Wij reserveren dit toestel voor jou:
10:00

Abonnement op Het Nieuwsblad
+ toestel naar keuze

2 jaar garantie

Gratis thuislevering

Veilige betaling

Kies je formule:

24 maanden Compleet

Elke dag de papieren en digitale krant
+ iPad

27,50 euro /maand
+ eenmalig 149 euro

Ga verder ›

24 maanden Digitaal + Zaterdagkrant

Elke dag de digitale krant en de papieren krant op zaterdag
+ iPad

20,50 euro /maand
+ eenmalig 149 euro

Ga verder ›

Specificaties iPad

  • Waarde: € 409
  • Scherm 9,7"
  • Capaciteit: 32 GB
  • Kleur: space grey

meer info

Alles over de iPad:

Indrukwekkend Retina display.
Of je nu foto’s bekijkt, aan het shoppen bent of een presentatie in elkaar steekt, met het heldere 9,7 inch Retina display, met 2048 x 1536 resolutie, komt alles pas echt tot leven.

Snel en soepel.
Dankzij de prestaties van de 64 bits A9 chip voelen alle apps snel en soepel aan. Je kunt je verdiepen in educatieve apps, jezelf verliezen in de mooiste games, of zelfs twee apps tegelijk gebruiken. En dat allemaal met een batterij die tot wel 10 uur meegaat.

Apps voor van alles. En nog wat.
Elke iPad app is speciaal ontworpen voor de kracht en het formaat van iPad. En met al die geweldige iPad apps in de App Store is er altijd wel een app voor je favoriete bezigheid.

Een mobiel, modern OS.
iOS 10 is het meest geavanceerde, intuïtieve en veilige mobiele besturingssysteem ter wereld. Het is zó veelzijdig dat je kunt werken en spelen met twee apps tegelijk, je Siri kunt vragen om een bericht te versturen en je met iCloud automatisch back ups kunt maken van je bestanden, zodat je er overal bij kunt. En het bevat ook nog eens talloze ingebouwde apps waarmee je alles uit je iPad haalt.

Geavanceerde beveiliging.
Je vingerafdruk is het ultieme wachtwoord: uniek en altijd voorhanden. Met Touch ID kun je je iPad direct ontgrendelen en ook privégegevens in apps veiligstellen.

Camera aan de voor- en achterzijde.
Foto’s en video’s maken met iPad is een makkie. Met de 8 MP camera maak je gedetailleerde foto’s en 1080p HD video’s die je direct op iPad kunt bewerken met Foto’s, iMovie of je favoriete app uit de App Store. En de 1,2-MP FaceTime HD camera aan de voorkant is ideaal voor videogesprekken en schitterende selfies.

Moeiteloos van device naar device.
iPad werkt naadloos samen met al je andere devices. Als je op je iPhone aan een e mail begint, kun je die afmaken op je iPad. Of je kunt afbeeldingen, video’s en tekst vanaf je iPad kopiëren en plakken op je Mac. En met AirDrop kun je zelfs draadloos bestanden delen tussen devices.

Handig en duurzaam.
iPad weegt maar 469 gram en is ook maar 7,5 mm dun. Je neemt hem dus heel makkelijk overal mee naartoe. En hij is net zo stevig als dat hij handig is, dankzij een aluminium unibody-behuizing die heel solide in de hand ligt.

Overal bruikbaar.
Met iPad ben je altijd online, waar je ook gaat. Dankzij razendsnelle 802.11ac wifi profiteer je van een doorvoer van tot wel 866 Mbps. En met Apple SIM maak je heel makkelijk verbinding met draadloze netwerken in meer dan 140 landen en regio’s, rechtstreeks vanaf je device.

We vatten graag de belangrijkste punten voor je samen:

Je voordeel: voordeel berekend t.o.v. de abonnementsprijs voor 2 jaar Het Nieuwsblad Compleet (€ 660) en de officiële winkelwaarde van het vermelde toestel.

Je toestel:

  • Je krijgt 2 jaar garantie op je toestel.
  • Je krijgt je toestel thuis toegestuurd. Ten laatste 6 weken nadat wij je (eerste) betaling ontvangen hebben, wordt er een leveringsmoment voorgesteld via e-mail.
  • Bij pas gelanceerde toestellen, of indien de leverancier door een andere reden niet tijdig aan de vraag voldoet, kan de levering langer duren en ontvang je daarover een bericht via e-mail.

Actie onder voorwaarden:

  • Dit aanbod is enkel geldig in België tot 31 december 2018.
  • Dit aanbod is niet cumuleerbaar met andere aanbiedingen of een abonnement op Het Nieuwsblad of De Gentenaar op hetzelfde adres.
  • Meer info? Bekijk hier de volledige actievoorwaarden.

Ontdek onze aanbiedingen ›