Wij reserveren dit toestel voor jou:
10:00

Abonnement op Het Nieuwsblad
+ toestel naar keuze

2 jaar garantie

Gratis thuislevering

Veilige betaling

Kies je formule:

24 maanden Compleet

Elke dag de papieren en digitale krant
+ Samsung Tab S2

29,50 euro /maand
+ eenmalig 149 euro

Ga verder ›

24 maanden Digitaal + Zaterdagkrant

Elke dag de digitale krant en de papieren krant op zaterdag
+ Samsung Tab S2

26,50 euro /maand
+ eenmalig 149 euro

Ga verder ›

Specificaties Samsung Tab S2

  • Waarde: € 499
  • Scherm 9,7"
  • Capaciteit: 32 GB + uitbreidbaar tot 128 GB
  • Kleur: zwart

meer info

Alles over de Samsung Tab S2:

Superlicht, dun en elegant design
De Galaxy Tab S2 is superlicht voor ultieme draagbaarheid. Geniet van urenlang lezen, kijken en surfen. Deze tablet heeft een slank elegant design met een kwalitatief metalen frame. De Tab S2 ligt daarnaast comfortabel in uw hand.

Optimale weergave
Haal meer uit uw Galaxy Tab S2 met de 4:3 beeldverhouding. Tijdens het browsen ziet u nog meer content met één scroll. Het zorgt er ook voor dat documenten en afbeeldingen optimaal worden weergeven. Hierdoor kunt u moeiteloos van uw scherm lezen.

Camera
Maak scherpe en heldere foto's met de 8 megapixel camera en f/1.9 lens - zelfs met weinig licht. Met de exclusieve Super AMOLED technologie komen beelden tot leven met natuurgetrouwe kleuren. De hoge contrastverhouding betekent dat u ook kunt genieten van meer diepte en details.

Uw vingerafdruk is uw beveiliging
Dankzij de vingerafdruk beveiliging zijn uw bestanden en gegevens nog beter beveiligd. Om te ontgrendelen drukt u op de Home knop. U kunt uw vingerafdruk ook gebruiken om toegang tot een webbrowser, screen lock en uw Samsung account toe te staan.

Naadloos multitasken
Met de Galaxy Tab S2 multitaskt u als een pro. Kijk naar een HD-film terwijl u een digitaal magazine leest, of surf op het net en open ondertussen een app. Met het gesplitst scherm en de versleepbare pop-up vensters gaat u nog sneller!

We vatten graag de belangrijkste punten voor je samen:

Je voordeel: voordeel berekend t.o.v. de winkelprijs voor 2 jaar Het Nieuwsblad Compleet (€ 1140) en de officiële winkelwaarde van het vermelde toestel.

Je toestel:

  • Je krijgt 2 jaar garantie op je toestel.
  • Je krijgt je toestel thuis toegestuurd. Ten laatste 6 weken nadat wij je (eerste) betaling ontvangen hebben, wordt er een leveringsmoment voorgesteld via e-mail.
  • Bij pas gelanceerde toestellen, of indien de leverancier door een andere reden niet tijdig aan de vraag voldoet, kan de levering langer duren en ontvang je daarover een bericht via e-mail.

Actie onder voorwaarden:

  • Dit aanbod is enkel geldig in België tot 31 december 2017.
  • Dit aanbod is niet cumuleerbaar met andere aanbiedingen of een abonnement op Het Nieuwsblad of De Gentenaar op hetzelfde adres.
  • Meer info? Bekijk hier de volledige actievoorwaarden.

Ontdek onze aanbiedingen ›