Het Nieuwsblad
Telephone Shield

Contacteer klantenservice

Via chat

Bel

Stuur een bericht

Bericht Chat Telefoon
Nummer 1 in regionieuws
Kampioen in sportverslaggeving
Slimme tips die je leven makkelijker maken

Kies je leesformule

De abonnementsprijzen vergelijken we met de prijzen in de winkel, deze laatste zijn indicatief.

Ben je al abonnee en heb je vragen over je huidige abonnement? Bekijk dan onze servicepagina.

8,2/10 krijgt Het Nieuwsblad van onze abonnees
450 journalisten zijn dag in, dag uit voor jou aan de slag
1 miljoen mensen leest de krant elke dag online of op papier
Dagelijks 30 plus-artikels op de website en in de app
Library Trophy Reading Krant Journalist Publiek Perskaart

5 redenen om te kiezen voor Het Nieuwsblad

Lees mee. Leef mee.

De laatste maanden is onze slogan nog relevanter geworden. Want meelezen doen we met z’n allen, meer dan ooit. Bovendien haal je de wereld in huis met Het Nieuwsblad. Harde feiten uit de politiek, economie en cultuur, maar ook de menselijke verhalen erachter. Nergens lees je meer streeknieuws dan in één van onze 15 regio-edities. In Sportwereld volg je je favoriete sportclubs en Slimmer Leven geeft je bruikbaar consumentenadvies. Ook lees je alles over maatschappelijke onderwerpen die er echt toe doen, zoals klimaatverandering, koopkracht en onderwijs.

Positieve noot

Elk jaar zoeken we naar het Beste Café van Vlaanderen en de Beste Frituur van Vlaanderen. Zo weet je waar je heen moet voor het beste pak frieten en een frisse pint. Maar we gaan verder dan dat. In 2019 zochten we naar de Plezantste Gemeente van Vlaanderen, het grootste regionale journalistieke project van het jaar. We doken dieper in het reilen en zeilen van de Vlaamse gemeentes en onderzochten waar het ‘t plezantst is. Feesten, shoppen, horeca, seniorenvoorzieningen en het verenigingsleven: we namen alles onder de loep. Waregem nam tijdens het slotevent de trofee van Plezantste Gemeente van Vlaanderen mee naar huis.

Straffe bijlagen

Op zaterdag is er de weekendkrant met drie weekendbijlagen:

  • NU: columns, interviews en verhelderende infografieken over actuele onderwerpen
  • N-magazine: alles over mode en beauty, gezondheid, psychologie, familie en relaties
  • Check: ons consumentenmagazine dat alles voor je uittest

Op woensdag is er de Jommekeskrant, de krant op kindermaat voor bengels tussen 8 en 12 jaar, met de juiste mix tussen educatie en ontspanning.

Ook ontvang je ieder jaar onze sportgidsen: de wielergids, de Tourgids, de voetbalgids en de veldritgids.

Van papier tot op je schermen

Liever lezen op je laptop, tablet of smartphone? Naast de papieren krant lees je Het Nieuwsblad op verschillende manieren digitaal.

Via de nieuwsapp (Apple Store en Google Play Store) en de website blijf je gedurende de dag op de hoogte van alle nieuwsupdates.

Als abonnee download je de digitale krant gemakkelijk in onze krantenapp (Apple Store en Google Play Store). Zo lees je de krant zoals ze die ochtend verscheen, maar dan op je scherm. Je kan kiezen voor een PDF of een digitaal doorscrollbare versie.

  • Dagelijks om 06.30 beschikbaar in de app
  • Exclusieve zondagkrant: Het Nieuwsblad op Zondag

Ontdek extra artikels in

Als abonnee heb je onbeperkte toegang tot . Dat zijn online artikels bovenop het nieuws. Ze geven extra duiding bij het nieuws. Het zijn bijvoorbeeld reportages, achtergronden bij nieuwsfeiten, opinies, dossiers en reeksen. Wist je dat er dagelijks meer dan 30 plus-artikels verschijnen op onze website en app?