Celebs

‘Astrid in Wonderland' wordt lachen

Vijftv spit leven van Hollywoodvrouw Astrid Bryan (28) grondig uit in realityreeks

Vijftv spit leven van Hollywoodvrouw Astrid Bryan (28) grondig uit in realityreeks

Foto: 'cia Jansen

Haar schatrijke man John, haar buurvrouw Jennifer Aniston, haar gepimpte jeep: na Vlaamse Hollywoodvrouwen op VTM dachten we van Astrid Bryan (28) álles gezien te hebben. Astrid in Wonderland op Vijftv bewijst het tegendeel.

Vlaanderen maakte in oktober van vorig jaar kennis met Vlaamse Hollywoodvrouwen, een realityreeks op VTM over vier dames die in het Amerikaanse Los Angeles een nieuw leven hadden opgebouwd. De ster van het programma was zonder enige twijfel Astrid Bryan, een 28-jarig model met een prille zangcarrière dat vooral over de tong ging door haar plastische combinatie van Antwerps en Amerikaans-Engels, een beetje door de neus uitgesproken.

Astrid reed niet met een gewone jeep, ze reed met een ‘pimped out chromed out Quentin Tarantino Kill Bill mobiel' die ze ook wel haar ‘Pussy wagon' noemde. Astrid woonde met haar schatrijke echtgenoot John in het betere stadsdeel van Los Angeles; actrice Jennifer Aniston stond op het punt haar buurvrouw te worden.

Sarah Ferguson

Na Vlaamse Hollywoodvrouwen leek het verhaal van Astrid Bryan een beetje uitverteld. Bij Vijftv dachten ze er anders over: de zender besloot Bryan een aantal maanden te volgen voor een eigen realityreeks. Gisteren werd Astrid in Wonderland voorgesteld en de eerste beelden lijken Vijftv gelijk te geven: over Astrid valt nog wel wat te vertellen.

Zo leren we meer over haar man John. Hij was ooit financieel adviseur van Sarah Ferguson, de ex-vrouw van de Britse prins Andrew. John Bryan zit er warmpjes in: hij verdient goed geld door zieke bedrijven op te kopen, gezond te maken en terug te verkopen.

Hij doet dat samen met Laurens, de broer van Astrid die we in Astrid in Wonderland ook beter leren kennen. Laurens, ook wel ‘de Lau' genoemd, is volgens John een financieel en administratief genie. In de reeks komt hij over als een rokkenjager en flierefluiter, maar er zit dus meer in deze jongen.

De realityreeks maakt duidelijk dat Astrid en John nog altijd dolverliefd zijn. Dat bleek ook gisteren toen ze hun programma kwamen voorstellen bij Vijftv. Astrid en John zijn een paar weken in België geweest; vandaag zitten ze weer op het vliegtuig richting Los Angeles. Een groot deel van Astrid in Wonderland is daar gedraaid, maar er werd ook gefilmd in New Orleans, Mexico, Saint Tropez, Knokke, Hasselt en Brasschaat.

 Lees alles over Astrid Bryan op nieuwsblad.be/astridbryan.

Corrigeer

Het beste van Enkel voor abonnees