Abonnement op Het Nieuwsblad
+ toestel naar keuze

iPhone 7

 • Waarde: € 769
 • Scherm 4,7"
 • Capaciteit: 32 GB
 • Kleur: zwart

Hoofdtelefoon JBL

 • Waarde: € 110
 • Bluetooth, accu: 18 uur
 • Telefoonbediening
 • Ingebouwde microfoon

Het Nieuwsblad + iPhone 7-pakket
Neem nu een abonnement en ontvang
tot -50% korting op je nieuwe iPhone 7

Kies de formule die het best bij jou past:

prijs per maand
24 maanden Compleet 34,50 euro
Elke dag de papieren en digitale krant

+ eenmalig 299 euro

Ga verder ›

Jouw totale voordeel: 872 euro

24 maanden Digitaal + Zaterdagkrant 31,50 euro
Elke dag de digitale krant en de papieren krant op zaterdag

+ eenmalig 299 euro

Ga verder ›

Jouw totale voordeel: 590 euro

24 maanden Digitaal 29,50 euro
Elke dag de digitale krant, geen papieren krant in de bus

+ eenmalig 299 euro

Ga verder ›

Jouw totale voordeel: 666 euro

x

Je ontvangt 24 maanden Het Nieuwsblad Compleet + de nieuwste iPhone 7 en een JBL hoofdtelefoon. Op je iPhone 7 bespaar je maar liefst € 388.

x

Met dit digitaal abonnement kies je er nu voor geen papieren krant te ontvangen; je kan dit later altijd wijzigen. Zie www.mediahuis.be/voorwaardenabonnementen

2 jaar garantie

Gratis thuislevering

Veilige betaling

Wat lees je in Het Nieuwsblad?

Het Nieuwsblad op papier brengt je:

 • Elke dag het nieuws van dichtbij en veraf, met aandacht voor het grote nieuws én de mensen met hun verhalen.
 • Dagelijks het ijzersterke sportkatern Sportwereld en het uitneembare regiokatern.
 • Extra op woensdag: de Jommekeskrant, 8 pagina's nieuws op kindermaat.
 • Op zaterdag is er naast het nieuwskatern het Magazine, vol trends, mode en interviews. Het consumentenmagazine Check test alles voor je uit, van eten en drinken over gadgets en woonideeën tot auto's en reizen.

Het Nieuwsblad digitaal brengt je:

 • 7 dagen op 7 de digitale krant, inclusief Het Nieuwsblad op Zondag.
 • Op smartphone, tablet en pc.
 • Alle bijlagen en regio's zijn beschikbaar.
 • Ontdek de speciale smartphone-, tablet- en pc-weergave met een aangepaste look en feel, heldere navigatie en extra aandacht voor foto's.

Alles over de iPhone 7:

Ontdek de nieuwste iPhone 7
Met iPhone 7 is alles wat iPhone zo onmiskenbaar iPhone maakt, nog verder verbeterd. Hij is voorzien van geavanceerde nieuwe camerasystemen. Alles werkt sneller en de batterij gaat langer mee. De stereospeakers leveren geweldig geluid. Het display is het helderste, meest kleurrijke iPhone display tot nu toe. Hij is spat en waterbestendig. En het design is net zo krachtig als zijn prestaties.

Spat , water en stofbestendig
De behuizing van iPhone 7 is volledig herzien en daarmee is dit de eerste waterbestendige iPhone. Vloeistof morsen vormt dus een minder groot probleem. Net als stof.

Een compleet nieuwe thuisknop
De nieuwe niet-mechanische thuisknop van iPhone 7 is slijtvast, drukgevoelig en snel. Als je drukt, geeft de nieuwe Taptic Engine heel precieze, voelbare feedback. En de knop is nog aanpasbaar ook.

Camera
iPhone 7 is uitgerust met optische beeldstabilisatie om bewegingsonscherpte tegen te gaan, een diafragma van ƒ/1.8 en een lens die uit zes elementen bestaat. Zo maak je nog mooiere foto’s en video’s bij weinig licht. En dankzij de brede kleur¬registratie en andere geavanceerde verbeteringen spatten je foto’s en Live Photos van het scherm.

Retina HD display
Vrijwel alles wat je met je iPhone doet, speelt zich af op het display. Daar bekijk je elke dag weer je foto’s, berichten en al die andere dingen. Het display van iPhone 7 maakt gebruik van dezelfde kleurruimte die je ook bij digitale bioscoopfilms aantreft. Wat je ziet, is dus merkbaar helderder. Zo wordt elke dag vanzelf een beetje mooier.

A10 Fusion chip
iPhone 7 heeft de krachtigste chip die ooit voor een smartphone is gebruikt. Het is niet alleen de snelste iPhone, maar ook de efficiëntste. Dit is te danken aan de geheel nieuwe architectuur van de A10 Fusion chip: alleen wanneer nodig gaat de verwerkingssnelheid omhoog en op andere momenten werkt de chip juist heel zuinig.

Audio
Voor het eerst heeft iPhone stereospeakers, die twee keer zo veel geluid produceren als iPhone 6s, en een groter dynamisch bereik hebben. Dus of je nu muziek luistert, video’s kijkt of belt via de speaker, met iPhone 7 kan het volume omhoog. Flink omhoog zelfs.

Supersnelle draadloze verbinding
iPhone 7 is geschikt voor 4G LTE, met tot 25 LTE banden. Je hebt meer mogelijkheden om te internetten in het buitenland dan op elke andere smartphone. Je kunt dus overal ter wereld verbinding maken met nog meer snelle netwerken, waaronder 4G LTE Advanced.

Besturingssysteem IOS 10
Alles wat je leuk vindt, werkt nu nog beter in iOS 10. In Berichten kun je nu op nog meer manieren van je laten horen. Kaarten ziet er prachtig uit en is geheel vernieuwd, zodat je nog makkelijker de weg vindt. Herinneringen beleef je met Foto’s opnieuw, op een hele nieuwe manier. En Siri kun je nu voor nog meer apps gebruiken.

Alles over de JBL E55BT:

Indrukwekkend geluid
De E55BT levert compromisloze hoge en lage tonen en reproduceert een breed frequentiebereik van 10Hz tot 24kHz met hoge prestaties. De grote drivers gecombineerd met JBL PureBass Prestaties om een dynamisch, onvervormde luisterervaring te garanderen.

Draadloos bellen en muziek beluisteren
De E55BT houdt je aangesloten, niet vastgebonden. Naadloos schakelen van muziek naar een telefoongesprek met een druk op een knop. Spreek draadloos via de ingebouwde microfoon en ervaar zuivere, heldere gesprekken dankzij Pure KonnexxTM echo-onderdrukkingstechnologie. De E55BT is bovendien de perfecte aanvulling op een smart apparaat of tablet. Het is ook een "social hub": activeer ShareMe™ met een druk op de oorschelp en stream je muziek naar een andere hoofdtelefoon.

Stijlvol modern ontwerp
De E55BT biedt niet alleen indrukwekkend geluid maar is ook ontworpen voor comfort, stijl en duurzaamheid. De ergonomische hoofdband en 3-D scharnieren zorgen voor een persoonlijke pasvorm en langdurig comfort. De zachte, kunstleren oorschelpen passen perfect op de oren voor urenlang comfort en blokkeren afleidend omgevingsgeluid.

Totaalvoordelen zijn berekend t.o.v. de winkelprijs voor 2 jaar Het Nieuwsblad in de gekozen formule en de officiële winkelwaarde van de iPhone 7 (€ 769) + de JBL hoofdtelefoon (€ 110).

Je krijgt 2 jaar garantie op het toestel. Je krijgt je toestel thuis toegestuurd. Ten laatste 6 weken nadat wij jouw (eerste) betaling ontvangen hebben, wordt er een leveringsmoment voorgesteld via e-mail. Bij pas gelanceerde toestellen, of indien de leverancier door een andere reden niet tijdig aan de vraag voldoet, kan de levering langer duren en ontvang je daarover een bericht via e-mail. Actie onder voorwaarden: dit aanbod is enkel geldig in België tot 31 augustus 2017 en is niet cumuleerbaar met andere aanbiedingen of een abonnement op Het Nieuwsblad of De Gentenaar hetzelfde adres. Bekijk hier de volledige actievoorwaarden.