Mountainbike

Trek-KMC UCI Trade Team bedrijvig op transfermarkt

WAASMUNSTER - Zaal ‘Ons Huis' in Sint-Niklaas vormde het decor voor de voorstelling van het Trek-KMC UCI Trade Team. De Waasmunsterse teammanager Liliane De Staebel wist te melden dat de ploeg een opvallend bedrijvige transferperiode achter de rug heeft. Dit jaar verdedigen 24 bikers de grijs-rode kleuren van het bij de UCI in de op één hoogste categorie geklasseerde Wase team. Onder meer Sander Elen (eindwinnaar van de Limburgse wintercompetitie), gewezen nationale kampioene Githa Michiels en de grote Waalse belofte Elise Marchal (meervoudige Belgische jeugdkampioene) komen de ploeg versterken.

Voor het UCI Trade Team komen Elise Marchal, tweedejaarsjunior Pieter Geluykens, eerstejaarsjunior Kevin Panhuyzen en Githa Michiels in actie. Dit viertal maakte vorig jaar deel uit van de nationale selectie. Marchal en de twee junioren zijn opgenomen in het Be-Gold project van Filip Meirhaeghe.

Petra Mermans, Mark Donné, Jarno Weemaes, Waasmunsteraar Sven Bertels, Quentin Art, Kenneth Coomans, Sander Elen, Nico Sabbe, Yves Moens en Wout Alleman vormen het door Ivan Porters geleide competitieteam.

‘Het Trek-KMC Team is en blijft een vaste waarde in het nationale MTB-landschap', benadrukt de manager. ‘Voor het tweede jaar op rij kregen we de status van UCI Trade Team toegekend die zeker een positieve invloed op de hele ploeg heeft.'

Corrigeer

Immo in de regio

Auto's in de kijker

Jobs in de regio