4de provinciale

Willy De Bleeker - St. Michelbeke ‘Triestig als je naar de uitslagen kijkt'

BRAKEL - Dit seizoen koos Standaard Michelbeke voor een andere reeks. De derby's tegen Opbrakel, Horebeke, Sint Goriks en Zegelsem zijn daarmee opgedoekt. In vierde C gaat het de ploeg qua uitslagen echter niet voor de wind. De elfde plaats met vier punten stemt tot nadenken. Tegen Ophasselt, de hekkensluiter met één punt, moet het zondag beter worden.

‘Het is triestig als je naar de uitslagen kijkt', weet clubsecretaris Willy De Bleeker. ‘De ploeg bestaat voor twee derden uit dezelfde spelers van vorig seizoen maar het komt er niet uit. Het schoentje nijpt vooral bij de afwerking. Driemaal verliezen is van het.... slechte teveel. Wij missen reeds twee wedstrijden doelman Andy Van Goethem. Zijn vervanger Dieter De Langhe doet het goed. Wij verwachten zondag tegen Ophasselt toch een heel wat beter resultaat. Dat is nodig om de positie in de rangschikking te verbeteren.'

Het is te vroeg om te voorspellen of de ploeg, door het wegvallen van een pak derby's, dit seizoen ook gemiddeld minder toeschouwers krijgt.

‘De eindafrekening kan pas na de laatste thuismatch gemaakt worden. Tegen Sint Goriks en Everbeek piekten wij vorig seizoen op meer dan 120 betalenden, de derby tegen Opbrakel werd dan weer door slechts 35 toeschouwers bijgewoond. De twee al gespeelde thuismatchen brengen ons op een gemiddelde van 50 toeschouwers die een ingangsticket betaalden', aldus nog clubsecretaris De Bleeker.

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio