Het Nieuwsblad
Telephone Shield

Contacteer klantenservice

Via chat

Bel

Stuur een bericht

Bericht Chat Telefoon
Veilige betaling
Ontvang meteen jouw cadeaubon
Jouw cadeau klaar in 1 minuut

Kies hier de formule die jij wenst te schenken:

Teken snel in en ontvang meteen je cadeaubon:

1
Kies hierboven de formule die je wenst te schenken
2
Vul jouw gegevens in, reken af
3
Personaliseer en print je cadeaubon

Let op: nadat jij de cadeaubon aan de gelukkige hebt overhandigd, moet hij/zij zelf het abonnement nog activeren via de website. De gelukkige:

1
Surft naar nieuwsblad.be/geschenk
2
Geeft de geschenkcode in
3
Geeft zijn/haar gegevens in

De gelukkige kan zo zelf kiezen wanneer zijn/haar leesplezier start én leest meteen digitaal.

Woont de gelukkige in de regio Gent? Dan ontvangt men De Gentenaar.

De code op de bon is 6 maanden geldig na aankoop. Vergeet deze dus niet tijdig te activeren.

Wens je liever samen te leggen voor je geschenkabonnement?
Mag het wat meer nieuws zijn? Leg samen met het Kadonation online groepscadeau en regel in een vingerknip een 6 of 12 maanden geschenkabonnement.

Actievoorwaarden

Het aanbod is enkel van toepassing bij tijdige ontvangst van de bestelling via de online registratie-module. Het abonnement wordt door de schenker in eigen naam aangevraagd en betaald. De ontvanger dient nadien zelf het abonnement te activeren op eigen naam.

Het geschenkabonnement bestaat uit 3 maanden Het Nieuwsblad Super (van maandag t.e.m. zaterdag de papieren krant + elke dag alles digitaal) of Slim (zaterdag de papieren krant + elke dag alles digitaal). Na intekening ontvang je een digitale cadeaubon en persoonlijke code op het e-mailadres dat je gebruikte bij aanvraag van dit geschenkabonnement. Deze cadeaubon kan je, samen met de persoonlijke code, bezorgen aan de gelukkige voor het activeren van zijn/haar abonnement. Activeren kan tot uiterlijk 6 maanden na aanvragen van de geschenkbon.

Je gegevens worden opgenomen in een gegevensbestand van Mediahuis NV (2050 Antwerpen, Katwilgweg 2) toegankelijk voor Mediahuis-groep (zie www.mediahuis.be/privacy). Ze zijn bestemd voor de verkoop en promotie van producten en diensten van Mediahuis-groep en partners. Je hebt via privacy@mediahuis.be recht op inzage, verbetering, schrapping en kosteloos verzet tegen verwerking en doorgifte.

Heb je verder nog vragen?