Ontdek het aanbod ›
Lees vanaf 9,95 euro per maand
 • Veilige betaling
 • Klantendienst: 02/790 21 00
 • Aanbod ook geldig voor De Gentenaar

  Woon je in de regio Gent (postcodes: 9000, 9030, 9031, 9032, 9040, 9041, 9042, 9050, 9051, 9052, 9070, 9080, 9090, 9820, 9830, 9831, 9840), dan ontvang je De Gentenaar.

Ontdek nu voordelig Het Nieuwsblad

Teken in en geniet nú voordelig leesplezier met Het Nieuwsblad:

 • Je leest 6 maanden voordelig
 • Je betaalt maandelijks (opzeggen wanneer je wil!) Of in één keer.
 • Je leest meteen Het Nieuwsblad op je smartphone, tablet en pc. Handig voor tijdens jouw vakantie: deze zomer lees je zonder roamingskosten in heel de EU.


Teken vandaag nog in, dit aanbod is het ideale moment om je voordelig aan te sluiten bij meer dan 1.013.900 lezers die Het Nieuwsblad verkiezen voor hun dagelijkse portie nieuws en tal van sportextra’s. Dagelijks doen ongeveer 450 journalisten hun uiterste best om een mix van belangrijk, verrassend en amusant nieuws te brengen waardoor je helemaal mee bent.

We leggen graag de formules nog even voor je uit:

Het Nieuwsblad brengt je de harde feiten uit politiek, economie en cultuur én de menselijke verhalen erachter. Met daarnaast ook stevige dossiers die antwoorden geven op vragen waar elke mens mee zit.

Het Nieuwsblad leeft mee met de sport en is de ideale gids voor elke sportliefhebber. Met Sportwereld krijg je dagelijks de meest uitgebreide en gevarieerde sportkrant van het land. Van atletiek tot zeilen, van jeugdreeksen tot wereldtop, van vlakbij tot aan de andere kant van de sportwereld.

In geen enkele andere krant lees je zoveel actualiteit uit jouw woonplaats. Onze regiocorrespondenten weten als geen ander wat er leeft en beweegt in jouw buurt. Zij brengen je elke dag een uitgebreide update uit jouw streek.

Op woensdag worden de kids extra verwend met de Jommekeskrant: 8 pagina's nieuws, strips en spelletjes op kindermaat. Want Het Nieuwsblad is dé gezinskrant bij uitstek.

Op zaterdag ontvang je de weekendkrant van Het Nieuwsblad

Een weekend lang leesplezier voor het hele gezin. Naast de katernen Nieuws, Regio en Sportwereld, ontvang je op zaterdag 2 extra bijlagen:

 • Het glossy Magazine gaat voor jou op zoek naar de nieuwste trends op vlak van fashion maar ook food met Sandra Bekkari, beauty met Jani, enzovoort.
 • Het consumentenmagazine Check test alles voor jou uit, van eten en drinken over gadgets en woonideeën tot auto’s en reizen.

Magazine neemt even vakantie en verschijnt terug vanaf 2 september.

Je leest de krant altijd en overal handig digitaal

Je leest jouw digitale krant – mat alle bijlages en regio’s – op smartphone, tablet en pc en dit 7 dagen op 7:

 • Elke dag is de krant vanaf 6.30 u. digitaal beschikbaar
 • Exclusieve zondagkrant, Het Nieuwsblad op Zondag
 • Offline lezen via de app
 • Extra foto’s en video’s

N+, exclusief voor jou

Als abonnee van Het Nieuwsblad heb je exclusieve toegang tot N+:

 • Je hebt onbeperkt toegang tot alle N+ artikels op onze site. Dat is een selectie van het beste uit onze krant en exclusieve nieuwsupdates tijdens de dag.
 • Je ontvangt extra publicaties bij je digitale krant: van strips tot kookboeken of redactionele bijlagen over sport of lifestyle.
 • Geniet van speciale abonneekortingen, win gratis tickets en bezoek onze N+ events.

Ons aanbod voor jou uitgelegd:

Je geniet dankzij dit aanbod tot 6 maanden prijsgarantie. Je leest 6 maanden en dat voor steeds hetzelfde maandbedrag (16,95 euro per maand voor Compleet in plaats van 26,50 euro per maand; 9,95 euro per maand voor Digitaal + Zaterdagkrant in plaats van 19,90 euro per maand). Deze actieprijs blijft gegarandeerd, ook al voert Het Nieuwsblad de komende maanden een prijsstijging door.

Je kan kiezen hoe je het abonnement wenst te betalen:

 • Maandelijks via gespreide betaling
 • Of in één keer via online betaling of via een overschrijvingsformulier

Na afloop van je abonnement (6 maanden) krijg je nog steeds gunstige abonnementsvoorwaarden. Betaal je maandelijks, dan kan je je abonnement op elk moment stopzetten door contact op te nemen met de klantendienst via telefoon 02/790.21.00 of nieuwsblad.be/klantendienst. Opzeggen doe je best minimaal 14 kalenderdagen voor de start van jouw volgende betaling zo hebben wij de tijd de stopzetting tijdig administratief te verwerken.

Geldt dit tijdelijke aanbod ook voor jou?

Het Nieuwsblad is meer dan de krant alleen. Eigenlijk is het volledige aanbod te veel om op te sommen. Daarom voorzien we een tijdelijke aanbieding als deze. Zo kan je intekenen zonder grote verplichtingen en beslissen of het je bevalt.

Daarom zijn er wel een paar voorwaarden aan het aanbod verbonden:

 • Het aanbod is tijdelijk geldig tot 31 augustus 2017, enkel in België.
 • Intekenen dient online te gebeuren via de knop bovenaan.
 • Dit aanbod is persoonlijk voor jou bedoeld en niet cumuleerbaar met andere aanbiedingen.
 • Het is ook enkel bestemd voor iemand die nog geen abonnement heeft of had op Het Nieuwsblad of De Gentenaar gedurende de laatste 7 maanden op hetzelfde adres.
 • Je kan maar 1 keer intekenen op dit voordeelabonnement.

Voldoe je niet aan deze actievoorwaarden, maar ben je wel benieuwd naar een abonnement?
Ontdek onze andere tarieven.

Heb je verder nog vragen?

Onze klantendienst helpt je graag verder op het nummer 02/790.21.00 van 8 u. tot 17 u. op weekdagen en van 8 u. tot 12 u. op zaterdag. Je kan ons ook een bericht sturen. Wij streven ernaar je bericht te beantwoorden binnen de drie werkdagen.