

Neem als nieuwe*(winkel)abonnee een (winkel)abonnement van 12 maanden op Het Nieuwsblad of De Gentenaar en ontvang een wieleroutfit t.w.v. € 89. Het aanbod van deze actie is enkel geldig in België tot en met 31 juli 2017.

Het aanbod is enkel van toepassing op tijdige bestellingen via de online registratie-module. Dit aanbod is niet cumuleerbaar met andere aanbiedingen en het is enkel van toepassing voor een nieuwe* (winkel)abonnee van 12 maanden op Het Nieuwsblad of De Gentenaar. Het abonnement kan enkel in eigen naam en voor eigen rekening worden aangegaan en kan niet worden overgedragen.

Je betaalt gedurende 12 maanden via domiciliëring maandelijks 22,95 euro of 275 euro in één keer voor de papieren krant van maandag tot en met zaterdag + 7 dagen digitaal indien je kiest voor de wieleroutfit als welkomstgeschenk. Kies je voor de papieren krant enkel op zaterdag + 7 dagen digitaal dan betaal je via domiciliëring maandelijks 17,95 euro of 215 euro in één keer.

Afhankelijk van de door jou gekozen abo-formule zoals uiteengezet onder de Algemene Voorwaarden Abonnementen ontvang je de papieren krant ofwel niet, ofwel elke verschijningsdag ofwel enkel op zaterdag in je brievenbus of bij je krantenwinkel. Bij elke formule ontvang je gedurende 12 maanden (afhankelijk van je keuze) de digitale edities van Het Nieuwsblad op elke verschijningsdag binnen de Google play applicatie of App Store. Bij het aangaan van een (winkel)abonnement van 12 maanden op Het Nieuwsblad of De Gentenaar ontvang je gratis een wieleroutfit t.w.v. € 89. Zodra we je (eerste) betaling ontvangen hebben, krijg je een voucher met een persoonlijke code voor de bestelling van de wieleroutfit thuis toegestuurd. Met deze voucher kan je jouw outfit meteen bestellen. De instructies voor de bestelling staan op de voucher. Reken op een levertermijn van 6 tot 8 weken. De verzending is gratis.

De vaste duurtijd van het (winkel)abonnement met gratis wieleroutfit is 12 maanden. Door in te tekenen op deze actie aanvaard je deze actievoorwaarden en de Algemene Voorwaarden Abonnementen die eveneens van toepassing zijn, tenzij hier uitdrukkelijk anders vermeld. Voormelde Algemene Voorwaarden Abonnementen voorzien onder meer in een herroepingsrecht zonder opgave van redenen binnen de 14 dagen vanaf de levering van de eerste (digitale) krant of product. Alle modaliteiten hieromtrent én een herroepingsformulier vind je terug onder www.mediahuis.be/voorwaardenabonnementen.

Het Belgisch recht is steeds van toepassing, en zulks met uitsluiting van internationale verdragen die zouden leiden tot de toepassing van een ander rechtstelsel. Voor elk geschil betreffende de geldigheid, de interpretatie of de uitvoering van deze overeenkomst zijn uitsluitend de Rechtbanken van Hasselt bevoegd. Informatie over ODR (online beslechtiging consumentengeschillen): http://ec.europa.eu/odr

Je gegevens worden opgenomen in een gegevensbestand van Mediahuis NV (2050 Antwerpen, Katwilgweg 2) toegankelijk voor Mediahuis-groep (zie www.mediahuis.be/privacy). Ze zijn bestemd voor de verkoop en promotie van producten en diensten van Mediahuis-groep en partners. Je hebt via privacy@mediahuis.be recht op inzage, verbetering, schrapping en kosteloos verzet tegen verwerking en doorgifte van je gegevens.

* Enkel nieuwe (winkel)abonnees. Een 'nieuwe (winkel)abonnee' betekent een meerderjarige persoon die geen (winkel)abonnee is van Het Nieuwsblad of De Gentenaar.

Op het moment van intekenen mag er geen (winkel)abonnement lopen op Het Nieuwsblad of De Gentenaar op het betreffende adres.

Keer terug »