Nooit hadden we een zomer die zich zo weinig laat plannen als die van 2021.

Trekken we ons dat aan? Nee, we trekken onze plan! Nog tot 22 juli geven we elke dag tot 1.500 tickets weg voor een beleving in eigen land. Elke zaterdag en woensdag doen we iets speciaals: die dagen zit er in de prijzenpot één gouden ticket voor een topbeleving.

Van musea tot festivals… alles om er een geweldige zomer van te maken!

Hoe kan je deelnemen?

Download onze app in de App Store of Google Play Store of scan de QR code. Scroll wat naar beneden en klik op de banner.

TIP: vergeet zeker niet om je push notificaties aan te zetten. Zo blijf je op de hoogte van het belangrijkste nieuws. Je kan je voorkeuren op ieder moment aanpassen.

Wat zit er in de prijzenpot?

Card image cap

Vrijdag 2 juli

Expo Dino World in Brussel: een moment van plezier voor heel het gezin.

Vertrek op ontdekking langs een spannend educatief parcours op meer dan 5000 m²! Reis meer dan 65 miljoen jaar terug in de tijd en ontdek een wereld waar de meest buitengewone wezens regeerden die onze planeet ooit gekend heeft: DINOSAURUSSEN.

Meer info ›
Card image cap

Zaterdag 3 juli

Maak kans op een unieke Tomorrowland - Around the World experience

Beleef een spectaculaire digitale muziekfestivalervaring met top-dj’s, ’s werelds beste 3D-design videoproductie en ontvang een exclusief Home Celebration package incl. Mesa Cocktails en Bites voor 4 personen.

Meer info ›
Card image cap

Zondag 4 juli

Pierre Alechinsky expo in Brussel: we nemen je mee naar zijn veelzijdige, papieren universum.

expo Pierre Alechinsky – pionier van de avant-garde groep CoBrA, en 93 lentes jong – is een ontembare schilder, tekenaar en etser. “Carta Canta” brengt hem hulde aan de hand van meer dan 200 tekeningen, aquarellen, etsen, litho's en schilderijen.

Meer info ›
Card image cap

Maandag 5 juli

Destination Sweetheart. Een expo in Antwerpen over liefdesmigratie.

‘Destination Sweetheart’ is een tentoonstelling over migratie voor liefde van de Red Star Line-periode tot vandaag: brieven, interviews en persoonlijke objecten nemen je mee in hartverwarmende maar ook confronterende verhalen.

Meer info ›
Card image cap

Dinsdag 6 juli

Beleef de mijn op een nieuwe manier in C-mine expeditie!

C-mine expeditie is een interactieve beleving in de oude luchtgang van de mijn van Winterslag. Het hoogtepunt? De beklimming van de immense schachttoren, de hoogste van België.

Meer info ›
Card image cap

Woensdag 7 juli

Win een VIP-beleving voor 4 personen voor het concert van Portland op Botaniek Live in Mechelen.

Win een unieke concertbeleving voor 4 personen met een overnachting (incl ontbijt) in het Mercure Vé hotel te Mechelen. Een idyllische boottocht langs de Dijle brengt je naar een intiem concert van Portland. De eerste drankjes worden jullie gratis aangeboden!

Meer info ›
Card image cap

Donderdag 8 juli

Win een ticket voor KOERS. Museum van de wielersport te Roeselare.

KOERS is dé plek waar jong en oud het wielervirus en de fietsmicrobe opdoen: denk aan toptrofeeën, een Service Course vol historische koersfietsen, beklijvende actiebeelden, gezellig KOERSkaffee,...

Meer info ›
Card image cap

Vrijdag 9 juli

Ontdek het Atomium te Brussel, het symbool van België.

Een adembenemend uitzicht, een surrealistisch wandeling door verrassende ruimtes en een duizelingwekkende digitale installatie, dat ontdek je binnen in het symbool van België.

Meer info ›
Card image cap

Zaterdag 10 juli

Doe mee & ontdek Antwerpen in 24u dankzij Experience Antwerp

Beleef een exclusieve dagtrip met overnachting in het bruisende Antwerpen. Ontdek het historisch centrum met een échte stadsgids, proef van Antwerpse bieren met de brouwmeester van Brouwerij De Koninck, beleef een briljante diamantervaring in DIVA, verwen je smaakpapillen met een chocoladeproeverij en stap aan boord van een tuk-tuk voor een rondrit doorheen ’t stad met als eindbestemming: een nachtje glampen!

Meer info ›
Card image cap

Zondag 11 juli

Verken het poëtische en mysterieuze universum van René Magritte te Brussel.

Het Magritte Museum toont de grootste verzameling van de bekende surrealistische kunstenaar ter wereld. (her)Ontdek zijn schilderijen, gouaches, tekeningen, geschilderde objecten, maar ook publicitaire affiches, muziekpartituren, foto's en films!

Meer info ›
Card image cap

Maandag 12 juli

Ontdek de belangrijkste herdenkingsplaats van de Tweede Wereldoorlog.

Het Bastogne War Museum is de belangrijkste herdenkingsplaats van de Tweede Wereldoorlog in de Ardennen en in België met focus op de Slag om de Ardennen.

Meer info ›
Card image cap

Dinsdag 13 juli

Ontdek de tentoonstelling Masterpieces in Miniature tot in het kleinste detail

Win één van de tickets voor de nieuwe expo Masterpieces in Miniature in museum DIVA. Je krijgt de kans om de schatten van historische figuren uit de Gilbert collectie van zeer dichtbij te bewonderen.

Meer info ›
Card image cap

Woendag 14 juli

Win een Nostalgie-arrangement in Nieuwpoort incl. overnachting, diner & activiteit

Nostalgie nodigt je uit in Nieuwpoort! Ontdek je favoriete classics van hun meest fotogenieke kant met de Nostalgie Walk On Sunshine Instagram-route en bezoek onze live radio studio. Je wint: 1 overnachting incl. ontbijt voor twee personen in gastenkamer/hotel, een diner in lokaal restaurant twv 100 euro, een set van fiets- en wandelkaarten, twee fietsen voor 1 dag, een duoticket voor bezoek aan Westfront Bezoekerscentrum, een pakket boordevol inspiratiebrochures en een Nostalgie goodiebag. Meer info ›

Card image cap

Donderdag 15 juli

100 x Congo. Een eeuw Congolese kunst in Antwerpen.

Precies honderd jaar geleden nadat stad Antwerpen, in volle koloniale tijd, eigenaar werd van een Congolese collectie zet '100 x Congo' honderd blikvangers daarvan in de kijker en onderzoekt de verhalen achter deze stukken.

Meer info ›
Card image cap

Vrijdag 16 juli

Al onze helden van FC De Kampioenen in het zand van Middelkerke!

Het kon niet langer uitblijven. Dit jaar krijgt FC De Kampioenen een uniek eerbetoon in zand. Je ontdekt het allemaal : het café, het veld, de villa van Boma, de garage van DDT en vooral...al onze favoriete helden. Een uniek eerbetoon aan de meest succesvolle Vlaamse reeks ooit.

Meer info ›
Card image cap

Zaterdag 17 juli

Where legends meet

Win 2 plaatsen tijdens de 100 meter van de media. En loop mee in het voorprogramma van de Allianz memorial Van Damme.
Meer info ›

Card image cap

Zondag 18 juli

Ontdek een grote onuitgegeven tentoonstelling in Waterloo over het overlijden van Napoleon.

Naar aanleiding van de 200e verjaardag van het overlijden van Napoleon organiseert het Memoriaal van Waterloo 1815 een grote onuitgegeven tentoonstelling over het overlijden van Napoleon samengesteld uit talrijke stukken ontleend aan gerenommeerde instellingen en privéverzamelingen.

Meer info ›
Card image cap

Maandag 19 juli

Win tickets voor het Centrum Ronde van Vlaanderen te Oudenaarde.

Kom alles te weten over Vlaanderens Mooiste tijdens een bezoek. Dit ticket geeft je gratis toegang tot de expo en 10% korting in de RondeShop. Een actief belevingscentrum waar wielerliefhebbers met verschillende interesses terecht kunnen. Wij hebben als missie om mensen te informeren over de Ronde, maar ook om Vlaanderens Mooiste het hele jaar door te laten herbeleven. Hierbij maken we gebruik van tentoonstellingen, actieve fietsbeleving met fietsverhuur en verschillende faciliteiten vóór, tijdens en na jouw fietsrit.

Meer info ›
Card image cap

Dinsdag 20 juli

Pinball Mania te Hasselt.

Ontdek in het Jenevermuseum hét icoon van de cafécultuur uit de jaren 1980: de pinball machine of flipperkast. De expo loodst je ook door de rest van het museum. Filmpjes, geluidsfragmenten, een multimediale stokerijenkaart, museumgames nodigen uit tot actie. Neem alles wat je geleerd hebt in het museum mee naar het proeflokaal voor de letterlijke proef op de som.

Meer info ›
Card image cap

Woensdag 21 juli

Ontdek de prachtige fotocollectie van Alexander Dumarey in Gent.

Alexander Dumarey heeft nieuwe foto's gemaakt van voormalige textielfabrieken in Gent. In deze fototentoonstelling gaan zwart-witfoto's uit het verleden in dialoog met hedendaagse kleurenfoto's. Echt de moeite om te zien hoe deze industriële gebouwen de tand des tijds hebben doorstaan.
Meer info ›

Card image cap

Donderdag 22 juli

Ontdek alle hotspots van Brussel dankzij deze gloednieuwe Instagram route en verblijf in een viersterrenhotel!

Ontdek Smile Safari, het grootste museum in Europa voor TikTok en Instagram. We gidsen je door het hart van deze stad en sluiten je dag af in een viersterrenhotel. Zorg dat je smartphone opgeladen is!

Meer info ›